SACCSIV – blog ortodox

Mare protest in Japonia (despre care nu zice mai nimeni nimic) impotriva Tratatului privind pandemiile al OMS

Posted in Japonia, OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii, pandemie, proteste by saccsiv on aprilie 15, 2024

Ziua: Sute de mii de japonezi se revoltă împotriva „Tiranicului Tratat privind pandemiile al OMS”!

Proteste masive zguduie marile orașe din Japonia, în timp ce populația se revoltă împotriva planurilor guvernului lor de a semna Tratatul privind pandemiile al Organizației Mondiale a Sănătății.

Cetățenii japonezi sunt profund nemulțumiți de planurile guvernului de a ratifica tratatul, conform sondajelor de opinie, însă regimul de la Tokyo a indicat că va merge mai departe, în ciuda opoziției acestora. Tratatul OMS privind pandemiile va submina suveranitatea japoneză, permițând elitei globale să folosească crizele de sănătate pentru a dicta condiții, să creeze legi și să dicteze condiții guvernelor alese în mod democratic, spun protestatarii.

Ziua de 13 aprilie va rămâne în analele istoriei moderne a Japoniei, deoarece sute de mii de cetățeni patrioți din întreaga națiune s-au adunat pentru a protesta împotriva planurilor guvernului lor de a ceda suveranitatea lor elitei globale. Protestele s-au axat pe opoziția larg răspândită față de Tratatul OMS privind pandemiile, preocupările tot mai mari legate de „bolile infecțioase” și „sănătatea publică” devenind instrumente puternice pentru o împingere fără precedent către ceea ce este perceput de mulți ca o societate de supraveghere totalitară.

Pharma Files raportează: „De la străzile pline de viață din Ikebukuro până la adunările din Parcul Central Higashi-Ikebukuro, amploarea participării spune multe despre nivelul de furie din Japonia, în timp ce guvernul se pregătește să vândă poporul elitei globale. Organizatorii și-au propus o participare de 100.000 de protestatari pentru a cere răspunsuri la probleme cruciale, cum ar fi creșterea semnificativă a numărului de decese în exces și lipsa de transparență în ceea ce privește efectele adverse în urma vaccinărilor. Protestul nu s-a opus doar potențialelor vaccinări obligatorii, ci și percepției că autoritățile din domeniul sănătății și legăturile acestora cu industria farmaceutică mondială sunt prea puternice, ceea ce reflectă un sentiment îngrijorător de lipsă de drepturi în rândul populației.”

Demonstranții au criticat lipsa de explicații pentru o creștere bruscă a numărului de decese în exces și au cerut responsabilitate și claritate în ceea ce privește victimele legate de vaccinuri. Vorbitori eminenți, printre care profesorul Masayasu Inoue și cercetătorul de istorie modernă Chikatsu Hayashi, au ținut discursuri convingătoare înainte de demonstrație, care au pus în evidență dinamica îngrijorătoare dintre autoritățile sanitare mondiale și agendele farmaceutice.

Profesorul Inoue a evidențiat tendința îngrijorătoare de transformare a sănătății noastre în armă, în ceea ce el a numit „un al treilea război mondial purtat cu ajutorul informațiilor”. El a îndemnat publicul să se opună introducerii de vaccinuri genetice în corpurile lor, implicând faptul că o parte semnificativă a finanțării OMS provine de la giganți farmaceutici și de la interese private precum Fundația Bill Gates.

 

Comentariu saccsiv:

Fotografia din ZIUA nu este de la protest, ci foarte veche:

https://www.dw.com/en/a-look-at-japans-anti-government-protests/a-18693387

De ce a facut Ziua asa ceva, nu stiu.

Nu scriu multi despre acest protest. Am gasit totusi ceva la:

https://crisis24.garda.com/alerts/2024/04/japan-protest-underway-near-higashi-ikebukuro-central-park-in-tokyo-as-of-the-afternoon-of-april-13

Si un video:

Iar cel ce a postat inregistrarea a scris (traducere google):

Toate posturile TV tac / demonstrație Ikebukuro împotriva asta”

Deci ceva a fost, nu stiu insa proportiile reale.

Tagged with: , ,

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on aprilie 15, 2024 at 10:55 am

    COVID-19 was a test run to introduce multiple waves of genetic weaponry and biological experiments onto the population – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2024-04-14-covid-19-was-a-test-run-to-introduce-genetic-weaponry.html

    Apreciază

  2. Felix said, on aprilie 15, 2024 at 3:26 pm

    Parintele Serafim Rose scria:

    Din păcate, mi-e teamă că America liberă, liberală, naivă a copilariei noastre a dispărut, iar anarhismul din ce în ce mai mare va da naștere doar unei dictaturi, de dreapta sau de stânga, în funcție de cine o poate acapara. 

