SACCSIV – blog ortodox

Premierul slovac Robert Fico a ordonat o anchetă privind gestionarea pandemiei de COVID-19 și a vaccinurilor

Posted in Coronavirus, SLOVACIA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on februarie 1, 2024

Global Research: Slovakia Prime Minister Robert Fico Orders Investigation into COVID-19 Pandemic Management and Vaccines After 21,000 Excess Deaths Announced in Slovakia Since 2020

Premierul slovac Robert Fico a ordonat o anchetă privind gestionarea pandemiei de COVID-19 și a vaccinurilor, după ce în Slovacia au fost anunțate 21.000 de decese în exces începând cu anul 2020

Discursul în fața Parlamentului din 23 ianuarie 2024

De premierul Robert Fico și Dr. William Makis, 31 ianuarie 2024,

Global Research

[Traducere (în engleză) de Dr. William Makis]

„Doamnelor și domnilor ai Slovaciei Progresiste și din partidele de opoziție, ați văzut statisticile privind modul în care au crescut numărul deceselor în rândurile noastre din cauza diferitelor evenimente cardiovasculare cauzate de vaccinare?

Dar voi respingeți acest lucru, bineînțeles că îl respingeți, în timp ce susțineți că vaccinarea (contra COVID-19) a fost cel mai bun lucru din lume.

Ce știți voi despre câte vaccinuri ne-au rămas care au expirat și câți bani au fost aruncați pe fereastră? Ce știți despre achizițiile de echipamente și analize medicale? Știți că am demonstrat foarte clar legătura dintre o companie din Trnava (Slovacia) și președintele unuia dintre partidele politice din opoziție.

Achiziții de sute de mii, milioane de euro, complet inutile. Ce știți despre management? Ce știți despre ceea ce se întâmpla în ceea ce privește luarea diferitelor măsuri care, în opinia noastră, au crescut semnificativ morbiditatea în comparație cu ceea ce se întâmpla poate în alte țări?

Și ați râs cu toții de celelalte state, de alte țări. Ați râs de Rusia, unde au stat pe principiul vizitelor individuale ale pacienților de către medici, și au reușit să facă acest lucru mult mai bine decât am reușit noi aici, în Slovacia.

Avem 21.000 de decese, pe care le legăm de faptul că guvernele care au fost aici din 2020 nu au fost capabile să gestioneze (pandemia) și s-au preocupat doar de câștigurile economice și, desigur, s-au asigurat că se înclină în fața companiilor farmaceutice de la care au cumpărat cantități uriașe de echipamente medicale inutile precum și deseori vaccinuri.

Nici măcar nu vreau să vorbesc despre nivelul european, știți că am fost foarte deschis și i-am spus-o pe față doamnei președinte a Comisiei Europene (Ursula von der Leyen) că suspiciunile legate de ea și de achiziția, cea mai mare achiziție din istoria Comisiei Europene, de vaccinuri, când a schimbat literalmente SMS-uri secrete cu directorul general al Pfizer (Albert Bourla) și când, spre ridiculizarea deputaților din Parlamentul European, a fost emis un raport care a fost complet ascuns, pur și simplu nu vom putea afla niciodată adevărul cu privire la rolul pe care l-au jucat companiile farmaceutice și cine a organizat de fapt tot acest circ în jurul COVID-19.

În aceste condiții, doamnelor și domnilor, guvernul Republicii Slovace a decis că va include în Declarația privind programul de guvernare un angajament prin care se angajează să rezolve această problemă. Publicul slovac are pur și simplu nevoie de un răspuns, are nevoie de un răspuns în ceea ce privește vaccinarea, despre ce a fost de fapt. De ce oamenii au fost vaccinați cu diverse vaccinuri experimentale fără niciun fel de teste? De ce au fost introduse cu forța în oameni tot felul de medicamente? De ce au existat teste la nivel de stat? Cine a cumpărat? De ce cumpărau? Ce cantități erau cumpărate? Câți bani costau?

Și o să ajungem la miliarde, la miliarde, poți să rânjești cât vrei pentru că nici măcar nu știi altceva decât să arăți lipsă de respect față de o altă părere. Știți că democrația înseamnă să respecți uneori o altă opinie. Când sunteți aici și discutați pentru a treia săptămână vorbind despre Codul Penal, nu vă înjură nimeni, vă ascultăm, vorbiți, așa că vă rog să fiți destul de amabili dacă avem o altă opinie, atunci vă rog să o respectați chiar dacă nu sunteți de acord cu ea.

