SACCSIV – blog ortodox

Părintele Athanasie Mytilineos: În timpul lui ANTIHRIST poporul lui Dumnezeu trebuie să se ascundă în pustie pentru a scăpa nu doar de moartea biologica, cât mai ales pentru a se proteja de efectele tulburatoare ale domniei sale!

Posted in antihrist, APOCALIPSA, ENOH, IISUS HRISTOS, SFARSITUL LUMII, sfarsitul vremurilor by saccsiv on iunie 4, 2023

Comentariul fratelui Felix postat la articolul Vom fugi in pustie deoarece in orase si sate va fi cu mult mai rau:

Parintele Atanasie Mytilineos,

Despre felul in care se muta Biserica in pustie atunci cand incepe prigoana antihristica!

Unde vom merge să ne ascundem noi, poporul lui Dumnezeu?
În primul rând, as dori să vă întreb, dragii mei:
Aveți conștiința că sunteți poporul lui Dumnezeu?!

Dumnezeu, dragii mei, îl protejează pe profetul Său Ilie, îl protejează de mânia lui Ahab; când Ahab a auzit aceste lucruri, s-a maniat și înainte de a putea reacționa, profetul a dispărut.
De aceea v-am spus: ca fulgerul a apărut și ca un tunet a dispărut.
Și pentru că Ahab nu a avut timp să reacționeze, îl persecută pe profet.
Dar Dumnezeu îl protejează pe profetul Său Ilie, nu numai de mânia lui Ahab, ci și de foametea care s-a ivit.
Și era cuvantul Domnului către Ilie”, a poruncit Domnul lui Ilie…
Du-te la răsărit și ascunde-te la paraul lui Horrath, și vei avea apă, iar corbii te vor hrăni acolo.
Du-te departe, si te ascunde. Du-te departe, ascunde-te. Du-te, ascunde-te acolo. Acolo vei găsi apă – pentru că nu era apă, din cauza lipsei ploii. Acolo vei găsi apă. Și voi trimite corbii, carora le poruncesc să facă acest lucru, să te hrănească.
Fii atenti, dragilor. Aceste cuvinte ale lui Dumnezeu sunt de mare importanță.
Nu sunt doar despre profetul Ilie.
Veți vedea în continuare: ele ne privesc, de asemenea si pe noi.
Ce i-a spus Dumnezeu profetului Său? „și ascunde-te”, ascunde-te! Acest „loc ascuns”, ascunzatoarea, este un loc minunat pentru poporul lui Dumnezeu în zilele dificile, de urgie.
Aceasta ne amintește de ceea ce spune profetului Isaia. „Umblă, poporul Meu”, zice Dumnezeu, intră în camarile tale, inchide ușa ta, ascunde-te puțin pana mânia Domnului trece” (Is. 26:20). Poporul Meu, intrați în camarile casei voastre, închideți ușa, ascundeți-vă pentru o vreme până când mânia Domnului trece.
Unde să mergem să ne ascundem noi poporul lui Dumnezeu?
În primul rând, as fi dorit să vă întreb, repet, dragii mei:
Aveți conștiința că sunteți poporul lui Dumnezeu?!
Este o nevoie de o conștiință de sine, că suntem poporul lui Dumnezeu (este vorba de credinciosii ortodocsi care fac voia Lui si care fac parte din Trupul lui Hristos – Biserica Soborniceasca) Suntem deci poporul lui Dumnezeu? Ai conștiința că te osebesti de cei ce iubesc lumea? Căci poporul lui Dumnezeu se osebeste de ceea ce este in lume.
Dacă nu aveți această conștiință că sunteți poporul lui Dumnezeu, închideți-vă urechile la următoarele cuvinte pe care le voi spune in continuare…
Ele nu va privesc pentru că va confundati cu lumea și mărșăluiti spre distrugere. Dar dacă ești constient ca esti poporul lui Dumnezeu și îți dai seama de acest lucru, atunci ascultă bine ceea ce urmeaza.
Deschideți-vă urechile mai larg pentru a auzi ce ne spune Domnul. Trebuie, spune Hristos, să ne ascundem. Dar unde să ne ascundem?
Pentru a înțelege această poruncă a lui Dumnezeu, că trebuie să ne ascundem și pentru a vedea in ce fel este această ascundere a noastră, trebuie să vedem acesta traire a profetului Ilie ca pe un model istoric al sfârșitului vremurilor.
Când spunem un model istoric, ne referim la acest lucru. Un eveniment, adică un eveniment istoric…
