SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen despre Premiile Grammy 2024: Taylor Swift…

Posted in MUZICA, SIMBOLURI, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on februarie 9, 2024

Vigilant Citizen: 2024 Grammys: It Had To Be All About Taylor Swift. It Just Had To.

Premiile Grammy 2024: Trebuia să fie totul doar despre Taylor Swift. Pur și simplu trebuia.

Pe fondul teoriilor conspiraționiste despre Taylor Swift ca fiind o ‘psihopată a guvernului’ implicată într-o relație falsă cu un jucător din NFL, Premiile Grammy 2024 s-au axat în mod hotărât pe … Taylor Swift. Nu putea exista o modalitate mai bună de a dovedi că aceste conspirații sunt întemeiate. Iată o privire de ansamblu asupra acestei ceremonii cu un grad înalt de simbolism.

Publicat pe 06 Februarie 2024, de Vigilant Citizen

Chiar înainte ca aparatele de filmat să înceapă să ruleze, cei mai mulți dintre noi știau că premiile Grammy 2024 vor fi centrate în mod nesănătos pe Taylor Swift. Pur și simplu trebuia ca asta să se întâmple. În prezent există o campanie mediatică intensă în jurul ei și un număr tot mai mare de oameni observă că are loc o frenezie bizară, generată în mod artificial. Și mulți se întreabă care este scopul final al tuturor acestor lucruri. Este ea oare ‘susținută pentru un anumit scop’?

Este un cerc vicios: cu cât Taylor primește mai multă atenție din partea presei, cu atât mai multă lume acordă atenție presei.

Toată această campanie a început cu relația super-mediatizată a lui Taylor cu jucătorul Travis Kelce din NFL. Această uniune între lumea divertismentului și cea a sportului profesionist a generat o frenezie mediatică de proporții absurde.

Meciurile televizate ale echipei Kansas City Chiefs se întrerupeau în mod constant pentru a o arăta pe Taylor Swift reacționând la orice se întâmpla pe teren. Acest lucru a enervat o mulțime de oameni. Cu toate acestea, o mulțime de alți oameni au început să urmărească aceste meciuri tocmai pentru a o vedea pe Taylor etalând fețele ei de Taylor.

Frenezia ridicolă a presei din jurul cuplului – dar mai ales a lui Taylor Swift – a ridicat multe sprâncene. Pur și simplu nu pare normal sau organic. Pare falsă și creată la comandă de către experții media pentru a genera un anumit tip de atenție mediatică.

Apoi, Chiefs au ajuns la Superbowl – unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lume. Pur și simplu trebuia să se întâmple. Iar întrucât Swift urma să cânte în Japonia cu puțin timp înainte de Superbowl, Ambasada Japoniei a spus lumii că nu există niciun motiv de îngrijorare. Regina Taylor va onora lumea cu prezența ei.

Oficialii guvernamentali au confirmat că vom avea parte de imagini cu reacțiile lui Taylor Swift pe care ni le dorim cu toții în timpul Super Bowl. Și imaginați-vă dacă Chiefs ar câștiga?! Doamne, Dumnezeul meu!

Acest circ mediatic fără precedent (și unii spun că nejustificat) i-a determinat pe unii observatori să creadă că toată această extravaganță a lui Taylor Swift este de fapt o operațiune de război psihologic – psyop – menită să influențeze masele. Scopul final: la apogeul popularității sale, și chiar înainte de alegeri, Taylor Swift ar urma să-l susțină pe Joe Biden.

Vivek Ramaswamy crede că totul este un fals și că până și Super Bowl este aranjat pentru a se asigura că lumea va avea parte de momentul ei Taylor Swift.

Ca și cum ar dovedi că toate conspirațiile sunt întemeiate, publicația de propagandă deținută de elită, The Guardian, a publicat un articol despre Taylor influențând voturile, însoțit de o poză cu semnul cu un singur ochi.

