SACCSIV – blog ortodox

De ce de peste 30 de ani incoace tinerii sunt din ce in ce mai firavi si cu un IQ din ce in ce mai mic?

Posted in ARMATA, BARBATI, hormon sexual by saccsiv on iunie 30, 2023

Comentariul fratelui Didi postat la Video: Vladimir Putin – baie de multime:

Saccsiv, scuze ca scriu offtopic. Sper si te rog sa imi lasi acest comentariu. Poate chiar sa faci un articol despre acest subiect, caci mi se pare important. Chiar foarte important.
Am purtat zilele trecute o discutie cu un recrutor din armata.
Imi spunea ca in ultimii ani, candidatii sunt din ce in ce mai slabi, in sensul ca nu reusesc sa ia probele sportive, care, au niste standarde mult mai scazute fata de anii trecuti. In prezent, cineva care doreste sa devina soldat gradat trebuie sa alerge 2 km in maxim 10 minute si 30 secunde. In trecut la aceasta proba timpul limita era 9 minute. O diferenta mare. Si cu toate acestea, tinerii nu mai reusesc sa ia probele.
Sau daca le iau, sunt foarte slabi, se plang, bocesc, mai rau ca femeile.
Si asta nu doar la noi in tara, din contra.
Iar generatiile care vin din urma sunt si mai „p_dificate”, iertati-mi expresia va rog, e dura, dar e adevarata.
Care credeti ca sunt motivele care au dus la acest declin de barbatie, de testosteron? Ce se intampla?
Ce e de facut?

Intr-adevar:

Beretele Verzi ale armatei americane întâmpină dificultăți în a aduce suficienți recruți în rândurile acestei forțe de elita

Iar o cauza ar putea fi testosteronul:

CRIZA TESTOSTERONULUI la barbatii generatiilor MILLENIALS si Z. Care să fie cauza acestei scaderi masive a hormonului masculin? O problema doar americana?

Dar oare de ce exista o criza a testosteronului?

Si nu doar ca sunt din ce in ce mai slabanogiti, ci au si un IQ din ce in ce mai mic:

Tinerele generații devin din ce în ce mai proaste: oamenii de știință au descoperit că IQ-ul scade cu 7 puncte pe generație, cu o tendință ”destul de îngrijorătoare”

Este oare o problema la nivel mondial sau doar in Europa si America de Nord?

Cititi va rog si:

RAZBOIUL IMPOTRIVA BARBATILOR

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Liviu said, on iunie 30, 2023 at 7:12 pm

    Creștinii nu mai au trezvie ci doar „ard gazu'” umblând creanga doar taxele sunt mici, statului îi convine să ia măsuri populiste important este să se regenereze ca amibele.
    Și atunci cum să ai mass-media formatoare de personalități și de caractere; cum să creezi ARTERE de circulație.
    Iar referitor la prestațiile corporale la gabori, apv-iști etc preocupă mai mult LIPSA prestațiilor morale intelectuale obștești; în timpul pandemoniului umblau cu blindatele pe stradă iar cei cu mașina mică urlau la megafon ordinul carcalacilor.
    Odinioară măcar aveau o circumvoluțiune stil aureolă acum nici atăt.
    Statul a întărit aparatul represiv timp de 33 de ani.
    Deci nu timp ci creier eternitate empatie.

    Apreciază

  2. michaelm2012 said, on iunie 30, 2023 at 7:18 pm

    Dacă te naști și crești la bloc… intervine degenerarea pe toate planurile… și de asta vine în fapt sfârșitul lumii…

    Apreciat de 2 persoane

  3. Clement said, on iunie 30, 2023 at 10:27 pm

    Hai sa zicem 40 de ani, adica din perioada in care incepusera sa lucreze la harta genetica a poporului roman.
    Sa zica dl academician dr Balaceanu Stolnici daca nu-i asa.
    Nici nu m-am uitat daca mai traieste..Acest domn doctor este cel cu dezgropatul Domnitorilor romani , fara opozitia BORului, pentru a confirma sau infirma originea lor pecenega.
    Razboiul medicilor aliati ai industriei pharma impotriva romanilor incepuse prin ’83 cand valuri, valuri, tinerii doctori au fost sponsorizati de trusturile pharma sa calatoreaca la congrese, in croaziere cu aprobarea securitatii .
    La intoarcere, viitoarelor mamici li-se recomandau bethablocante pentru ” oxigenarea fatului” si medicamente pentru scaderea colestetolului caci brusc, tinerele mame romance au inceput sa aiba, pe hartie, valori alarmante ale trigliceridelor..
    Toate aceste medicamente sunt interzise femeilor insarcinate si care alapteaza.
    Urmarea acestor practici care continua si acum, le vedem, sunt copiii cu tulburari de crestere, hormonale, intelectuale.
    Un exemplu de medicament care afecteaza metabolismul lipidic si in consecinta, cel al dezvoltarii creerului si al tyroidei fetusului este Lipocombul. Este suficient sa citim Notita medicamentului in limba romana si in limba spaniola pentru a intelege ce jocuri se fac in Romania si cine sunt cei care trebuie sa piarda.
    https://cima.aemps.es/cima/dochtml/p/79051/Prospecto_79051.html
    Pe langa medicamentele luate de mame la indicatia medicilor, daunatoare sunt si ” alimentele pentru noi nascuti „, lapele praf si in copilaria mica si adolescenta hrana chimizata, depenenta de televizor si portabil, desprinderea de natura.
    Nu consoleaza pe nimeni gandul ca la Judecata vor ajunge la rotisor ministrii sanatatii, ai sportului, invatamantului si culturii.
    Ce-i de facut? Sa se dezmeticesca BORul prin fiecare preot scolit in Literă si in Duh pentru a lumina mintea si sufletul enoriasilor tineri, sa infiinteze scoli parohiale, cluburi sportive, clase pentru studierea sahului.