Israelul părăsește Egiptul, trece Marea Roșie și vine în țara Canaanului. Trecerea sa din Marea Roșie a fost un fapt, dar în același timp este și un model istoric. Prin tipologie se creează o relaţie de asemănare între tip şi antitip…
Ce fel de model sau de antitip? Egiptul era considerata tara satanei. Asa cum țara Canaanului este considerată țara Împărăției lui Dumnezeu. Deci pesahul, trecerea – asta ne va arata Paștele. Pesah – este Marea Roșie. Acolo, în Marea Roșie, Dumnezeu îl scufundă pe Faraon și pe soldații săi, iar oamenii trec în siguranță. Este preinchipuirea Întruparii lui Iisus Hristos, prin care El ne ia din țara morții, a păcatului și a satanei și ne aduce în Împărăția Sa, și trecem prin pesahul numit Botez. Deci, ce a fost trecerea lui Israel din Egipt prin Marea Roșie în țara Canaanului? Un model istoric, o prefigurare. A cui? A Botezului și mântuirii.
Un alt exemplu este distrugerea Ierusalimului, care a avut loc în anul 70 d.Hr. Este un model sau prefigurare istorica, desi un fapt istoric, dar în același timp este și o prefigurare. A cui? A sfârșitului lumii, atunci când lumea va fi distrusă…
Deci asa și aici. Acel eveniment care a avut loc între profetul Ilie și Ahab regele este cu siguranță un fapt istoric, și, în același timp, o prefigurare a sfârșitului lumii. Căci Ahab este o copie a Antihristului. Dar cel mai uimitor dintre toate știi ce este? Cel mai uimitor lucru – care este singurul caz aici, cazul complet unic din istorie – este că profetul Ilie, care a fost o copie sau prefigurare istorică a unui original al sfârșitului lumii, este în același timp chiar el insusi originalul!
Aceest profet Ilie va fi prezent în zilele guvernarii lui Antihrist! (Mal. 4.4-5). După cum știti, profetul Ilie nu a murit. A fost luat undeva în cer. Se va întoarce! Și așa cum l-a controlat pe Ahab, tot așa îl va controla și pe Antihrist! In același mod!
Și lucrul uimitor: trei ani și jumătate de secetă aduși de profetul Ilie la Ahab, trei ani și jumătate de secetă va aduce si in timpul domniei lui Antihrist! Prin urmare, avem fenomenul unic, că o persoană, profetul Ilie, nu este doar o prefigurare, o copie istorică a acelui moment, ci și un original istoric din viitor, în cele din urmă. Deci, aceeași persoană este prezentă în ambele cazuri. Repet. Este un fenomen unic!
Și dacă, dragii mei, în zilele copiilor voștri vine profetul Ilie – pentru că Antihristul va fi venit deja (s-a nascut deja asa cum ne spunea si Sfantul Gavriil Georgianul) – și dacă în zilele noastre va veni – nu numai ale copiilor voștri – spuneți-mi, este timpul să dormim? Sau este timpul să ne ingrijim?
Ascultați acum ce scrie cartea Apocalipsei în capitolul 11, despre acea chestiune a controlului lui Antihrist de către profetul Ilie și ce se va întâmpla în continuare Apocalipsa 11, 3-7…
Omit câteva versete, de dragul conciziei. Și voi da celor doi martori ai mei, zice Hristos, și ei vor profeți. Ei sunt chemați martori, pentru că vor depune o mărturie. Ei sunt numiți chiar profeți, căci ei vor profeți. Cât de mult vor profeți? O mie două sute șaizeci de zile, este egal cu trei ani și jumătate. Câte zile a ținut profetul seceta atunci? Trei ani și jumătate!
Același fenomen, de la aceeași persoană! Auziți, vă rog, cum spune Noul Testament acest lucru?
„Ei vor avea autoritatea de a închide cerul, ca ploaia să nu cadă în zilele profeției lor!”.
Prin urmare, predicarea pocăinței va dura trei ani și jumătate….
Dar apoi, spune el, Fiara care se va înălța din abis, adica Antihristul, îi va ucide și le va lăsa trupurile neîngropate în piața Ierusalimului. (Vezi Apoc. 11, 8).
Sfantul Ioan Damaschin interpreteaza si spune: „Enoh si Ilie sunt trimisi…” Sfantul Ioan Damaschin, Despre Antihrist.