Între timp, un videoclip din anul 2019 a reapărut recent, despre care se spune că ar fi o dovadă că Taylor Swift este un instrument al propagandei. Cu titlul ‘Information Warfare Defining and Analysing’ (Definirea și analiza războiului informațional), această conferință NATO s-a axat pe tema ‘Silent Battle’ (Bătălia tăcută). Un orator de la conferință a declarat:

„Ideea este că influența socială poate ajuta, poate ajuta la încurajarea sau promovarea schimbării comportamentului, iar teoria aici este aceea că acest tip de abordare funcționează la fel de bine și în ceea ce privește dezinformarea.”

După cum am explicat în articolele anterioare, ‘dezinformarea’ este termenul orwellian al elitei pentru a defini orice lucru care contravine agendei lor.

Un diapozitiv din prezentare arată o fotografie a lui Taylor Swift ca exemplu de ‘lider de opinie’ care poate fi ‘antrenat să răspândească mesajele dorite’.

Oratorul a declarat:

„O includ pe Taylor Swift aici pentru că este, știți, este o persoană destul de influentă în mediul online. Nu știu dacă ați auzit de ea. … Aceasta este o imagine decupată, dar ea stă lângă, știți, o pancartă ‘Go vote’ (‘Mergeți la vot’). Și, de fapt, celebritățile, cel puțin în SUA, postează în mod regulat fotografii cu ele însele, cu o încurajare pentru ca oamenii să meargă la vot, iar acest lucru are un efect cuantificabil asupra participării la vot.”

Conspirația ‘Taylor Swift este o operațiune psihologică’ a căpătat atât de multă influență încât Pentagonul a trebuit să intervină. Într-adevăr, secretarul adjunct de presă al Departamentului Apărării, Sabrina Singh, a declarat pentru Forbes:

„Taylor Swift nu face parte dintr-o operațiune psihologică a Departamentului Apărării. Punct.”

Unii ar spune: exact asta ar spune Departamentul Apărării despre o operațiune psihologică. A urmat o avalanșă de surse de știri mainstream care neagă conspirația și ridiculizează pe oricine o propagă.

Apoi, au apărut premiile Grammy. Și, dacă Taylor Swift ar fi fost cu adevărat o operațiune psihologică, atunci gala Premiilor Grammy s-ar fi desfășurat exact așa cum s-a desfășurat de fapt.

Premiile Grammy 2024

Ca de obicei, Premiile Grammy 2024 s-au concentrat în jurul unui număr foarte limitat de artiști. Și, ca de obicei, spectacolul a conținut partea sa echitabilă de agende țicnite ale industriei. Iată câteva exemple.

În timpul prestației lui SZA, cântăreața înjunghie un bărbat. Apoi, femei înarmate cu săbii masacrează mai mulți bărbați care apoi zac fără viață pe scenă în timp ce SZA cântă ‘Uh, tocmai ce l-am ucis pe fostul meu (fostul meu)’.

Această manifestare violentă este o continuare perfectă a agendei de ucidere a oamenilor despre care s-a vorbit ani de zile pe acest site. Motivul pentru care aceste manifestări violente și pline de ură sunt permise în mass-media: fEmAniZm – versiunea odioasă și distorsionată a feminismului de către elită.

Ulterior, Lizzo a ieșit și i-a înmânat un Grammy lui SZA. Și toată lumea a aplaudat.

În caz că ați uitat, Lizzo a fost dată în judecată pentru mai multe lucruri față de care se presupune că se opune, ceea ce evidențiază ipocrizia extremă a acestor ‘animatori’ din industrie.

Cu doar două zile înainte de ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, un judecător a respins încercările făcute de Lizzo pentru anularea procesului.

