SACCSIV – blog ortodox

OPINII: O boală X, încă necunoscută, ar putea duce la tulburări civile și penurie de alimente în întreaga lume. Absurditatea științifică ce stă la baza unui vaccin universal. Adevărata agendă ar putea fi depopularea la nivel mondial

Global Research: Disease X: The Scientific Absurdity Underpinning an ‘All-in-one Vaccine’

Boala X: Absurditatea științifică ce stă la baza unui ‘vaccin universal’

Adevărata agendă ar putea fi depopularea la nivel mondial.

De Dr. Mathew Maavak, 30 August 2023, Global Research

La 10 august, tabloidul britanic Daily Express a avertizat că o nouă pandemie, posibil provocată de o ‘boală X’ încă necunoscută, ar putea duce la ‘tulburări civile și penurie de alimente‘ în întreaga lume.

Lumea se confruntă deja cu o creștere a ‘tulburărilor civile și a penuriei de alimente’ din cauza unei serii de politici globale fără sens, promovate de un Occident dement și de lacheii săi instituționali. O nouă ‘pandemie’ ar masca în mod convenabil această inevitabilitate.

Boala X este numele fictiv pentru o pandemie ipotetică cauzată de un virus încă necunoscut. Cuvântul cheie aici este ‘ipotetică’. Miliarde de dolari din banii contribuabililor vor fi cheltuite pentru dezvoltarea unui vaccin contra unui virus fantomă, care încă nu a apărut, sau nu a evoluat de la o origine nedeterminată.

Urmând un model deprimant de familiar, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) susține această absurditate prin prestigiul său din domeniul științific.

‘Oameni de stat’ din întreaga lume susțin în mod similar, prin prestigiul lor din domeniul politic. De la jumătatea anului 2021, Tharman Shanmugaratnam, pe atunci ministru de rang înalt al statului Singapore și membru al consiliului de administrație al WEF (Forumul Economic Mondial), a avertizat în mod repetat că ‘viitoarele pandemii’ și ‘noii viruși’ ‘se apropie’. Această afirmație s-a bazat pe ‘cercetări de tip blue sky (cer albastru)’ întreprinse de ‘comunitatea științifică internațională’. Shanmugaratnam a promis, de asemenea, că un ‘vaccin universal’ este, de asemenea, în pregătire. (Ergo, așteptați-vă la o reprimare reînnoită a refuzului vaccinurilor).

Este posibil să se prevină o boală care încă nu există, cu un vaccin ‘universal’? Este exact ceea ce încearcă în prezent guvernul britanic.

Acesta va fi justificat pe baza potențialului pestilențial cunoscut al unor virusuri selecționate și a căilor și morfologiilor patogene presupuse ale acestora (inclusiv potențialul lor de a trece de barierele dintre specii). Pentru a oferi o aparență de rigoare științifică, în potpuriul viral vor fi introduse elemente de inteligență artificială. Din punct de vedere statistic, această performanță ar fi ca și cum ai trage un glonț în cer și te-ai aștepta ca acesta să doboare o dronă, un avion sau o farfurie zburătoare, din prima încercare.

Deoarece suntem frecvent bombardați de îndemnul rânced de a ‘asculta Știința’, permiteți-mi să dezvolt mai mult.

Din punctul de vedere al științei sistemelor, performanța de a dezvolta un vaccin ‘universal’ pentru o boală X ar putea depăși, fără îndoială, încercarea de două secole de a rezolva Teoria Câmpului Unificat – un lucru pe care o mulțime de personalități științifice, inclusiv Albert Einstein însuși, nu l-au putut realiza. S-ar putea să fie mai ușor din punct de vedere matematic să prezici numărul câștigător la loto de luna viitoare decât să dezvolți un vaccin pentru un virus fantomă. Realizarea acestei isprăvi ar echivala, în linii mari, cu rezolvarea unor enigme ale fizicii, precum principiul incertitudinii al lui Heisenberg, care afirmă că ‘nu putem cunoaște cu precizie simultană atât poziția, cât și viteza unei particule, cum ar fi un foton sau un electron’. Unii teoreticieni susțin că, dacă această incertitudine va fi vreodată rezolvată, vom putea prezice viitorul.

