SACCSIV – blog ortodox

Are cineva buletin valabil dincolo de 2031?

Posted in Romania by saccsiv on martie 25, 2024
Tagged with: , , ,

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ana said, on martie 25, 2024 at 6:36 pm

    imi expira mie in iulie. Sunt curioasa ce variante mi se ofera… Va tin la curent.

    Apreciază

  2. Un roman said, on martie 25, 2024 at 6:46 pm

    Schimbat acum 1 luna. Exp. in 2031.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Dora said, on martie 25, 2024 at 6:55 pm

    Prin prisma profesiei mele, văd multe acte de identitate.

    Nu am văzut acte de identitate în format vechi cu termen de valabilitate după data de 03.08.2031.

    Însă am văzut un act de identitate biometric cu termen de valabilitate după această dată, respectiv act emis în 2023, cu data de expirare în 2033.

    Deci răspunsul la întrebarea din titlu este că doar actele de identitate biometrice au termen de valabilitate și după data de 03.08.2031.

    Apreciat de 2 persoane

  4. Nicusor said, on martie 25, 2024 at 6:59 pm

    vai dar ce sfaturi intelepte da domnul economist sef unei populatii deja incercata de istorie (de prin 1000 Dupa Hristos incoace), românii numai de bine nu au avut parte, nu fac acuma istorie si nici nu vreau sa enumar cate imperii ne-au impilat) si acuma vine seful economist si ne zice ce sa facem. Toate bune si frumoase, insa as face schimb cu el pe un an doar, de servicii si salariu si apoi sa stam de vorba. Desteptul e inca un lup moralist care da sfaturi si tine morala despre niste chestii pe care el sigur nu le face si nici nu le va face.

    Nu ii este rusine sa dea sfaturile astea cand 80% din români se chinuiesc de la o luna la alta?

    https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-27002511-valentin-lazea-nu-mai-asteptati-creasca-nivelul-trai-deja-traiti-mult-peste-posibilitati-refolositi-lucruri-reparati-sortati-plastice-mergeti-mai-mult-mijloacele-transport-comun.htm

    Apreciat de 1 persoană

  5. Felix said, on martie 25, 2024 at 7:02 pm

    „Actele de identitate actuale ale românilor vor fi înlocuite pe măsură ce expiră, dar nu mai târziu de 3 august 2031” 

    https://www.libertatea.ro/stiri/cartile-electronice-de-identitate-vor-fi-disponibile-din-august-romanii-pot-opta-pentru-buletine-fara-cip-si-sa-refuze-inscrierea-amprentele-digitale-caz-in-care-nu-le-vor-putea-folosi-in-ue-3445838

    Apreciat de 1 persoană

  6. Dora said, on martie 25, 2024 at 7:21 pm

    Din câte am studiat problema, după data de 03.08.2031, vom avea două posibilități:

    • act de identitate biometric, cu care se va putea călători în UE
    • act de identitate simplu, care va putea fi folosit doar țară și cu care nu se va putea călători

    Altfel spus, în condițiile în care s-ar abroga pașaportul temporar, după data de 03.08.2031 persoanele care optează pentru acte de identitate simple nu vor mai putea ieși din țară.

    Prin urmare, dacă vreți sa călătoriți în străinătate, acum se mai poate. În UE se poate călători momentan cu vechile acte de identitate. În afara UE, doar cu pașaport (inclusiv temporar, în țările care îl acceptă).

    Dar evident că lucrurile se pot schimba oricând.

    Apreciază

  7. emi cotco said, on martie 25, 2024 at 7:24 pm

    Buletinul meu expira in februarie 2031.

    Nu accept sa le dau datele mele biometrice,pentru ca n-au nici un drept sa mi le ceară,statul,cezar.

    Trupurile si sufletele noastre sunt PROPRIETATEA Dulcelui nostru Mantuitor si Împărat,IISUS HRISTOS,răscumpărate prin Scump si Sfânt Sangele Lui,prin Răstignire.

