SACCSIV – blog ortodox

Referendum Cuba: Cubanezii au votat pentru dreptul la căsătorie și adopție al cuplurilor homosexuale

Posted in ADOPTII, casatorii intre homosexuali, HOMOSEXUALITATE, REFERENDUM by saccsiv on septembrie 28, 2022

Sursa: https://moldova.europalibera.org/a/cubanezii-au-votat-pentru-dreptul-la-c%C4%83s%C4%83torie-%C8%99i-adop%C8%9Bie-al-cuplurilor-homosexuale/32053686.html

Marș împotriva homofobiei, Havana Pride, 11 mai 2013

O numărătoare a voturilor din weekend arată că cubanezii au susținut în mod covârșitor dreptul la căsătorie și adopție pentru cuplurile homosexuale în cadrul unui referendum, a anunțat comisia electorală a națiunii insulare la 26 septembrie.

Mai mult de două treimi (66,9%) din cei 3,9 milioane de alegători care au votat la referendumul din 25 septembrie au aprobat ratificarea noului „cod al familiei”, potrivit președintelui comisiei electorale, Alina Balseiro Gutierrez, prin intermediul televiziunii de stat.

Președintele cubanez Miguel Diaz-Canel a scris pe Twitter că „s-a făcut dreptate” și a sugerat că votul „da” „răsplătește o datorie față de mai multe generații de femei și bărbați cubanezi ale căror proiecte de familie așteaptă această lege de ani de zile”. ”

„Începând de astăzi, vom fi o națiune mai bună”, a spus el. Noua lege legalizează căsătoriile și uniunile civile între persoane de același sex și permite acestor perechi să adopte copii, și încurajează egalitatea în drepturi și responsabilități domestice între femei și bărbați. Cuba nu a avut observatori independenți ai votului și au existat sugestii că unii alegători ar putea să își folosească buletinele de vot la referendum pentru a semnala opoziția față de sistemul dominat de comuniști și de situația slabă a drepturilor din Cuba. Opoziția de 33% este relativ ridicată în Cuba, unde inițiativele guvernamentale au obținut uneori un sprijin aproape unanim.

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. scortisoara said, on septembrie 28, 2022 at 11:17 pm

  Vai de capul lor ….

  Apreciază

 2. geo said, on septembrie 29, 2022 at 12:09 pm

  Da’ cand au votat? Unde? Si mai ales cum, ca au avut pana de curent in toata insula…

  Apreciază

 3. Ion said, on septembrie 29, 2022 at 2:30 pm

  Deci asta demonstrează clar faptul că Cuba fiind stat socialist are aceleași obiective satanice ca statele liberale din Europa de Vest ca Marea Britanie , Franța, Spania , precum și ca cele din America de Nord ,ca SUA și Canada .
  Socialismul completează liberalismul ,ambele sisteme politice merg mână în mână pentru atingerea obiectivelor oculte ale francmasoneriei internaționale (sinagoga satanei).
  Nu ar fi de mirare in viitorul apropiat ca și China socialistă să promoveze perversiunile sexuale precum sodomia in rândul populației și să legalizeze casătoriile între persoane de același sex.
  Pentru că multe state socialiste nu au promovat sodomia în rândul populației este din cauză că nu s-a vrut de la ocultă până acum .
  Dar statele socialiste de multă vreme au pregătit populația pe care o stăpânesc pentru sodomie , persecutând de multă vreme credința religioasă și tradițiile naționale din rândul popoarelor respective , și degenerând popoarele respective cu ideologia egalității dintre sexe al cărei scop final îl reprezintă degenerarea populației prin desfrânare și sodomie.

  Apreciază

 4. Ion said, on septembrie 29, 2022 at 2:46 pm

  Cum Israel a ajutat armata chineză să ajungă superputerea din prezent :

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: