SACCSIV – blog ortodox

Acum peste 30 de ani n-ar fi putut sa ne impuna nici cipurile si nici legile Big Brother. Acum ne fac oferta si o primim cu bucurie…

Posted in Big Brother, CIPURI, DICTATURA by saccsiv on ianuarie 12, 2024

Repostez o idee din 2016:

Serviciul Roman de Informații (SRI) a luat fiinta la 26 martie1990.

Fundația pentru o Societate Deschisă (Open Society Institute), papusarul a tot ceea ce acum ni se prezinta a fi societatea civila ce a generat un intreg guvern, a fost creata in 1993 de George Soros.

Cine are peste 40 de ani isi aminteste desigur cum, acum peste un sfert de veac, in discutiile multora dintre noi stabiliseram ca sigur securitatea ne asculta telefoanele. Iar Europa Libera, adica vocea “lumii libere” si “democrate” ne zicea la fel. Iar dupa revolutie ni se aratau niste camere cu sumedenie de fire, drept dovada a locului de unde se facea aceasta ascultare. Si eram cu totii, pe buna dreptate, extrem de revoltati.

Cine are peste 40 de ani isi mai aminteste desigur si despre celebra lege a inregistrarii tuturor masinilor de scris. Iar prin aceeasi fereasta radio spre “lumea libera” ascultam cat de indignate erau statele “democrate” de treaba asta. Si indignati eram si noi.

Cum ar fi fost ca in 1990 sa fi venit SRI-ul si sa ne bata la cap ca musai trebuie sa ne asculte telefoanele pe motiv de teroristi, infractori, martieni, orice? Apoi Iliescu sa apara zambind de jur imprejur la TVR si sa ne explice si el despre binefacerile unei asemenea masuri? Pai nu-i mutau cu totul cei din strada pe toti pe un vapor si ii trimiteau sa se tot duca de sa nu li se mai stie nici numele?

Ba chiar si in 1993, sa fi venit “societatea civila” de tip George Soros cu mizerii din astea?

A fost suficient insa sa treaca o singura generatie si … iata in ce hal am ajuns majoritatea din noi romanii. Ca vin acum SRI-ul, reprezentanti ai societatii civile si tot soiul de politicieni si guvernanti ce pe fata si cu tupeu ne impun un asa sinistru Big Brother, incat ceea ce facea Ceausescu pare deja o joaca de copil cu cercul. Si ce fac romanii? N-au nici o treaba …

Tot asa putem discuta despre recensamantul animalelor din vremea “odiosului”, cu care cei mai multi nu eram de acord. Acum ne baga cipuri si in cainii din curte, dar nici ca ne pasa.

Mai erau celebrele “Circuri ale foamei” si vai ce oripilati erau de ele. Acum ne bulucim in hypermarketuri.

Intr-un sfert de secol diferenta dintre poporul roman de atunci si poporul roman de acum este deja fundamentala. Acum peste 25 de ani nu eram de acord cu ceea ce ni se intampla, acum pe majoritatea nu-i intereseaza, multi chiar sunt de acord, ba mai rau, unii nefiind nici macar platiti de SISTEM, ci facand-o asa, din convingere, lupta cu inversunare impotriva putinilor ce indraznesc sa se opuna.

Si nici guvernarile nu mai sunt la fel. Astia de acum il intrec pe Ceausescu. Aia macar ne ascultau pe ascuns, astia vor s-o faca pe fata. Pe vremea aia nu era vreo lege care sa te bage la puscarie si sa-ti ia copiii daca nu-i vaccinezi, acum pregatesc una.

 

Comentariu saccsiv 2024:

Au trecut deci 8 ani de cand am postat acest articol. Evident, deci, ca nu mai e suficient sa ai 40 de ani ca sa-ti amintesti niste chestii, ci trebuie sa te apropii de 50.

Ce e nou din 2016? S-au mai trezit romanii? S-au mai ticalosit guvernantii?

Cititi va rog si:

Comentariul zilei: “Nu am nimic de ascuns”

Turbarea diavolului prin uneltele sale / Marcel Ciolacu: “Este cazul ca România să intre într-o etapă de digitalizare, dacă nu se poate cu vorba bună, forţat” / Băncile blochează conturile clienților care nu au un act de identitate valid

 

Tagged with: , , ,

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. blogdedreapta said, on ianuarie 12, 2024 at 11:23 am

    Papa Francisc s-a intalnit cu comunistii si le-a spus sa „nu renunte la visul lor de a construi o lume mai buna”
    https://www.lifesitenews.com/news/pope-francis-tells-communists-dont-back-down-dont-give-up/?utm_source=daily-usa-2024-01-12&utm_medium=email

    Un oficial de la Vatican a confirmat ca Basilica St Petru va „binecuvanta’ cuplurile gay
    https://www.lifesitenews.com/news/breaking-vatican-official-says-st-peters-basilica-will-bless-homosexual-couples/?utm_source=featured-news&utm_campaign=usa

    Apreciază

  2. Grigore said, on ianuarie 12, 2024 at 1:08 pm

    Doamne ajuta!
    La multi ani tuturor pentru 2024!

    Comentariul 1/2024
    STRUCTURA ETNICA A ROMANIEI SI NUMARUL DE ROMANI CARE MAI TRAIESC IN ROMANIA

    Romanii sunt deja inlocuiti in propria tara. Sa ne uitam la acest articol:
    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26006930-romanii-romii-maghiarii-germanii-sau-evreii-care-sunt-cei-mai-scoliti-din-romania-datele-recensamantului-2022.htm
    Peste tot s-au prezentat rezultatele ultimului recensamant, cu cat au crescut sau scazut populatiile anumitor localitati, insa doar in acest articol am gasit informatia legata de structura etnica. Daca va uitati pe tabel in Romania nu mai sunt nici macar 15 milioane de romani. Restul sunt straini. Cititi cu MARE ATENTIE, este TOATA populatia Romaniei recenzata in functie de scolarizare si impartita pe grupe etnice.
    Deci romanii nu sunt nici macar 15 milioane. Tinand cont ca in tara intra anul asta oficial 140.000 de straini si neoficial inca pe atat, pana in 2030, Romania va fi un stat interetnic precum Canada. Ca la anul o sa fie 200.000 de nou veniti. Zicea unul pe la tv ca Romania sa se pregateasca pentru 100.000 pe an, dar de fapt venirile cresc de la an la an. Si mai exista si cotele de migranti de la UE, adica nou veniti in UE pe care ni-i repartizeaza noua, din alte tari.

    Ati mai fost prin Bucuresti de curand? Eu am fost de Craciun si prin mijloacele de transport in comun, sunt uneori mai multi straini decat romani. In tren la fel, am vazut fel si fel de natii, dar nu erau asa multi ca in transportul public din Bucuresti. Prin Bucuresti am vazut araboaice (dupa imbracaminte) cu cate 2-3-4 copii dupa ele. Deci cei care vin isi aduc si familiile. Daca vin 140.000 de barbati la munca si isi aduc apoi familiile, numarul se poate dubla sau poate mai mult.
    Daca structura Bucurestiului se schimba atunci legile se vor schimba la Bucuresti, ca pentru structura Bucurestiului. Si apoi toata tara va fi schimbata.
    Daca acum aceasta este situatia, atunci in 2030 s-ar putea sa avem poate putin peste 10 milioane de romani. Si poate 10 milioane de straini. Care Ortodoxie? Care legi pentru romani? O depopulare „civilizata” (cum a declarat oculta) de cateva milioane este asteptata prin vaccinuri si alimentatie. Despre depopulare intr-un comentariu viitor.

