SACCSIV – blog ortodox

Un spital și un judecător din Marea Britanie refuză să permită ca o fetiță de 8 luni să meargă la Roma pentru a primi un tratament care să-i salveze viața

Posted in copii, Italia, Marea Britanie by saccsiv on noiembrie 3, 2023

Va amintiti?

Marea Britanie si Uniunea Europeana: UCIDETI-L PE CHARLIE GARD pentru ca “COPIII VOSTRI SUNT AI NOSTRI”

MISIUNE INDEPLINITA – Alfie Evans a murit…

Iata un alt caz:

Life Site News: UK judge refuses to allow 8-month-old baby girl to go to Rome for life-saving treatment

Un judecător din Marea Britanie refuză să permită ca o fetiță de 8 luni să meargă la Roma pentru a primi un tratament care să-i salveze viața

Un judecător din Marea Britanie a decis că este în ‘interesul superior’ al fetiței Indi Gregory, în vârstă de 8 luni, să moară, în loc să le permită părinților ei să o ducă la Roma pentru a primi un tratament care să-i salveze viața, plătit de guvernul italian.

De Christian Concern, publicat pe 02 Noiembrie 2023 de LifeSiteNews

Christian Concern

(Christian Concern) – În această dimineață, un judecător de la Înalta Curte a refuzat părinților lui Indi Gregory, în vârstă de 8 luni, dreptul de a-și transfera copilul pentru tratament de specialitate în Italia.

Judecătorul Robert Peel, a decis că este în ‘interesul superior’ al lui Indi să moară în Marea Britanie, în loc să primească tratament de specialitate la Spitalul pediatric Bambino Gesù din Roma, care ar fi finanțat de guvernul italian.

Suspendarea executării, un termen juridic care împiedică Nottingham University Hospitals NHS Trust să oprească sistemul de menținere în viață a lui Indi, a expirat în același timp în care judecătorul Peel și-a publicat hotărârea. Acum a fost prelungită până mâine (vineri, 3 noiembrie) la ora 14.00.

Dean Gregory, tatăl lui Indi, și-a instruit imediat avocații să facă apel la hotărâre.

În cadrul unei audieri de urgență din 31 octombrie în fața judecătorului Peel, avocații care reprezintă familia au susținut că refuzarea dreptului de a-și muta copilul ar constitui o încălcare a drepturilor lui Indi, în temeiul articolului 5 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Articolul 5 prevede că orice persoană are dreptul la libertate și la siguranța persoanei.

Un serviciu specializat de Ambulanță Aeriană este pregătit să colaboreze cu familia și cu medicii de la Queen’s Medical Centre din Nottingham, pentru a facilita transferul în Italia. Cu toate acestea, pentru a efectua transferul, serviciul de ambulanță ar trebui să efectueze o evaluare a riscurilor cu cooperarea deplină a medicilor curanți, lucru pe care aceștia au refuzat să îl facă.

Șefii spitalului au decis că este în ‘interesul superior’ al lui Indi să moară și să nu aibă șansa de a mai primi tratament, și nu se vor abate de la această poziție, în ciuda noilor dovezi medicale de specialitate, susținute de italieni, conform cărora starea lui Indi poate fi tratată.

În urma hotărârii, Gregory a descris decizia ca fiind ‘dezgustătoare’ și a promis că va face apel, și va continua să facă presiuni pentru a obține dreptul de a-i oferi fiicei sale o șansă la viață în Italia. Gregory a declarat:

„Am vrut să acceptăm această ofertă, deoarece singura alternativă oferită de Trust este moartea lui Indi.

Experții medicali au prezentat o modalitate de tratament pentru Indi, despre care au spus că ar putea să-i salveze viața și să o facă mai bine, însă Trustul a refuzat cu furie să o ia în considerare. Domnul judecător Peel a aprobat pur și simplu poziția Trustului.

Claire și cu mine dorim să îi oferim fiicei noastre toate șansele de supraviețuire și de ameliorare a stării ei de sănătate și este foarte îngrijorător faptul că actualii medici care o tratează pe Indi nu vor coopera cu specialiștii de la Ambulanța Aeriană.

