SACCSIV – blog ortodox

Pentru barbatii ce se cred de bazalt-granit

Posted in curvie, desfrau, diavol, diavoli, draci, IISUS HRISTOS by saccsiv on august 5, 2023

Sunt frati care declara ca ei rezista ispitei desfranarii si ca nu-i deranjeaza vederea femeilor frumoase, sumar imbracate pe strada sau aproape dezbracate la plaja. Chiar daca sunt potenti.

Un soi de barbati ce se cred de bazalt-granit.

Pentru ei, doua exemple.

Primul, din Viata Cuviosului Martinian Patimitorul:

[…]

După aceasta, s-a întîmplat că, umblînd nişte oameni prin cetatea Cezareei şi vorbind între dînşii despre viaţa fericitului Martinian, cea plină de fapte bune, mirîndu-se prea mult de bărbăţia şi de răbdarea lui. Dar o femeie desfrînată auzind cuvintele lor şi îndemnată fiind de diavolul, s-a apropiat de dînşii, zicînd: „Cine este acela de care vă miraţi voi, care sînt isprăvile şi cum este viaţa lui? Pe acesta, de voi vrea, ca pe o frunză din copac îl voi scutura. Care este scornirea laudei lui? Că s-a închis ca o fiară în pustie, neputînd să rabde în cetate poftele trupeşti şi smintelile? Ce minune este aceasta că este fără patimă? Căci nu vede femeie niciodată. Însă, să ştiţi toţi că, nefiind foc, nu arde fînul. Dar, de s-ar pune lîngă foc şi nu s-ar arde, atunci ar fi lucru mare şi vrednic de mirare. Aşa şi de dînsul se cuvine a zice: de voi merge eu la dînsul şi mă va vedea, iar el nu se va clăti, nici se va sminti de mine, nici se va răpi gîndul lui la podoaba mea, atunci va fi minunat, nu numai înaintea oamenilor, ci şi înaintea lui Dumnezeu şi a îngerilor Lui”.

Acestea zicîndu-le, şi cu bărbaţii aceia făcînd rămăşag pentru lucrul acesta s-a dus la casa sa. Apoi, dezbrăcîndu-se de podoabele cele desfrînate, s-a îmbrăcat în haine proaste şi rupte şi a pus trenţe vechi pe calul său; după aceea s-a încins cu o sabie şi luînd o traistă a pus într-însa toate podoabele sale cele frumoase, hainele cele de mult preţ, salbele, inelele cele de aur, mărgelele şi altele cu care se amăgesc ochii şi minţile celor tineri şi a ieşit seara din cetate, ducîndu-se la muntele cel pustiu în care locuia cuviosul, fiind vînt cu furtună şi ploaie mare în noaptea aceea.

(more…)

Laureatul Nobel dr. John Clauser: nu există nicio criză climatică reală

Posted in incalzirea globala, schimbarea climei by saccsiv on august 5, 2023

Sursa: https://r3media.ro/un-om-de-stiinta-infrunta-isteria-dr-john-clauser-castigator-al-premiului-nobel-in-2022-pentru-fizica-spune-raspicat-ca-nu-exista-o-criza-climatica-si-schimbarile-climatice-nu-provoaca-fe/

Dr. John Clauser, câștigător al premiului Nobel pentru fizică în 2022, este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de știință contemporani, fiind cunoscut pentru contribuțiile sale în domeniul mecanicii cuantice.

Anul trecut, el a fost onorat cu premiul Nobel în fizică, pe care l-a primit împreună cu Alan Aspect și Anton Zeilinger „pentru experimente cu fotoni împletiți, stabilirea încălcării inegalităților Bell și pionieratul în știința informației cuantică”.

Dr. Clauser a reușit să stârnească o senzație mondială, după ce a vorbit despre „criza pseudoștiinței”, dând ca exemplu și „schimbările climatice”, în cadrul evenimentului „Quantum Korea 2023”.

Mai mult, el s-a luat chiar de ONU și de al său Comitet pentru Schimbările Climatice (IPCC), pe care l-a numit „una dintre cele mai rele surse de dezinformare”.

