SACCSIV – blog ortodox

Tbilisi Pride a fost anulata datorita uriasului protest impotriva propagandei LGBT in Georgia

Posted in GAY, Gay Fest, gayfest, GEORGIA, HOMOSEXUALITATE, proteste by saccsiv on iulie 10, 2023

Orthodox Christianity: TBILISI PRIDE CANCELED AS THOUSANDS PROTEST LGBTQ PROPAGANDA (+VIDEOS)

PARADA MÂNDRIEI (PRIDE) DIN TBILISI A FOST ANULATĂ, DEOARECE MII DE OAMENI PROTESTEAZĂ ÎMPOTRIVA PROPAGANDEI LGBTQ (+VIDEO)

Publicat pe 10 Iulie 2023, de Orthodox Christianity

Foto: sputnik-georgia.com

Mii de oameni au ieșit pe străzile din Tbilisi sâmbătă, 8 iulie, protestând împotriva Festivalului LGBTQ Pride care urma să se desfășoare lângă Lacul Lisi.

Evenimentul urma să fie punctul culminant al Săptămânii Pride din Tbilisi, care a avut loc între 1 și 8 iulie. Estimările variază în ceea ce privește numărul miilor de protestatari care au ieșit în stradă, dar a fost suficient pentru a forța anularea evenimentului.

Biserica Ortodoxă Georgiană, care reprezintă aproximativ 85% din populația Georgiei, a emis o declarație la începutul săptămânii în care a condamnat ‘încercările de a introduce un stil de viață pervers’ în Georgia. Propaganda LGBT este ‘inadmisibilă și inacceptabilă’ și reprezintă o ‘violență împotriva [conștiinței] tinerilor’, a declarat Biserica.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că Biserica a condamnat în mod specific orice violență împotriva participanților la Pride. Din nefericire, unii protestatari împotriva evenimentelor Pride din 2021 au devenit violenți, deși Biserica a condamnat în mod categoric violența și a organizat propriul protest pașnic și în rugăciune.

Vineri, reprezentanți ai diferitelor religii reprezentate în Georgia, inclusiv ai Bisericii Ortodoxe, au făcut o declarație în același sens.

„Putem vedea clar încercările de a începe această propagandă în rândul copiilor”, au avertizat reprezentanții.

Foto: sputnik-georgia.com

Cu toate acestea, organizatorii Săptămânii Pride din Tbilisi au mers mai departe cu evenimentele planificate. Ca răspuns, mii de oameni au mărșăluit sâmbătă spre locul festivalului, mulți dintre ei purtând icoane și steaguri georgiene. Aceștia au reușit să rupă cordonul de poliție și să ia cu asalt scena festivalului, forțând anularea acestuia, relatează Sputnik Georgia.

Unii dintre protestatari au început să ardă simboluri LGBTQ. Poliția a reușit să evacueze în siguranță participanții la Pride de la fața locului. Din fericire, nu au fost raportate cazuri de răniți.

https://vk.com/video-212783184_456239809

Organizatorii Tbilisi Pride au emis o declarație în care au acuzat Ministerul Afacerilor Interne și poliția că nu au făcut suficient de multe pentru a proteja participanții la festival. Evacuarea forțată a participanților a fost planificată în prealabil, consideră organizația.

Ministerul a declarat că chiar dacă ar fi fost desfășurați 1.000 de polițiști la fața locului, tot ar fi fost pur și simplu foarte dificil ca aceștia să securizeze complet un spațiu în aer liber împotriva atâtor protestatari.

Cu toate acestea, președintele georgian Salome Zurabishvili a acuzat, de asemenea, Ministerul Afacerilor Interne, spunând că acesta trebuie să facă mai multe pentru stoparea violenței și respectarea legii. De asemenea, i-a acuzat pe membrii partidului Visul Georgian Georgia Democratică aflat la guvernare, că au încurajat confruntarea.

 

Comentariu saccsiv:

E lupta mare in Georgia. Pe de o parte e gruparea din care face parte presedinta Salome (pro europeana, pro gay, pro Soros):

De ce sunt proteste in Georgia?

Pe de alta parte, poporul credincios:

Mii de georgieni au participat la o procesiune in cinstea Zilei Puritatii Familiei la Tbilisi

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on iulie 10, 2023 at 11:26 pm

    Un nou punct din agenda New Age ne descrie un „registru unificat” orwellian, globalist, care înregistrează proprietatea asupra tuturor activelor (conturi curente, imobiliare, obligațiuni, acțiuni etc.) pe o bursă centralizată condusă de globaliști.