Sfantul Ioan Gură de Aur, Cuvânt pentru viziunea lui Daniel, 37.32-38.11: „… el își trimite curând proprii vindecători, pe Enoh și Ilie, pentru a verifica acest lucru înaintea tuturor neamurilor. Vrăjmașul suferă de la ei și dupa toate lucrurile astea ii martirizeaza pe sfinți”.
Ipolit al Romei, Discurs despre progresul lumii, 21.28-30: „… după cum numește și Daniel, prevestește că fiara, care a fost ridicata din abis, s-a luptat cu ei, care sunt Enoh și Ilie…
Despre acești doi profeți, cartea Apocalipsei ne spune că întreaga lume îi va vedea, deoarece ei vor fi fost uciși în piața Ierusalimului.
Desigur, acest lucru arată că aici va domni Antihristul, pe care ei îl vor controla, și ca acesti doi Profeți vor demonstra că el este în cele din urmă Antihristul.
Dar Antihrist îi va ucide, spune el, și atunci vor vedea uciderea lor „limbi, triburi, națiuni, popoare”.
Este o expresie comună folosită în Apocalipsa de Ioan Evanghelistul (Apoc. Ioan 10, 9. 11.17, 15 etc.), dar este folosită și de profetul Daniel (Dan. 3,4. 8· 31. 5,19. 6, 25 etc.)
Cum vor vedea aceste „limbi, rase, națiuni, popoare” dezlegată, moartea celor doi profeți? Desigur, cu ajutorul televiziunii (internetului)! Si-ar fi putut cei mai în vârstă imagina vreodată că televiziunea se va inventa vreodata?… Ne-am fi putut imagina că toate popoarele i-ar putea vedea în acest fel?…
Și totuși, astăzi este posibil. La fel este un indiciu – foarte probabil! – că sfârșitul este aproape, macar si pentru ca televiziunea s-a inventat deja, adică a fost inventată!… și poate – este! – exact ceea ce va deveni – o televiziune în slujba antihristului!… Faptul că s-a inventat de mult timp este o dovada, pentru că ceea ce se vede astăzi la televizor este doar pentru a pregăti oamenii pentru venirea Antihristului.
În acești trei ani și jumătate de tiranie a lui Antihrist, poporul lui Dumnezeu trebuie sa fie ascuns.
Trei ani și jumătate trebuie credinciosii sa ramana ascunși! Dar de ce ar trebui să se ascundă? Pentru a scăpa. Pentru a scăpa doar de moartea biologica? Nu atât de mult de moarte, cât mai ales pentru a se proteja de efectele tulburatoare ale celor trei ani și jumătate cat domneste antihrist!
Este groaznic, dragii mei, când îi vedem pe creștini în timpul nostru atât de mult influențați de cultura noastră actuală – care servește Antihristului.
Adunați-vă copiii, dacă puteți, și aduceți-i la Biserică. Ce vă spun ei? Îți spun că mintea ta este invechita, că acum au mințile deschise, că au o nouă viziune asupra vieții… Adunați-vă copiii, dacă puteți, pentru a vedea că nu numai copiii, ci și adulții isi dau aere lumesti și au fost secularizați. Iar Antihristul încă nu a venit public. Cand va sa vina o se sa impuna foametea, criza de alimente si excluziunea economica, sociala a celor care nu primesc semnul fiarei, pecetea!
Ce se va întâmpla atunci?
Deci, unde ar trebui să se refugieze poporul lui Dumnezeu? Poporul lui Dumnezeu este cel care nu se va închina lui Antihrist. În pustiu, ca și profetul Ilie. Acolo se va refugia poporul lui Dumnezeu, în pustie, in munti așa cum a făcut Profetul Ilie în vremurile de demult!
Deci poporul lui Dumnezeu, precum și fiii Profeților din vremea profetului Ilie – care erau prea mulți și apoi îl înconjurau pe profetul Ilie. Observați același lucru – toți, ca și Biserica în cele din urmă, se refugiază în pustiu, ascunzându-se in munti.
Să vedem ce spune Cartea Apocalipsei în capitolul 12, din versetul 14.
„Iar femeii i s-au dat două aripi de vultur cel mare, în pustie, în pustie, în locul ei.” Cine este femeia? Este Biserica.
Femeii, Biserica, i s-au dat două aripi de vulturul cel mare.

