SACCSIV – blog ortodox

Specialist în securitatea IT: Poate vor spune că va permite urmărirea mai ușoară dacă copilul tău este răpit. Sau o monitorizare mai atentă a sănătății copilului tău. Indiferent de serviciul dorit, într-o zi, probabil că cei mai mulți dintre noi vom cere să avem un cip implantat

Posted in 666, antihrist, Big Brother, CIPURI, IMPLANTURI, SEMNUL FIAREI by saccsiv on februarie 13, 2024

Stiri pe surse: ‘Toți ne vom ruga să implantăm cipuri în bebelușii și copiii noștri’ Avertismentul unui expert cibernetic: Dispozitivele medicale actuale pot fi sparte

neuralink implant

Roger Grimes, un specialist în securitatea IT, cu o experiență de 35 de ani, și autor a mai multor cărți despre securitatea datelor și calculatoarelor, susține că „într-o zi, industria medicală sau guvernul vor oferi capacități noi fantastice pe care consumatorii le vor dori cu disperare, și toți ne vom ruga să le implantăm [cipurile] în bebelușii și copiii noștri”, conform The Sun.

„Poate vor spune că va permite urmărirea mai ușoară dacă copilul tău este răpit. Sau o monitorizare mai atentă a sănătății copilului tău. Indiferent de serviciul dorit, într-o zi, probabil că cei mai mulți dintre noi vom cere să avem unul”.

„Și până atunci, sper că înțelegem cum să ne apărăm cel mai bine împotriva manipulării nedorite și rău intenționate. Pentru că acum suntem îngrozitori în asta”, a spus Grimes.

Dar Roger Grimes avertizează că riscul major asociat tehnologiei cipurilor pentru creier, precum Neuralink dezvoltat de Elon Musk, ar putea deveni cu ușurință ținta hackerilor.

Este bine cunoscut faptul că dispozitivele medicale actuale pot fi sparte, adesea cu consecințe devastatoare.

„Orice poate fi spart; cipurile creierului nu sunt diferite. Și când avem mii și mii de ele, este probabil”, a spus Grimes.

„Cipul probabil nu rulează un sistem de operare și o aplicație populară”, a adăugat el.

„Aceasta înseamnă că va fi mult mai greu pentru cei care nu au specificațiile interne să-și dea seama cum să-l pirateze și niciunul dintre instrumentele tradiționale de hacking nu ar funcționa împotriva lui. Nici nu suntem siguri dacă cipul rulează un cod actualizat, care este necesar pentru majoritatea hack-ărilor”.

Grimes a subliniat că, deși ar fi foarte dificil să se pirateze un cip pentru creier, ar putea fi posibil în viitor.

„Istoria a arătat că majoritatea, dacă nu toate, dispozitivele medicale implantabile și cipurile din trecut sunt hack-uibile”, a spus Grimes.

 

Comentariu saccsiv:

Pericolul cel mare vine din partea stapanilor sistemului. Ca daca cipul permite urmarirea copilului rapit, atunci permite urmarirea oricui s-a lasat cipuit. Si de aici tot restul…

Cititi va rog si:

Comentariul zilei: “Nu am nimic de ascuns”

 

Tagged with: ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. San said, on februarie 13, 2024 at 2:29 pm

    Hai sa vedem cine ar fi interesat sa răpească un copil și acolo sa lucreze mizeriile de statali, nu la dispozitive de control al mișcăriiindividului!
    Daca n-ar fi obsedați de Control….

    Apreciază

  2. Un roman said, on februarie 14, 2024 at 12:03 am

    cipul poate fi un circuit pasiv (precum tag-urile de pe marfurile din magazine), nimic „fantastic”, fara a contine informatie sofisticata (ca un bec stins), ci doar CNP-ul tau. Diabolic este faptul ca poate fi activat & identificat remote, de toate dispozitivele din proximitate, fara acordul tau (ca pe vita)… Iar acele dispozitive acceseaza „dosarul” tau digital, cu toata viata ta inregistrata. Daca scoring-ul tau e negativ, ai incurcat-o… De aici frenezia in a implementa sistemul de senzori, (incepand de la magazine, banci, serviciu… stalpi stradali?) in paralel cu pressing-ul pentru dosarul digital unificat. „Buletinele” cu cip sunt doar un preludiu. Cu un simplu detector & acces la baza de date, oricine poate „face cunostinta cu tine”, deoarece spatiul fizic este „confiscat”… expriment: cu un POS poti descarca contactless in metrou/ autobuz/ orice loc public aglomerat sume de pana la 99lei din posete/ portofel, fara acceptul pagubitului.Logic? :((

    Apreciază

  3. […] Specialist în securitatea IT: Poate vor spune că va permite urmărirea mai ușoară dacă copilul … […]

    Apreciază

  4. […] Roger Grimes, un specialist în securitatea IT, cu o experiență de 35 de ani, și autor a mai multor cărți despre securitatea datelor și calculatoarelor, susține că „într-o zi, industria medicală sau guvernul vor oferi capacități noi fantastice pe care consumatorii le vor dori cu disperare, și toți ne vom ruga să le implantăm [cipurile] în bebelușii și copiii noștri”, conform The Sun. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.