În aceste condiții, am decis să creăm un Birou al Guvernului Plenipotențiar care se va ocupa de aceste chestiuni. Astăzi, nu numai că l-am numit pe directorul Plenipotențiarului, dar l-am împuternicit și atunci când vine vorba de obținerea de informații de la diferite instituții, în special vom obține informații de la medicul principal sanitar, vom pune întrebări la Centrul Național de Informații în Sănătate. Vrem să știm în continuare, pe baza a ceea ce avem la dispoziție în prezent, ce s-a întâmplat de fapt.

Cred că domnul deputat Dr. Kotlar este suficient de dotat din punct de vedere informațional. Văd că este pregătit și în ceea ce privește constituirea unei echipe. I-am cerut ca, înainte de a face declarații publice, să fi parcurs mai întâi totul la nivelul guvernului și sunt absolut convins că munca sa va duce la rezultate pe care le vom face publice și vom spune publicului slovac ce s-a întâmplat, în numele lui Dumnezeu, în timpul COVID.

Știm astăzi un lucru sigur: guvernele anterioare au eșuat complet în gestionarea corectă a COVID și au în cârcă 21.000 de morți și se pare că au făcut o sumă imensă de bani din achiziții inutile de diverse echipamente medicale și vaccinuri.

Vă mulțumesc foarte mult.”

***

Părerea mea…

În urmă cu câteva săptămâni, noul premier ales al Slovaciei, Robert Fico, a subliniat în mod clar poziția partidului său de guvernământ cu privire la respingerea Tratatului OMS privind pandemia. Am tradus discursul său aici.

De data aceasta, Slovacia deschide din nou calea și oferă ‘șablonul’ cu privire la modul de abordare a crimelor și fraudelor comise în timpul pandemiei COVID-19 de către politicienii care se aflau la putere la acea vreme.

  • Abordarea publică a problemei excesului actual de decese
  • Expunerea publică a deceselor cardiovasculare (și de altă natură) cauzate de vaccinarea COVID-19
  • Denunțarea corupției care a implicat contractele care au fost atribuite pentru măști și alte echipamente de protecție personală (și politicienii implicați)
  • Denunțarea corupției în ceea ce privește achiziționarea vaccinurilor COVID-19
  • Denunțarea naturii experimentale a vaccinurilor COVID-19 și a utilizării necorespunzătoare a diferitelor medicamente care au fost impuse oamenilor în timpul pandemiei.
  • Lansarea unei anchete guvernamentale privind gestionarea întregii pandemii COVID-19, inclusiv lansarea vaccinurilor COVID-19 și achiziționarea de diverse echipamente medicale și vaccinuri (și cine a beneficiat financiar).
  • Angajamentul față de public de a face publice toate concluziile unei astfel de anchete guvernamentale.

Observați că, deși este un politician, nu ocolește problema și nici nu o îndulcește. El spune pur și simplu lucrurile așa cum sunt.

Acesta este un model excelent de urmat de către alți politicieni care doresc să facă ceea ce trebuie în acest moment.

De exemplu, în Canada, premierul din Alberta, Danielle Smith, ar putea lansa o astfel de investigație privind corupția și crimele comise în timpul pandemiei COVID-19 (în special de către Serviciile de Sănătate din Alberta și Colegiile de medici, asistente medicale, farmaciști, stomatologi etc.) și, dacă ar face-o, ar avea un sprijin covârșitor din partea publicului.

 

Comentariu saccsiv:

Sa ne amintim:

Martie 2020:

Primul ministru slovac AMENINTA cu SANCTIUNI Biserica Ortodoxa din Slovacia, daca va continua sa oficieze slujbe in timpul pandemiei de CORONAVIRUS

Septembrie 2020:

Guvernele Cehiei si Slovaciei vor stare de urgenta. Căsătoriile vor fi autorizate numai dacă se face dovada testului negativ la coronavirus

Octombrie 2020:

Slovacia: armata va fi folosita pentru TESTAREA IN MASA a tuturor cetatenilor cu varsta de peste 10 ani / Video: REVOLTA POPULATIEI

Noiembrie 2020:

Slovacia: cine iese pe stradă fără test negativ, primeste amendă. Europa lauda si vrea sa urmeze exemplul