(Profetul Ilie, în timpul său și la sfârșitul istoriei)

Ὁ Προφήτης Ἠλίαςστήν ἐποχή του καί στά ἔσχατα τῆς Ἱστορίας. – YouTube

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Sfintii Prooroci ILIE si ENOH vor veni inaintea lui ANTIHRIST sau in timpul lui ANTIHRIST? Ii asteptam intai pe ei ca sa ne trezim sau va fi deja aproape prea tarziu?

Din fericire, marele final nu va fi al antihristului:

Parusia

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on iunie 4, 2023 at 1:43 pm

    In acest videoclip ni se arata detalii despre pecetluirea care va urma…

    The Mark of AI: 2030 – ∞ Future Timeline of The Beast & ASI – YouTube

    Apreciază

  2. Felix said, on iunie 4, 2023 at 3:32 pm

    Parintele Athanasie Mytilineos:

    Κατάργηση μετρητῶν λόγω ἀρρώστιας καί μαρκάρισμα (σφράγισμα) τῶν ἀνθρώπων. – YouTube

    Traducerea Tatiana Petrache:

    Parintele Athanasie Mytilineos:

    Primiti uneori dolari din America (SUA), și dumneavoastră, și toată lumea, și avem și schimb valutar, cu dolari, cu euro etc.
    Spuneți-mi, vă rog, atunci când luăm un dolar, si se stie că există o boala și ni se spune că se transmite și prin salivă, dacă presupunem că omul care a dobandit un virus si care are bancnote de hartie si a salivat, asa cum stim cu totii, foarte mulți oameni au obiceiul
    să-și scuipe în palmă și să numere banii.
    Acest lucru, dragii mei, să nu-l faceți, și trebuie avut în vedere pentru orice boală, nu doar pentru virusi.
    Putem transmite altora și putem lua și noi microbi.
    Numărăm banii și apoi ne spălăm pe mâini.
    Și vorbesc despre dolari, pentru că virusii sunt răspânditi si în America (SUA).
    Și cine ne spune că nu se poate răspândi și prin banii noștri, de vreme ce s-au răspândit și în Grecia virusi.
    Și pornind de la acest fapt, (papusarii) vor pretexta că este foarte periculos să punem mâna pe bancnote de hartie, pe actele printate pe hartie, pe monede etc
    Si ne vor spune:
    „Trebuie să găsim alt mod, așa încât să nu folosim bancnote de hartie”!
    O să punem 666, o să punem codul alfanumeric individual european unic… ID digital, care este compus din numarul general și numarul individual unic.
    Cel general este 666, iar cel individual va fi cel matricol emis de stat, un cnp alfanumeric.
    Cum este si CIF la firme, ceva în genul acesta.
    Un alt motiv va fi că banii se fură, nu se va invoca doar raspandirea bolillor.
    Cate tâlhării și crime nu se întâmplă pentru bani?
    Poți să-ți iei azi pensia de la bancă și te urmărește unul, îți ia banii și fuge.
    Și la un moment dat se va spune:
    „Ca să evitam aceste situații, nu vor mai exista bancnote! Gata! De-acum vom folosi pecetea!”.