    Apreciază

    • Clement said, on iulie 2, 2023 at 1:23 pm

      https://www.hotnews.ro/stiri-international-26370837-viktor-orban-vin-vremuri-care-natiunile-slabe-vor-pieri-iar-cele-puternice-vor-ramane-trebuie-pregatim.htm
      Ungurii au facut parte din alt proiect post ” caderea zidului” fiind organic legata de memoria sa imperiala. Nu si-au batut joc de fiinta lor nationala.
      Daca acceptam, impotriva presiunilor Brusselului si ricanilor, invitatia initiala a grupului de la Visegrád, nu ajungeam in situatia actuala si nici nu isi permiteau ungurii sa ii ofenseze in fel si chip pe romanii transilvaneni, acestia respectand
      de regula, o conventie care nu este semnata sub constrangere.

      Aceasta harta document este unul din argumentele Romaniei privind legitimitatea absoluta a romanilor asupra teritoriulu transilvan.
      Ce-i de facut? Sa curatam facultatea de istorie de deseurile boiologilor si cum spuneam, sa constientizam BORul de rolul sau vital in salvarea Romaniei intregite si crestin orthodoxe.
      Corpul Bisericii suntem noi si copiii nostri, nu trebuie sa ezitam in a-i aborda cu decenta si buna credinta in chestiunea regenerarii morale, culturale si fizice a poporului nostru, pe cei chemati sa le fie calauze spirituale.

      Apreciază

  4. Marian said, on iunie 30, 2023 at 11:34 pm

    Cand mancarea si apa si toate cele de trebuinta zilnica, sunt numai de la „prieteni”, rezultatele sunt in conformitate cu obiectivele lor. Mie mi s-a mai parut o chestie stranie. Vad foarte multi parinti tineri cu copii fete. Baieti vad foarte rar. Si asta m-a frapat de vreo doi ani. Poate nu intamplator, odata cu desfiintarea drepturilor omului matur, a omului parinte si dascal, s-au infiintat drepturile aberatiilor de tot felul.

    Apreciază

  5. Dr. Badass said, on iunie 30, 2023 at 11:58 pm

    Sunt mai multe aspecte dar în principal este atacul chimic și biologic.
    Agricultura intensivă folosește multe substanțe toxice pentru tratarea recoltelor împotriva dăunătorilor, substanțe care ajung prin alimente în corpul uman. Și sunt multe din acestea care afectează și sistemul nervos, ceea ce duce la scăderea iq.
    O impunere tot mai mare a alimentelor cu adăugarea de aditivi, care majoritatea duc la disfuncții ale organismului pe termen lung.
    Schimbarea raportului între alimentele cultivate natural și cele cultivate în sistem industrial, dacă înainte cele naturale erau majoritare acum este invers.
    Alimentele cultivate în sistem industrial sunt produse din semințe modificate pentru cerințele comerțului și nu pentru consumul uman. Contează producția mare la hectar, uniformitatea producției ( aceeași dimensiune), perioade lungi de stocare ( în depozite și pe rafturile magazinelor).
    De aceea acestor alimente le lipsesc multe vitamine și nutrienti care se găsesc în alimentele naturale.
    Practic omul mănâncă ” carton”, corpul nu primește elementele necesare. Deși stomacul este plin, corpul ajunge să facă ” foamea” deoarece nu are cum să obțină vitaminele și mineralele necesare prin alimentație.
    În unele țări, apa de la robinet este cu flor, care în timp calcifiaza glanda pineala, de asemenea duce la o stare de apatie, ceea ce influențează major activitatea și dezvoltarea umana.
    Lupta împotriva încălzirii globale prin folosirea de chemtrails, cu diferite substanțe toxice care îmbolnăvesc corpul uman, ceea ce necesită ca o mare parte din resurse să fie alocate către sistemul imunitar care trebuie să lupte cu efectele.
    Practic corpul omenesc funcționează zi de zi ” cu frâna de mână trasă”.
    Campaniile de vaccinare din copilărie pentru protejarea împotriva unor boli ale copilăriei și care ajung să fie 16-20 doze diferite. Doar la naștere sunt ” obligatorii” în primele zile ” câteva vaccinuri”.
    Documentat, conțin mai mulți aditivi, printre care mercur și aluminiu care au acțiune la nivel cerebral.
    De aceea generațiile de azi sunt tot mai plăpânde.
    Mai sunt și altele, dar astea sunt cele mai agresive.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Ciprian-Ionut Panait said, on iulie 1, 2023 at 8:18 am