    Nu le dau nimic!!

    Voi vedea si care va fi pretul,probabil nu vom putea supravietui,nu-i problema,vom muri,cu o moarte toți suntem datori.

    Trebuie să ne salvăm sufletele!

    Doamne ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

  8. Radu Humor said, on martie 25, 2024 at 7:50 pm

    „ Bombă! Decăderea Ursulei Von der Leyen a început la Bucureșt

    În spatele așa-zisului succes repurtat de Ursula von der Leyen la congresul PPE de la București, alegerea drept candidat pentru un nou mandat la șefia Comisiei Europene, stă de fapt un neașteptat eșec. Mai precis, ea nu a adunat jumătate plus unu din totalul voturilor delegaților la congres.

    Congresul PPE de la București a susținut candidatura actualului șef al CE, Ursula Von der Leyen, pentru un al doilea mandat până în 2029. Cu toate acestea, după cum au observat mai târziu jurnaliştii europeni, von der Leyen a eşuat efectiv la votul propriului ei partid: din 801 delegaţi care aveau drept de vot la congresul PPE, doar 499 de delegaţi au participat la votul candidaturii lui von der Leyen (302 delegaţi au refuzat să voteze). Astfel, din 801 de delegați la congres, doar 400 de delegați au susținut candidatura lui Von del Leyen. Acest vot a fost deja numit un eșec răsunător în mass-media europeană, relatează Flux24.

    „În ciuda calităților sale, Ursula von der Leyen a pierdut votul în fața propriului său partid. Adevărata întrebare acum este dacă guvernarea Europei poate fi încredințată PPE pentru încă cinci ani? PPE însuși nu pare să aibă încredere în candidatul său”, a scris pe X unul dintre membrii cheie ai Comisiei Europene, comisarul pentru Piața Internă Thierry Breton.”

    Apreciat de 2 persoane

  9. gelu said, on martie 25, 2024 at 8:39 pm

    Acelasi lucru la mine si cei pe care ii cunosc: 2031. Dumnezeu si sfintii Lui ne vor ajuta sa traim dupa… am fost de curand la un preot cu inaintevedere si mi-a spus ca pe ai lui, Dumnezeu nu-i va lasa. Mi-a spus ca smerenia adevarata e cea care ne va dovedi ca fiind „ai Lui”. Atunci cand totul va parea pierdut, ni se vor crea conditiile necesare salvarii, in acele momente. Totusi, unii dintre noi vor plati cu viata. Asta o stiu de la alti doi preoti cu inaintevedere (unul mi-a spus asta cu vreo 7-8 ani in urma, altul saptamana asta).

    Rugati-va fratilor ca vremea se imputineaza. Si lasati toate cate aveti impotriva orisicui. Mai bine un gand bun cand va vine sa judecati pe altul. Nu uitati spovada.

    Dumnezeu sa aiba mila de noi toti ca tare apriga e incercarea noastra. Inteleg ca nu mai e timp sa mai fim caldicei. E ori, ori. Iar cei care aleg calea cea stramta sa nu se mire ca vor fi incercati. Dar sa vedeti ce bucurii duhovnicesti si ce lamuriri cu privire la intrebari pe care inainte nici nu vi le-ati pus!

    Curaj!

    Apreciat de 3 persoane

  10. Un roman said, on martie 25, 2024 at 9:26 pm

    off-topic/ near topic:

    https://ioncoja.ro/mihai-neamtu-nici-un-vot-pentru-psd-pnl/

    Apreciază

  11. Stefan said, on martie 25, 2024 at 9:51 pm

    Masoneria și ecumenismul.