    Atunci însă, când ne vom fi învățat să ne pecetluim cardul de identitate (portofelul digital) cu 666 (ID digital), când vom folosi peste tot 666 (ID digital), când toate acestea vor fi pătruns într-un mod foarte firesc și persuasiv, nu vom mai putea spune „Nu” nici la pecetluirea cu ID digital pe mână sau frunte.
    Și atunci creștinii noștri se vor pecetlui cu semnul fiarei.
    De aceea, nu trebuie să acceptăm numărul 666 (ID digital) pe cărțile noastre de identitate (portofelele digitale), pentru motivul că ne vom obișnui cu ID digital și vom spune că nu este nimic periculos in asta….
    De aceea, dragi mei, să fim atenți la acest lucru.
    Nu știu, Dumnezeu să ne miluiască, toate acestea, desigur, nu arată semne bune pentru vremurile noastre, toate acestea: ID digital si portofelul digital, constituie semne.
    Să fim atenți și ce va întâmpla în continuare, Dumnezeu să ne miluiască. .
    Mă pune pe gânduri însă, când citim în Apocalipsă, că cei care se vor pecetlui nu vor putea să se mai pocăiască.
    Sau mai bine spus, nu se vor mai putea mântui.
    Adică cum, dacă mă pecetluiesc, nu mă mai mântuiesc?
    Vă surprinde acest lucru!?
    Între faptul că mă pecetluiesc și nu mă mântuiesc există un șir de lucruri, pe care le-ați auzit.
    Pentru că, la prima vedere, poate spune cineva:
    „Nu am știut!”
    Nu știu cum va judeca Dumnezeu, dar pe baza Sfintei Scripturi, a Apocalipsei, asta avem de spus, că acela care se pecetluiește cu semnul fiarei nu se mântuiește!
    Explicit și categoric, că se va face pecetluire cu semnul fiarei pe mână sau pe frunte.
    Asta spune exact textul, nu în mod metaforic sau alegoric.
    Este ceea ce spune textul.
    Nu mai este loc de alte interpretări!
    Ia spuneți-mi, Botezul ce este?
    O pecetluire.
    Cum are loc această pecetluire?
    Îl afund pe om în cristelnita botezului de trei ori, prin afundare, si prin ridicare, și spun:
    „Se botează robul lui Dumnezeu (N) în numele Tatălui. AMIN și al Fiului. AMIN și al Sfântului Duh. AMIN”.
    Ce-am făcut aici?
    O pecetluire.
    Ce este această pecetluire?
    Are două aspecte: unul este numele lui Dumnezeu, că Dumnezeu este treimic – Tatăl, Fiul și Sfântul Duh – iar cealaltă este Crucea.
    Pentru că întreita afundare și ridicare, care iarăși se face în numele Dumnezeului treimic, în același timp este și Crucea, pentru că, așa cum spune Apostolul Pavel, „câți in Hristos ne-am botezat, întru moartea lui Hristos ne-am botezat”.
    Ce este afundarea in cristelnita?
    Este pogorarea in mormânt a lui Hristos, de aceea afundarea este sub apă, și ridicarea din apa este Învierea lui Hristos.
    Ce mărturisim aici?