    Pentru ca sunt inundati de estrogen din pruncie prin laptele praf si pt ca mamele nu stau cu ei cei 7 ani. Plus ca părinții nu mai au autoritate asupra lor mulțumită legilor

    Apreciat de 1 persoană

  7. Liviu said, on iulie 1, 2023 at 11:08 am

    În unele țării apicultorii foloseau albina neagră dar acum folosesc apis carnera pentru că pare mai blândă chiar dacă nu este autohtonă.
    Apicultorii care folosesc apis carnera nu doresc ca ceilalți apicultori ce folosesc albina neagră autohtonă să aibă stupii lângă ei pentru că le e teamă că albina regină virgină carnera s-ar putea reproduce cu un mascul de albină neagră și atunci roiurile ar fi mai agresive.
    Așa și rândul populației umane se tinde ca popoarele mai toante să fie favorizate față de popoarele cu caracter.

    Apreciază

  8. kosk said, on iulie 1, 2023 at 5:41 pm

    pentru că demonii și îndrăciții (posedații) dau ultima bătălie împotriva umanității inclusiv prin curentul „v(și „ei”știu că noi știm și viceversa)..cum a postat fratele de mai sus suntem inundați cu „estrogen”/ hormon feminin +propaganda „vegetariana/vegana.
    bun, remediu.. mâncați pita cu slana+ceapa+ carne de porc, vita, oaie, vanat-toate pe cât se poate naturale..(spre disperarea așa-ziși lor „nutriționiști”) plus exerciții fizice, o viata activa și țineți cu strictețe Posturile..

    Apreciază

    • kosk said, on iulie 1, 2023 at 9:39 pm

      PS
      ala/sau aia din poza din articol (sunt puțin confuz, lol..) este ultima expresie a decadenței noului imperiu „roman” de rit democratic occidental..istoria când se repeta, devine ironică…

      Apreciază

  9. Christina said, on iulie 2, 2023 at 9:50 am

    Este un asediu pe toate planurile, si sa nu uitam toate tendințele din online, unde copiii isi petrec f mult timp, tendințele psihologilor care apar cu sfaturi peste tot si pun accent pe manifestarea libera a sentimentelor ca parte a procesului de vindecare ( plânsete, exprimarea emoțiilor, etc). Toate produsele cosmetice, incluzand săpunurile si șamponul, pe care romanii le folosesc zilnic conțin estrogen. Dar cel mai mult conteaza îndepărtarea de Dumnezeu, de sf Taine care sunt antidotul la toata mizeria asta, combinata cu îndepărtarea de natura si de produsele ei, care conțin antidotul pe plan fizic.

    Apreciază

  10. Ania said, on iulie 2, 2023 at 6:05 pm

    Poza din articol e socanta.
    Acuma, apropo de tineri. In aceasta perioada o parte dintre elevi a avut examene, Evaluarea Nationala si Examenul de Bacalaureat. Ce as vrea eu sa spun in legatura cu acest subiect…legat de bacalaureat s-a tot mediatizat faptul ca s-au „scurs” subiecte de la probele scrise in afara si ca se banuie ca au fost diverse „brese de securitate”. De asemenea, au mai mediatizat foarte mult faptul ca mai multi elevi au fotografiat si trimis prin whatsapp subiecte fotografiate cu microcamere in forma de nasture. O alta stire in jurul careia s-a creat un scandal national a fost cea in care spuneau ca multi elevi au cautat pe internet sinonime pentru expresia „de buna seama” chiar cu cateva ore inainte de examen. Eu nu inteleg de ce se tot dau aceste stiri si de ce sunt scandaluri de genul „unii elevi fac frauda”, sunt „brese de securitate”…E ciudata toata aceasta agitatie in jurul „securitatii informatiei” la examenul de bacalaureat. Din 2011 le-au pus camere de luat vederi, e o „vanatoare de vrajitoare”, parerea mea.

    Apreciază

  11. […] De ce de peste 30 de ani incoace tinerii sunt din ce in ce mai firavi si cu un IQ din ce in ce mai … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.