SACCSIV – blog ortodox

Preotul Calistrat Chifan: Interzicea banilor cash n-are treaba cu diavolul

Posted in 666, antihrist, APOCALIPSA, BANI, BANI CASH, BANI ELECTRONICI, BANI LICHIZI, cash, diavol, diavoli, draci, SEMNUL FIAREI by saccsiv on octombrie 7, 2023

Preotul Calistrat Chifan critica una alta, dar e viclean…

Cititi va rog si:

Video: o noua serpeasca pro cip de la preotul Calistrat Chifan

CALISTRAT CHIFAN zice ca Parintele JUSTIN PARVU a fost INFLUENTAT de ERETICI sa vorbeasca despre ANTIHRIST si ACTELE CU CIP

Video: Preotul Calistrat Chifan continua activismul pro cip…

Preotul Calistrat Chifan nauceste din nou: “Dacă ai draci in tine nu ai ce cauta la moaștele Sfintei Parascheva”

În ce hal ajung activiștii procip: preotul Calistrat Chifan despre vizita Papei Francisc în România

Pigmeul Calistrat Chifan a trecut la next level: isi bate joc de Sfinti si profetiile lor despre antihrist …

Preotul Calistrat Chifan promoveaza ecumenismul perfect. Iata, de exemplu, ce spune despre casatorii

TRASEUL Parintelui CALISTRAT CHIFAN de la Barnova: Oprit de la slujirea Sfintei Liturghii, apoi scos de sub caterisire, dupa care ACTIVIST PRO CIP – eGuvernare – internetul obiectelor – eliminarea banilor cash…

Preotul Calistrat Chifan ne indeamna sa nu mai sarutam Icoanele sau Sfintele Moaste

 

Tagged with: , , ,

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un roman said, on octombrie 7, 2023 at 2:45 pm

    Fratele asta, saracul, nu stie ca e mai usoara evaziunea in zona digitala? A pune un ZERO (sau mai multi) in coada unei sume din cont e mai SIMPLU decat a cara, cu emotii, 10 genti de cash, in loc de una… Exista o vorba: „nimeni nu-i prost”. ORI e nestiutor, dar isi da cu parerea (dupa indelungi meditatii, rugaciuni si consultari), in Duh si-n Adevar; ORI o da la „plesneala”, pentru rating; ORI e viclean, ceea e foarte grav pentru un angajat al Lui Hristos…

    Apreciază

  2. scortisoara said, on octombrie 7, 2023 at 4:39 pm

    Nu sunt de acord cu ce spune . Cum adica sa nu ne facem griji ? Nu ai cash esti la mana unor ticalosi care controleaza bancile. O scalda. Nu imi place , lumea ar trebui sa constientizeze ce urmeaza. Am auzit pe una zilele trecute cand spunea ca ea nu crede in sperietorile sistemului. I-am spus :” V-a placut in plandemie cum v-a luat sistemul ca din oala ? Cam asa o sa fie si pe viitor .” Se petrec lucruri sub ochii lor , le traiesc si ei tot nu cred.

    Cand ne va fi lumea mai draga cum ne pocneste cate ceva ca nici nu stii cum sa reactionezi.
    Pr Calistrat ne indeamna la somn in loc de veghere…. Noi stiam de virusi inventati si vaccinuri dubioase de ceva ani buni… Si cine stie sta cu ochii in 20 tot timpul. Fiecare etapa a sistemului de resetare socheaza si pe cei care stiu si pe cei care nu stiu . Diferenta o face reactia fiecaruia. Plandemia a cernut pe ignoranti ,infatuati ,trufasi , pe cei care prefera lipsa de vigilenta . Oamenii inca nu vor sa inteleaga ca dusmanul principal este sistemul condus din umbra de diavol. Daca nu e condus direct , e puternic influentat .

    Apreciat de 1 persoană

    • Ania said, on octombrie 8, 2023 at 7:52 am

      Pai nu, stati sa intelegem un pic lucrurile in liniste si pace.
      In primul rand daca afirm ca treaba cu banii…digitali…nedigitali…”nu are treaba cu necuratul” vorba e cam utopica.
      Lucrurile nu stau bine si sa vedem de ce. In primul rand din unghiul de vedere al evaziunii fiscale. Daca statul tot plafoneaza circulatia banilor fizici si tot strange surubul practic eu ca om, ca si cetatean ajung din ce in ce mai putin sa am control asupra banilor proprii. Eu muncesc pentru acei bani, e venitul meu, in momentul in care imi vine sunt banii mei si am libertatea sa fac ceea ce doresc avandu-i sau ceea ce imi e de trebuinta. In momentul in care eu nu ii iau, imi intra intr-un cont, cand am de platit platesc din cont, cand cumpar folosesc un card si nu ii mai am in mana deloc controlul meu asupra lor este zero. Insa cine are control asupra banilor? Banca, deci nu doar statul, dar direct banca. In acel moment nu eu, ci o terta entitate precum banca sau precum statul imi controleaza banii. Daca ei vor sa ia din acei bani cat doresc, pot sa ia cat doresc fie un comision limitat, fie fara numar. Ii pot lua unui cetatean tot, daca vor. Practic in acel moment banii omului nu mai sunt ai lui sunt ai unei alte entitati. De aici se inlesneste evaziunea fiscala, cine o face o poate face mult mai usor fara sa dea socoteala. Ce se intampla e creste controlul si scade autonomia pana cand nu mai e.
      In al doilea rand aceste lucruri pot fi accentuate in momentul in care e o pana de curent. Atunci fie ramai inclusiv flamand, fie „te descurci” si apelezi la troc cu cine poti (casiera de la magazin, familia, prietenii, vecinii). Deci alta solutie nu e. Pericolul mai mare e ca te poti pierde pe tine daca lucrurile ajung foarte departe.
      In privinta grijilor, prima tendinta e sa ne ingrijoram, sa ne revoltam, sa ne fie teama. Nu, trebuie in primul sa incercam sa ramanem calmi, in echilibru si sa ne punem nadejdea in Dumnezeu, sa fim buni crestini, care sa se lepede de patimi, sa stam in liniste, in rugaciune. Daca incepem sa ne agitam, sa ne revoltam ca uite ce se intampla, cum sa nu ma ingrijorez cei care vor sa exercite controlul ne-ar putea prinde mai usor, pentru ca ei interpreteaza starea aceasta ca pe o slabiciune si chiar o asteapta din partea tuturor, pentru ca pot manipula mai eficient un om aflat intr-o astfel de criza a vietii. Categoric ei asteapta o atitudine de opozitie ca sa ne aibe sub control mai repede. E adevarat e greu, pentru ca marea majoritate nu a inteles niciodata ca trebuie sa gandeasca, sa filtreze daca un lucru e bun sau nu. Lor li se da o lege si se napustesc sa o respecte ca altfel ” eu platesc nu stiu cat si am batrani bolnavi, copii la scoala” sau ce are fiecare si tot propaga aceasta greseala. De aceea e important sa fii in liniste pentru a gasi solutii mai delicate intr-o lume in care oamenii tind sa faca o alegere gresita intr-un moment cheie. Poti sa incerci sa le explici, doar ca multi nu vor sa inteleaga. Sigur vor fi si oameni care inteleg, dar din pacate putini.

      Apreciază

  3. Spaceman said, on octombrie 7, 2023 at 7:26 pm

    Preotul Calistrat Chifan nu știe nici Sfânta Cruce cum se face corect…

    Apreciază

  4. d-aia said, on octombrie 7, 2023 at 11:19 pm

    Cum adica nu va place 🙂 au si cognac Vladyla ei la manastire
    Veniti si gustati….

    Ce sa-i faci , biserica apara statul si statul apara biserica. poporul n-are decat sa se apere singur

    Apreciat de 2 persoane

  5. Ioan said, on octombrie 8, 2023 at 2:05 pm

    Aveti totusi o tinuta si nu mai treceti la lista de articole toate lichelele si ospatarii lui Soros.Nu stiati ca l-a spovedit pe Soros si i-a citit lui Schwabb de „sporul casei” cand s-a dus in Spania?

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 10, 2023 at 10:08 am

      Ioan

      Nu inteleg. Cum adica „nu mai treceti la lista de articole”?

      Apreciază

    • d'aia said, on octombrie 10, 2023 at 5:07 pm

      ba , din cand in cand trebuiesc (re)vazute si fenome din astea mediatice, staruri in felul lor, nu chiar ale show biz-ului , dar pe aproape. Daca n-ar purta haina respectiva, intr-adevar poate n’ar prezenta mare interes , dar asa trebuie sa vedem cine si mai ales cum se ocupa de partea duhovniceasca a fiintei unora dintre noi. interesul mediatic starnit poate spune totul despre continutul pe care-l propaga. e bine sa ni se reaminteasca pentru a sti in cine putem avea incredere si in cine nu si mai ales de ce. Asa ca domnul Saccsiv procedeaza corect, mai ales ca nu satureaza nicicum paginile domniei sale cu astfel de vedete. oare cum se va face pe la spovedanii, botezuri etc doar cu plata electronica.

      Doamne ajuta

      Apreciază

  6. P.M. said, on octombrie 8, 2023 at 5:17 pm

    Măscăriciul ăsta este infiltrat, cel mai probabil este mason.
    În orice caz, ceea ce este plănuit se va împlini.
    Persoanele ce sunt decise să nu accepte vaccinuri, cipuri, nu țin cont de miștocărelile declarate de niște spurcăciuni precum scârbavnicul ăsta.
    Iar cei ce nu sunt deciși,trebuie să pună în balanță puținele avantaje și multele dezavantaje ale eliminării numerarului.

    P.s.
    Sper ca eliminarea banilor fizici să coincidă cu venirea antihristului;consider că așa va fi cel mai bine pentru toată lumea.