    Apreciază

  12. Emilian said, on martie 25, 2024 at 10:44 pm

    Astăzi l am schimbat , valabil 2031

    Apreciază

  13. Felix said, on martie 26, 2024 at 5:22 am

    Daily Mail:

    O „epidemie” misterioasă de cancer lovește persoanele sub 50 de ani – oamenii de știință caută cauze…👇

    Doar 10% din toate cazurile de cancer sunt la adulții sub 50 de ani, dar experții avertizează asupra unei „epidemii” de boli la adulții tineri după diagnosticarea șocantă a lui Kate Middleton

    How only 10% of all cancers are in adults under 50 but experts warn of an ‘epidemic’ of disease in young adults after Kate Middleton’s shock diagnosis | Daily Mail Online

    https://www.dailymail.co.uk/health/article-13228903/experts-warn-epidemic-cancer-kate-middleton-diagnosis.html

    Apreciază

  14. P.M. said, on martie 26, 2024 at 7:30 am

    Din ce am ascultat/citit la televiziunile/pe saiturile propagandistice, din acest an se vor emite doar buletine biometrice iar din 2.031 toată populația României va trebui să dețină un astfel de act.

    Din ce am citit pe aici și pe la Daniel Vla, celor ce vor accepta un astfel de act li se va lua Harul Duhului Sfânt;asta înseamnă că vor accepta și însemnarea care este mai aproape ca oricând;nu este de joacă cu așa ceva, este una din liniile roșii peste care orice om care crede cu adevărat în Sfânta Treime, sfinți și implicit în profețiile lor, nu trebuie să treacă.

    Această încerare va fi a doua la nivel de societate în care fiecare membru adult al ei are de ales, încercare în care, la fel ca și la prima, este vorba de lepădare.

    Prima a fost vaccinarea contra guvid ului.

    Apreciază

  15. Liliana Chelcan said, on martie 26, 2024 at 8:00 am

    Eu nu, dar am văzut buletine electronice cu valabilitate mai mare.

    Apreciază

  16. Felix said, on martie 26, 2024 at 8:34 am

    Sfantul Teofan Zavoratul,
    Lepadarea de credinta din zilele de pe urma ale lumii

    (…)

    Vor mai fi unii care vor tine credinta cea adevarata asa cum a fost ea predanisita de catre sfintii Apostoli si cum se pastreaza in Biserica Ortodoxa, dar si dintre acestia nu putini vor fi numai cu numele ortodocsi, dar in inima lor nu vor avea randuiala launtrica pe care o cere credinta ortodoxa, caci vor iubi veacul de acum.
    Iata ce cuprinzatoare este lepadarea de credinta pe care o intampinam!
    Desi se va auzi peste tot numele de crestin ortodox si peste tot se vor vedea biserici si slujbe bisericesti, acestea vor fi numai aparente, iar inlauntru va fi deplina lepadare de credinta ortodoxa.
    Tocmai pe acest teren se va ivi Antihrist si va inainta in acelasi mod de aparenta, lipsit de esenta Duhului.
    Dupa aceea, antihrist ii va atrage la lepadarea vadita de Hristos Domnul pe toti cei ce nu tin crestinismul in Duh si in Adevar, facandu-i sa-l cinsteasca pe el, in locul lui Hristos Dumnezeul-Om.

    Extras din:
    Sfantul Teofan Zavoratul,
    Raspunsuri la intrebarile intelectualilor,
    Volumul 2,
    Editura Sophia,
    2007,
    pp. 60-61.

    PE dezincriminează prostituția- Ziarul National

    https://www.national.ro/economie/parlamentul-european-dezincrimineaza-prostitutia-femeile-trimise-la-reeducare-824127.html/

    Sfantul Teofan Zavoratul, Sfarsitul lumii

    (…)

    Pentru Satana nu va fi greu să pregătească glasuri in favoarea lepădării de Hristos.
    Nu va avea cine să spună cu autoritate: „Veto”, iar smerita mărturisire a credinței ortodoxe nici nu va fi luată in seamă. Tocmai când vor introduce peste tot in lume asemenea legi, care favorizează tendințele apostasiei, se va arăta Antihrist!
    ….
    Insusi Mantuitorul a prezis ca pe pamant vor ajunge sa domneasca raul si necredinta: acestea se raspandesc vazand cu ochii, si cand vor precumpani cu totul, va mai trebui doar o initiativa: numai sa dea cineva un exemplu influent ori sa ridice un glas puternic, si lepadarea de credinta va incepe.
    Aceasta initiativa ii va apartine tocmai Antihristului!