Dr. Clauser a vorbit despre apariția „tehno-cons”, adică „aplicarea dezinformării științifice în scopuri oportuniste”.

„Lumea actuală pe care o observ este literalmente inundată, saturată, de pseudoștiință, știință proastă, dezinformare științifică și dezinformare tehnologică, și ceea ce voi numi “techno-cons”. Techno-cons reprezintă aplicarea dezinformării științifice în scopuri oportuniste.

Managerii de afaceri neștiințifici, politicienii, directorii de laboratoare numiți politic și alții sunt foarte ușor înșelați de dezinformarea științifică”, a spus reputatul om de știință.

Fizicianul a spus că în aceste vremuri, „Percepția adevărului diferă frecvent semnificativ de adevărul real. Mai mult, dată suficientă promovare și publicitate, percepția adevărului devine adevăr. Promovarea de către întreprinderile comerciale se numește marketing, utilizat frecvent în avansarea scopurilor politice, comerciale sau oportuniste de către promotorii săi. Când promovarea este făcută de guvern sau grupuri politice, se numește propagandă”

Pentru ca apoi să ajungă la punctul principal: inexistența unei „urgențe climatice”.

„Urmați învățăturile lui Sir Isaac Newton. A descoperit că lumea este guvernată de ecuații diferențiale. A trebuit să inventeze calculul pentru a o face, dar a reușit. Un referent trebuie să identifice corect procesele dominante. Acesta este punctul de plecare. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu ajutorul estimărilor ordinului de mărime ale diferitelor procese posibile.

Unul dintre exemplele mele, pe care pot să-l ofer mai târziu, dar nu am timp să o fac acum, se referă la schimbările climatice, procesul dominant cred că a fost identificat greșit cu factori de 200. Deci, dacă ești departe cu un factor de o sută, două sute, procesul tău este mult prea mic pentru a fi important. Este cel mare – numerele mari contează, numerele mici pot fi neglijate.

Uneori, oamenii promovează idei noi care sunt greșite cu factori de 1.000.000. Pur și simplu nu au analizat cifrele singuri. Partea cea mai lamentabilă a întregii situații este că ei nu știu că trebuie să știe să facă asta. Lipsa lor de cunoștințe științifice permite științei, pseudoștiinței, să promoveze ceea ce voi numi techno-cons, obiective politice oportuniste.

Techno-cons-urile sunt ușor demascate și identificate dacă aplici pur și simplu calculele ordinii de mărime. Foarte important, un referent trebuie să aplice bune metode statistice bazate pe calcul, împreună cu bunul simț. Aș dori, de asemenea, să luați în considerare metodele folosite de doi dintre foștii mei colaboratori de la Universitatea din California, Berkeley, laureați ai premiului Nobel. Când li se arătau date sau un grup de puncte de date și li se spunea „Uite, tendința este evidentă”, Luis Alvarez, laureat Nobel, se uita la ele și spunea: „Cea mai liniară linie pe care am văzut-o vreodată”. Charlie Townes se uita la ele și spunea: „Nu văd în date ceea ce îmi spuneți că ar trebui să văd”.

Atenție. Dacă faci știință corect, te poate conduce în zone incorect politice. Dacă ești un om de știință bun, vei urma acele direcții. Am câteva (direcții) pe care nu voi avea timp să le discut, dar pot să afirm cu încredere că nu există nicio criză climatică reală și că schimbările climatice nu provoacă evenimente meteo extreme”, a spus el în fața asistenței.

Remarcile sale vin într-o vreme în care incendiile din Grecia, temperaturile ridicate vara sau inundațiile, sunt puse exclusiv pe seama „schimbărilor climatice”.

Uniunea Europeană adoptă legi controversate, inclusiv pentru „restaurarea naturii”, în numele schimbărilor climatice.

CITEȘTE ȘI  Dan Negru atacă din nou alarmismul încălzirii globale: Ca să o liniștesc pe mama, i-am amintit de decembrie ’89. Era atât de cald încât purtam doar tricou. Adică, sfârșitul lumii a mai fost!

