SACCSIV – blog ortodox

DNA cere ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri USR Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă pentru achiziție supraevaluată de vaccinuri anti-COVID

Posted in Coronavirus, pandemie, vaccin by saccsiv on noiembrie 23, 2023

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26705070-breaking-dna-cere-ridicarea-imunitatii-fostului-premier-florin-citu-fostilor-ministri-usr-vlad-voiculescu-oana-mihaila-dosarul-achizitiei-vaccinuri-anti-covid.htm

DNA cere încuviințarea Parlamentului și Președinției pentru începerea urmăririi penale în cazul fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă pentru achiziția vaccinurilor anti-COVID în timpul pandemiei, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Conform anunțului oficial al DNA, cei trei sunt acuzați că ar fi cumpărat în plus față de cantitatea existentă și necesară peste 52,8 milioane de doze de vaccin Pfizer și Moderna, în valoare de peste un miliard de euro.

PNL a anunțat că va vota în Parlament pentru ridicarea imunității senatorului Florin Cîțu. „Imediat după acest moment, PNL va aplica prevederile statutare, în funcție de evoluția și starea procesuală”, a transmis PNL.

DNA a anunțat joi printr-un comunicat de presă că a transmis procurorului general, în vederea sesizării președintelui României și Senatului, referatul pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale față de trei persoane, pentru infracțiunile de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, forma participației penale fiind autoratul și, respectiv, complicitatea.

În comunicatul DNA nu este precizat niciun nume, menționându-se că este vorba despre trei persoane care făceau parte din Guvernul României.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că este vorba despre Florin Cîțu și foștii miniștri ai Sănătății Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu. În cazul lui Florin Cîțu, Senatul este cel care trebuie să încuviințeze ridicarea imunității, iar în cazul foștilor miniștri USR ai Sănătății este nevoie de încuviințarea președintelui României.

Conform procurorilor, deși dozele de vaccin contractate anterior datei de 1 ianuarie 2021 (37.588.366 doze) ar fi fost suficiente pentru vaccinarea a peste 23 milioane persoane, ar fi fost achiziționată în plus cantitatea de 52.805.690 doze de vaccin, în valoare totală de 1.005.498.687 euro, la care se adaugă TVA, sumă care constituie un prejudiciu adus bugetului statului.

Contactată de HotNews.ro, Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătății, spune că nu a fost informată oficial de DNA și că a aflat această informație de la reporterul HotNews.ro, ea urmând să revină cu o reacție în spațiul public în cazul în care va primi o informare oficială în acest sens.

„Persoane din Guvernul României ar fi contractat un număr mult mai mare de doze de vaccin anti-COVID, cu încălcarea legii și fără a face o analiză privind necesitatea”

Ce spun procurorii DNA:

  • „La data de 17 iunie 2020, Comisia Europeană a lansat Strategia europeană privind accelerarea dezvoltării, fabricării și distribuției vaccinurilor împotriva COVID-19 prin care propunea o abordare centralizată pentru achiziția unor opțiuni viabile de vaccinuri și care a presupus negocierea de către Comisia Europeană a unor acorduri de achiziție anticipată cu producătorii de vaccinuri în numele statelor membre.
  • Vaccinurile urmau să fie distribuite statelor membre UE în funcție de numărul populației, iar decizia cu privire la vaccinarea prioritară a anumitor categorii de populație revenea statelor membre.
  • De precizat este faptul că statele membre aveau posibilitatea să utilizeze, într-un termen de 5 zile de la notificare, o clauză de „opt-out”, astfel că nu erau obligate să suporte niciun fel de contribuție pentru vaccinurile pe care decideau să nu le solicite.
  • În prezenta cauză, în contextul menționat mai sus, sunt cercetate aspecte legate de modalitatea în care, în perioada ianuarie – mai 2021, persoane din Guvernul României, cu încălcarea dispozițiilor legale și în lipsa oricăror documente/analize care să ateste necesitatea achiziției, ar fi contractat un număr mult mai mare de doze de vaccin (Pfizer ¬și Moderna), în condițiile în care numărul persoanelor eligibile pentru vaccinare comunicat de statul român Comisiei Europene era de 10,7 milioane.
  • Concret, deși dozele de vaccin contractate anterior datei de 01 ianuarie 2021 (37.588.366 doze) ar fi fost suficiente pentru vaccinarea unui număr de peste 23 milioane persoane, două dintre cele trei persoane față de care se solicită formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale, beneficiind de ajutorul celei de a treia, ar fi tranzacționat și ordonanțat la plată achiziția în plus a cantității de 52.805.690 doze de vaccin, în valoare totală de 1.005.498.687 euro, la care se adaugă TVA, sumă care constituie un prejudiciu adus bugetului statului.
  • La solicitările transmise au fost atașate referatul întocmit de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, precum și dosarul de urmărire penală, în copie, compus din 27 de volume.
  • Prezentele demersuri în vederea efectuării urmăririi penale intră sub incidența prevederilor art. 2941 și art. 305 alin. (4) din C.pr.pen., cu referire la procedura reglementată în Legea nr. 115/1999, republicată, privind responsabilitatea ministerială.