„Un judecător de la Curtea Superioară din Los Angeles a deschis calea pentru ca un proces intentat de trei foste dansatoare împotriva lui Lizzo să meargă mai departe, după ce a respins cererea cântărețului de anulare a cazului. Artista premiată cu Grammy, cunoscută pentru mesajele sale înălțătoare de iubire de sine și pozitivism corporal, se confruntă cu acuzații de discriminare rasială, hărțuire sexuală, discriminare din cauza greutății și o serie de alte infracțiuni într-un proces intentat în august anul trecut.

– The Daily Beast – Procesul de hărțuire sexuală împotriva lui Lizzo avansează după ce judecătorul a respins cererea de concediere”

De ce a fost Lizzo la Grammy? fEmAniZm?

Apoi a fost interpretarea Oliviei Rodrigo a piesei Vampire (Vampirul).

Rodrigo și-a interpretat melodia de succes, mânjită de sânge, în timp ce din pereții de pe fundal curgea mai mult sânge.

Aceasta este o continuare a unei alte agende a elitei: Normalizarea consumului și scăldatului în sânge uman. Rodrigo își face partea ei pentru a normaliza această practică și pentru a o face ‘cool’.

În timp ce Miley Cyrus a câștigat un premiu pentru mega-hit-ul său Flowers (care a fost cel mai difuzat cântec din anul 2023), spectacolul a culminat cu toată lumea înclinându-se în fața lui … da … Taylor Swift.

Ritualul Taylor Swift

În urmă cu mai bine de 14 ani, am scris despre faptul că Taylor Swift a fost implicată într-un ‘ritual’ fals, regizat, la gala VMA din anul 2009.

Totul a început cu Kanye West, care a sărit pe scenă și i-a spus lui Swift că nu merită primul ei premiu din istorie.

Acest eveniment memorabil a avut ca scop umilirea ei în fața colegilor ei – o componentă veche a ritualurilor de inițiere. În articolul meu intitulat Premiile VMA 2009: Mega-ritualul ocult, am scris:

„Taylor Swift câștigă premiul pentru ‘Cel mai bun videoclip feminin’ și urcă pe scenă pentru a mulțumi. Kanye West apare de nicăieri, îi ia microfonul din mână și o informează că Beyonce are ‘unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile’. Această scenă a stârnit numeroase controverse și i-a adus lui Kanye titlul de ‘Douchebag of the year’ (prostul anului), plus onoarea de a fi numit ‘măgar’ de către președintele Statelor Unite.

S-ar putea să-i șochez pe unii spunând acest lucru… dar acest eveniment ‘neașteptat’ a fost… ÎNREGISTRAT! Am spus-o. Ați urmărit vreodată un reality show de rahat și ați avut sentimentul că totul a fost regizat? Ei bine, eu am avut o supraîncărcare a acestui sentiment în timp ce urmăream această scenă. Niciuna dintre persoanele implicate (nici măcar Beyonce care face fața ei de ‘nu pot să cred că se întâmplă asta’) nu sunt buni actori. În plus, am urmărit cariera lui Kanye încă de la începuturile sale și am reținut un fapt important despre el: singurul lucru de care îi pasă lui Kanye West, este Kanye West. Așa că, dacă ar fi trebuit să facă o criză de nervi pentru ceva, ar fi fost pentru că nu a câștigat. Nu Beyonce. El.

Această scenă reprezintă, de fapt, inițierea lui Taylor Swift în ceea ce eu numesc ‘Cercul artiștilor aleși’. Eleva este umilită în fața colegilor ei și i se spune că nu este demnă de a fi pe aceeași scenă cu Beyonce, regina ceremoniei. Aproape toate grupurile, frățiile și găștile desfășoară un proces de inițiere pentru a testa caracterul, puterea și valoarea recrutului. Calvarul lui Swift a fost să-l vadă pe Kanye stricându-i primul ei premiu din istorie și să i se spună că nu merită această recunoaștere. Rapperul este cunoscut pentru că se plânge în timpul prezentărilor de premii, așa că era candidatul perfect pentru a face ca totul să pară ‘neașteptat’.”

