SACCSIV – blog ortodox

Interventia chirurgicala „female to male” nu este o reala schimbare de sex. Ceea ce au facut la Iasi este inceputul unei mascarade in numele ideologiei transgender. La final, nu va fi penis, ci un suport osos. Testiculele vor fi proteze. Nu va avea erectie, nu va ejacula, nu va avea vreo placere. Va fi doar o mutilare infioratoare

Posted in IASI, MEDIC, MEDICINA, TRANSSEXUALISM by saccsiv on ianuarie 10, 2024

Mare tam tam in mass-media despre ceea ce s-a petrecut la Iasi. Iata, de exemplu, ce putem citi la https://canal33.ro/operatie-reusita-de-schimbare-de-sex-la-iasi-la-finele-anului-trecut/

Rețeaua medicală Arcadia a anunțat recent finalizarea cu succes a unei operații de schimbare de sex a unui pacient în vârstă de 19 ani, al cărui nume a fost trecut sub tăcere.

Intervenția chirurgicală a avut loc la finalul anului 2023, la Spitalul Arcadia din Iași și a durat trei ore. A fost vorba despre genul de intervenție „female to male”, fiind o premieră în cadrul unității medicale ieșene.

Din echipa de intervenție au făcut parte Radu Iulian, medic primar Chirurgie Generală, Costel Dobre, medic primar Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Estetică și Bogdan Țuțuianu, medic primar Anestezie – Terapie Intensivă. Ultimul este și directorul Spitalului Arcadia.

Reprezentanții medicilor au precizat că pentru o lungă perioadă de timp, pacientul a purtat o bustieră care a ajutat la aplatizarea sânilor „tocmai pentru a-și contura toracele într-unul mai apropiat de cel masculin”.

În paralel, același pacient „a urmat un tratament hormonal care a condus la accentuarea pilozității”.

Per total, intervenția chirurgicală a fost una complexă și a presupus o procedură de mastectomie și masculinizare a toracelui.
„Chirurgia de afirmare a genului se referă la intervenții care contribuie la trecerea spre genul autoidentificat. Opțiunile de afirmare a sexului pot include chirurgia facială, intervenția din zona toracelui și a sânilor sau din zona genitală. Intervențiile de chirurgie transgender sunt precedate de protocoale specifice de tratament și evaluări riguroase care conduc la un dosar medical amplu, bază a unui aviz pentru intervenția chirurgicală și a unui proces extins de transformare la nivel psihic, hormonal și fizic. În cazul intervenției de chirurgie transgender female-to-male, chirurgia reconstructivă a feței are rolul de a masculiniza trăsăturile faciale. Obiectivul principal al chirurgiei sânilor este acela de îndepărta țesutul mamar și de a masculiniza și această zonă. Nu în ultimul rând, chirurgia genitală transformă și reconstruiește organele genitale”, susține medicul Costel Dobre.

E bine de știut că în România pacienții care doresc să efectueze operații de afirmare a sexului au nevoie, într-o primă fază, de un raport de evaluare psihologică întocmit de un psihiatru sau de un specialist în domeniul sănătății mintale.

Acest raport primește avizul din partea medicului specialist după ce pacientul este pe deplin conștient și hotărât să parcurgă tratamentele chirurgicale pentru intervențiile de afirmare a sexului.
Odată cu obținerea acestui aviz și după ce pacientul urmează o serie de investigații medicale care să-l declare sănătos și apt pentru suportarea acestor intervenții, poate începe tratamentele chirurgicale pentru schimbarea de sex și, după caz, vizitele la endocrinolog în vederea administrării unui tratament hormonal.

 

Comentariu saccsiv:

Se pare ca deocamdata s-au oprit la taierea sanilor. Urmeaza chirurgia genitala, despre care ni se spune pompos cum ca „transformă și reconstruiește organele genitale”. Iata insa in ce a constat, in mod real, o astfel de interventie, conform https://www.mediafax.ro/social/cum-decurge-o-operatie-de-schimbare-de-sex-8303707, intr-un alt caz:

În prima etapă, pacientul a fost supus unei prime operaţii necesare schimbării de sex în urmă cu şase luni. Intervenţia a constat în îndepărtarea uterului şi a anexelor, apoi într-o vaginectomie, adică excizia vaginului, a spus Cristian Niţescu.