Spitalul pediatric Bambino Gesù ne-a oferit o șansă reală, pe care dorim să o fructificăm pentru fiica noastră.

Chiar dacă transferul în Italia implică anumite riscuri, singura alternativă care ni s-a oferit în Marea Britanie este să acceptăm moartea lui Indi. Nu avem nimic de pierdut, nici pentru noi, nici pentru Indi.

Oferta din Italia este singura ofertă de tratament pe care o avem și, în calitate de părinți ai lui Indi, suntem pregătiți să ne asumăm un risc pentru ca acest lucru să se întâmple.

Având în vedere că dovezile medicale sugerează că are o șansă rezonabilă de supraviețuire și de ameliorare, credem că este în interesul ei să i se acorde această șansă.

Continuăm să fim îngroziți de refuzul Trustului și al instanțelor din Regatul Unit de a-i oferi această șansă.”

Andrea Williams, director executiv al Centrului Juridic Creștin, a declarat:

„La Roma există un spital pregătit să se ocupe de Indi. Părinții lui Indi doresc să îi ofere acesteia toate șansele pe care le pot oferi. De ce ar încerca cineva să împiedice acest lucru să se întâmple pentru ei și pentru ea?

A le refuza această oportunitate este inimaginabil, nedrept și pervers.

Suntem alături de familie în lupta curajoasă pe care continuă să o ducă pentru viața fiicei lor prețioase.”

Intransigența Trust-ului

Luni, 30 octombrie, Nottingham University Hospitals NHS Trust s-a opus planurilor care le-ar fi permis părinților lui Indi să o ducă la un important spital pediatric din Italia.

S-a aflat că Spitalul Pediatric Bambino Gesù din Roma a fost de acord să o accepte pe Indi pentru tratament și să efectueze procedura de stent pentru tractul de ieșire al ventriculului drept, care a fost propusă de experții medicali. Guvernul italian s-a oferit să finanțeze tratamentul.

Cu toate acestea, Trustul susține în continuare că este în ‘interesul superior’ al lui Indi să moară și, la începutul acestei săptămâni, a amenințat chiar că va proceda la deconectarea sistemului de menținere a vieții, în ciuda ofertei italiene și a unei audieri de urgență în curs.

Avocații familiei au susținut că:

„Actuala intransigență a Trustului și refuzul de a coopera în ceea ce privește mutarea lui Indi la Roma ar părea să constituie o încălcare a drepturilor Indi în temeiul articolului 5, așa cum au fost exercitate de părinții ei.”

Avocații au încheiat pledoariile cu precizarea:

„Instanța este respectuos rugată să emită ordonanța solicitată, astfel încât Indi să își poată muta îngrijirea medicală la un nou spital, care, deși pune pe primul loc interesul ei superior, este pregătit să o trateze în conformitate cu hotărârile existente ale instanței, dar sub rezerva furnizării prealabile a unui stent ventricular.”

Judecătorul Peel a primit, de asemenea, dovezi de specialitate din partea unui specialist în Ambulanță Aeriană.

În timpul procedurilor, judecătorul Peel a cerut să vadă cele mai recente înregistrări video cu Indi în spital și a fost îndemnat de avocați să ia în considerare noile probe de specialitate din partea unui cardiolog și genetician medical, a unui pediatru și din partea unui expert în tulburări mitocondriale.

Experții au oferit o opinie medicală cu privire la tratamentul pe care Indi îl poate primi, care este susținută de spitalul italian.

Scrisoarea din Italia

Scrisoarea primită de Gregory duminică seara de la Tiziano Onesti, președintele spitalului care oferă tratament, arată următoarele:

„Vă scriem pentru a vă confirma că suntem pregătiți să o acceptăm pe fiica dumneavoastră Indi Gregory, născută la 24 februarie 2023, pentru tratament la Spitalul de copii Bambino Gesu din Roma, cu efect imediat. Am primit confirmarea din partea Guvernului Italiei că își va asuma responsabilitatea pentru finanțarea tratamentului lui Indi la Spitalul de Copii Bambino Gesu.

Am revizuit dosarul medical al lui Indi și pregătim în prezent un plan de tratament detaliat pentru Indi, cu contribuția multidisciplinară a medicilor de la Spitalul de Copii Bambino Gesu.

În linii mari, preconizăm că planul de tratament al lui Indi va include: 1. Un stent pentru tractul de ieșire al ventriculului drept pentru a gestiona afecțiunea sa cardiologică; 2. Continuarea tratamentelor experimentale pentru aciduria hidroxiglutariană D2,L2 (terapia cu fenilbutirat, terapia cu citrat și dieta ketogenică); 3. Tratamentul de susținere a vieții și îngrijirile paliative pentru a asigura supraviețuirea și confortul lui Indi în timp ce tratamentele își fac efectul.

Va fi responsabilitatea familiei să organizeze și să finanțeze transferul lui Indi cu ambulanța aeriană de la Nottingham la Roma.”

Bătălia juridică

Fiind tratată la Queen’s Medical Centre din Nottingham de când s-a născut, în februarie 2022, tatăl lui Indi, Dean Gregory, din Derbyshire, a fost implicat într-o bătălie juridică cu Nottingham University Hospitals NHS Trust, care a susținut că tratamentul de salvare a vieții lui Indi în această țară ar trebui să înceteze.

Indi se luptă cu o boală mitocondrială rară, iar părinții ei au susținut că, în ciuda handicapului său, este un bebeluș fericit care răspunde la atingerea lor. Ei spun că există, de asemenea, dovezi de îmbunătățire a stării ei.

Sprijinit de Centrul Juridic Creștin, Gregory și echipa sa de avocați au susținut în instanță că spitalul a oferit o perspectivă pesimistă asupra stării lui Indi și că li s-a refuzat dreptul de a aduce la proces probe de expertiză pentru a-și susține poziția că starea ei se îmbunătățește și că merită să primească tratament în continuare.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel a confirmat o hotărâre a judecătorului de la Înalta Curte, judecătorul Robert Peel, potrivit căreia este în ‘interesul superior’ al lui Indi să moară. După ce a epuizat toate căile de atac interne, Gregory a depus un ultim apel la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), care a refuzat rapid să audieze cazul familiei.

Suspendarea, care fusese acordată până vineri, 27 octombrie, la ora 16.00, a expirat și a însemnat că Trust nu era obligat din punct de vedere legal să continue să ofere suport vital. Cu toate acestea, în urma unei întâlniri urgente, Trust a acordat familiei lui Indi până luni, 30 octombrie, pentru a face aranjamentele necesare pentru a o transfera pe Indi la un sanatoriu.

După ce oferta Italiei a fost obținută, avocații s-au întors la Trust pe 30 octombrie pentru a solicita părinților lui Indi să li se permită transferul acesteia la Roma.

Doi experți medicali au furnizat analize care arată că problemele respiratorii ale lui Indi sunt probabil cauzate de afecțiunea cardiacă tratabilă, cunoscută sub numele de Tetralogie de Fallot, și nu – așa cum se credea anterior – de leziuni cerebrale cauzate de boala mitocondrială.

Experții au subliniat că problema poate fi rezolvată fără o intervenție chirurgicală prin introducerea unui cateter cunoscut sub numele de ‘stent al tractului de ieșire al ventriculului drept’ prin unul dintre vasele din zona inghinală a lui Indi. Expertul spune că acest tratament ar permite ‘mai mult ca sigur’ ca Indi să supraviețuiască fără ventilație artificială.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, atunci când li s-au prezentat dovezile, avocații de la Trust le-au dat la o parte, au amenințat cu cheltuieli de judecată și au încercat să se grăbească să îi scoată lui Indi suportul vital.

Cu toate acestea, odată cu veștile din Italia și cu alte probe de specialitate, avocații părinților au scris către Trust spunând:

„Având în vedere că un spital pediatric de renume este acum pregătit să îi ofere lui Indi un tratament care, conform opiniilor unor experți medicali de renume, este posibil să ducă la o îmbunătățire semnificativă a stării sale de sănătate, clientul nostru dorește să organizeze transferul lui Indi la Roma cât mai curând posibil. Nu anticipăm niciun motiv pentru care clientul dumneavoastră ar dori să stea în calea unui astfel de transfer și sperăm că clientul dumneavoastră va coopera cu compania de ambulanță aeriană pentru a-l organiza.

Transferul lui Indi la Roma nu necesită neapărat o modificare a ordinului domnului judecător Peel. După cum a subliniat judecătorul la audiere, efectul ordonanței declarative este permisiv, nu prescriptiv sau prohibitiv.”

Însă avocații Trust-ului s-au opus spunând:

„Nu există informații materiale noi, iar planul aprobat de Înalta Curte este urmat.”

Aflați mai multe despre Indi Gregory aici.

Republicat cu permisiunea celor de la Christian Concern.

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Oarecare said, on noiembrie 3, 2023 at 6:36 pm

    Iar românii vor în Marea Britanie! Trebuie să rămânem în România!

    Apreciat de 2 persoane

    • cineoare said, on noiembrie 4, 2023 at 12:33 pm

      Fiti linistit eugenismul functioneaza peste tot. Au fost destui romani „celebri” partizani ai acestei politici, probabil ca mai sunt inca( apropos de incendiile din maternitati, azilele de batrani , pensiile mizere, samd) si vor mai fi. Fundamental, cam peste tot in lume e la fel. Cei puternici( financiar, politic, economic, etc) au dispus si vor dispune, in continuare, de ceilalti, mai putin „norocosi”. Este oarecum o reflectare a ceea ce se intampla si in natura( doar ca natura are modalitati specifice de autoreglare). Crestinismul, dar poate si alte religii, ne invata sa depasim acest stadiu „natural”. Pana la urma toate sunt in mana lui Dumnezeu si daca El voieste fetita se va face bine. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne culcam pe o ureche, sau pe amandoua. Oricum transhumanismul si aparitia Omului2.0 este pe vine, deci interesul „elitelor” vis-a-vis de marea masa, daca a exista vreodata, se subtiaza simtitor. Agenda 2030 arata clar ce se urmareste. Inca n-au introdus eutanasierea obligatorie dupa o anumita varsta sau in anumite situatii, dar cu ocazia plandemiei nu s-au sfiit.
      Cu ramanerea in Romania Da, dar nu oricum . A ramane supunundu-se actualului statut de colonie este cam totuna cu a pleca. Sunt insa situatii si situatii, poti ajuta foarte bine si din tara, daca ai posibilitatea dar si din afara. Insa intreaga infrastructura atat aici cat si aiurea( poate cu exceptiile rarisime ale unor triburi ) se vadeste cam fara intoarcere in realizarea planurilor acestei agende. Pana si mai toate bisericile sau manastirile s-au conformat in demersurile unei „modernizari” inutile , in totala contradictie cu un model care a functionat cam 2000 de ani. Daca nici cei care ar trebui sa constituie modele nu fac mare lucru… . Ne mai putem ruga.

      Apreciat de 1 persoană

  2. Radu Humor said, on noiembrie 3, 2023 at 9:14 pm

    Videoclipul dezvăluie că un număr șocant de oficiali CDC care au împins vaccinurile cu moartea COVID sunt EVREI cu dublă cetățenie israeliano-americană
    By Ethan Huff // 02 noiembrie 2023

    În ciuda faptului că reprezintă doar 0,2% din populația globală actuală, evreii dețin în mod covârșitor multe dintre locurile de top din guvernul american, inclusiv la Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).
    La o întâlnire recentă a Comitetului pentru Sănătate și Servicii Umane din județul Marathon (Wisconsin), un cetățean local a enumerat toate locurile deținute de evrei la CDC care au jucat un rol esențial în dezlănțuirea „pandemiei” coronavirusului Wuhan (COVID-19) asupra lumii.

    „Directorul CDC a fost Rochelle Walensky, dublă cetățenie cu Israelul – este evreică”, afirmă bărbatul – soțul lui Walensky este, de asemenea, corupt, apropo.