    Intră două pecetluiri, sau o pecetluire cu două caracteristici: credința în dogma Sfintei Treimi, prima cea mai mare dogmă a credinței noastre, și dogma Întrupării, pentru că atunci când vorbim despre Cruce, presupunem Întruparea. Acestea constituie pecetea credinciosului pe care o primește la botez.
    Spuneți-mi, vă rog, lângă baia botezului vedem vreo pecete?
    Există vreo pecete ca atare?
    Dacă mi-a rămas ceva mir, ulei sfintit pe trup, merg și mă spăl.
    Și nu mă refer aici la „Pecetea darului Duhului Sfant” adica la Taina Mirungerii. Ci la faptul ca există aceasta pecetluire prin botez care este ontologică.
    Nu este o pecetluire ca o ștampilare pe care să o putem șterge apoi.
    Harul Botezului a intrat în ființa noastră.
    Atât de mult s-a impregnat în trupul meu pe care îl voi lăsa în mormânt, încât nici atunci când trupul meu va deveni pământ, nu se va șterge din trupul meu, pentru că pe baza acestei pecetluiri cu harul Botezului mă va recunoaște Hristos, ca să pot intra în Împărăția Sa.
    O pecetluire similară este a lui antihrist, pentru că prima pecetluire a lui Hristos este cea a credinței in Hristos, iar a doua pecetluire este a lui antihrist, iar aceasta este tot o pecete a „credinței” – că o să dea antihrist de mâncare și o să facă o lume mai bună pentru cei pecetluiti care vor il mărturisi pe el, adica pe antihrist, că el este Mesia!
    Concluzie:
    Așa cum cel botezat primește energia-lucrarea a harului necreat a lui Hristos Dumnezeul-Om, la fel primește energia-lucrare creata a lui Satana cel ce primește semnul fiarei cu numărul 666!
    Și prin urmare nu va mai putea să se pocăiască, va exista un fel de obstacol caci o să aibă loc o des-pecetluire a peceții inițiale a lui Hristos Dumnezeul-Om și o nouă pecetluire, demonică, după acceptarea careia Hristos Dumnezeul-Om nu ne mai primește pocainta, este un semn al sfârșitului, ultimul semn al apostasiei credinței in Hristos Dumnezeul-Om!
    Ce s-a întâmplat cu femeia lui Lot, despre care zice Dumnezeu:
    „Aduceți-vă aminte de femeia lui Lot!”
    S-a întors să privească și a devenit stâlp de sare.
    Nu a crezut și a devenit stâlp de sare. Ceilalți au crezut că nu trebuie să se întoarcă și să privească.
    Pentru atât de puțin lucru?
    Da, pentru atât de puțin lucru!
    Apostasia prin pecetluire va fi ultimul act al istoriei!
    Mărturisirea credinței in Hristos, mentinerea pecetii lui Hristos Dumnezeul-Om, cinstita cruce și credința în Dumnezeul Treimic sau apostasia prin acceptarea pecetii lui Satana în credința antihristică!
    Vor fi cele din urmă examene de incercare ale credinței ortodoxe.
    Ultimele popasuri ale istoriei Bisericii!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Felix said, on iunie 4, 2023 at 3:59 pm