Certitudinile rostite de susținătorii Științei pot fi înșelătoare. Să luăm în considerare un exemplu din lumea medicală, în special în ceea ce privește un medicament care a fost încercat și testat timp de mai bine de patru decenii. Profesorul Andy Crump, care a lucrat cu omul de știință laureat al Premiului Nobel, Satoshi Omura – care a descoperit microorganismul care a dus la sinteza ivermectinei – a făcut recent următoarea observație:

„În mod surprinzător, în ciuda a 40 de ani de succes mondial de neegalat, plus un studiu științific intensiv pe scară largă, atât în sectorul public, cât și în cel privat, oamenii de știință încă nu sunt siguri cu exactitate cum funcționează ivermectina. Mai mult, în timp ce paraziții rezistenți la ivermectină au apărut rapid la animalele tratate… nu pare să fi apărut nicio rezistență confirmată la medicamente la paraziții din populațiile umane, chiar și la cei care iau ivermectină ca monoterapie de peste 30 de ani.”

Dacă nici măcar nu știm cum funcționează ivermectina de ieri, cum putem avea încredere în vaccinul X de mâine, care se presupune că va neutraliza un virus X care, la rândul său, poate provoca boala X (sau o nouă pandemie de coronavirus)? Știința este guvernată de legile sale imuabile, însă, din nou, trăim într-o epocă a anarhiei care pătrunde în fiecare sferă a vieții umane, inclusiv în activitatea științifică. În urma isteriei Covid-19, Crump a deplâns faptul că zilele în care puteam ‘să avem încredere neîndoielnică în știință și în oamenii de știință sunt de mult apuse’.

În concluzie, aș plasa apariția unei boli X care apare în mod natural, pe același plan probabilistic cu sosirea Planetei X. Însă, dacă aceasta nu ar apărea ‘în mod natural’?

Nebunia câștigului de funcție

Generalul-locotenent Igor Kirillov, șeful trupelor de apărare radiologică, chimică și biologică (RCBD) ale forțelor armate ruse, a ținut recent o ședință de informare cu privire la activitățile militaro-biologice ale SUA la nivel mondial, pe care le-a considerat o amenințare la adresa securității mondiale.

Potrivit lui Kirillov, câștigul de funcție (adică utilizarea dublă) a cercetărilor privind antraxul, tularemia, coronavirusul, gripa aviară și pesta porcină africană, au provocat, în mod ironic – și poate deloc surprinzător – aceleași epidemii pe care ar fi trebuit să le prevină. Și mai condamnabilă a fost observația sa conform căreia, la 18 octombrie 2019 – cu două luni înainte de apariția rapoartelor oficiale privind un nou fenomen coronavirus în China – Universitatea John Hopkins a desfășurat un exercițiu, Event 201, la New York, care a prevestit în mod suspect pandemia Covid-19. Kirillov a sugerat că această secvență de evenimente a fost creată în mod artificial. Mai îngrijorător este faptul că pare să existe un mecanism pentru a gestiona și alte noi ‘epidemii’.

Kirillov a avertizat:

„Nu excludem ca Statele Unite să folosească așa-numitele tehnologii defensive, în scopuri ofensive, precum și pentru guvernarea mondială prin crearea unor situații de criză de natură biologică.”

Merită să consultați prezentarea tradusă a lui Kirillov (documentele originale sunt fie blocate, fie interzise din umbră, fie retrase în mod deliberat).

Kirillov a prezentat calendarul, instituțiile și personalul de rang înalt implicat în programul de război biologic al SUA, precum și virușii patogeni care sunt supuși în prezent experimentelor de câștig de funcție. Deși acest lucru nu constituie o ‘știre’ pentru experții disidenți, alias ‘teoreticienii conspirației’, aproape 20.000 de documente incriminatoare, începând cu ianuarie 2023, ar fi fost descoperite în cursul ofensivei militare a Rusiei în Ucraina. Multe dintre acestea ar fi fost prezentate Consiliului de Securitate al ONU pentru deliberare. Dacă aceste apeluri continuă să fie ignorate, Ministerul rus al Apărării ar trebui pur și simplu să posteze online documentele incriminatoare. În caz contrar, analiștii occidentali ar putea concluziona că Kremlinul le folosește doar ca monedă de schimb pentru o înțelegere finală în estul Ucrainei. În mod similar, China a rămas suspect de reticentă în ceea ce privește conținutul acestor documente. Se poate trage concluzia că Taiwanul și Asia de Sud-Est ar putea deveni eventualul quid pro quo pentru tăcerea Beijingului?

