SACCSIV – blog ortodox

OPINIE. Nebunia criminală a schimbărilor climatice: arme cu energie direcționată (DEW) sunt folosite pentru a crea incendii de pădure și vegetație, distrugând cu totul localități, precum și pentru a incendia ambarcațiuni în largul mării

Global Research: The Criminal Insanity of Climate Change: Direct Energy Weapons (DEW) Create Forest and Bush Fires, Destroying Entire Cities and Igniting Boats in the Sea.

Nebunia criminală a schimbărilor climatice: arme cu energie direcționată (DEW) sunt folosite pentru a crea incendii de pădure și vegetație, distrugând cu totul localități, precum și pentru a incendia ambarcațiuni în largul mării

De Peter Koenig, 15 August 2023, Global Research

Personalul Marinei SUA operează o armă cu energie direcționată la bordul navei USS Ponce în timpul unei demonstrații operaționale în Golful Persic în anul 2014. Foto | DVIDS

Schimbări climatice – schimbări climatice – schimbări climatice – lumea arde. Nordul Global cu emisiile sale de CO2 este vinovatul. Hărțile meteorologice din sudul Europei și Australia sunt de un roșu intens. Adăugați un grad inventat sau două și acestea vor deveni negre.

Știrile vorbesc de 48 până la 50 și mai multe grade C în Spania, sudul Italiei, Sicilia, Grecia. Înspăimântător. Aproape nimeni nu observă și nu raportează faptul că temperaturile sunt în mare măsură exagerate de către mass-media, pentru a provoca un efect de frică și vinovăție. Posibil să fie un precursor al unor lockdown-uri din cauza căldurii.

Meteorologii fac parte din jocul minciunii. Adesea, pentru a crea un efect de teamă și de șoc, ei raportează temperaturile de la sol în loc de temperaturile aerului, care sunt măsurate de obicei la 2 metri deasupra solului și sunt de obicei cu 10 sau mai multe grade C mai mici decât temperaturile de la sol.

Este ca și cum MK-Ultra ar fi fost socializată: atunci când oamenii văd harta meteo de culoare roșie intensă și li se spune că temperaturile au atins cote record, de la 40 până la 50 de grade, ei deja resimt o căldură arzătoare, au impresia că este mult mai cald decât în alți ani, când de fapt nu este deloc așa.

Aceasta este harta pe care o folosesc chiar cercetătorii climei.

ABATERILE DE TEMPERATURĂ PENTRU TEREN ȘI MARE, APRILIE 2023 în raport cu temperatura normală, adică media anilor 1991-2020. În această hartă, care utilizează o scară de temperatură clar indicată și codificată prin culori, pe care o folosesc chiar oamenii de știință, se confirmă abaterile de temperatură despre care am relatat în ultimele luni din America de Nord și de Sud, Europa Centrală și de Est și Asia Centrală, cu Mongolia, India și Australia, greu încercate. Aceasta în ciuda faptului că criticii susțin că arată în mod constant temperaturi mai ridicate din cauza unor date de măsurare nereprezentative și apoi falsificate. Sursa și harta: NOAA.

PROCENTELE DE TEMPERATURĂ PENTRU TEREN ȘI MARE, APRILIE 2023, pe baza unei medii nespecificate. Aici se poate observa că țările din regiunea Benelux, în care Belgia și Țările de Jos au avut în aprilie o temperatură mai rece cu 1,4 și 1,1 °C față de normalul climatic 1991-2020, sunt prezentate în mod eronat ca având o temperatură medie a lunii aprilie ‘Peste medie’ sau ‘Mult peste medie’. Europa Centrală și de Est, care au avut o temperatură mult mai rece decât cea normală în aprilie – de exemplu, Republica Cehă, Slovacia și Serbia au avut între 2,1 și 2,8 °C sub normalul climatic în aprilie, ceea ce este semnificativ în contextul climatic – sunt marcate ca fiind ‘Aproape de medie’ cu o culoare albă neutră, înșelătoare. Sursa și harta: NOAA.

Pentru mai multe detalii consultați articolul GR intitulat ‘Hărți climatice manipulate pentru a induce în eroare publicul’.

Aceasta este o listă a valurilor de căldură din ultimii 500 de ani, care demonstrează că temperaturile la nivel mondial variază foarte mult și că au existat ani mult mai ‘fierbinți’ chiar și în ultimii 20-30 de ani, decât în anul 2023. Vedeți asta.

Încă din anul 2020, odată cu debutul infamei Agende 2030 a ONU, știrile și știrile false despre arșiță, despre ‘schimbările climatice’ provocate de om și emisiile sale de CO2 ating noi culmi. Pentru a insista asupra acestui aspect, incendiile de pădure nu sunt provocate doar de piromani plătiți, ci și de arme cu energie direcționată (Directed Energy Weapons – DEW) de grad militar și de alte mijloace ale tehnologiilor de modificare ambientală (ENMOD).

Se numește geoinginerie – iar la ceea ce asistăm astăzi, în ultimii trei ani și chiar cu mult înainte, este un război pur și simplu în care se utilizează energie electromagnetică direcționată cu laser, o tehnologie extrem de sofisticată, de grad militar. Energia este atât de puternică, încât aruncă în aer clădiri întregi la impact, însoțite de turnuri de flăcări, însă care poate cruța copacii, aruncă în aer și arde mașini, dar nu și anvelopele acestora – și, de asemenea, incendiază ambarcațiuni în largul mării, departe de pădurile în flăcări.

Așa a fost distrusă frumoasa insulă din Hawaii, Maui, și principalul ei oraș, Lahaina. Pentru mai multe informații despre acest lucru – vezi mai jos.

(more…)

Guvernul din Romania va distruge fermierii romani de dragul cerealelor din Ucraina?

Posted in cereale modificate genetic, razboi, Romania, RUSIA, Ucraina by saccsiv on august 18, 2023

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat vineri că a agreat cu omologul ucrainean Denis Șmîhal dublarea în perioada următoare a volumului tranzitului de cereale ucrainene prin România.

Cei doi premieri au stabilit ”o țintă ambițioasă”: dublarea în perioada următoare a tranzitului de cereale ucrainean prin România, de la două milioane de tone pe lună acum, la patru milioane de tone”.

Eforturile se vor concentra către dezvoltarea capacităților și coridoarelor deja existente, în primul rând a Canalului Sulina și a Portului Constanța.

Cititi va rog mai multe la:

https://www.euractiv.ro/politic-intern/ciolacu-si-smihal-au-discutat-despre-dublarea-volumului-tranzitului-de-cereale-din-ucraina-63199

Invitat sa comenteze la TVR Info, un expert in n-am retinut ce, a atras atentia asupra unor chestini extrem de importante:

– Sulina va fi facuta praf pentru ca pe acolo vor trebui sa treaca des mari vapoare

– Portul Constanta si infrastructura de transport va fi pusa la dispozitia marfurilor din Ucraina, ca atare fermierilor romani le va mai ramane doar posibilitatea de a asista neputinciosi la propriul faliment

– Narativul cu Africa este doar propaganda. Zeci de milioane de tone de cereale din Ucraina vor intra adanc in vestul Europei

Tagged with: , , ,