    Toate activele vor fi „tokenizate”, un proces pe care BIS îl descrie ca fiind „înregistrarea creanțelor asupra activelor financiare sau reale care există într-un registru tradițional pe o platformă programabilă”.

    Acest registru unificat va conține intrări „programabile”, ceea ce înseamnă că proprietatea dvs. asupra activelor poate fi revocată sau modificată în orice moment, în conformitate cu dorințele de inginerie socială ale globaliștilor.

    Dacă vorbiți împotriva traficului sexual cu copii, de exemplu, sau a mutilărilor trans ale copiilor, toate bunurile dvs. pot dispărea din registrul unificat.

    Așa ca nu veti mai „deține nimic”, în caz că sunteti curiosi.

    Acest registru unificat centralizat, controlat de globaliști, este în contrast puternic cu criptomonedele care sunt structurate pe registre descentralizate, distribuite, fără autoritate controlată central.

    În plus, majoritatea blockchain-urilor sunt neprogramabile și, de asemenea, imuabile, ceea ce înseamnă că nimeni nu se poate întoarce în timp și nu poate schimba retroactiv intrările din registru pentru Bitcoin, de exemplu.

    Ceea ce globaliștii vor să obțină este un sistem de active și finanțe în care nu ai niciodată custodia a nimic.

    Când depuneți bani într-o bancă, de exemplu, nu aveți custodia acelor bani.
    Banca o va face.

    Iar banca poate decide în orice moment să o confiște, să vă înghețe contul sau să declare faliment.

    Un guvern sau o agenție de aplicare a legii poate, de asemenea, să dispună confiscarea acestor active, iar banca se va conforma cu ușurință.

    Când deții criptomonede, aur sau argint, pe de altă parte, ai custodie și nimeni nu ți le poate lua decât cu forța.
    Deținerea bitcoin într-un portofel criptografic, de exemplu, vă oferă control total (și, prin urmare, proprietate) asupra acestor active. Chiar mai bine, dacă utilizați o monedă de confidențialitate precum Monero, nimeni nu poate vedea nici măcar cât dețineți sau cum o cheltuiți.

    Chiar din rezumatul documentului BIS legat mai sus, aflăm că BIS prevede noul „registru unificat” urmărind toate activele emise de băncile centrale.

    Cu alte cuvinte, acest lucru este chiar mai grozav decât CBDC-urile…
    Acesta combină activele tuturor băncilor centrale, tokenizând și controlând în același timp activele imobiliare, acțiunile, obligațiunile, pensiile și orice altceva care poate fi reprezentat prin înregistrări digitale:

    „Un nou tip de infrastructură a pieței financiare – un registru unificat – ar putea capta toate beneficiile tokenizării prin combinarea banilor băncii centrale, a depozitelor tokenizate și a activelor tokenizate pe o platformă programabilă”.

    Documentul BIS continuă să afirme că toate activele tokenizate pot fi supuse regulilor de reglementare stabilite de guverne.

    Acestea ar include reglementări care implică discursul, schimbările climatice, acceptarea narațiunilor LGBT, conformitatea cu primirea dozelor de vaxin și așa mai departe.

    Extrad din document:

    … Această natură duală a tokenurilor ar putea fi utilizată cu un efect bun într-un cadru de supraveghere și conformitate prin încorporarea directă a caracteristicilor de supraveghere a token – ului în sine, care poate fi adaptat la reguli specifice.

    Rezultatul tuturor acestor lucruri este că globaliștii vor avea control total și proprietate asupra tuturor activelor voastre, iar însăși existența acestor active va fi supusă unor reguli globaliste din ce în ce mai nebunești despre acceptarea minciunilor propagandistice despre climă, transgenderism, mutilarea copiilor, alegeri, pandemie, război, vaccinuri și multe altele.

    Dacă nu te conformezi cerințelor lor transumaniste, toate agoniselile tale vor dispărea.

    De aceea, guvernele, băncile centrale și BIS sunt absolut îngrozite de ideea de auto-custodie, în care indivizii își mențin proprietatea și controlul asupra propriilor active.

    Și tocmai de aceea auto-custodia este răspunsul solutie pentru a scăpa de această tirania globalistă.

    Dacă doriți să aveți depozite valide, acestea trebuie să fie active deținute în auto-custodie.

    https://www.naturalnews.com/2023-07-10-cbdcs-globalists-publish-plan-for-worldwide-financial-enslavement-unified-ledger.html

    Apreciază

  2. […] Tbilisi Pride a fost anulata datorita uriasului protest impotriva propagandei LGBT in Georgia […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.