Între timp, dezvăluirile periodice de la Moscova rămân de-a dreptul acuzatoare. Anul trecut, Consiliul de Securitate al Rusiei a dezvăluit că existau peste 400 de biolaboratoare americane în întreaga lume, inclusiv 30 numai în Ucraina. Efectuarea de experimente extrem de periculoase pe potențiali agenți patogeni în țări extrem de instabile, pare de-a dreptul criminală. Numărul mare de laboratoare implicate și răspândirea geografică a acestor presupuse instalații sugerează că este vorba de o campanie generalizată de subversiune internațională. Prin urmare, nu vă așteptați ca liderii naționali, experții medicali, organizațiile neguvernamentale și mass-media, să pună la îndoială raționamentul din spatele biolaboratoarelor legate de armata americană, din mijlocul lor. Odată ce virusul X sau o variantă ‘letală’ a coronavirusului se va scurge, aceste persoane și entități nu vor avea de ales decât să promoveze ‘consensul internațional’ al instituțiilor, precum OMS, deturnate de miliardari.

Epoca oamenilor inutili

Ce rost are mai exact crearea de vaccinuri pentru viruși intenționat transformați în arme, precum și pentru cei inexistenți? Puteți arunca știința și conștiința umană pe fereastră pentru a aproxima un răspuns logic. Big Pharma poate extrage profituri mari prin nenumărate mijloace. Doar intoxicarea alimentelor noastre (OMG și junk food) ar oferi o sursă nesfârșită de venituri farmaceutice.

Adevăratul răspuns, în opinia mea, a fost articulat cu zeci de ani în urmă. Proiectul ‘Predicament Of Mankind’ al Clubului de la Roma de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din 1971, de exemplu, a sondat consecințele creșterii rapide a populației globale în fața unor resurse naturale limitate. Studiul a concluzionat că, dacă nu se ajunge la un echilibru, prăbușirea societății globale este inevitabilă. Dennis Meadows, fost director al proiectului și coautor al cărții de succes The Limits to Growth (Limitele creșterii), susține că succesiunea evenimentelor care au dus la colaps era ‘de necunoscut’ – spre deosebire de oamenii de știință siguri pe ei care dezvoltă un vaccin ‘universal’. Meadows a sperat într-un mijloc ‘civilizat’, ‘pașnic’, ‘non-violent’ și ‘egal’ de a reduce populația globală la doar un miliard de oameni. Aceasta a fost o temă repetată a arhitecților actualei noastre ordini mondiale. Despre asta este vorba în Marea Resetare.

Ideologul și consilierul de top al WEF, Yuval Noah Harari, a cristalizat chiar dilemele politice și economice emergente în întrebarea centrală ‘ce să facem’ cu hoardele de ‘oameni inutili’. Harari repetă această parodie la fiecare forum internațional de profil înalt, inclusiv la cele găzduite de Organizația Națiunilor Unite și de agențiile sale precum UNESCO. Niciun lider național, niciun ONG, niciun academician sau media mainstream nu a îndrăznit vreodată să își exprime indignarea față de tema antiumană preferată a lui Harari. Papa și alte personalități religioase au păstrat o tăcere criminală. Sadhguru, misticul hindus, chiar se face ecoul în mod obișnuit al ideilor lui Harari.

Cel puțin, ne-am fi așteptat ca lumea islamică, cu o populație densă, să fie alarmată de aceste declarații – articulate de un homosexual israelian, nu mai puțin – dar imamii lor de rang înalt au evitat cu scrupulozitate subiectul. Unde sunt predicile înflăcărate din partea arhi-rivalilor Iran și Arabia Saudită? De ce le este frică? De ‘verificatorii de fapte’?

Stâlpii religioși care citează Scriptura ar trebui să rețină că Apocalipsa 13:4 a prevăzut un moment în care națiunile se vor preda unui rău universal nemărginit, cedând:

„Cine este asemenea fiarei? Cine este în stare să facă război cu ea?”

Am ajuns într-un punct al istoriei în care statele-națiune sunt neputincioase, iar suveranitatea națională este un mit. Cu excepția unor indivizi împrăștiați, nu vă așteptați ca vreo națiune, lider mondial sau entitate organizată să conteste agenda antiumană în metastază.

