SACCSIV – blog ortodox

OPINIE: Tehnologia 5G și efectele acesteia asupra șoarecilor, șobolanilor și oamenilor. Zece studii noi. Dr. William Makis

Posted in 5G, Coronavirus, vaccin by saccsiv on martie 28, 2024

Global Research: The 5G and Effects on Mice, Rats and Humans. Ten New Studies. Dr. William Makis

Tehnologia 5G și efectele acesteia asupra șoarecilor, șobolanilor și oamenilor. Zece studii noi. Dr. William Makis

Presa mainstream asociază COVID-19, vaccinurile și 5G.

De Dr. William Makis, 21 Martie 2024, Global Research

Au făcut mișto de 5G după ce și-au făcut vaccinul contra COVID-19. Unii dintre ei au murit subit, alții au avut leziuni provocate de vaccin, iar alții sunt încă în viață și sănătoși. Dar de ce să mai pomenim de 5G pana la urma?

În ce constă propaganda care leagă 5G de vaccinul contra COVID-19? Noile cercetări publicate despre 5G sunt de fapt foarte grăitoare.

28 februarie 2024 – Nashville, TN – Brittany Rhea Garton, în vârstă de 38 de ani, a murit subit la 28 februarie 2024, ‘cedarea organelor’,

23 martie 2021: ‘Mi-a fost implantat astăzi microcipul 5G al lui Bill Gates! Trebuie să mă întorc în 3 săptămâni pentru a-l activa! Oare ce superputeri îmi va da?’, ‘Mulțumesc, Pfizer’

31 octombrie 2023 – Fayston, Vermont – Steve Poponi, în vârstă de 47 de ani, a murit subit la 31 octombrie 2023, în urma unui atac de cord. ‘Soția mea m-a înscris la o loterie și astăzi m-am vaccinat! Am un 5G foarte bun acum!’

Feb. 2022 – Nate Timesamillion a făcut pericardită la scurt timp după ce a primit a treia doză de vaccin contra COVID-19 (rapel).

Noi cercetări despre tehnologia 5G:

2024 Feb (Wang et al) – Efectele câmpului de radiofrecvență generat de comunicațiile 5G asupra microbiomului fecal și a profilurilor metabolomului la șoareci.

  • „După expunerea la radiofrecvență, au fost colectate probe fecale de șoareci pentru a detecta microorganismele intestinale și metaboliții”
  • „Rezultatele au arătat că în grupul RF compoziția microbiană intestinală a fost modificată, după cum reiese din diversitatea microbiană redusă și din distribuția modificată a comunității microbiene.”
  • „Profilarea metabolomică a identificat 258 de metaboliți semnificativ de abundenți în mod diferențiat în grupul RF”
  • „Radiațiile de radiofrecvență de 4,9 GHz pot provoca disbioza microbiotei intestinale la șoareci”
  • „În prezent, bănuim doar că microbiota intestinală și dezechilibrul metabolismului au fost asociate cu comportamentul asemănător depresiei induse de RF, iar dezechilibrul profilului metabolic poate fi legat de alterarea reglării imunitare sau a inflamației”

31 ian.2024 (Hardell et al) – Un băiat de opt ani a dezvoltat dureri de cap severe într-o școală aflată în apropierea unui stâlp cu instalații 5G

  • „În acest studiu de caz prezentăm un băiat de opt ani care frecventează o școală unde se află un turn de telefonie mobilă cu instalatii 5G la 200 de metri de zona școlii și la 285 de metri de clasa sa.”
  • „Relativ la scurt timp după ce băiatul a început să frecventeze orele de curs la școală, a început să sufere de dureri de cap, deși nu în fiecare zi și nici măcar în fiecare săptămână la început.”
  • „Cu toate acestea, în toamna anului 2023, durerea de cap a devenit zilnică și mai intensă la școală, gradul 10 pe o scară de la 0 la 10; 0 corespunde unui disconfort inexistent și 10 unui disconfort insuportabil. De asemenea, el poate prezenta o oarecare oboseală (grad 5) și, uneori, amețeli (grad 7) la școală.”
  • „Băiatul nu are simptome în general acasă, dar ocazional poate avea și dureri de cap acasă, grad 2 pe scara de 10 grade, dar aceste dureri de cap dispar relativ repede.”
  • „Din toamna anului 2023, băiatul poartă o cască de protecție (care protejează împotriva radiațiilor RF) atât în aer liber, cât și în clasă, la interior.”
  • „În aer liber, el folosește, de asemenea, o jachetă și o bandana de protecție RF. Cu șapca de protecție, el nu suferă de dureri de cap, conform experienței de până acum.”
  • „Studiile epidemiologice efectuate până în prezent arată o asociere clară între expunerea la radiații RF și cancer [14]. În plus, cele mai mari studii efectuate pe animale de laborator în ultimii ani la Programul Național de Toxicologie [24,25] și la Institutul Ramazzini [26], au confirmat riscul crescut de cancer.
  • Studiile de laborator au arătat în mod repetat și convingător mecanismele care explică riscul crescut de cancer. Printre acestea se numără stresul oxidativ (mecanism cunoscut de dezvoltare a cancerului), efectele asupra ARNm și deteriorarea ADN-ului [27].
  • Astfel, în studiile epidemiologice la om, în studiile de laborator pe animale și în studiile de laborator pe celule s-au constatat rezultate coerente privind radiațiile RF și riscurile de cancer [14,28-30].
  • Având în vedere cunoștințele sporite despre riscurile de cancer, radiațiile RF ar trebui clasificate ca fiind cancerigene pentru oameni, grupa 1 conform clasificării IARC, dacă sunt evaluate în mod obiectiv și fără conflict de interese. Această clasificare ar trebui să aibă un impact major asupra măsurilor de prevenire.”