Persoanele față de care s-a solicitat sesizarea Președintelui României și Senatului României pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale beneficiază de prezumția de nevinovăție”.

Florin Cîțu (PNL) a fost premier între decembrie 2020 și noiembrie 2021. Ioana Mihăilă a ocupat funcția de ministru al Sănătății între aprilie și septembrie 2021, ea venind pe acest post după Vlad Voiculescu (decembrie 2020, aprilie 2021).

[…]

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. abc said, on noiembrie 23, 2023 at 8:29 pm

    Doamne ajuta frate.
    Roaga-te pentru noi.
    Roaga-te pentru mine.

    Apreciază

  2. AlinP said, on noiembrie 23, 2023 at 9:35 pm

    mRNA Vaccine Patent Declared Invalid in Europe
    https://www.precisionvaccinations.com/2023/11/21/mrna-vaccine-patent-declared-invalid-europe

    Apreciază

  3. scortisoara said, on noiembrie 24, 2023 at 4:02 am

    Asta e naspa rau de tot….

    https://www.activenews.ro/opinii/Io-te-mama-vin-soldatii-NATO-vrea-un-Schengen-Militar-in-Europa-185856

    Apreciază

  4. scortisoara said, on noiembrie 24, 2023 at 9:20 am

    Nu a fost singurul imbecil. Imbecili au fost toti cei care au facut propaganda la vax-urile anticovrig care era doar o viroza mai nervoasa asa.
    Io am zis ca nu-i cred pe astia pana nu incerc covrigul pe pielea mea.Vreau sa vad daca mor din covrig. N-am murit ,nici eu nici tata ( de 87 ani cu AVC) deci toata propaganda a picat din momentul ala , inca pe tata l-a afectat si mai putin decat pe mine ,el la 87 ani cu AVC abia daca l-a piscat covidul ala , tata a fost mereu un tip rezistent la boli . Din clipa aia la noi in casa s-a daramat sandramaua propagandei covid 19 . Eram dovezi vii ca e doar o viroza care se poate trata acasa lejer cu ce se gaseste in farmacii . Nu voi intelege tratamentul cu Ivermectina la viroza . Deloc. Asta e o necunoscuta . Am avut covid si anul trecut in septembrie ,cu frisoane ,temperatura ,tuse , m-am tratat obisnuit , a durat fix 7 zile . Anul acesta nu am racit deloc si nici nu-mi pasa de covrigul lor .

    https://www.activenews.ro/opinii/Imbecilul-de-Gheorghita-si-cuvenita-rectificare-din-partea-DNA-Nu-23-de-milioane-ci-451.970.280-de-romani-s-ar-fi-imunizat-cu-flacoanele-de-vaccin-comandate-de-menajul-Citu-Voiculescu-Mihaila-185861

    Apreciază

  5. Apa trece, pietrele rămân said, on noiembrie 24, 2023 at 10:45 am

    Într-adevăr, propaganda vaccinării este una condamnabilă. Iar despre afacerile din spatele covidului, ehe! Se știu. Însă trebuie să vedem că lumea se îmbolnăvește și din cauza substanțelor împrăștiate în atmosferă din niște avioane care nu sunt românești. Cine le permite? Cine răspunde pentru oamenii care se îmbolnăvesc din cauza aerului poluat și a legumelor și fructelor contaminate cu aceste substanțe?