    „Directorul adjunct al CDC, Anne Schuchat, dublă cetățenie cu Israel, evreică. Șeful personalului CDC Sherri Berger, dublă cetățenie cu Israelul, evreu. Directorul medical al CDC, Mitchell Wolfe, dublă cetățenie cu Israel, evreu. Directorul CDC al biroului din Washington, Jeff Reczek, dublă cetățenie cu Israelul, evreu. Țarul COVID Jeff Zients, dublă cetățenie cu Israel, evreu.”

    Bărbatul va continua să enumere alte locuri deținute de evrei în guvern, inclusiv consilierul principal COVID Andy Slavitt, care deține, de asemenea, dublă cetățenie cu Israelul și este evreu, împreună cu „asistentul secretarului sănătății pentru servicii umane pentru țara noastră, asistentul secretarului sănătății Rachel Levine, transgender, dublă cetățenie cu Israel, evreu”.

    (Înrudit: Asigurați-vă că consultați raportul nostru anterior despre modul în care minciunile Israelului despre „vaccinurile” COVID și COVID au dezlănțuit genocidul nu numai asupra poporului israelian, ci și asupra întregii lumi.)

    Big Pharma, guvernul federal ocupat, de asemenea, de un număr excesiv de evrei
    Rețineți că toate numele menționate mai sus acoperă doar partea guvernamentală a tuturor lucrurilor COVID. Există, de asemenea, sectorul privat, inclusiv mai mulți șefi Big Pharma care, la fel ca la CDC, sunt evrei și dețin dublă cetățenie în Israel.

    „Șeful vaccinului Pfizer, Albert Bourla, dublă cetățenie cu Israelul, evreu”, subliniază bărbatul în videoclipul de mai sus. „Cercetătorul șef al Pfizer, Mikael Dolsten, dublă cetățenie a Israelului, evreu. Omul de știință șef al Moderna, Tal Zaks, dublă cetățenie a Israelului, evreu.

    Brighteon.TV

    Apoi, există sectorul financiar, inclusiv CEO-ul BlackRock, Larry Fink, și președintele BlackRock, Rob Kapito, ambii fiind evrei și deținând, de asemenea, dublă cetățenie în Israel.

    „Directorul medical al CDC al Johnson &; Johnson, Joanne Waldstreicher, dublă cetățenie cu Israelul, evreu”, mai afirmă bărbatul. „Directorul medical al Merck, Michael Rosenblatt, cu dublă cetățenie cu Israelul, evreu.”

    „Consilierul principal al Forumului Economic Mondial (WEF) Yuval (Noah) Harari, dublă cetățenie cu Israelul, evreu – și asta vorbește doar despre COVID; Asta nu înseamnă să vorbim despre cine este responsabil, cine controlează mass-media și băncile noastre”.

    Sunt mult mai multe de unde a venit asta. Acest raport al Agenției Telegrafice Evreiești (JTA) se mândrește cu următoarele poziții guvernamentale pe care actualul ocupant al Casei Albe, Joe Biden, le-a numit în cabinetul său:

    • Secretarul de stat Antony Blinken, „fiul vitreg al unui supraviețuitor al Holocaustului” cu „un CV diplomatic extins”

    Directorul adjunct al CIA, David Cohen, „care a fost mult timp implicat în cauzele și problemele evreiești”

    • Procurorul general Merrick Garland, un susținător al regimului Obama ca mulți alții, care este acum „cel mai bun avocat al țării”

    • Directorul Serviciului Național de Informații (DNI), Avril Haines, un alt susținător al lui Obama, a cărui mamă a fost pictoriță evreică și al cărui tată non-evreu „a scris odată într-o relatare despre o călătorie cu Haines în Israel, pe care candidatul o identifică drept evreică”

    Șeful Statului Major Ronald Klein, care a servit anterior sub fostul vicepreședinte Al Gore, „a menținut legături cu sinagoga copilăriei sale din Indianapolis, unde a învățat mai multe porțiuni din Tora pentru bar mitzvah și a vorbit despre angajamentul său de a crește copii evrei”

