SACCSIV – blog ortodox

Armata SUA a creat un vaccin împotriva tuturor SARS trecute, prezente si viitoare, cu nanoparticule de ferritină spike (SpFN)

Posted in ARMATA, Coronavirus, SUA, vaccin by saccsiv on decembrie 24, 2021

Defense One: US Army Creates Single Vaccine Against All COVID & SARS Variants, Researchers Say

Cercetătorii susțin că armata americană a creat un singur vaccin împotriva SARS și a tuturor variantelor COVID

În câteva săptămâni, cercetătorii de la Walter Reed se așteaptă la anunțarea faptului că testele efectuate pe oameni au avut succes împotriva Omicron – și chiar împotriva unor tulpini viitoare.

DE TARA COPP, REPORTER PRINCIPAL LA PENTAGON, 21 DECEMBRIE 2021, DEFENSE ONE

Un om de știință din cadrul secției de boli infecțioase emergente a Institutului armatei de cercetare Walter Reed, efectuează studii pentru a găsi un vaccin pentru COVID-19 în iulie 2020. SHAWN FURY, ARMATA

În câteva săptămâni, oamenii de știință de la Walter Reed Army Institute of Research ( Institutul Militar de Cercetare Walter Reed) se așteaptă să anunțe că au dezvoltat un vaccin care este eficient împotriva COVID-19 și a tuturor variantelor sale, chiar și a Omicron, precum și a virușilor anteriori de origine SARS care au ucis milioane de oameni în întreaga lume.

Această realizare este rezultatul a aproape doi ani de muncă asupra virusului. Laboratorul armatei a primit prima secvențiere ADN a virusului COVID-19 la începutul anului 2020. Foarte devreme, ramura de boli infecțioase de la Walter Reed a decis să se concentreze pe realizarea unui vaccin care să funcționeze nu doar împotriva tulpinii existente, ci și împotriva tuturor variantelor sale potențiale.

Vaccinul Spike Ferritin Nanoparticle COVID-19 al Walter Reed, sau SpFN (nanoparticule de feritină autoansamblante, feritina este un compus de fier intracelular), a finalizat testele pe animale la începutul acestui an cu rezultate pozitive. Faza 1 a testelor pe oameni, care a testat vaccinul împotriva Omicron și a celorlalte variante, s-a încheiat luna aceasta, din nou cu rezultate pozitive, care sunt în curs de examinare finală, a declarat Dr. Kayvon Modjarrad, directorul secției de boli infecțioase de la Walter Reed, într-un interviu în exclusivitate pentru DefenseOne. Noul vaccin va trebui să fie supus în continuare testelor de fază 2 și 3.

Spre deosebire de vaccinurile existente, SpFN de la Walter Reed folosește pentru vaccinul său o proteină în formă de minge de fotbal cu 24 de fețe, ceea ce le permite oamenilor de știință să atașeze vârfurile mai multor tulpini de coronavirus pe diferite fețe ale proteinei.

„Este foarte interesant să ajungem în acest punct pentru întreaga noastră echipă, cred că și pentru întreaga armată”, a declarat Modjarrad.

Testele pe oameni au durat mai mult decât era prevăzut, a spus el, deoarece laboratorul trebuia să testeze vaccinul pe subiecți care nu fuseseră nici vaccinați, nici infectați anterior cu COVID.

Creșterea ratelor de vaccinare și răspândirea rapidă a variantelor Delta și Omicron au făcut acest lucru dificil.

„Cu Omicron, nu există într-adevăr nicio modalitate de a scăpa de acest virus. Nu vei putea să-l eviți. Așa că eu cred că destul de curând fie întreaga lume va fi vaccinată, fie va fi infectată”, a declarat Modjarrad.

Următorul pas este să vedem cum interacționează noul vaccin împotriva pan-coronavirusului cu persoanele care au fost vaccinate anterior sau care au fost bolnave anterior. Walter Reed colaborează cu un partener din industrie, care nu a fost numit încă, pentru implementarea mai amplă a acestui vaccin.

„Trebuie să îl evaluăm în lumea reală și să încercăm să înțelegem cum se comportă vaccinul la un număr mult mai mare de persoane care au fost deja vaccinate inițial cu altceva… sau care au fost deja bolnave”, a spus Modjarrad.