Dar se va mulțumi clasa conducătoare mondială cu o populație la nivel mondial de doar un miliard de oameni? Datorită progreselor tehnologice de la publicarea studiului Clubului de la Roma din 1971, cifra optimă a populației a fost revizuită la doar 500 de milioane de oameni. În cadrul unui grup de discuții din cadrul Forumului Economic Mondial din 2020, ‘Mesagerul Păcii’ al ONU, Jane Goodall, a cerut ca populația la nivel mondial să revină la nivelul de acum ‘500 de ani’, adică 500 de milioane de oameni. Aproximativ 95% din populația actuală ar trebui să dispară pentru a atinge numărul optim. Goodall a vorbit cu multă grație și compasiune, în special pentru cimpanzeii pe care i-a întâlnit în Africa. Apelul ei a fost, de asemenea, foarte asemănător cu misteriosul manifest Georgia Guidestones, care susținea o populație totală de 500 de milioane de oameni, într-un ‘echilibru perpetuu cu natura’.

În cele din urmă, cine va fi considerat demn să moștenească lumea de după Marele Reînceput, acel vast și verde lebensraum de doar 500 de milioane de oameni? Liderii din Lumea a Treia ar trebui să înțeleagă că inițiatorii inițiale ale controlului populației globale erau exclusiv albi, din Occident, și au aprobat jafurile coloniale. Mulți dintre ei au fost inspirați de naziști.

Toate prostiile Woke la care asistăm acum, pline de cifrele diversității Potemkin, par a fi un cal de bătaie pentru o agendă antiumană care durează de zeci de ani. V-ați întrebat vreodată de ce multe branduri de uz casnic se conduc singure spre dispariție prin campanii Woke sinucigașe? Poate că proprietarii lor știu că viitoarea piață globală ar fi una drastic redusă. Dacă este așa, armada de biolaboratoare a guvernului american și o epidemie de Boala X sau o nouă variantă Covid-19, ar putea accelera procesul.

În orice caz, populațiile naționale s-au redus efectiv de când au fost lansate vaccinurile contra Covid-19. Asta da, e ceva la care trebuie să ne gândim…

 

Comentariu saccsiv:

De boala X se vorbeste inca din 2017:

Ce este mortala BOALA X despre care ne alerteaza OMS? Se pregateste mentalul maselor cu finalul din scenariul DOSARELE X? Sa ne amintim ipoteza: 1) vaccinare obligatorie in masa, 2) slabirea imunitatii tuturor, 3) un agent patogen decimeaza omenirea…

Misiune înfiorătoare: ‘Boala X’

Cititi va rog si:

Va mai amintiti de arestarea lui JOSEPH MOSHE din 2009? Ce-o mai fi cu el?

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Paul said, on septembrie 4, 2023 at 10:02 pm

    Pomeniți i pe toți la psaltire!
    Citiți rugaciunea lui Eleazar din cartea a 3a a Macabeilor capitolul 6
    Pomeniți toți vrăjmașii la psalmul 108

    Apreciază

  2. Clement said, on septembrie 4, 2023 at 10:44 pm

    Pericolul cel mare vine din medicamentele prescrise pentru tulburari psihice inchipuite de medici si testate pe copii, pacienti fragili in sensul de prea increzatori, saraci, putin instruiti, institutionalizati, incluzand si militarii in termen si detinutii.
    Un dosar mereu actual :
    https://sanatateabuzoiana.ro/studiile-de-testare-a-medicamentelor-pentru-bolile-psihice-in-atentia-avocatului-poporului/

    Apreciază

  3. geo said, on septembrie 5, 2023 at 8:33 am

    Apreciază

  4. geo said, on septembrie 5, 2023 at 8:53 am

    https://www.hotnews.ro/stiri-educatie-26508859-prefectul-capitalei-elevii-incep-consume-droguri-13-ani-nu-testare-generala-scoli-cele-doua-initiative.htm

    ciudat…toate accidentele din ultima au avut ca autori adultii…atunci de ce toata isteria pe copii???

    Apreciază

  5. […] OPINII: O boală X, încă necunoscută, ar putea duce la tulburări civile și penurie de alimente … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.