    Extras din:
    Sfantul Teofan Zavoratul,
    Raspunsuri la intrebarile intelectualilor,
    Volumul 2,
    Editura Sophia,
    2007,
    pp. 76-77.

    Apreciază

  17. geo said, on martie 26, 2024 at 8:36 am

    https://www.rt.com/news/594900-un-rapporteur-israel-genocide/

    https://amarok-man.livejournal.com/7785871.html

    https://pamho.medium.com/gnostic-gnonsense-d37af78a3140

    https://cont.ws/@Severro/2766439

    https://sputnikglobe.com/20240325/putin-says-we-know-that-terrorist-attack-in-crocus-was-carried-out-by-radical-islamists-1117546160.html

    https://sputnikglobe.com/20240326/this-is-a-war-against-russia-fridays-terrorist-attack-in-context-1117549225.html

    https://web.archive.org/web/20020803121836/http://www.btinternet.com/~nlpwessex/Documents/FightSmart31-10-2001.htm

    https://pravda-en.com/world/2024/03/24/385547.html

    https://stpeterorthodoxchurch.com/the-meaning-of-dostoevskys-beauty-will-save-the-world/

    https://asiatimes.com/2024/03/america-has-no-ukraine-plan-b-except-more-war/

    https://www.rt.com/news/594882-biological-laboratories-us-ukraine/

    http://pressibus.free.fr/gen/trogneux/indexgb.html#intro

    http://pressibus.free.fr/covid/index.html

    https://www.rt.com/russia/594866-ukraine-us-chemical-weapons-russia/

    https://tass.com/politics/1765193

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/ektakto-oi-rosoi-koniortopoiisan-arxigeio-tis-sbu-sto-kievo-mazi-me-dekades-praktores-tis-cia/

    https://strategic-culture.su/news/2024/03/25/macrons-psycho-play-keep-aloft-punctured-balloon-of-geo-political-eu/

    https://www.independent.co.uk/news/world/europe/isis-leaders-ukraine-tukey-syria-caliphate-al-bara-shishani-a9211676.html

    https://en.topwar.ru/239061-dzhon-kirbi-ssha-ne-namereny-okazyvat-pomosch-rossii-v-svjazi-s-teraktom-v-krokus-siti-holle.html

    USA PATRIOT Act PUBLIC LAW 107–56—OCT. 26, 2001

    The purpose of the USA PATRIOT Act is to deter and punish terrorist acts in the United States and around the world, to enhance law enforcement investigatory tools, and other purposes, some of which include:

    • To strengthen U.S. measures to prevent, detect and prosecute international money laundering and financing of terrorism;
    • TO SUBJECT TO SPECIAL SCRUTINY FOREIGN JURISDICTIONS, FOREIGN FINANCIAL INSTITUTIONS, AND CLASSES OF INTERNATIONAL TRANSACTIONS OR TYPES OF ACCOUNTS THAT ARE SUSCEPTIBLE TO CRIMINAL ABUSE;
    • To require all appropriate elements of the financial services industry to report potential money laundering;
    • To strengthen measures to prevent use of the U.S. financial system for personal gain by corrupt foreign officials and facilitate repatriation of stolen assets to the citizens of countries to whom such assets belong.
      Below is a brief, non-comprehensive overview of the sections of the USA PATRIOT Act that may affect financial institutions.