El a precizat că aproape toți cei 2.500 de angajați ai Walter Reed au avut un anumit rol în cei aproape doi ani de dezvoltare a vaccinului.

„Am decis să aruncăm o privire la jocul pe termen lung, în loc să ne concentrăm doar pe apariția inițială a SARS, și să înțelegem în schimb că virusurile suferă mutații, vor exista variante care vor apărea, viitori viruși care pot apărea în ceea ce privește noi specii. Platforma și abordarea noastră vor echipa oamenii pentru a fi pregătiți pentru asta.”

 

Iata si ce putem citi pe Science Translational Medicine la A SARS-CoV-2 ferritin nanoparticle vaccine elicits protective immune responses in nonhuman primates

Un vaccin SARS-CoV-2 cu nanoparticule de feritină provoacă răspunsuri imune protectoare în cazul primatelor non-umane

Publicat pe 16 Decembrie 2021, în ScienceTranslational Medicine

Rezumat

Apariția variantelor coronavirusului 2 al sindromului respirator acut sever (SARS-CoV-2) subliniază nevoia continuă de vaccinuri de ultimă generație care să confere o protecție largă împotriva bolii coronavirus 2019 (COVID-19). Am dezvoltat și evaluat un vaccin cu adjuvant SARS-CoV-2 cu nanoparticule de feritină spike (SpFN) la primate non-umane. Vaccinul SpFN în doză mare (50 μg), administrat de două ori la 28 de zile distanță, a indus un răspuns imun al celulelor T CD4 cu polarizare Th1 și a provocat anticorpi neutralizanți împotriva SARS-CoV-2 de tip sălbatic și a variantelor de interes, precum și împotriva SARS-CoV-1. Aceste răspunsuri imune puternice, umorale și celulare, s-au tradus prin eliminarea rapidă a virusului în replicare în căile respiratorii superioare și inferioare și în parenchimul pulmonar al primatelor non-umane, în urma provocării respiratorii SARS-CoV-2 în doze mari. Răspunsul imunitar provocat de vaccinarea cu SpFN și eficacitatea rezultată la primatele non-umane sprijină utilitatea SpFN ca vaccin candidat pentru betacoronavirusurile care cauzează SARS.

INTRODUCERE

Pandemia de boală coronavirus 2019 (COVID-19), cauzată de coronavirusul 2 al sindromului respirator acut sever (SARS-CoV-2), a atins o etapă importantă odată cu autorizarea utilizării de urgență, aprobarea și disponibilitatea tot mai mare a unor vaccinuri eficiente (1). Cu toate acestea, succesele în dezvoltarea rapidă a vaccinurilor împotriva coronavirusului au fost temperate de creșterea variantelor virale îngrijorătoare (VOC) (2). Frecvența accelerată cu care apar variantele ridică spectrul că presiunile selective ale gazdei ar putea determina evoluția mutanților pentru a scăpa de imunitatea declanșată de vaccin (3). Această preocupare, coroborată cu cerințele stricte ale lanțului de frig pentru stabilitatea produselor și cu costurile unitare ridicate pentru unele platforme de vaccin (4), justifică dezvoltarea continuă de vaccinuri termostabile rentabile, care să corespundă vaccinurilor autorizate și aprobate în prezent în ceea ce privește siguranța și eficacitatea și care să fie, de asemenea, eficiente împotriva unei game largi de variante circulante și tulpini în evoluție, precum și împotriva speciilor care pot apărea în viitor din rezervoarele zoonotice.

Vaccinurile cu nanoparticule proteice care se autoasamblează oferă avantajul prezentării antigenului multivalent, o proprietate care s-a demonstrat anterior că sporește imunogenitatea față de imunogenii monovalenți (5-7). Ferritina este o proteină naturală, omniprezentă, purtătoare de fier, care se auto-oligomerizează într-o particulă sferică de 24 de unități (8). Simetria axială triplă a polimerului rezultat îl face propice pentru conjugarea și prezentarea antigenică a glicoproteinelortrimerice, cum ar fi proteina spike a SARS-CoV-2. Ferritina a fost evaluată ca platformă de vaccin pentru mai mulți agenți patogeni (9-11), în special pentru gripă, pentru care a demonstrat potența și amploarea imunitară (12, 13). Ca atare, vaccinurile cu feritină au avansat până la faza 1 a studiilor clinice ca strategie pentru a viza mai multe tulpini de gripă (14, 15).