    Oricare ar fi, noi, ortodocșii, nu avem un viitor strălucit, în termeni lumești; dar acest lucru ne va da șansa de a mărturisi cu adevărat Ortodoxia în circumstanțe dificile.

     Jurisdictiile (patriarhiile)  „oficiale” ar putea să faca pace (pactul) cu noile condiții și să „înflorească” precum Biserica (patriarhia Moscovei) Sovietică sau Biserica (patriarhia) Greciei, caz în care noi, care suntem mai puțin orientati spre politica vom fi redusi la o stare mai mult sau mai puțin de catacombă chiar și sub o dictatură de dreapta, în timp ce sub una de stânga (sub obligativitatea Tratatului OMS n.n.) nu ni s-ar permite nici măcar să existam. 

    Deși nu avem multe știri aici (în principal, comentariul de săptămâna trecută în US News) și nu prea constientizeaza despre „polarizarea” sentimentelor care se întâmplă, cred că se va instaura dreapta, conducând la o ultimă conflagrație mondială, din care ar putea apărea … fiara ultimelor zile, care va reconcilia în final toate (antihristul).

     Hitler, apropo, a fost un fenomen apocaliptic foarte interesant.

     În afară de nebuna lui de gelozie asupra evreilor, care la determinat să-i distrugă, astfel încât germanii să fie „rasa aleasă” și el Mesia (chiar îmi amintesc, deși nu găsesc sursa, că a spus odată că dacă el nu ar putea fi Mesia, atunci ar fi fost Antihrist!) el era el însuși fundamental un bolșevic cu o închinare idolatra la Lenin și tehnicile comuniste care au văzut istoria mondială din secolul al XX-lea ca o bătălie între bolșevismul său național și bolșevismul sovietic internațional; si care când a văzut sfârșitul speranțelor sale a dat moștenirea sa politică sovieticilor prin cuvintele: „Viitorul aparține puterii (natiunii) estice puternice.”

     În ultimele zile ale războiului naziștii au organizat „vârcolaci” care s-au inspirat din ritualurile pozitive „mistice” ale lui Goebbels, în sensul că, după ce războiul a fost pierdut, Germania și Europa trebuie să fie distruse în mod pozitiv, astfel încât noua ordine  (mondiala)  a viitorului ar putea fi construita pe ruina totală și cenușa a tot ceea ce omul a pretuit și a construit până acum. 

    Hitlerismul, pe scurt, este doar sclava Comunismului, care, la rândul său, indică punctul culminant „mistic” al timpurilor moderne: Antihristul. Hitler, de asemenea, în timp ce era anti-monarhist, a păstrat coroana și sceptrul Sfântului Împărat Roman „doar in caz” ca vremurile s-ar schimba și un „monarh” ar trebui cerut; și a spus, odată, că „dacă călugării din Muntele Athos ar semna vreodată un document care să-mi dea moștenirea Imperiului de Est, să îl păstrez prin toate mijloacele” doar pentru o astfel de schimbare în spiritul vremurilor. Exact aceleași caracteristici sunt evidente și la Napoleon, care totuși a ales partea evreilor și le-a convocat Sinedriu pentru prima dată în 1800 de ani pentru a fi proclamat Împărat. 

    Și Napoleon (am uitat doar dacă în campania rusă sau în general) avea soldatii și adeptii tatuati pe  mana dreapta (bratul drept), fără de care nu aveau dreptul să primească ratia de mâncare.

    Poate că toate acestea sunt „detalii minore”,  (cele cu insemnarea pe bratul drept) dar cred că într-un anumit fel se vor arata mari atunci când fărădelegea (antihrist) moderna va solicita încoronarea sa simbolica (si va pretinde tuturor sa primeasca semnul fiarei pe mana dreapta sau pe frunte)

    Scrisoarea 049 – fragment

    049. Mai 27/Iunie 9, 1970. Preot-Martir Terapont

    https://nudinlumeaaceasta.wordpress.com/tag/dictatura

    Apreciază

  3. Antonius said, on aprilie 15, 2024 at 4:31 pm

    Yuval Noah Harari, consilier al lui Klaus Schwab: „”Când va veni potopul elitele vor construi o arcă și îi vor lăsa pe ceilalți să se înece!”

    https://m.ziuanews.ro/stiri/yuval-noah-harari-c-nd-va-veni-potopul-elitele-vor-construi-o-arc-i-i-vor-l-sa-pe-ceilal-i-s-se-nece-1582069

    Apreciază

  4. Felix said, on aprilie 15, 2024 at 5:46 pm

    Moi Omega, la religion transhumaniste I Erwan Barillot – YouTube

    https://m.youtube.com/watch?v=pbJd0V8tR5U%3Fsi%3DTDOUSEHAPW4A3wKC

    Rod al imaginației puternice a unui scriitor foarte tânăr, acest roman amestecă știința, religia și filosofia printr-o epopee amețitoare.

