SACCSIV – blog ortodox

Un băiețel de patru ani, care a fost admis ca fiind fată la o școală anglicană, își flutura ‘cârnăciorul’ în fața colegelor sale

Posted in Anglia, BISERICA ANGLICANA, SCOALA, TRANSSEXUALISM by saccsiv on ianuarie 29, 2024

Breitbart: Four-Year-Old Boy Admitted into Church of England School as a Girl, Flashed ‘Their Willy’ at Female Students

Un băiețel de patru ani a fost admis ca fiind fată la o școală anglicană, își flutura ‘cârnăciorul’ în fața colegelor sale

De Kurt Zindulka, 27 Ianuarie 2024, Breitbart

O școală anglicană ar fi permis unui băiat de patru ani să se înscrie ca fată, tăinuind în același timp sexul său biologic față de colegii săi.

Potrivit unui articol publicat de The Telegraph, o școală primară anglicană din sudul Angliei i-a permis în urmă cu trei ani unui băiat să se înscrie în școală ca fiind fată, pe când avea doar patru ani.

Un părinte al unei fete de la acea școală a declarat pentru ziarul britanic că fiica sa a devenit ‘tulburată’ după ce a aflat la începutul acestei luni că prietena ei era de fapt un băiat. Părintele a spus că presupusul copil transsexual începuse să ‘își fluture cârnăciorul’ în fața colegelor sale de școală și că ar fi dezvăluit ‘secretul său profund’, cum că este băiat, în timp ce se afla în toaleta fetelor din școală.

În urma acestei dezvăluiri, părintele a spus că fiica sa a devenit deprimată, refuzând să vorbească și suferind de insomnie din cauza stresului, deoarece a fost ‘mințită’ și că ‘s-a ținut de mână cu un băiat’.

„Doar faptul că un băiat a fost înscris ca fiind o fată în vârstă de patru ani este pentru mine un semnal de alarmă uriaș. Pentru că nu văd cum un copil de acea vârstă poate lua această decizie… să treacă efectiv printr-o tranziție socială”, a declarat mama.

„Vreau doar ca fiica mea să aibă copilărie. Însă acțiunile școlii i-au răpit copilăria iar acest lucru nu poate fi reparat niciodată.”

Mama a spus că după ce a aflat că presupusul copil transsexual era băiat, ea și alți membri ai familiei sale au exprimat îngrijorări în legătură cu școala, însă au susținut că cei de la conducerea școlii i-au ‘obstrucționat’ și, ulterior, și-au retras fiica din acea școală.

„BreitbartLondon: O treime dintre copiii cărora li s-au administrat inhibitori de pubertate au înregistrat o ‘deteriorare semnificativă’ a sănătății lor mintale, au constatat cercetătorii britanici. · 21 sept. 2023”

În timp ce guvernul a introdus în decembrie un proiect de îndrumare pentru școli cu privire la transsexualitate, introducând măsuri de protecție, cum ar fi cerința ca școlile să informeze părinții în cazul în care intenționează să recunoască un elev ca fiind transsexual, alții au susținut că îndrumarea nu merge suficient de departe și că trebuie introduse legi mai stricte.

Parlamentarul conservator Miriam Cates a declarat:

„Acest lucru este exact ceea ce se întâmplă atunci când nu tratezi un copil ca fiind de sexul său biologic în toate circumstanțele și arată de ce tratarea unui copil ca fiind de sex opus reprezintă un risc pentru siguranță.

Deși îndrumările merg în direcția bună, deoarece nu sunt statutare și includ excepții, acestea nu împiedică neapărat ca un alt caz ca acesta să se întâmple.”

Ministrul pentru Femei și Egalitate, Kemi Badenoch, s-a declarat ‘foarte îngrijorată’ de acest caz, afirmând:

„Ghidul guvernului este clar că tranziția socială nu este un act neutru și este cu siguranță nepotrivit pentru copiii de vârstă școlară primară. Mă voi asigura că școala este conștientă de politica guvernamentală și de lege atunci când vine vorba despre copiii care își pun întrebări legate de gen.”

Un purtător de cuvânt al școlii a declarat că sunt conștienți de preocupările exprimate de părinți și că se află într-un ‘dialog deschis’ cu toți părinții implicați.

„Siguranța și bunăstarea tuturor elevilor noștri este prioritatea noastră cea mai mare și luăm extrem de în serios orice raport de intimidare și preocupări de protecție. Toate sunt tratate în conformitate cu orientările legale și locale, precum și cu politicile și procedurile noastre”, a declarat purtătorul de cuvânt.

„Nu putem face comentarii cu privire la fiecare elev în parte. Suntem mândri că avem o școală incluzivă și îi invităm pe toți copiii să se alăture familiei noastre școlare.”

„BreitbartLondon: Tirania Trans: Unui profesor creștin i s-a interzis să mai predea după ce în clasă la ore a numit elevii ‘fete’. · 24 mai 2023”

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. madeleineopt@yahoo.com said, on ianuarie 29, 2024 at 9:03 pm

    Astea sunt scene grotești, macabre, parca desprinse din filme horror. Va urma probabil și orgii sexuale cu minori, uciderea și tranșarea de copii, totul pe baza asa ziselot drepturi ale bolnavilor care se cred cai verzi pe pereți și sunt lăsați liberi printre oamenii trădați de statele și de bisericile creștine care nu mișcă un deget pentru a opri acest atac satanic la adresa copiilor.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Aurora said, on ianuarie 29, 2024 at 9:23 pm

    Ce aberant ! Un copil de 4 ani nu are discernamant.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Lica said, on ianuarie 30, 2024 at 9:23 am

    ete na’!

    eu am si voi nu aveti !! nanana !

    Prin LGTBQ+ , neacu’ cam vrea sa se cace pe Creatia Dumnezeirii, direct s-o spun!

    … iar multi ii fac jocul

    Apreciază

  4. john said, on ianuarie 30, 2024 at 9:49 am

    Omul ajunge un soft!😉
    Bagă cipul și prestezi,până dispari biologic
    https://alephnews.ro/stiinta/neuralink-a-implantat-primul-cip-in-creierul-unui-om-musk-dezvaluie-numele-primului-produs-telepathy/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.