    Sfantul Teofan Zavoratul,
    Lepadarea de credinta din zilele de pe urma ale lumii

    (…)

    Vor mai fi unii care vor tine credinta cea adevarata asa cum a fost ea predanisita de catre sfintii Apostoli si cum se pastreaza in Biserica Ortodoxa, dar si dintre acestia nu putini vor fi numai cu numele ortodocsi, dar in inima lor nu vor avea randuiala launtrica pe care o cere credinta ortodoxa, caci vor iubi veacul de acum.
    Iata ce cuprinzatoare este lepadarea de credinta pe care o intampinam!
    Desi se va auzi peste tot numele de crestin ortodox si peste tot se vor vedea biserici si slujbe bisericesti, acestea vor fi numai aparente, iar inlauntru va fi deplina lepadare de credinta ortodoxa.
    Tocmai pe acest teren se va ivi Antihrist si va inainta in acelasi mod de aparenta, lipsit de esenta Duhului.
    Dupa aceea, antihrist ii va atrage la lepadarea vadita de Hristos Domnul pe toti cei ce nu tin crestinismul in Duh si in Adevar, facandu-i sa-l cinsteasca pe el, in locul lui Hristos Dumnezeul-Om.

    Extras din:
    Sfantul Teofan Zavoratul,
    Raspunsuri la intrebarile intelectualilor,
    Volumul 2,
    Editura Sophia,
    2007,
    pp. 60-61.

    Apreciază

  4. Felix said, on iunie 4, 2023 at 4:14 pm

    Lavrentie de Cernigov:

    „În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă.”

    Profețiile Sfântului Lavrentie de Cernigov despre vremurile de pe urmă (1868-1950) – Slavă Lui Dumnezeu!

    Profețiile Sfântului Lavrentie de Cernigov despre vremurile de pe urmă (1868-1950)

    Apreciază

  5. Felix said, on iunie 4, 2023 at 4:37 pm

    Sfantul Teofan Zavoratul, Sfarsitul lumii

    (…)

    Pentru Satana nu va fi greu să pregătească glasuri in favoarea lepădării de Hristos.
    Nu va avea cine să spună cu autoritate: „Veto”, iar smerita mărturisire a credinței ortodoxe nici nu va fi luată in seamă. Tocmai când vor introduce peste tot in lume asemenea rânduieli, care favorizează tendințele apostasiei, se va arăta Antihrist!
    ….
    Insusi Mantuitorul a prezis ca pe pamant vor ajunge sa domneasca raul si necredinta: acestea se raspandesc vazand cu ochii, si cand vor precumpani cu totul, va mai trebui doar o initiativa: numai sa dea cineva un exemplu influent ori sa ridice un glas puternic, si lepadarea de credinta va incepe.
    Aceasta initiativa ii va apartine tocmai Antihristului!

    Extras din:
    Sfantul Teofan Zavoratul,
    Raspunsuri la intrebarile intelectualilor,
    Volumul 2,
    Editura Sophia,
    2007,
    pp. 76-77.

    Apreciază

  6. Felix said, on iunie 5, 2023 at 7:52 am

    UN Digital ID – YouTube https://m.youtube.com/watch?v=mvaYipKtY-c&feature=youtu.be

    Extras din cartea:
    „LA APUSUL LIBERTATII”:

    „In cadrul discutiei care a avut loc în legătură cu acordul Schengen, s-a propus ca cel mai eficient mod de aplicare plasarea acestui număr pe mână sau pe frunte, pentru a nu exista pericolul ca, introdus pe vreun card oarecare, fie de identitate, fie de alt fel, posesorul său să-l piardă, să-i fie furat sau să fie falsificat. S-a hotărât ca propunerea să fie restudiată, de vreme ce toate tările ”fac greseala” anterior să semneze si să valideze acordul Schengen. Domnul K., jurist la birourile Comisiei Europene din Luxemburg, a spus: ‘‘A fost discutată în cadrul acordului Schengen tema plasării acestui număr de cod de înregistrare pe frunte sau pe mână“. Si a subliniat: ”ceea ce vă spun eu acum s-a spus întocmai”. Scopul celor care îl promovează este acela de a înlocui banii lichizi cu un număr codificat. Vor să dea fiecărui om un număr de cod unitar, ID unic în lume, pe care să nu-l mai aibă un al doilea om de pe pământ. Acest număr de cod ID se va da în primul stadiu pe un card sau pe o carte de identitate electronică si treptat se va transfera pe mână sau pe frunte. La scurtă vreme se va interzice circulatia banilor sub formă de numerar si cel care va arăta si folosi bani lichizi va fi pedepsit, si acest lucru cu pretextul că vor dori să controleze operatiunile ilegale. In acelasi timp însă, vor controla orice tranzactie. Asadar sistemul va functiona după cum urmează: orice tranzactie economică pe care o va face cineva se va face pe baza numărului unitar ID codificat al cărtii sale de identitate sau al microcipului de pe mână sau de pe frunte si numai digital”.