    Apreciat de 2 persoane

  6. Stefan said, on noiembrie 24, 2023 at 12:10 pm

    Despre teroarea masonică in Romania .
    Masoneria și comunismul :

    Apreciază

  7. Cruceru Ion said, on noiembrie 24, 2023 at 9:08 pm

    Doamne ajuta frate Vasile si toti fratii care urmariti Saccsiv. Am si eu o problema off topic, am intrat in conflict cu veterinarul de la noi din comuna,venise in campania de vaccinare si cipare a cainilor iar eu nu mi/am dat acceptul,sunt impotriva ciparii , Doctorasul a luat/o personal, a facut sesizare la Ansvsa si a venit la poarta mea dupa vreo doua saptamani cu o tanti,inspector care a incercat sa ma determine sa cipez cainele. Am incercat sa discut omeneste cu ei,le/am spus ca sunt impotriva ciparii,importiva actelor cu dispozitiv electronic de stocare de date, ca nu doresc sa dau datele mele personale si sa poata fi citite de catre oricine detine un cititor si ca nu sunt de acord sa ii fie implantat un dispozitiv electronic unui animal,dispozitiv care reactioneaza sau chiar emite radiatii de tip radio frecventa si care e plasat langa creierul sau timpanele animalului. Nu am avut cu cine sa vorbesc,erau ca niste roboti,ca asa e legea,ca nu ii intereseaza motivele mele,ca ma vor amenda iar amenda e intre 5000 si 10000 de lei si chiar au amendat un batran tot pentru asa ceva,in comuna vecina,i/au dat 7500 de lei. Cainele e rasa comuna,l/am luat de pr drumuri,ii murise stapanul anul trecut,pur si simplu mi/a venit in curte ranit si infometat,l/am ingrijit cu drag,e foarte afectuos si ar mai fi varianta sa nu il tin eu,sa renunt la el si in cazul asta,veterinarul vine cu hingherii si il iau sa il predea unui adapost autorizat,zic ei dar nu ma indur sa il parasesc iar de platit amenda nu de pune problema,sunt pensionat medical,am 1100 lei pe luna. Poate intre toti fratii care intra pe Saccsiv exista si vreun avocat care ma poate sfatui ce sa fac in cazul asta,va multumesc si iertati/ma,Post binecuvantat.

    Apreciază

    • scortisoara said, on noiembrie 25, 2023 at 4:12 pm

      Linistiti-va pentru ca va speriati singur . Vara-mea are caini de rasa si mi-a spus ca e lege de 10 ani pt ciparea cainilor. Cip-ul are rol de monitorizare ,de urmarire nu de tortura . Nu se inteapa animalul in zona capului ci subcutanat in locul unde se fac si vaccinurile . CIP-ul nu emite radiatii e doar pus acolo pt monitorizare ,nu are sursa de energie ca sa emita ceva doar ca are date de identificare ale proprietarului . E ca la cip-ul de la cardul bancar . Cand purtati card in portofel ( care aveti) emite cardul vreo frecventa ?
      Nu e cazul sa discutati cu vreun avocat pt ca e penibil . E lege data de 10 ani ,toti cei care au animale in curte trebuie sa le cipeze . Exceptie pisicile. Pisicile nu se incadreaza la obligativitate .
      pastrati-va catelusul si aveti grija de el in continuare, acceptati sa i se puna cip si gata . Un avocat nu are ce sa faca in situatia aceasta .

      Apreciază

      • roman said, on noiembrie 25, 2023 at 8:12 pm

        Scortisoara
        Mai bine ti-ar fi ție doamna SA TACI, de acum!
        Esti muult prea in duhul antihristului si SIGUR ai credința MASONILOR =ecumenista.Nu te lasa sa râdă dracii cei slinosi si gaunosi de tine .LUPTĂ ptr sufletul tau veșnic,SUPUNE TI trupul sufletului si sufletul poruncilor lui Dumnezeu, ca sunt de VIAȚĂ DATATOARE ca altfel…e GRAV!
        Iisus Hristos in mintea ta!

        Apreciază

    • Cs said, on noiembrie 25, 2023 at 5:54 pm

      Zii că a murit, îi faci o groapă, poză în groapā, sa parā mort, apoi când afli ca vine vizita, du- l la un prieten o zi două. Apoi poți sa-i oxigenezi putin blana cateva pete si ai un nou câine. poți sa îi pui acelasi nume.

      Apreciază

      • scortisoara said, on noiembrie 25, 2023 at 7:42 pm

        Si asa . dar daca il toarna vreun vecin ? Lumea e rea.