    Source: https://www.fincen.gov/resources/statutes-regulations/usa-patriot-act

    Dă clic pentru a accesa PLAW-107publ56.pdf

    Apreciază

  18. geo said, on martie 26, 2024 at 8:52 am

    https://leohohmann.com/2024/03/14/how-nato-powers-are-using-the-u-k-s-world-war-i-model-to-lure-russia-into-the-next-big-global-war/

    The U.K. leadership of both the Conservative and Liberal parties feared Germany [RUSSIAN] was rising and about to overtake Britain in terms of its economic output and potential military might. They had to be stopped, but in a way that made the U.K. and its allies look like the victims of an aggressive Germany [RUSSIAN], when in fact Germany [RUSSIAN] had no desire for war, it just wanted to grow its economy.

    https://leohohmann.com/2024/03/14/how-nato-powers-are-using-the-u-k-s-world-war-i-model-to-lure-russia-into-the-next-big-global-war/

    World War III appears to be taking shape in very similar fashion to World War I, only instead of the Germans being the object of the West’s obsession, this time it’s the Russians and by extension the Chinese.

    Keep in mind we are talking about the same group of people fomenting this narrative…

    According to the book’s thesis, the U.K.’s inner circle of top elites led by Nathaniel Rothschild, King Edward VII, and Lord Alfred Milner, used duplicity, deception, a propaganda campaign, and secret alliances to back the German Kaiser into a corner and intentionally set a trap for war. The Secret Elites used the bought-and-paid-for British press to whip up hatred against the Germans and then later to blame them for starting the First World War, when in fact it was the British who provoked the entire conflagration. Wars start when powerful money elites take away all options for peace.

    The U.K. leadership of both the Conservative and Liberal parties feared Germany was rising and about to overtake Britain in terms of its economic output and potential military might. They had to be stopped, but in a way that made the U.K. and its allies look like the victims of an aggressive Germany, when in fact Germany had no desire for war, it just wanted to grow its economy.

    Apreciază

  19. Felix said, on martie 26, 2024 at 9:26 am

    Sfantul Nicolae Velimirovici:

    (…)

    Firea cea slaba a lui Pilat si sufletul lui sovaielnic ii infatiseaza nu doar pe pagani, ci si pe crestinii cei slabi.

    Unii crestini in fiecare zi, pe nestiute si cel mai adesea fara sa simta, ar voi sa-L slobozeasca pentru o vreme pe Hristos din intunericul si ticaloasa pornire evreiasca din launtrul lor. 

    Alteori, din aceiasi pornire, sunt gata a-L lasa prada rastignirii. 

    Aceasta se intampla mereu atunci cand crestinul nesocoteste vreuna din poruncile lui Hristos spre a-si implini vreo pofta trupeasca sau vreo pornire spre curvie. 

    Porunca lui Hristos lumineaza pentru o clipa inima crestinului celui sovaielnic si iarasi intr-o clipita, pan-ntr-atat pune stapanire pe crestin intunecimea pornirii trupesti, incat se lasa cu totul in voia trupului.

    Apreciază

  20. Ionel said, on martie 26, 2024 at 10:31 am

    Am observat că doar cei cu ultimul buletin.

    Apreciază

  21. manole said, on martie 26, 2024 at 12:45 pm

    Fara legatura cu subiectul dar important pentru cei ce nu vor sa primeasca serurile ce contin cam ce contine si zeama anti covrig atunci cand merg la dentist. Aici e vorba atat de anestezice dentare cat si de umpluturile pentru cavitati. Se pare ca toate anestezicele dentare cat si unele compozite pentru umplere contin porcariile despre care am vorbit. Gasiti informatii despre asta pe Rumble.com dand cuvant de cautare „Mihalcea”

    Vestea buna e ca am gasit un cabinet dentar in Bucuresti care se preocupa fix de testarea celor de mai sus si au gasit solutii. Nu fac reclama nimanui, nu-i cunosc nici personal si nici altfel, nu am nici un conflict de interes. Clinica este dentree.ro.

    Pt cei ce nu pot ajunge, mi-am luat programare si voi spune ce am gasit acolo.