    UN Digital Solutions Centre – Who We Are – YouTube https://m.youtube.com/watch?v=TMA_wh6OEMw

    Apreciază

  7. Felix said, on iunie 5, 2023 at 8:39 am

    One World-One Health Met Dr. Meryl Nass-Deel 1
    https://odysee.com/@Voorwaarheid:1/2023-05-22-One-World-One-Health-Met-Dr.-Meryl-Nass:e?src=embed

    Țările care prețuiesc libertatea individuală și respectă autonomia corporală au o singură opțiune:
    Ieșirea din Organizația Mondială a Sănătății
    Agenda „O singură sănătate” este punctul culminant al unui mare plan global care plasează sănătatea umană, sănătatea animală, preocupările legate de mediu, alimente, călătorii, locuințe și orice altceva sub o singură umbrelă, iar OMS este înființată ca factor central de decizie și supraveghetor al tuturor acestora

    Agenda „O singură sănătate”
    se bazează pe premisa că o gamă largă de aspecte ale vieții și mediului pot avea un impact asupra sănătății și, prin urmare, se încadrează în „potențialul” de a provoca pagube.

    Agenda „O singură sănătate” include medicina, alimentația și agricultura, comunicațiile, economia, societatea civilă, comerțul și comerțul mondial, cercetarea, bolile netransmisibile, sănătatea mintală, utilizarea terenurilor, supravegherea bolilor și multe altele

    În culise, parteneriatele agendei „O singură sănătate” s-au format deja în țări din întreaga lume.
    Rețeaua agendei „O singură sănătate” a fost construită și extinsă în SUA în primul rând prin reducerea finanțării pentru sănătatea publică.
    Agenda „O singură sănătate”
    a intervenit apoi cu finanțare, dar, desigur, beneficiarii granturilor
    „O singură sănătate”
    au trebuit să îmbrățișeze conceptul și să-l împingă către alții
    „O singura sănătate” este, de asemenea, interpolata în amendamentele propuse la Regulamentul Internațional de Sănătate (IHR) din 2005, pe care Adunarea Mondială a Sănătății (WHA) este programată să le voteze în mai 2024.
    Acesta este modul în care OMS va câștiga autoritatea de a ne controla modul în care ne vom trăi viața

    Dă clic pentru a accesa why-countries-must-leave-who-pdf.pdf

    Apreciază

  8. Felix said, on iunie 5, 2023 at 9:34 am

    Băncile se pregătesc să ne cipeze
    https://rumble.com/v25zyn0-bncile-se-pregtesc-s-ne-cipeze.html

    Apreciază

  9. Felix said, on iunie 5, 2023 at 11:35 am

    Mark of the Beast: Bilderberg Pushes Mandatory Internet ID for Europe WRC559

    Mark of the Beast: Bilderberg Pushes Mandatory Internet ID for Europe

    Digital Minds for a New Europe – European Commission
    https://ec.europa.eu/archives/commission_2010-2014/kroes/content/digital-minds-new-europe.html

    Apreciază

  10. Felix said, on iunie 5, 2023 at 5:01 pm

    ACORD UE-OMS: Green Pass sau Certificat Digital Covid în întreaga lume – Mucenicul’s Blog

    ACORD UE-OMS: Green Pass sau Certificat Digital Covid în întreaga lume

    https://www.adnkronos.com/green-pass-in-tutto-il-mondo-per-favorire-mobilita-accordo-ue-oms_1xm6jebwkDIBoRtFeBj1j9

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.