        Apreciază

  8. Apa trece, pietrele rămân said, on noiembrie 25, 2023 at 6:12 pm

    Icosul al 12-lea din Acatistul Sfântului Mercurie

    Cel ce a zidit vremurile şi a zidit Biserica a lucrat multe minuni prin sfintele tale moaşte, dar şi prin icoana ta, căci, împărăţind Iulian apostatul în Roma, după o perioadă de bună pace pentru Biserica creştinească, s-a ridicat împotriva creştinilor, dar pronia dumnezeiască l-a ruşinat prin tine, Sfinte Mucenice, drept aceea auzi de la cei izbăviţi de tine şi acum de la noi acestea:
    Bucură-te, că Sfântul Ierarh Vasile cel Mare s-a rugat Maicii Domnului să-l surpe pe apostat;
    Bucură-te, că sfântul arhiepiscop s-a minunat văzând icoana ta fără închipuirea sfântului tău chip;
    Bucură-te, că la puţin timp ai reapărut cu suliţa însângerată;
    Bucură-te, că într-adevăr undeva, pe câmpul de luptă, apostatul murea însuliţat de un ostaş necunoscut;
    Bucură-te, că apostatul a aruncat cu sânge spre cer, nepocăindu-se şi zicând „Ai biruit, Galileene!”;
    Bucură-te, că toate acestea i-au fost descoperite sfântului ierarh, care a mulţumit Maicii lui Dumnezeu şi ţie, Mucenice Mercurie;
    Bucură-te, că nimeni dintre războinici nu te-au cunoscut, căci îndată te-ai făcut nevăzut;
    Bucură-te, prin care s-a apărat şi se apără creştinătatea;
    Bucură-te, grabnicule ajutător al tuturor ostaşilor şi credincioşilor;
    Bucură-te, că ai făcut, faci şi vei face minuni ajutându-i pe toţi cei asupriţi şi nedreptăţiţi;
    Bucură-te, prin care Maica Domnului aduce credincioşilor bucurie şi nouă, celor ce cu dragoste prăznuim pomenirea ta;
    Bucură-te, prin care Dumnezeu readuce pacea şi armonia înţelegerii între oameni şi apără creştinătatea;
    Bucură-te, bunule pătimitor, Mare Mucenice Mercurie!

    Apreciază

    • contracurent said, on noiembrie 27, 2023 at 12:23 am

      nu e si mai mare prigoana si pericolul acum decat pe vremea apostatului ? sa mai insuliteze sf Mercurie dintre ei

      Apreciază

  9. roman said, on noiembrie 25, 2023 at 7:57 pm

    Soluții omenești NU MAI EXISTĂ In această…NOUA LUME.Toti sunt ptr bani,sunt ptr CIP are,ptr digitalizare,TOȚI sunt ,ei înșiși, DEJA Cip ați. Precum ai spus …SUNT ROBOȚI…
    TOȚI sunt REEDUCATI si cred ca scopul vieții omului pe pământ este….sa se supuie, sa fie un OBEDIENT in fata legii .
    Nimeni nu VREA sa inteleaga/perceapă/creadă că…LEGEA A DEVENIT FARADELEGE…si in asemenea condiții ESTE PACAT IM FATA LUI DUMNEZEU sa te supui, căci te supui antihristului, căci în numele si in INSEMNUL lui(666) fac toate aceste Fărădelegi.
    Sfinții părinți învață să iubim animalele, dar nu ca pe om,căci omul e ființă creată cu sufletul dupa Chipul Lui Dumnezeu si e ființă VESNICA, iar animalul a fost creat de Dumnezeu ptr a-i sluji omului,nu are suflet,ci sângele lui e sufletul si nu are nici viața veșnică.
    Dacă poți sa-l ascunzi cumva ,bine dacă nu,nu încerca să intri in…colimatorul antihristilor ptr un animal.Ai răbdare ca in curând TOTUL se va transforma în rău/macel/anarhie/haos si război, intareste-te in ce zic Sfinții (citește cat de mult poți Scrierile Sfinților) si RUPE TE de TOT de lume/oameni REEDUCATI, îndepărtează te pe cat poți de a te vedea cu ei, de a vorbi sau intra in ,,vizorul ” lor= LEGILE SUNT OBLIGATORII, ptr asta trăiesc REEDUCATII ,sa se OBEDIASCA legilor lu antihrist ptr …A MAI PUTEA VINDE SI CUMPĂRA…inca o zi,o lună, un an sau 5.Nu ai cu cine si ce sa mai lupți.TOTUL,DAR TOTUL E PLIN DE ANTIHRIST.
    In Sf Apocalips scrie CLAR, căci Dumnezeu va incerca sa îndrepte pe om prin încercări si greutăți (adică sa trăiască simplu, fără regulile/legile si duhul lui antihrist ),dar TOTI Îl vor HULI pe Dumnezeu. De dupa 2020 NIMIC nu mai contează decat… Fii din cei 7000 de bărbați care NU SI-AU PLECAT GENUNCHIUL BAAL ULUI MODERN!
    Iisus Hristos Biruitor !

