SACCSIV – blog ortodox

Joe Biden a admis ca sustine avortul pana la nastere (deci insclusiv luna a noua)

Posted in avort, JOE BIDEN by saccsiv on februarie 10, 2024

Life News: Joe Biden Admits He Supports Abortions Up to Birth: I Support Abortions for “Three Trimesters”

Joe Biden a admis că susține avortul în orice moment al sarcinii: susțin avortul în orice moment al celor ‘trei trimestre’

De Tierin-Rose Mandelburg, 05 Februarie 2024, LifeNews

Uneori mă întreb de ce este lăsat Biden să iasă și să vorbească, deoarece este evident că nu conștientizează ceea ce spune.

Duminică seară, Joe Biden s-a contrazis singur atunci când a vorbit despre avort. Biden a insistat că nu susține ‘avortul la cerere’ – dar că susține avortul în orice moment al celor trei trimestre de sarcină ale unei femei.

În replică, mulți utilizatori și posturi de presă s-au arătat uimiți de contradicția acestor declarații.

În timpul opririi sale în Las Vegas pentru campania sa, Biden a început să vorbească publicului despre impactul negativ pe care l-ar avea realegerea fostului președinte Donald Trump. În mod firesc, Biden a vorbit despre politicile pro-viață ale lui Trump, însă a sfârșit prin a se contrazice complet cu privire la propria sa poziție privind avortul.

„Trump se laudă că a răsturnat o altă libertate fundamentală”, a spus Biden la un moment dat, ‘Roe vs. Wade’. Publicul pro-avort a izbucnit în huiduieli.

„Dacă republicanii MAGA vor încerca să treacă o interdicție națională asupra dreptului unei femei de a alege, atunci eu mă voi opune”, a insistat Biden încrezător.

Un drept în a alege între a pune capăt vieții unui bebeluș nevinovat sau a-i acorda cel mai elementar drept uman? Da, pare foarte catolic din partea dumneavoastră, domnule Președinte.

Apoi, Biden s-a uitat cu atenție la public și a promis că, dacă va fi ales, va ‘reinstaura Roe vs. Wade’. Iarăși, publicul a aplaudat. Cred că asta l-a deranjat pe Biden, pentru că în următoarea sa declarație, s-a sucit de tot.

https://www.lifenews.com/wp-content/uploads/2024/02/joebidenthreetrimesters.mp4?_=1

„Îmi place cum Trump spune că Biden este pentru avortul la cerere. Nu este adevărat. Nu asta a spus Roe v. Wade. A spus despre cele trei trimestre”, a spus (oarecum) încrezător Biden.

Domnule, dacă vreți să permiteți avortul pe parcursul tuturor celor trei trimestre ale unei sarcini, înseamnă că sunteți pentru avortul la cerere. Acesta, prin definiție, este cel mai ‘la cerere’ tip de atribuire existent.

„Realizează oare acest individ inteligent că tocmai a spus că este pentru avort în 3 trimestre și că de fapt o sarcină are 3 trimestre… glumele se scriu singure”, a scris un utilizator pe X.

„Îți poți da seama când se abate de la text și când citește teleprompterul”, a adăugat un altul.

Un utilizator a adăugat sarcastic că Biden este ‘dispus să restricționeze avortul în al patrulea trimestru’, iar un alt utilizator a făcut același lucru, scriind în același timp:

„E drăguț din partea lui – atâta timp cât este înainte de prima aniversare, este de acord.”

Ca cineva să spună că susține avortul în toate cele trei trimestre de sarcină este complet și absolut barbar. Este trist că Biden, presupusul lider al lumii libere, nu reușește să realizeze că libertatea începe cu a avea o șansă la viață. Nicio societate nu este cu adevărat liberă dacă insistăm în continuare să credem că uciderea bebelușilor este cumva acceptabilă din punct de vedere moral.

Comentariu LifeNews: Tierin-Rose Mandelburg scrie pentru Newsbusters, unde a apărut inițial acest articol.

Tagged with: ,

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nicolae said, on februarie 10, 2024 at 12:30 pm

    Dacă și mama lui făcea un avort la cerere ?

    Apreciază

  2. Cosmin said, on februarie 10, 2024 at 5:13 pm

    Sper ca acest gunoi sa fie avortat in veșnicie , conform dorințelor lui, cat mai repede !!!

    Bine ar fi fost ca jegul, sa fi fost avortat precum un căcat langa gard la naștere , oricum nu a produs nimic bun în viața lui , așa macar devenea îngrășământ pentru plante !

    Efectiv îți testează si ultima fărâmă de rabdare când vezi asemenea viermi ai infernului ieșiți pe pământ , puși NON STOP pe devorat !!!!!!! ,😡🤬

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 11, 2024 at 11:24 am

      Cosmin

      Bine ar fi sa se trezeasca si sa vina la Ortodoxie.
      Bunul Dumnezeu pe toti ii asteapta. Dar nu vor, atunci vor ajunge unde a spus Domnul nostru Iisus Hristos:
      „Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care este gătit diavolului şi îngerilor lui.”

      Apreciază

  3. Ana said, on februarie 10, 2024 at 8:28 pm

    Evident ca nu sustine avortul la cerere. Asta ar insemna clinici, doctori, etc. El sustine avortul cu japca, ideal in cadrul unui ritual pe un altar….
    Omul nu se contrazice, doar cei ce pot, inteleg ce spune el foarte calculat. Sincer, eu cgiar parerea asta o am despre aproape toti liderii .

    Apreciază

  4. acelas said, on februarie 12, 2024 at 12:54 am

    „Expertiza” unei slugi…
    Deci Biden trebuie condamnat pt documentele alea clasificate. Ca era si mai tanar atunci..
    https://mariustuca.ro/externe/biden-are-o-minte-limpede-e-foarte-curios-atent-la-detalii-si-concentrat-spune-secretarul-pentru-securitatea-interna-69556.html

    Apreciază

  5. Florinache said, on februarie 12, 2024 at 9:43 am

    Eu nu cred ca Biden e atat de aerian si senil desi mass-media l-a prezentat in fel de fel de ipostaze care mai de care mai caraghioase (cade, da mana cu aeru, isi pierde luciditatea). E doar o strategie.

    In cartea Dune exista o lume numita Bene-Tleilaxu si locuitorii erau un fel de cameleoni. Liderii, desi erau cei mai inteligenti, isi luau cele mai proaste infatisari, pozau in cei mai prosti oameni, la intrunirile dintre lumi aproape ca nici nu erau bagati in seama. Cei care ii cunosteau stiau ca de fapt sunt cei mai periculosi si cei mai uneltitori.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.