    Apreciază

  3. scortisoara said, on ianuarie 12, 2024 at 1:49 pm

    Suntem in faza de ” razboaie si vesti de razboaie , dar nu va speriati …. ”
    Cineva comenta ca Iranul e tinta ….
    Agenda …merge mai departe .

    https://www.activenews.ro/stiri/A-inceput-razboiul-in-Yemen-SUA-si-Marea-Britanie-au-lovit-tinte-ale-rebelilor-Houthi-VIDEO-186803

    Nu ma voi mai uita la Dorel Visan . Omul nu vrea invatatura sanatoasa ,vrea new age ….. Sa ramana in ale lui . Ca si dna senator, av. Sosoaca .
    Vremurile sunt tulburi …..

    https://www.activenews.ro/cultura-biserica-ortodoxa/Dezmat-ezoterist-la-Trinitas-TV-cu-Dorel-Visan-in-rolul-principal-Noi-nici-nu-cunoastem-viata-lui-Iisus-de-la-12-ani-pana-la-30.-A-fost-scoasa-din-Evanghelie.-Parintele-Dan-Badulescu-despre-Dorel-Visan-El-se-mai-considera-crestin-ortodox-186794

    Apreciază

  4. scortisoara said, on ianuarie 12, 2024 at 2:00 pm

    Mda…. Discutiile pe tema suprapopularii planetei vor duce nu la plandemii ( caci sunt ineficiente ,nu mor atatia oameni cat isi doresc ei ) ci la un razboi mare si urat …. Momentan se joaca …. Eh si o moarte avem si gata . Ne pregatim fiecare cum putem .
    Eu asa simt ca razboiul mare si urat e inevitabil si simt o presiune care se intensifica incet incet , cu fiecare discutie , Davos , conflicte etc…. Pt ce vor elitele asta e solutia „sigura si eficienta” nu vaccinurile .

    https://www.activenews.ro/stiri/Boala-X-pe-agenda-Forumului-Economic-Mondial-la-conferinta-anuala-de-la-Davos-Ar-putea-provoca-de-20-de-ori-mai-multe-decese-decat-pandemia-de-Covid-186802

    Apreciază

  5. Simion P said, on ianuarie 12, 2024 at 4:07 pm

    WEF is ‘Preparing for Disease X’
    https://insiderpaper.com/wef-preparing-for-disease-x/#google_vignette

    Apreciază

  6. Stefan said, on ianuarie 12, 2024 at 11:56 pm

    ” Pai nu-i mutau cu totul cei din strada pe toti pe un vapor si ii trimiteau sa se tot duca de sa nu li se mai stie nici numele? ”

    Nu prea cred eu că făceau asta „cei din stradă „, pentru că cei din stradă mulți dintre ei nu erau simpli oameni de rând, unii dintre ei erau formatori de opinie,agitatori și agenți de propagandă comuniști care au ieșit în stradă să îl de-a jos pe Ceaușescu la ordinele ocultei.
    Ceaușescu a fost înlăturat de la conducerea statului și lichidat cu ajutorul generalilor din armată și securitate care au colaborat cu oculta .
    In spatele lui Ceaușescu era o adevărată conspirație ocultă, Ceaușescu nu avea de fapt nici o putere în stat, era doar un măscărici de scenă lăsat puțin după capul lui, probabil fiind de etnie român, nu a fost deacord cu planul ocultei de dizolvare a poporului și a statului Român in structuri suprastatale, era un comunist „suveranist”.

    Apreciază

    • P.M. said, on ianuarie 13, 2024 at 1:19 pm

      @@@Ștefan, Ceaușescu a fost tare prost, prost mare de tot;sau poate a fost doar mândru, suferea mult de el, îi plăcea să fie adulat, poate cultul personalității îl acaparase în așa măsură încât se credea invincibil, de neînlocuit.

      În plus s a luat la trântă cu Dumnezeu, care tot o dovadă de prostie este (mă refer la dărâmarea bisericilor).

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.