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on decembrie 24, 2021 at 9:13 am

    https://r3media.ro/china-indeplineste-visul-specialistilor-jurma-chereches-si-al-usr-regimul-comunist-inchide-in-case-13-milioane-de-oameni-pentru-doar-143-de-cazuri/

    https://www.incorectpolitic.com/cele-trei-victorii-ale-protestului-suveranist-de-pe-21-decembrie-2021/

    https://razboiulinformational.ro/site/2021/12/video-intrarea-protestatarilor-in-curtea-palatul-parlamentului-tot-adevarul-12-000-persoane/

    https://www.incorectpolitic.com/a-fost-o-operatiune-de-compromitere-a-senatoarei-sosoaca-efectuata-de-catre-presa-mercenara/

    https://trenduri.blogspot.com/2021/12/nebunii-in-libertate.html

    https://trenduri.blogspot.com/2021/12/95-protectie-sau-cum-ne-mint-pfizer.html

    https://anonimus.ro/2021/12/adevarul-despre-schimbarea-demografica-dorita-de-progresisti/

    https://anonimus.ro/2021/12/europenii-nu-au-dreptul-la-tara-lor-limba-lor-cultura-lor-familia-lor-si-dumnezeul-lor/

    https://contramundum.ro/2021/12/22/baiat-la-hristos-pe-copac/

    https://glasul.info/2021/12/23/revolta-la-iiccmer-cercetatori-si-istorici-solicita-demiterea-sefei-institutiei/

    https://glasul.info/2021/10/16/foto-aceasta-este-adevarata-societate-civila-care-face-totul-banii-mercenarii-jegurile-rezist/

    https://inpolitics.ro/lantul-slabiciunilor-la-ministerul-de-interne_1813156584.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lantul-slabiciunilor-la-ministerul-de-interne

    https://inpolitics.ro/incendiar-vicepresedintele-bundestagului-pandemia-a-adus-statul-de-drept-intr-o-stare-critica_1813155811.html

    https://inpolitics.ro/vosganian-exploziv-coronavirusul-e-creat-si-menit-sa-distruga-rasa-alba_1812979286.html

    http://newsfromromaniannet.blogspot.com/2021/12/episaptamana-50-procentual-decesele.html

    http://cristiandogaru.blogspot.com/2021/12/soc-si-groaza-cum-arata-notificarile.html

    http://cristiandogaru.blogspot.com/2021/10/in-jumatate-din-romania-sunt-oameni.html

    http://cristiandogaru.blogspot.com/2021/10/de-ce-nu-se-vaccineaza-romanul-sau-ce.html

    https://freefrompress.blogspot.com/2021/12/what-shit-e-si-cucip.html

    https://josbotnita.ro/probabil-scopul-este-controlul-total-ca-pe-niste-oi/

    https://josbotnita.ro/cate-vaxxinuri-trebuiesc-facute-pentru-schema-completa/

    https://ingerisidemoni.ro/intimidare-jurnalistei-iosefina-pascal-o-operatiune-securista-de-manual/

    https://ingerisidemoni.ro/imbecilismul-invocarii-miscarii-legionare-aur-si-protestul-de-la-parlament-analiza-cu-picioarele-in-lighianul-cu-apa-rece/

    https://ingerisidemoni.ro/traditii-si-obiceiuri-roamanesti-de-craciun-mai-putin-cunoscute/

    https://ingerisidemoni.ro/raport-oms-omicon-pandemia-tinerilor-vaccinati-din-tarile-puternic-vaccinate/

    http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2021/12/certificatul-verde-cipurile-electronice.html

    http://peromaneste.blogspot.com/2021/12/profilul-lui-putin-facut-de-h-d-hartmann.html

    https://www.invectiva.ro/intepaturi/iobagi-prosti-si-umili-viii-complexul-evului-mediu?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=iobagi-prosti-si-umili-viii-complexul-evului-mediu