    Apreciază

  7. Grigore said, on octombrie 8, 2023 at 9:52 pm

    Doamne ajuta!
    Sa nu il judecam pe parinte. Noi avem informatiile corecte de la parintele Paisie, de la parintele Iustin si inca alti mari duhovnici care ne-au avertizat in clar despre cele ce vin. Sa ne rugam pentru parintele ca si el sa fie intre cei ce refuza insemnarea cu semnul fiarei si sa se mantuiasca.
    Judecam mereu greseala, nu omul.

    Zilele trecute ma gandeam la chestiunea aceasta cu disparitia cashului. Si am zis ca pana la urma e bine ca se intampla. Ca asa trebuie sa se mai trezeasca lumea spre ce ne indreptam. Lungeala si confortul nu sunt bune. Boala lunga, moarte sigura.
    Dar sunt convins ca exista si un calendar ortodox nevazut dupa care se desfasoara lucrurile. Cat sa se mai astepte? antihristul e pe vine cum s-ar zice. Sistemul antihristic se arata in toata puterea.

    Frati si surori ortodoxe, vine examenul! Semnul fiarei este bacalaureatul ortodoxiei, maturitatea cum se zicea candva.
    Simtiti-va binecuvantati ca traiti acum si ca puteti refuza semnul fiarei! Ca refuzarea acestui blestemat de semn, este o invitatie catre Rai! Daca traiam la 1800 credeti ca vedeam Raiul? Ca mantuirea inseamna un efort de o viata. DA! Sa ne bucuram ca traim aceste timpuri si ca s-a apropiat Imparatia Cerurilor!

    Apreciat de 1 persoană

  8. Apa trece, pietrele rămân said, on octombrie 9, 2023 at 6:25 pm

    Se pare că este vorba despre corectitudine politică… Am văzut deja la pangarul unei mănăstiri și aparate pentru efectuarea plății cu cardul!!! Încotro, părinteee? Fiți alături de creștini! Cum să nu existe o legătură cu capitolele 13 și 14 din Apocalipsă? Acestea sunt scrise pentru toți și sunt ușor de înțeles. Nu trebuie să nu le traducă nimeni după bunul plac. Sunteți de acord să aveți un număr al cărui semn este 666 în locul numelui de Botez? Sunteți de acord să nu puteți cumpăra și nici vinde fără acest număr? Se pot ignora aceste capitole din Apocalipsă? Eu cred că nimeni nu are voie să ignore aceste capitole din Apocalipsă. Dacă semănați sminteală, veți răspunde pentru asta.

    Apreciază

  9. Apa trece, pietrele rămân said, on octombrie 9, 2023 at 6:28 pm

    Corectez: … nu trebuie să ni le traducă…

    Apreciază

  10. C said, on octombrie 9, 2023 at 6:40 pm

    Nici preotul Calistrat n-are treabă cu înțelepciunea…

    Apreciat de 1 persoană

  11. Remus Satală said, on octombrie 10, 2023 at 2:14 pm

    Diavolul ca principiu se presupune că reprezintă prioritizarea celor lumești care sunt trecătoare în detrimentul celor dumnezeiești care sunt veșnice. Dumnezeu reprezintă drumul către veșnicie și diavolul reprezintă drumul către vremelnicie. Dacă nu ar fi vorba despre asta, atunci din religie sau credința religioasă ar mai rămâne doar gargara.

    Apreciat de 1 persoană

  12. geo said, on octombrie 12, 2023 at 2:17 pm

    https://www.europafm.ro/romania-in-direct-cash-sau-card-cum-va-schimba-viata-limitarea-banilor-lichizi-video/

    Iar bolos a zis cu cea mai mare evaziune o fac cetatenii…nu multinationalele…cu optimizarile lor fiscale…

    Apreciază

  13. Ion said, on octombrie 29, 2023 at 9:11 am

    Orice lipsă de alternativă are treabă cu diavolul. Cât timp există bani cash și sunt acceptați complet nu e nicio problemă, poți plăti cu cardul, cu telefonul , cu ce vrei fără griji, ai alternativă. Problema este când alternativa dispare. Semnul fiarei e identitatea digitală pusă în final prin recunoașterea semnelor biometrice oriunde mergi și va include inclusiv corespondenta între persoană și banii digitali. Nu ești recunoscut de sistem, nu poți plăti dacă nu mai există bani cash. Banii cash ar putea fi folosiți de disidenți, inexistența lor va conduce inevitabil la moartea acestora sau imposibilitatea de a se opune (nu ai resurse, nu poți lupta). Acest preot este foarte superficial, el crede că tatăl minciunii o să vină personal și o să ne spună: „eu vreau să vă ucid”. Complet fals, diavolul folosește un întreg arsenal de subterfugii pentru a submina liberul arbitru. Fără liber arbitru nu există mântuire! Orice sistem dictatorial, mai devreme sau mai târziu, a căzut. Ce se pregătește acum este condus de antihrist însuși, de aceea Însuși Dumnezeu va reveni pe pământ pentru a-l învinge pe diavol. Noi avem următoarele datorii: să respectăm Decalogul, să fim răbdători, să credem în Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Sfântului Dumnezeu! Dumnezeu ne va ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 29, 2023 at 10:32 am

      Ion

      Este o foarte mare problema sa platesti cu cardul si acum cand inca exista bani cash.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.