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

GRABA MARE si are legatura cu Orasele de 15 minute si mancatul insectelor! „Planul de restaurare a naturii” prevede ca pana in 2035 raurile din UE trebuie sa curga liber (fara indiguiri si baraje). Aceasta inseamna o enorma inundare a terenurilor agricole si lipsa hidrocentralelor. CARE E FINALUL?

 

Rusia, printre cele mai mari cinci economii din lume și cea mai mare din Europa în ceea ce privește paritatea puterii de cumpărare

Posted in ECONOMIE, RUSIA by saccsiv on august 5, 2023

DETALII: Grozaviile operatiei de schimbare de sex

Posted in Canada, EUTANASIE, IDENTITATEA DE GEN, SINUCIDERE ASISTATA, TRANSSEXUALISM by saccsiv on august 5, 2023

Daily Mail: Trans indigenous Canadian slams doctors for denying her euthanasia request, saying death would be better than her constant pain from a surgically-built vagina

Un transsexual indigen din Canada a criticat dur medicii care i-au refuzat cererea de eutanasiere, spunând că moartea lui ar fi mai bună decât durerea constantă ce o are de la vaginul său construit chirurgical

  • Lois Cardinal spune că încercarea sa eșuată de a obține eutanasierea este ‘o problemă ce ține de drepturile omului’
  • Acesta suportă durere și presiune din cauza neo-vaginului său problematic
  • CITEȘTE MAI MULT: Un studiu arată că 81% dintre persoanele transsexuale îndură dureri postoperatorii

De James Reinl, 23 Iulie 2023, Daily Mail

Un transsexual indigen din Canada a criticat sistemul de sănătate canadian pentru că i-a respins cererea de eutanasiere, în ciuda durerii pe care o îndură din cauza vaginului său construit chirurgical.

În postările de pe rețelele de socializare, Lois Cardinal, un autoproclamat ‘transsexual sterilizat post-operator al primelor națiuni’, a declarat că regretul pentru tranziția sa medicală l-a determinat să solicite în ianuarie o injecție letală.

Cardinal, care locuiește într-o rezervație nativă de lângă St. Paul, Alberta, a postat online, săptămâna aceasta, dosarul medical al solicitării sale, pentru a atrage atenția asupra ideologiei radicale de gen.

Cazul său evidențiază pericolele sistemului de sănătate ultraliberal din Canada – unul dintre cele mai permisive din lume atât în ceea ce privește eutanasia, cât și afirmarea sexului ales de o persoană.

‘Suport un disconfort și dureri constante’, a declarat transsexualul în vârstă de 35 de ani pentru DailyMail.com.

Într-o serie de postări pe rețelele de socializare online, Lois Cardinal se revoltă împotriva ideologiei transgender care a dus la operația sa problematică

Cardinal, care își spune Ducesa Lois pe rețelele de socializare online, a postat pe internet documentele în care își cere eutanasierea

‘Îmi impune o povară psihologică. Dacă nu pot avea acces la asistență medicală adecvată, nu vreau să continui să fac asta’.

Cardinal a fost supus unei vaginoplastii în anul 2009, dar a dezvoltat complicații și a regretat rapid procedura.

Aceasta a declarat pentru DailyMail.com că simte o presiune constantă, durere și disconfort chiar și acum, la mulți ani de la operația inițială.

Procedura dificilă presupune transformarea penisului într-un neo-vagin.

Majoritatea beneficiarilor acestei proceduri suferă de dureri și disconfort după aceea, potrivit unui studiu recent al Universității din Florida.

Durerile în timpul actului sexual și problemele urinare sunt frecvente.

De asemenea, neo-vaginele trebuie să fie dilatate în mod regulat pentru a le împiedica să se colapseze.

(more…)

Cuba spune adio banilor în numerar și încurajează plățile electronice

Posted in BANI, BANI CASH, BANI ELECTRONICI, BANI LICHIZI, cash by saccsiv on august 5, 2023
Tagged with: ,