    https://reactionarii.home.blog/2021/12/15/un-fake-adevarat/

    https://reactionarii.home.blog/2021/12/11/optiunea-andrei-rubliov/

    https://reactionarii.home.blog/2021/12/03/exista-speranta-impotriva-celor-ce-taie-radacini/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/12/24/legile-actuale-sunt-porunci-absurde-care-legitimeaza-haosul-si-nebunia-sunt-anti-legi-care-distrug-firea-naturala-a-omului-si-societatii/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/12/23/s-avem-pandemie-de-sanatate/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/12/24/mos-craciun-si-copilul-lumii-noi/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/12/24/sincronul-inchiderii-tarilor-europei-o-cacealma-pentru-firile-slabe/

    https://www.buciumul.ro/2021/12/23/ps-macarie-pastorala-la-nasterea-domnului-nasterea-domnului-unica-resetare-adevarata-a-lumii/

    https://www.demnitatea.info/2021/12/23/nu-ameninta-rasa-umana-ameninta-rasa-alba/

    https://www.demnitatea.info/2021/12/20/mos-gerila-vrea-de-craciun-certificare-verde/

    https://www.demnitatea.info/2021/11/02/bombe-cu-ceas-in-jurul-romaniei/

    https://danielvla.wordpress.com/2021/12/23/iohannis-da-inapoi-in-privinta-certificatului-verde-obligatoriu-la-locul-de-munca-dar-rafila-se-opune-vor-sa-l-voteze-intre-craciun-si-revelion/

    https://danielvla.wordpress.com/2021/12/18/video-anatomo-patologi-germani-prezinta-concluzii-dupa-autopsiile-facute-unor-persoane-decedate-dupa-vaccinare/

    https://danielvla.wordpress.com/2021/12/15/video-excelent-implicatiile-teologice-ale-vaccinarii/

    https://omuldinnordforever.wordpress.com/2021/12/22/china-razboiul-impotriva-banilor-fizici-criptomonedele-dominatia-mondiala-si-necesitatea-rezervelor-de-aur/

    https://bogdanvasile.blog/2021/12/23/cine-controleaza-rezervele-de-aur-depozitate-la-banca-angliei/

    https://bogdanvasile.blog/2021/12/22/romania-are-un-iq-mediu-la-limita-de-avarie/

    https://bogdanvasile.blog/2021/12/21/de-ce-mass-media-este-impotriva-poporului/

    https://bogdanvasile.blog/2021/11/05/milioane-de-oameni-distrusi-de-vaccin/

    https://dreptate.org.ro/2021/11/27/un-razboi-iminent-ce-ameninta-romania/

    https://flux.md/stiri/social/vina-compasiunea-frica-invictus

    https://flux.md/opinii/ue-interzice-craciunul-sua-il-satanizeaza-pruncul-baphomet-doarme-in-ieslea-dracului

    https://flux.md/stiri/social/silviu-dancu-despre-iluzia-ca-certificatul-ar-fi-echivalentul-normalitatii-al-vechii-normalitati-nimic-mai-fals

    https://flux.md/stiri/social/sub-efectul-psihozei-o-populatie-intra-intr-o-transa-de-tip-hipnotic-care-o-face-sa-sacrifice-orice-inclusiv-viata-si-libertatea

    https://flux.md/stiri/social/o-analiza-exceptionala-despre-institutiile-de-fact-checking-de-pe-net

    https://flux.md/stiri/social/vaccinarea-in-timpul-epidemiei-risca-sa-duca-la-aparitia-unor-mutatii-ale-virusului

    https://flux.md/stiri/social/imigratia-ilegala-in-europa-continua-intotdeauna-si-oriunde

    https://flux24.ro/curtea-constitutionala-pune-la-punct-curtea-de-justitie-europeana-judecatorii-vor-respecta-constitutia-romaniei-si-deciziile-general-obligatorii-ale-ccr/

    https://flux24.ro/episcopul-ortodox-roman-al-scandinavei-acuza-marea-resetare-o-lume-a-controlului-a-supravegherii-a-rationalizarii-a-penuriei-a-unor-lipsuri-planificate-a-unei-stari-permanente-de-teroare-a-stap/

    https://flux24.ro/vicepresedintele-parlamentului-german-recunoaste-o-explozie-sociala-vrem-sa-continuam-sa-aparam-si-chiar-sa-extindem-cu-toate-puterile-restrictiile-care-de-multe-ori-pur-si-simplu-nu-si-au-dovedit-e/

    https://flux24.ro/polonia-acuza-in-razboiul-cu-bruxelles-ul-violenta-economica-extrema/

    https://flux24.ro/ministrul-de-externe-german-in-timpul-celui-de-al-doilea-razboi-mondial-germanii-au-comis-crime-oribile-impotriva-ucrainenilor/

    https://flux24.ro/putin-scapa-o-informatie-germania-a-cumparat-gaze-ieftine-din-rusia-si-le-a-vandut-cu-profit-ucrainei/

    Apreciază

    • gheorghe said, on decembrie 24, 2021 at 9:52 pm

      Asa – DA!
      Poti alege usor din lista unica si asa se remarca efortul de selectare si ordonare!
      Craciun fericit!