Mai târziu, în cadrul acelui spectacol, Swift a fost ‘acceptată’ de către nimeni alta decât Beyonce.

„După umilirea publică a lui Swift, Beyonce, regina ceremoniei, o cheamă pe scenă pentru a o lăsa să ‘aibă momentul ei’. Aceasta apare din culise (ca și cum și-ar aștepta replica) într-o rochie roșie care seamănă izbitor de mult cu cea a lui Beyonce. (…)

Faptul că Taylor Swift este chemată pe scenă reprezintă faptul că acum a fost acceptată ca fiind egală cu Beyonce și a devenit una dintre ‘alese’. Rochiile asortate transmit, de asemenea, acest sentiment de apartenență la un nou grup. Ea a ‘trecut testul’ – încercarea de a fi umilită – și acum poate culege roadele faptului că este o persoană din interior. – Ibidem.”

Cu alte cuvinte, Taylor Swift a fost implicată de mult timp în evenimente bizare, simbolice și ritualice.

La Grammy 2024, am asistat la o situație ciudat de asemănătoare.

La gala Grammy 2024, Taylor Swift a fost cuplată cu Lana Del Rey. Ținutele lor au avut o temă dualistă alb-negru în condițiile în care Lana arăta ca și cum tocmai ar fi participat la o înmormântare, iar Swift era într-un alb pur, feciorelnic.

Chiar la finalul ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, Celine Dion a venit pentru a înmâna cel mai important premiu al spectacolului: Albumul anului. A fost un eveniment important, deoarece Celine s-a luptat cu probleme grave de sănătate și a evitat evenimentele timp de luni de zile.

Celine este pe cale să spună lumii ceea ce se știa deja.

Prin câștigarea acestui premiu, Taylor va deveni singurul artist care a câștigat de patru ori premiul ‘Albumul anului’, doborând astfel un record și făcând istorie.

Așa că trebuia să câștige. Trebuia să se întâmple.

Și, bineînțeles, Celine Dion a spus cuvintele pe care toată lumea le aștepta cu sufletul la gură: ‘Taylor Swift’.

Toată lumea se aștepta la asta… mai puțin, se pare, Taylor Swift. Ea a părut FOARTE surprinsă și a făcut fața aia de ‘Sunt surprinsă că se întâmplă asta’ pe care o face mereu. Totul este atât de fals.

Apoi, Swift se îndreaptă spre scenă în timp ce o trage după ea pe o Lana Del Rey reticentă (care tocmai pierduse în fața ei). A fost ciudat.

Pe scenă, Swift ia premiul de la Celine în timp ce o ignoră complet.

Faptul că Swift a ‘ignorat-o’ pe Celine a ținut imediat prima pagină a ziarelor, deoarece a fost un gest considerat nerespectuos. Am urmărit-o în direct și, sincer, am simțit cu adevărat că a fost ceva ciudat și lipsit de respect. A fost, de asemenea, ceva foarte simbolic: a fost vorba despre o divă din trecut care a trecut ștafeta către diva din prezent.

În timpul discursului de acceptare, Celine și Lana au flancat-o pe noua regină Taylor.

În timpul discursului său, Swift a recunoscut-o pe Lana Del Rey ca fiind ‘o artistă emblematică și o legendă’… în timp ce Celine Dion stătea acolo, fiind în continuare ignorată. În timp ce Lana Del Rey este, într-adevăr, o artistă extrem de populară, Celine Dion este singura persoană de pe scenă care ar putea fi numită ‘artistă emblematică și o legendă’. De-a lungul carierei sale, Del Rey a vândut 41 de milioane de albume. Celine? 250 de milioane.

Pe scurt, ediția 2024 a premiilor Grammy s-a încheiat cu încoronarea lui Taylor Swift și cu umilirea rivalilor și predecesorilor ei. Trebuia să câștige și a câștigat. Și toată lumea a aplaudat.