    Repet, cei ce nu v-ati vaccinat, nu va culcati pe lauri! Vegheati ptr ca nu e simplu. Va apot da exemplul meu: nevaxat fiind m-am uitat la o picatura de sange (de-al meu, fireste) la microscop si surpriza: am gasit hidrogel. Concentratia nu era enorma dar daca nu fac nimic sa o reduc, nu numai ca nu dispare dar si creste. Asa ca iau suplimente alimentare, chelare cu EDTA, miscare…Cei care nu pot face nimic din toate astea dar si ceilalti: avem la indemana Sf Impartasanie. Parintele Elpidie spunea ca zeama va fi neutralizata de trupul si sangele lui Hristos. Asa ca „vegheati si va rugati”.

    Doamne-ajuta!

    Apreciază

    • Aurora said, on martie 26, 2024 at 1:07 pm

      Da, toti ar trebui sa luam EDTA, caci hidrogelul este prezent si la nevaxati.

      Apreciază

      • Peter Minea said, on martie 26, 2024 at 8:56 pm

        Deci dacă am rezistat și nu ne-am vaccinat anti-COVID, tot suntem otrăviți cu ceva, să înțelegem!

        Apreciază

  22. eugen adi said, on martie 26, 2024 at 12:46 pm

    NOUL CARD ELECTRONIC PREVĂZUT ÎN URMĂ CU 30 DE ANI!!!
    dar când le aduc pe toate pe o singur card,(aplicație),sa nu primești asta, pentru că are legătură cu pecetluirea(se referă la portofelul digital).

    -Preîntîmpinare duhovnicească-. În ultimele săptămâni s-a vorbit foarte mult de înlocuirea cărții de identitate, a cardului de sănătate, eventual a pașaportului, cu o noua ”carte electronică” biometrică ce va conține datele obișnuite, un cip, amprenta si semnătură electronică momentan. Conspirație?

    Deloc. În caz că nu ați auzit la televizor, un simplu search pe google rezolva. Este noul proiect de lege ce va fi supus dezbaterii publice de către Ministerul de interne.

    De la site-ul Directiei Naționale de Evidență a Populației, până la ProTv și toate marile trusturi scriu despre acest lucru. +++Însă haideți să vedem ce spunea Sfântul Paisie Aghioritul in 1987 despre acest lucru. 1987, scriu bine. 30 de ani în urmă: ”În vara anului 1987 l-am întâlnit pe Părintele Paisie la ”Panaguda”. Eu eram pe atunci de aproape treizeci de ani. Citind recentul său text despre ”Semnele vremurilor”, l-am întrebat dacă toate acelea care au fost scrise în broșură le vom vedea cu ochii noștri. El, așa cum era aplecat să ne toarne apă în pahare, și-a ridicat capul și a spus pe un ton aspru: ”Să nu vorbiți și veți vedea! Vă vor pune la rând și vă vor marca (pecetlui) ca pe vaci!”. Cănd ne-am întâlnit în anul următor, am revenit la această temă și i-am vorbit despre diferiți clerici care nu primeau aceste opinii ale sale. ”Îi știu”, mi-a răspuns. Și a continuat: ”Unde sunt arhimandriții?” Ce fac? Îi așteaptă pe cei căsătoriți (preoții n.tr.) să vorbească? Aceia au familii și copii și se tem, în vreme ce aceștia (arhimandriții) nu au nimic pentru ce să se teamă! Însă voiesc să ajungă episcop! Toți sunt pentru parade (procesiuni)! În vremurile grele se ascund, însă la parade sunt primii (de vreme ce lupta duhovnicească se sfârșește biruitoare!)”. Atunci i-am adus la cunoștință numele unui duhovnic concret din lume, care zvonea despre Stareț că, după cum se pare, se înșelase în problema buletinelor electronice. Fața sa a căpătat o infățișare întristată și mi-a spus cu durere: ”Știu, binecuvăntatule. I-am trimis cuvânt că, dacă nu își bagă mințile în cap, se va demoniza la sfârșit!”. Fericitul Stareț Paisie, în legătură cu problema de care vorbim, mi-a spus următoarele precizări revelatoare și foarte lămuritoare…”