     Totul a început la începutul anilor 2000 la Harvard. 

    Un student, Ian Ginsberg, descoperă filosofia lui Teilhard de Chardin și mesajul său profetic:

     „întruparea” finală a lui Dumnezeu va avea loc la sfârșitul evoluției noastre tehnologice.

     Hristos-Omega (antihrist) se va întoarce, iar domnia Sa va fi incomensurabilă, nelimitată în spațiu și timp. 

    Citind această profeție și pentru a construi domnia lui Dumnezeu pe pământ, tânărul Ian Ginsberg se convinge de un singur lucru: 

    Omega, va fi el!

    Parintele Serafim Rose scria:

    O mare primejdie a vremurilor noastre şi a mişcării celor ce vin la Ortodoxie este ceea ce am putea numi, într-un limbaj mai puţin academic, fenomenul «maimuţoilor duhovniceşti» – oameni care sunt ortodocşi în exterior, ba chiar se şi mândresc pentru că sunt foarte corecţi în ortodoxia lor, însă în adâncurile lor nu sunt schimbaţi cu adevărat,nu sporesc în ortodoxie, rămânând în mare măsură tributari lumii moderne, care îşi are rădăcinile în anticreştinism. Pentru că nu sporesc, aceştia nu văd cât de profund este conflictul dintre adevărata Ortodoxie şi lumea pe care ei nu au lăsat-o în urmă. În opoziţie cu aceasta, o convertire la adevărata Ortodoxie trebuie să fie totală; trebuie să schimbe tot ceea ce faci, felul cum priveşti lucrurile, cum valorizezi tot ceea ce ţi se întâmplă în viaţă. Altfel, ortodoxia nu va fi decât o altă sectă, deosebindu-se doar în exterior de alte secte precum a mormonilor, de pildă. (…) Poziţia noastră poate fi deosebit de precară, chiar dacă adoptăm postura de «ortodox fundamentalist» care stă în colţul lui, zicând: «Asta cred şi orice altceva este rău». Este o poziţie cât se poate de nerealistă, pentru că trebuie să ai contact cu lumea: copiii voştri merg la şcoală, voi citiţi ziare, vă întâlniţi cu oameni ce cred lucruri diferite sau chiar cu ortodocşi care nu ştiu prea bine ce cred. Dacă nu sunteţi conştienţi de ceea ce se petrece, ortodoxia voastră va fi molipsită, fără ca măcar să băgaţi de seamă, de tot felul de idei moderne. Veţi ajunge să mergeţi la biserică duminica, iar restul săptămânii să trăiţi după standarde diferite, ceea ce este un adevărat dezastru…

    Pentru a evita aceasta, trebuie să urmăm sfatul Sfântului Vasile [cel Mare] şi să începem să învăţăm a lua din lumea din jur înţelepciune, atunci când există înţelepciune, iar atunci când este prostie, să ştim de ce este prostie.

    Apreciază

  5. Felix said, on aprilie 15, 2024 at 7:05 pm

    Despre suferință – Sfântul Serafim Rose | Român Ortodox
    https://romanortodox.info/despre-suferinta-sf-serafim-rose/

    Apreciază

  6. Felix said, on aprilie 15, 2024 at 8:19 pm

    Proiectul noului Cod Silvic intră în dezbaterea comisiilor de specialitate la Senat | Agenția de presă Rador https://www.rador.ro/2024/04/15/proiectul-noului-cod-silvic-intra-in-dezbaterea-comisiilor-de-specialitate-la-senat-2/

    👇https://www.national.ro/0pp/adio-lemne-de-foc-guvernul-inchide-ocoalele-silvice-811878.html/

    Apreciază

  7. scortisoara said, on aprilie 15, 2024 at 10:13 pm

    E si asta o pedagogie a lui Dumnezeu : prin AI sa-i umileasca pe cei care au coeficient de inteligenta peste medie ca sa nu-i mai priveasca de sus pe cei mai putin inzestrati decat ei .

    https://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/306974/elon-musk-in-5-ani-nu-cred-ca-vor-exista-oameni-mai-destepti-decat-ai-ul.html?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.