În concluzie

Atenția mediatică în jurul lui Taylor Swift a devenit un subiect de conversație în nenumărate gospodării din America și din întreaga lume. Dacă ar fi trebuit să fie angajată o companie de PR cu misiunea de a o face pe Taylor Swift și mai vizibilă și mai influentă în afara bazei de fani ‘Swifties’, o relație cu Travis Kelce ar fi fost planul perfect.

Și așa s-a întâmplat. Și a funcționat. Mult prea perfect. Și, ca și cum ar fi fost purtată de destinul manifest, echipa lui Taylor a pornit spre Super Bowl fără nicio rezistență, pregătind terenul pentru un eveniment mediatic de proporții epice. În timp ce Super Bowl în sine este un mega-eveniment în sine, cel mai important ‘jucător’ al ediției din 2024 nici măcar nu va juca pe teren. Va fi Taylor Swift. Va fi oare meciul trucat pentru a-i oferi lui Taylor momentul ei mediatic?

Destul de coincident, exact cu o săptămână înainte de Super Bowl, gala Grammy 2024 a fost și ea ‘trucată’ pentru a-i oferi lui Taylor momentul ei. Ea a primit premiul pentru Albumul Anului din partea lui Celine Dion, devenind astfel primul artist care a câștigat vreodată acest „prestigios” (nu chiar) premiu, de patru ori.

Așadar, este totul o ‘operațiune psihologică’? Ei bine, am scris că Taylor Swift a fost o ‘aleasă’ în urmă cu aproape 14 ani. Ea este în mod clar pregătită pentru a ajunge la un nivel de vizibilitate care transcende cariera ei muzicală. Dar se întâmplă oare toate acestea doar pentru ca, în cele din urmă, să îl poată susține pe Joe Biden? Nu cred că acesta este jocul final. Swift ar putea fi sprijinită pentru a deveni o figură politică de sine stătătoare. Credeți că am înnebunit? S-ar putea să scriu despre asta peste vreo 14 ani.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Satanista Taylor Swift le-a cantat iar publicul a dansat de a cutremurat pamantul

SIMBOLISM SATANIC la “American Music Awards” cu TAYLOR SWIFT in rol de regina

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mirean said, on februarie 9, 2024 at 8:21 am

    Si la noi se merge pe calea dementei satanice, in orice posibilitate! Daca va vine sa credeti: ,,Artă de festival, într-o hală industrială.
    19 – 21 aprilie 2024
    Talpa Iadului este o manifestare culturală, drăguță și independentă, născută din dorința de a prezenta și promova creația artiștilor aflați la începutul carierei. Încurajăm tinerii să fie originali și să iasă din standardele societății actuale.
    Festivalul are loc într-o hală industrială din Ploiești, închiriată doar pentru acest scop. În luna martie vom anunța adresa.„

    Apreciază

    • In Good Governance We Trust said, on februarie 12, 2024 at 12:45 pm

      O lege similara exista si in Africa de Sud.

      Apreciază

  2. Varianta Mu said, on februarie 12, 2024 at 12:44 pm

    Este foarte posibil scenariul explicat pe „Vigilant Citizen”, Taylor Swift este detinuta de catre Soros si Carlyle Group (unde Soros este investitor vechi).

    https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-12-13/taylor-swift-calls-out-soros-family-in-fight-with-private-equity

    https://nypost.com/2019/12/13/private-equity-stunned-to-be-dragged-into-battle-between-taylor-swift-and-scooter-braun/

    Soros este cu Bidon, asa ca Taylor Swift va face 100% publicitate decrepitului sau candidatului demo(no)crat daca nu mai merg pe mana terminatului.

    https://t.me/Sound0fFreedom/933

    Apreciază

  3. […] Vigilant Citizen despre Premiile Grammy 2024: Taylor Swift… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.