      Apreciază

  2. Spaceman said, on decembrie 24, 2021 at 11:18 am

    Cel mai important aspect al acestui vaccin cu SpFN, este că e dezvoltat de armata americană. 15 cenți din fiecare dolar american aparțin armatei americane. Armata americană are cele mai mari fonduri, și este cea mai mare consumatoare de energie din lume, așa că oricine va obține un contract cu armata americană va fi unul foarte gras.

    Institutul militar american Walter Reed, colaborează cu ‘un partener din industria vaccinului’ → care nu a fost numit încă → pentru implementarea la scară largă a acestui vaccin cu SpFN. → Cu Pfizer, e clar! Dar de ce nu și cu Moderna sau JJ? Dacă Pfizer va fi numit colaboratorul numărul 1 al armatei americane, atunci, să zicem, Moderna și JJ vor putea fi numiți colaboratorii armatei americane de pe locurile 2 și 3, pe bani mai puțini, evident.

    Iar asta aruncă o lumină puternică asupra tuturor programelor de vaccinare anti covid din lume! Să fi fost programele de vaccinare anti covid, până acum și de acum încolo, doar o competiție pentru cine ‘înțeapă’ cel mai mult, doar ca să câștige contractul cel mai gras cu armata americană? Asta ar explica foarte multe ABUZURI ale programelor de vaccinare anti covid din toată lumea. Așadar, în primul rând, CORUPȚIA a jucat, și joacă, cel mai important rol în toate programele de vaccinare anti covid!

    Și cine a avut cele mai mari fonduri, a corupt și cel mai mult → adică Pfizer! Atunci nu e de mirare ca Pfizer să acorde prime și să achite comisioane grase, ‘la înțepătură’, unor politicieni cu influență foarte mare, cum ar fi Joe Biden sau Ursula von der Leyen și mulți alții, asta ar explica și de ce contractele de vaccinuri sunt ‘la secret’. Iar politicienilor le-a convenit, că pe ei nu-i interesează cine câștigă contractele cu armata americană, ci avansarea agendelor proprii, cu digitalizarea și… alea, alea. Iar armatei americane îi convine că agendele politicienilor favorizează impunerea vaccinării. În contextul introducerii de către armata americană a acestui nou vaccin anti covid cu SpFN, se va complica și mai mult jocul cu → vaxxeri – antivaxxeri → antivaxxerii politici, holiștii, naturaliștii, o vor lua rău de tot pe arătură!

    Dar care să fie oare scopul principal al armatei americane cu acest ‘nou vaccin’, cu SpFN? Armata americană este foarte îngrijorată de sănătatea oamenilor și vrea doar ca să nu le mai curgă năsucul? Ce COVID visează ăștia? → NU EXISTĂ COVID!

    Am văzut până acum cât de îngrijorată a fost armata americană de sănătatea oamenilor, în Orientul Mijlociu de exemplu.

    CRĂCIUN FERICIT!

    Apreciază

  3. geo said, on decembrie 24, 2021 at 12:27 pm

    https://www.facebook.com/ASOCIATIAETIPC/

    Apreciază

  4. gigimutu said, on decembrie 24, 2021 at 7:50 pm

    multumim,

    dar NU SERVIM !!!!

    Apreciază

  5. gigimutu said, on decembrie 24, 2021 at 7:56 pm

    mai, da parca armata oricarei tari, ar trebui sa se ocupe cu totul si cu totul de altceva, nu-i asa?

    de cind se baga in domeniul medical???

    ceva e putred rau, da rau de tot!!!!!!!eu cred ca tot armata, amerlociana, a fabricat si covrigu!!!!!!

    Apreciază

  6. […] Armata SUA a creat un vaccin împotriva tuturor SARS trecute, prezente si viitoare, cu nanoparticule… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.