2023 decembrie (Ozgen et al) – Efectele terapeutice ale melatoninei în expunerea pe termen lung la radiații de radiofrecvență 2100 MHz asupra caracteristicilor spermei de șobolan.

  • „Câmpurile electromagnetice de radiofrecvență (RF-EMF) sunt unul dintre factorii de risc pentru sănătatea reproducerii masculine, iar melatonina poate fi un candidat ideal pentru dezvoltarea terapeutică împotriva problemelor de fertilitate masculină induse de RF datorită proprietăților sale antioxidante.”
  • „Posibilul rol terapeutic al melatoninei în efectele distructive ale radiațiilor RF de 2100 MHz asupra caracteristicilor spermatozoizilor de șobolan este investigat în studiul de față.”
  • „Procentele de morfologie anormală a spermatozoizilor au crescut semnificativ odată cu expunerea la RF, în timp ce numărul total de spermatozoizi a scăzut semnificativ.”
  • „Expunerea la RF a arătat, de asemenea, efecte dăunătoare asupra acrozomului, axonemului, învelișului mitocondrial și fibrelor dense exterioare la nivel ultrastructural.”
  • „Numărul total de spermatozoizi, spermatozoizii cu morfologie normală au crescut, iar aspectul ultrastructural a revenit la normal prin administrarea de melatonină.”

2023 octombrie (Bodin et al) – Impactul în funcție de sex al expunerii perinatale la câmpuri electromagnetice 5G în comportamentul șobolanului adolescent.

  • „Studiul actual a urmărit să investigheze efectele expunerii perinatale zilnice la câmpuri electromagnetice 5G (EMF) asupra neurodezvoltării șobolanilor”
  • „rezultatele au indicat că atât puii masculi, cât și cei de sex feminin au prezentat o erupție întârziată a incisivilor în grupul expus la CEM”
  • „În ceea ce privește activitatea în câmp deschis, femelele adolescente au prezentat mai puține mișcări stereotipe (- 70%), în timp ce masculii adolescenți au prezentat mai multe mișcări stereotipe (+ 50%)”
  • prezentul studiu a sugerat că expunerea perinatală la 5G la un nivel SAR sub pragul reglementar a dus la perturbări ale descendenților observate la tineri și adolescenți.

2023 august (Canovi et al) – Expunerea in vitro a rețelelor neuronale la semnalul 5G-3,5 GHz.

  • „Descoperirile noastre rezultate în urma experimentelor noastre extind rezultatele anterioare, arătând că RF, la 1,8 până la 3,5 GHz, inhibă activitatea electrică a neuronilor in vitro la niveluri peste standardele de mediu.”

2023 aprilie (Zheng et al) – Efectele biologice ale expunerii la radiații electromagnetice de 2650 MHz asupra comportamentului, învățării și memoriei șoarecilor.

  • „Rezultatele noastre indică faptul că expunerea la 2650 MHz-EMR (WBSAR: 2,06 W/kg, 28 de zile, 4 ore pe zi) poate fi asociată cu un comportament asemănător anxietății la șoareci, dar nu și cu un comportament asemănător depresiei la șoareci.”

2023 ianuarie (Singh et al) – Expunerea acută la radiații electromagnetice de radiofrecvență afectează neurogeneza și provoacă leziuni ale ADN-ului neuronal în creierul tânăr de șobolan.