    Apreciat de 1 persoană

    • scortisoara said, on noiembrie 26, 2023 at 1:30 pm

      Putin discernamant . E vorba de un caine . Stiu ca tine la el dar domnul cu pricina e mai important ca un caine. Sa nu isi creeze probleme pt un caine. Nu e o fiinta umana ,totusi. Am trecut si eu prin asta : am avut un metis labardor si l-am crescut de mic la bloc, i-am facut cusca din lemn ca sa stea in gradin ablocului .Problema erau vecinii care nu ma agreau pe mine si se razbunau pe caine . Mi-a fost clar ca vor sa-l omoare . Am fost nevoita sa-l duc la firma unui cunoscut impreuna cu cusca , l-am vizitat vreme de 3 luni d ezile pana i-am gasit o familie . Am facut naveta serios la capatul orasului ca sa il vad ,sa-l hranesc si sa-l ingrijesc. De ziua Sf Treimi am fost contactata de o familie cu 2 copii de undeva de la tara , aveau casa nou construita , curte frumoasa, doi copii de 5 si 7 ani ,l-au luat pe Sandel ( numele catelului) si l-au asumat : acum avea curte ,casa , familie , era ingrijit si cipat . Am suferit ani d e zile si eu si tata .Am gresit ca nu mi l-am asumat , adica : crescut in casa de cand era pui si nu afara . Cat a fost la bloc nu era cipat . Am trait cele mai frumoase si haioase momente cu Sandel. Inca ma gandesc la el dar nu indraznesc sa ma duc sa-l vad ,cainele nu trebuie traumatizat suplimentar . Sunt ceva ani de atunci ( 2016) . Doamne stie cat iubesc eu animalele si mi-a dat sa am pisici , am consolarea ca stau in casa cu mine si nu trebuie cipate …decat daca plec cu ele in strainatate . Nu e cazul. Odata ce iti asumi un animal trebuie sa iei in considerare ca e o fiinta , nu o jucarie. Iti asumi animalul respectiv, nu-l instrainezi pt ca el sufera ca si noi , au depresii ,le e dor de stapani . Unii sunt fideli pt tot restul vietii. Eu stiu cat ma iubesc pisicile mele si stiu ca nu le pot da nimanui . Imi pare rau ca nu l-am sumat pe Sandel . Oricum il bagam in casa cand era ger ,oricum îi faceam baie cand il bagam in casa … era o distractie ….. Trebuie sa ma ajute tata la treaba asta ca el nu agrea prea mult apa .Greu s-a obisnuit cu dusul ,samponul pt caini…. Sandel era umbra mea. Mergema pe strada , el era far abotnita ,fara lesa, am trecut si pe langa politie si nu ne-a zis nimeni nimic desi era ilegal sa mergi cu un caine fara lesa si botnita …. :))))))) Cel mai mult imi placea cand stateam cu mine in casa , cand imi faceam rugaciunile Sandel statea tolanit langa mine pe covor si nici nu i se auzea respiratia …. Acelasi comportament il au si pisicile mele. Cand ma pun la rugaciune , nici una nu sta in pat sau culcus, ci langa mine ascultand Psalmi.
      Ideea e ca ,domnul ,daca vrea un caine fara cip sa se mute in munti , in salbaticie cu caine cu tot .
      Nu stiu cum au ciobanii cainii . Dar eu cred ca au cip. Intrebati, interesati-va . Oamenii care stau in asezari urbane / rurale au animalele din curte cipate . Nici un veterinar nu face vaccin unui caine fara sa-i introduca mai intai cip. Nu fac apologia cipu-lui aici dar fiti realisti si nu va periclitati viata ,economiile pt un caine. Trebuie retinut ca atata vreme cat ramanem in asezari civilizate ajungi sa te supui regulilor din civilizatie, adica singura alegere e sa te muti in padure ca sa nu iti cipezi cainele , e absurd . Faci asta pt un om dar nu pt un animal. Asta e concluzia de baza.