O a doua etapă a operaţiei de schimbare de sex, de importanţă majoră, a fost realizată în noaptea de marţi spre miercuri şi s-a finalizat cu „ataşarea neopenisului la zona receptoare”. Pentru realizarea operaţiei au lucrat două echipe în paralel, sub coordonarea doctorului Cristian Niţescu. Una dintre echipe a intervenit în zona antebraţului, iar cealaltă în zona coapsei, apoi în zona organelor genitale. Practic, pacientului i s-a realizat „o disecţie pe antebraţul drept, de unde s-a extras lamboul radial, acesta a fost ulterior tubulizat pentru a se crea neopenisul, cu neouretra în centru”. Medicii au realizat drenarea urinară printr-un cateter suprapubian, a explicat Cristian Niţescu.

Ulterior, medicul Niţescu i-a creat pacientului neoscrotul din labiile mari şi a inserat proteze testiculare. La finalul acestei intervenţii, medicul i-a ataşat neopenisul în zona receptoare. Zona excizată de pe antebraţ a fost acoperită cu grefă de piele recoltată de la nivelul coapsei.

Medicul Cristian Niţescu a mai spus că operaţia de schimbare de sex de la femeie la bărbat este una dintre cele mai complexe şi mai mari operaţii reconstructive.

„Operaţia de schimbare de sex nu este total finalizată„, a subliniat Niţescu.

Astfel, potrivit acestuia, în etapa a treia şi ultima, care va fi realizată peste un an, pacientul va fi supus unei noi intervenţii. Pentru a asigura viaţa sexuală activă a pacientului medicii îi vor aplica neopenisului un suport osos.

Aiurea viaţa sexuală activă”…

Despre mascarada operatiei de „transformare” din barbat in femeie gasiti detalii la:

DETALII: Grozaviile operatiei de schimbare de sex

Cititi va rog si:

Emblematic: ISTORIE CU TRANSSEXUAL. Lui Sorin i-a facut schimbare de sex MASONUL Ioan Lascar in urma cu 20 de ani. Acum Soria cerseste in fata BISERICILOR

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Stefan said, on ianuarie 11, 2024 at 3:20 am

    Avem deaface cu un regim criminal care abuzează,mutilează și batjocorește persoanele bolnave de schizofrenie (demonizare), cu scopul de a „promova” in societate ideologia de egalitate de gen și perversiunile sexuale, pentru a distruge
    populația națională nativă prin îndobitocire și decadență, asta pe lângă celelalte metode (alimente cu otrăvuri lente, false vaccinuri cu otravă, migrația forței de muncă,etc..).
    După care urmează marea înlocuire…

    Apreciază

  2. documenteortodoxe said, on ianuarie 11, 2024 at 10:40 am

    Asta se înscrie aici.. Grecia se pregateste sa devina prima tara ortodoxa care legalizeaza casatoriile si chiar adoptiile homosexuale. Partidul pseudo-conservator de guvernamant se pregateste sa faca zilele acestea anuntul, in ciuda condamnarii din partea Bisericii. Mitsotakis vine dintr-o lunga dinastie de politicieni controversati.

    Opozitia de stanga e si ea favorabila schimbarii, iar opozantii de dreapta au fost denuntati ca extremisti, hartuiti de justitie sau chiar inchisi.

    Presa sustine ca populatia ar fi indecisa sau chiar favorabila masurii. Un sondaj invocat dă de partea legalizarii 20% dintre greci si ferm impotriva 33%. Balanta ar fi inclinata de cei 32%, care au raspuns ca nu ar avea o obiectie. Ca la referendumul nostru (cand scorul la urne a fost 92% pentru familia normala), dar balanta a fost inclinata de turma indiferenta.

    https://m.digi24.ro/stiri/externe/ue/premierul-conservator-al-greciei-kyriakos-mitsotakis-vrea-sa-propuna-legalizarea-casatoriilor-intre-persoane-de-acelasi-sex-2643121

    Apreciază

  3. scortisoara said, on ianuarie 11, 2024 at 10:53 am

    Ortodox gay?????!!!!!!! Nu e o contradictie in termeni?????
    „Papusel …” ???? Asa sa ramana . Cine se mai joaca cu papusile ? :))))))))))))