Februarie 2021:

Dupa ce a testat intreaga populatie, Slovacia are acum cea mai mare rată a mortalității din lume

Noiembrie 2021:

Europa se reîntoarce la momentul martie 2020. LOCKDOWN total si în SLOVACIA, după modelul Austriei, inclusiv pentru VACCINATI

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scorțișoară said, on februarie 2, 2024 at 6:39 am

    Despre vaccinare în viitor. https://www.facebook.com/share/r/Qv3rRk1wbqs7AfhJ/

    Apreciază

  2. Spaceman said, on februarie 2, 2024 at 12:07 pm

    În comentariul meu la

    DNA cere ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri USR Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă pentru achiziție supraevaluată de vaccinuri anti-COVID

    aș fi vrut ca Rafila să-mi răspundă dacă României i se pregătește o nouă ‘criză sanitară’… nu mai este cazul, deoarece după pregătiri minuțioase, cu ciorba reîncălzită de rujeolă și ‘noi cazuri’,

    https://www.news.ro/social/sanatate/ministerul-sanatatii-1-943-cazuri-noi-de-persoane-infectate-cu-covid-19-si-16-decese-in-perioada-22-28-ianuarie-25-de-persoane-la-ati-intre-care-un-copil-1922402030002024011321476664

    am primit răspunsul→

    https://agerpres.ro/sanatate/2024/02/01/crestere-a-cazurilor-de-infectii-respiratorii-rafila-s-a-decis-declararea-starii-de-alerta-epidemiologica-nu-se-instituie-restrictii–1241978

    Adică de ce doar RSV? Iar asta înseamnă alte achiziții… pentru sănătatea oamenilor… Achizițiile contra covid, printre care și injecții, tot pentru sănătatea oamenilor s-au făcut, atunci de ce atâta tam-tam?

    https://adevarul.ro/stiri-locale/targu-jiu/condamnati-la-inchisoare-pentru-vaccinari-la-2336465.html

    Apreciază

  3. scortisoara said, on februarie 2, 2024 at 12:36 pm

    Imi vine sa rad cand il vad pe „pretiosul” asta …. Nu-l gasesc periculos cat il gasesc ridicol . Adica nu stiu daca trebuie sa ma enervez sau rad …inclin spre ras de fapt ca asta nu merita sa dau ceva din mine pt el.
    Am semnat si eu printre primii 600 …

    https://www.activenews.ro/cultura-biserica-ortodoxa/Peste-1700-de-cereri-de-demitere-a-lui-Vasile-Banescu-adresate-Preafericitului-Parinte-Patriarh-Daniel-pana-la-aceasta-ora.-Puteti-sa-cititi-si-semnati-Petitia-AICI-187243

    Apreciază

  4. scortisoara said, on februarie 2, 2024 at 12:41 pm

    Nu mai murim de cald , s-au razgandit ? Nu mai murim nici de covrig ,pardon de protocoalele covrigului ? Cele mai sigure sunt vaccinurile si razboaiele . Din astea se moare sigur. Sigure si eficiente .

    https://www.activenews.ro/externe/Dupa-Covid-o-noua-Gogorita-Planetara-se-prabuseste-Brusc-Schimbarea-Climatica-NU-mai-este-o-urgenta-UE-isi-reorienteaza-banii-de-la-Salvarea-Planetei-catre-Razboi-187244

    Apreciază

  5. Nicolae said, on februarie 2, 2024 at 2:34 pm

    Încă un bărbat adevărat a apărut în Europa globalistă, neomarxistă și tristă … sperăm că este omul Lui Dumnezeu și că va lupta de partea adevărului Dumnezeiesc! Doamne ajută ! Să fie Lumină !

    Apreciază

  6. scortisoara said, on februarie 2, 2024 at 9:53 pm

    Asta cuceritor ?????!!!!!! Doamne fereste ! Ce minte trebuie sa ai sa iti placa de unu` ca asta ?
    Cum sa iti placa asa ceva ?

    https://www.activenews.ro/stiri-dezvaluiri/Ziua-Purtator-Noaptea-Cuceritor.-Aventurile-nocturne-ale-purtatorului-de-cuvant-al-Patriarhiei-Vasile-Banescu-I-187252

    Apreciază

  7. […] Premierul slovac Robert Fico a ordonat o anchetă privind gestionarea pandemiei de COVID-19 și a v… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.