  • „Studiul investighează efectele nocive ale expunerii la radiații electromagnetice de radiofrecvență (RF-EMR) asupra creierului tânăr de șobolan.”
  • În creierul șobolanilor expuși la RF-EMR s-a observat un nivel mai ridicat de peroxidare lipidică, radicali lipidici centrați pe carbon și leziuni ale ADN-ului pe un singur fir.
  • „Rezultatele indică faptul că expunerea acută pe termen scurt la RF-EMR a indus generarea de radicali lipidici centrați pe carbon și deteriorarea ADN-ului nuclear, ambele având probabil un rol în afectarea neurogenezei și degenerarea neuronală observate în regiunea hipocampusului din creierul tânăr”
  • „Expunerea la RF-EMR induce modificări degenerative în neuronii din dentate gyrus.”

2023 (Zhou) – Efectul radiațiilor de radiofrecvență de la telefonul mobil 5G asupra barierei hemato-encefalice la șoareci.

  • „Expunerea continuă la radiofrecvența telefoanelor mobile la 3,5 GHz sau 4,9 GHz timp de 35 d (1 h/d) induce o creștere a permeabilității BBB în cortexul cerebral de șoarece”

2022 noiembrie (Qin et al) – Efectele câmpului de radiofrecvență din comunicațiile 5G asupra memoriei spațiale și a emoționalității la șoareci.

  • „Am investigat efectele câmpului de radiofrecvență (RF) de 4,9 GHz (una dintre frecvențele de lucru ale comunicațiilor 5G) asupra comportamentelor emoționale și a memoriei spațiale la șoarecii adulți masculi.”
  • „un comportament asemănător depresiei a fost indus la șoareci după expunerea la 4,9 GHz RF. În plus, numărul de neuroni a fost redus semnificativ și nivelul de piropoză a crescut în mod evident în amigdală mai degrabă decât în hipocampus.”
  • „Aceste rezultate au sugerat că expunerea la RF de 4,9 GHz ar putea induce un comportament asemănător depresiei, care ar putea fi asociat cu piroptoza neuronală în amigdală.”

2022 septembrie (Nyberg) – Uniunea Europeană acordă prioritate economiei în detrimentul sănătății în implementarea tehnologiilor de radiofrecvență.

  • ” Încă din septembrie 2017, Apelul UE pentru 5G a fost trimis de șase ori către UE, solicitând un moratoriu asupra implementării 5G.”
  • „dovezi… extrase din studii care arată modificări ale neurotransmițătorilor și receptorilor, deteriorări ale celulelor, proteinelor, ADN-ului, spermei, sistemului imunitar și ale sănătății umane, incluzând cancerul.”
  • „Apelul din 2021 continuă să avertizeze că este posibil ca semnalele 5G să modifice, în plus, comportamentul moleculelor de oxigen și de apă la nivel cuantic, să desfășoare proteine, să deterioreze pielea și să provoace daune insectelor, păsărilor, broaștelor, plantelor și animalelor.”

Literatură de teoria conspirației

Iată un studiu fascinant din noiembrie 2021 din Irlanda, realizat de Flaherty et al:

„corelația sugerată a COVID-19 cu tehnologia mobilă 5G. De-a lungul anului 2020, această presupusă corelație a fost promovată și distribuită pe scară largă pe rețelele de socializare, adesea sub forma unor hărți care suprapuneau distribuția cazurilor de COVID-19 cu instalarea de turnuri 5G. Aceste teorii ale conspirației nu sunt fenomene marginale și fac parte dintr-un repertoriu în creștere pentru grupurile de activiști conspiraționiști cu capacități de violență organizată.”

 

Presa mainstream asociază COVID-19, vaccinurile și 5G:

De fapt, presa mainstream este cea care s-a străduit să facă legătura între COVID-19, vaccinuri și 5G, promovând astfel teoriile conspirației în rândul publicului.

Părerea mea…

Este interesant faptul că, prin asocierea tehnologiei 5G cu vaccinurile contra COVID-19, presa mainstream a reușit să minimizeze îngrijorările legate de ambele tehnologii.

Această propagandă a avut un succes suficient de mare încât unii dintre cei care se vaccinau contra COVID-19 au făcut glume pe seama 5G, fără să realizeze că existau preocupări reale legate de ambele tehnologii în mod independent.

Pentru unii, faptul că au căzut în plasa acestei propagande i-a costat viața.

Pentru a fi complet, iată aici teoria speculativă a Dr. Buttar, despre care a vorbit înainte de a muri.

Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.