    https://www.activenews.ro/stiri/Va-place-fetelor-Lasati-186772

    Apreciază

    • Ania said, on ianuarie 13, 2024 at 6:37 am

      Se joaca cu „papuselul”. El e gay, are parteneriat, vrea acte, vrea si binecuvantarea in sfanta biserica…a luat-o lumea razna, merge in directia lui Goya.
      Nu le spune nimeni ca e o problema psihica si ca trebuie tratata, la fel ca si transgenderismul? Nu, tovarasi, drepturile omului? Ce drept? Dreptul de a exista sau de a nu exista? Credinta, traditia, Sfintii Parinti toate au depasit stadiul de a fi luate in deradere, deja sunt puse la index impreuna cu noi toti, dar in schimb ni se flutura cu emfaza drepturile omului, in care paradoxal tu nu ai niciun drept. Vin psihiatri, noua generatie, suciti pe dos, in sensul ca nu mai trateaza acesto bolnavi, nu ii mai tin sub control, au ajuns sa trateze oameni sanatosi de dezechilibre chimice minore, ca e anxietate. Pai in loc sa iti spuna „schimba stilul de viata, fa miscare, fa treaba, mananca sanatos, gateste in casa” el nu iti atrage atentia, iti mai da si droaia de medicamente. Cel bolnav cu adevarat…lui ii da drumul sa se manifeste nestingherit si zic ca acela e un drept. Culmea e ca oamenii daca le atragi atentia spun ca traiesti in evul mediu. E incredibil asa ceva.

      Apreciază

    • Peter Minea said, on martie 8, 2024 at 12:49 pm

      Păcat de botezul lui ortodox!
      Dacă nu era problema cu homosexualitatea, acest ortodox francez putea fi o pildă bună de viață pentru catolicii francezi.

      Apreciază

  4. blogdedreapta said, on ianuarie 11, 2024 at 11:26 am

    Organizația Mondială a Sănătății anunță planuri-ghid de orientare pentru transgender
    https://segm.org/world-health-organization-transgender-guidelines

    Saptamana de Rugaciune pt Unitatea Crestina la Oradea 2024: in premiera se alatura si penticostalii si evreii mesianici
    https://www.egco.ro/2024/01/09/program-saptamana-de-rugaciune-pentru-unitatea-crestinilor-2024/

    Apreciază

  5. Un roman said, on ianuarie 12, 2024 at 3:57 pm

    „Arcadia” e proprietatea unui smecherash cu barba, roshcat, … ceva in genul „…terman”. Iar biata faptura, a patit ca in bancul cu schimbarea numelui, din „Cacareaza Gheroghe” in „Cacareaza Ioan”… :)) Sine ira.

    Apreciază

  6. Ania said, on ianuarie 13, 2024 at 6:12 am

    Pai si daca e barbat, daca e nascut cu scrotul ce relevanta are o astfel de multilare? Poate sa faca orice, tot barbat va ramane si barbat va muri.
    Daca e femeia si s-a nascut cu ovare, poate sa ii construiasca orice, ca tot femeie va fi si asa va muri.
    Genetica ramane la fel, nu schimba nimeni un singur cromozom, il transforma din X in Y, din Y in X. Aceasta mutilare a oamenilor nu face altceva decat sa genereze boli psihice si tendinte de suicid. Eu cred ca suntem din nou obiecte de experiment ale cuiva.

    Apreciază

    • P.M. said, on ianuarie 13, 2024 at 1:07 pm

      @Ania, sunt câteva lucruri interzise de către Dumnezeu, dar ateii, liberii cugetători, nebunii în general, nu vor să le înțeleagă și să le accepte;câteva exemple:
      -teleportarea unor ființe vii,
      -nemurirea trupească,
      -transformarea din bărbat în femeie și invers,
      -însărcinarea bărbaților,
      -transplantul de cap, implicit de creier.

      Apreciază

  7. Cosmin said, on ianuarie 15, 2024 at 8:08 pm

    In toata ecuatia rezida un adevar de o cruzime atroce: pentru asa ceva sunt bani si echipe de medici care sa execute astfel de monstruozitati; in schimb, pentru copilasii nascuti cu fel si fel de malformatii, cancere si leucemii, tot felul de sindromuri de nu mai stii de unde si cine le-a inventat, NU! Penttu astia din urma, trebuie sa ne batem noi capul sa strangem si sa dregem, ca si cum pentru noi, viata e roz.

    Sa nu ma intelegeti gresit: milostenia e diamantul ce completeaza cununa crestinului. Ma refer la faptul ca, pe spatele nostru, cei ce avem probleme zi de zi, cad tot felul de lupte, pentru care exista oameni si resurse financiare sa le poarte, dar, se pare ca aceste resurse sunt alocate prin mocirla si balarii.

    Apreciază

  8. […] Interventia chirurgicala „female to male” nu este o reala schimbare de sex. Ceea ce au facut la … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.