    Eric Lander, directorul Biroului de Politici pentru Știință și Tehnologie, care susține că „a fost subiectul unor comentarii antisemite”

    • Secretarul pentru Securitate Internă, Alejandro Mayorkas, un susținător al lui Obama care, la fel ca Blinken, provine din părinți care „au supraviețuit Holocaustului”

    • Directorul de securitate cibernetică al Agenției Naționale de Securitate, Anne Neuberger, o „evreică ortodoxă originară din Brooklyn și educată prin colegiu în școli ortodoxe”

    Secretarul de stat adjunct Wendy Sherman, care „a jucat un rol în orientarea platformei Partidului Democrat către liniile tradiționale pro-Israel”

    Secretarul Trezoreriei, Janet Yellen, „un centrist respectat (care) a fost unul dintre cei trei evrei prezentați într-o reclamă de atac a lui Trump din 2016 care reflecta tropi antisemiți de lungă durată”

    După cum puteți vedea, acel mic procent de 0,2% din populația globală domină destul de mult guvernul Statelor Unite. Cum poate fi asta? Ei bine, atunci când controlezi ambele partide politice majore, pe lângă comerț, divertisment, bani și chiar religie, cu siguranță se unge derapajele pentru ocuparea tuturor pozițiilor importante de putere – și îți permite să duci un „război sfânt” împotriva dușmanilor tăi folosind dolarii lor fiscali.

    Cele mai recente știri despre ocupația israeliană a guvernului, mass-media, finanțelor, medicinei, științei și religiei pot fi găsite la WWIII.news.

    Apreciază

  3. X said, on noiembrie 4, 2023 at 12:37 pm

    Corciții degenerați insulari și-au pierdut mințile.

    Apreciază

  4. Ania said, on noiembrie 5, 2023 at 4:31 am

    Pai daca e o problema cu copilul nu decid parintii ce e mai bine? Decide o organizatie de stat, un judecator? Pentru copil parintii sunt autoritatea, nu statul, nu judecatoria. De ce nu decid pentru copiii orfani? De ce nu se ocupa de copiii abuzati, legati cu lanturi de pat, abandonati de parinti? Iau decizii prin care sa opreasca salvarea vietii unui copil? Asa ceva e groaznic.

    Apreciază

  5. […] Un spital și un judecător din Marea Britanie refuză să permită ca o fetiță de 8 luni să mear… […]

    Apreciază

  6. […] Un spital și un judecător din Marea Britanie refuză să permită ca o fetiță de 8 luni să mear… […]

    Apreciază

  7. Ania said, on noiembrie 14, 2023 at 12:13 pm

    Offf, chiar mi-ati dat o veste trista…imi pare rau de ce aud. Dumnezeu s-o odihneasca…pacat. Cat s-au luptat parintii pentru ea, putea sa fie bine.
    Da, oameni buni, haideti sa ne trezim o data cu totii apropo de ce se intampla. Eu nu stiu de ce lumea doarme in papuci cu toate ca se vede cu ochiul liber. E trist ca oamenii cred alt eva decat adevarul.
    Nici nu stiti ce discutii sunt ca copilul nu e al parintelui (nu e numit parintele niciodata mama sau tata si asta mi-a atras atentia). Daca incearca cineva sa le spuna ca e periculos, ca nu e bine, isi primeste replici de genul ca parintele trebuie sa isi lase copilul sa isi urmeze calea lui, sa nu il oblige sa faca un anumit lucru, o anume meserie. Ok, sunt de acord ca fiecare om sa isi urmeze un drum in viata, dar asta nu are legatura cu a fi copilul parintilor tai…sunt doua idei, care nu au nicio treaba una cu alta. Nici din punct de vedere logic nu exista vreo legatura intre ele. Sentimentul de apartenenta la parinti, la familie este cu totul altceva, nu are legatura nici cu meseria, nici cu domeniul de activitate, nici cu pasiunile…cine a inventat aceste idei a dat nastere unui sofism. Pur si simplu nu e adevarat. Eu am banuiala ca altceva pervers se ascunde in spate si de aici pot porni toate tragediile.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.