      Apreciază

      • Cruceru Ion said, on noiembrie 26, 2023 at 11:05 pm

        Va multumesc mult ca v/ati aplecat si asupra problemei mele,treaba e ca,avand o varsta,apucand si vremea de pana in 89,se vede clar ca Statul devine tot mai intruziv in viata privata a oamenilor bagand la inaintare preventia in numele careia suntem considerati din start calcatori ai legii si pasibili de pedepsa spulberandu/se prezumtia de nevinovatie. Adica,au venit la inceput la tarani,i/au amagit cu putini banuti de la Apia,ajutoare cica,mai apoi urmand inregistrari la sange in gospodarii,nemaiputand dispune de propriul tau animal,totul culminand cu drastica lege a porcilor din gospodarii. Ce folos au adus aceste legi pt romani? Comtim/ul a disparut,avicola a disparut,importam mai totul,stim ca Statul va interzice toate sursele de subzistenta a oamenilor pentru a/i forta sa accepte pecetluirea pt un blid de mancare. Asta s/a putut face pe fondul minciunilor Statului si a tacerii si supunerii oamenilor. De asta imi era greu sa pun cip la caine,practic,sa intri in jocul lor. Imi e greu sa stiu ca Statul vrea sa cunoasca si sa numeroteze tot ce am in curte,plus ca,acum vreo trei saptamani,in Parlament,s/a avansat un proiect de lege care prevede dreptul medicului veterinar sa iti intre in curte fara acceptul tau,o sa auziti in curand despre asta. Inchei citandu/l pe Soljenitin care,cand a fost intrebat despre ce este libertatea a dat urmatorul raspuns; ,,cu cat cineva stie mai putin despre tine,cu atat esti mai liber,,. Si nu e penibil sa intrebi un avocat,eu l/am intrebat daca as putea refuza ciparea invocand motive religioase,de ce e penibil? Vine o vreme cand nu te mai poti feri din calea lor,esti pus in postura de a te pronunta public oricat discernamant ai avea.

        Apreciază

  10. Spaceman said, on noiembrie 26, 2023 at 12:20 am

    Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă sacrificați pe altarul Pfizer acum!? Păi s-au arătat slugi preasupuse dementei de Ursula von der Leyen, care la rândul ei este preasupusa slugă a clanului Rothschild, stăpânii UE! Bun, să zicem că din exces de zel Cîțu a făcut o comandă ultrasupradimensionată de injecții contra covid, dar chiar nu s-a găsit atunci vreun cap luminat să-i spună: bă, sărăcie, mai lasă și la alții?

    Eu cred că acest sacrificiu are legătură cu asta:

    ‘Spitalele din Beijing, copleșite de „un val fără precedent” de boli respiratorii în rândul copiilor. Se așteaptă și 13 ore pentru un consult’

    ‘Oficialii din domeniul sănătății din Beijing și din alte orașe importante din nordul Chinei spun că bolile sezoniere tipice, inclusiv gripa și virusul sinciţial respirator (RSV), precum și pneumonia cu micoplasmă – o infecție bacteriană care provoacă de obicei o infecție ușoară și afectează în mod obișnuit copiii – sunt cauzele principale care au dus la această situație.’

    https://www.libertatea.ro/stiri/val-de-boli-respiratorii-in-randul-copiilor-in-spitalele-din-beijing-4728702

    Adică se coace o nouă plandemie care afectează acum în special copiii?

    Pfizer abia așteaptă să-și vândă injecțiile Abrysvo contra RSV!

    Dă clic pentru a accesa Comunicat%20EMA_Primul%20vaccin%20RSV.pdf

    Așa că revin cu întrebarea pentru Rafila:

    „…dacă pentru România este pregătită o nouă „criză” de RSV (bronșiolită) pentru toamna-iarna acestui an sau începutul anului viitor, după modelul celei de anul trecut din noiembrie-decembrie, despre care am vorbit…”

    Si vechile vaccinuri au mari probleme, nu doar vaccinul anti Covid

    Apreciază

    • Ana said, on noiembrie 26, 2023 at 6:29 pm

      Se coace ceva:

      https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/276104

      Iar pe tăcute nu se lasă . Agenda merge mai departe

      DECRET nr. 1.357 din 6 noiembrie 2023 privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei de COVID-19
      EMITENT: PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
      Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 1013 din 7 noiembrie 2023

      În temeiul prevederilor art. 77 alin. (1) și ale art. 100 alin. (1) din Constituția României, republicată,Președintele României decretează: ARTICOL UNIC Se promulgă Legea pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei de COVID-19 și se dispune publicarea acestei legi în Monitorul Oficial al României,
      Partea I.
      PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
      KLAUS-WERNER IOHANNIS
      București, 6 noiembrie 2023. Nr. 1.357.

      Apreciază

  11. […] DNA cere ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri USR Vlad Vo… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.