    ”Vă vor da cartele/carduri ca să vă obișnuiască cu ele. Când însă, le vor aduna cândva pe toate (voia sa spună buletinul, pașaportul, cardul de sănătate, permisul de conducere etc. pe o singura aplicatie), pe acesta să nu-l primiți, pentru că acesta va avea legătură cu pecetluirea”Sf.Paisie Aghioritul. Iată că acum se adeveresc cuvintele sale prin promovarea ”cardului cetățeanului”. Nota editorului: Este impresionantă asemănarea opiniei de mai sus cu cea a fericitului Stareț Athanasie Mitilineos, harismaticul ermineut al cuvântului dumnezeiesc, și de aceea socotim de folos să-l redăm:

    În iulie 2000, împreună cu domnul teolog Vasilie Papanikolau, l-am vizitat pe Starețul Athanasie Mitilineos la Stomiou din Larisa. După Liturghie am rămas ca să primim binecuvântarea Bătrânului la fel ca și multă altă lume. Noi am rămas ultimii, domnul Papanikolau îl cunoștea personal pe Gheronda Athanasie și m-a recomandat. După ce am făcut cunoștință i-am adresat o întrebare care mă frământa în mod special: „Părinte”, i-am spus, „aș dori să-mi spuneți despre acest faimos card de asigurare despre care se vorbește și care a început deja să fie trimis și acasă”. „Nu v-au informat în parohia dumneavoastră în legătură cu acest fapt?”, m-a întrebat. „Nu”, am răspuns. Atunci Starețul ne-a spus: „Aceste carduri simple pe care ni le trimit și ni le propun necontenit, putem – după iconomie – să le luăm pentru că trebuie să trăim; altfel nu vom putea să facem față nevoilor de zi cu zi. Aceștia, însă, ne vor trimite și un card inteligent care le va înlocui pe cele de dinainte.

    Aceștia cred oare că sunt mai inteligenți decât noi, creștinii, și că noi nu știm ce se ascunde în spatele lui? Acest card inteligent nu-l vom primi! Pentru acesta merită să plecăm și în munți dacă trebuie, pentru că o vom face pentru dragostea lui Dumnezeu și vom avea asupra noastră harul Lui. În ceea ce privește supraviețuirea să nu vă neliniștiți, pentru că este grija lui Dumnezeu. Acest card să nu-l luăm pentru că, oricine îl va lua, nu va scăpa de pecetluirea care urmează.”

    Apreciază

  23. Peter Minea said, on martie 26, 2024 at 8:52 pm

    Al meu expiră în luna ianuarie din 2031, când urmează să împlinesc 41 de ani, cu har și ajutor de la Domnul, că ziua de mâine nu ni se cuvine chiar din oficiu, așa cum avem de muuulte ori impresia. Iar până atunci, vorba poporului, „Om trăi și-om vedea”!
    Poate că la data aceea tanti Ursula NU va mai fi în funcție mare.

    Apreciază

  24. Felix said, on martie 29, 2024 at 8:21 pm

    (…)
    începând cu data de 1 aprilie a.c., jandarmii constănțeni, ca parte a structurilor de ordine publică aparținând Ministerului Afacerilor Interne, vor realiza activități specifice de verificare a identitatii persoanelor în teren și prin modalitatea scanării documentelor de identitate/călătorie prin intermediul unor dispozitive mobile de tip smartphone din dotarea de serviciu, cu ajutorul cărora vor putea interoga bazele de date în interes operativ….

    https://www.replicaonline.ro/noi-modalitati-de-verificare-a-documentelor-de-identitate-incepand-cu-1-aprilie-587876?z=l

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.