SACCSIV – blog ortodox

Oncolog de top: Numărul pacienților cu cancer a explodat după injecțiile anti covid

Posted in cancer, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on decembrie 2, 2022

Sursa: https://www.globalresearch.ca/top-oncologist-cancer-patients-exploding-after-covid-shots/5800717

Oncolog de top: Numărul pacienților cu cancer a explodat după injecțiile anti covid

De Art Moore, 28 Noiembrie 2022, Global Research

Legătura dovedită dintre injecțiile cu ARNm COVID-19 și cheagurile de sânge, miocardita, atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale este un motiv suficient pentru a opri programul de vaccinare, susține un oncolog londonez.

Și, mai mult, vârsta medie de deces din cauza COVID-19 în Marea Britanie este de 82 de ani, mai mare decât cea pentru toate celelalte cauze, 81 de ani.

Există însă și un alt motiv suficient pentru a opri injecțiile, a scris doctorul Angus Dalgleish, profesor de oncologie la Universitatea St. George din Londra, într-o scrisoare adresată British Medical Journal.

„În calitate de oncolog practicant, văd oameni a căror boală s-a stabilizat, care prezintă o evoluție rapidă a bolii după ce au fost forțați să facă un rapel, de obicei pentru a putea călători”, a scris el editorului șef al BMJ, Dr. Kamran Abbasi.

„Chiar și în cadrul contactelor mele personale văd boli bazate pe celule B după rapeluri”, a scris el. „Aceștia descriu că se simt rău în mod vizibil la câteva zile sau săptămâni după rapel – unul dintre ei dezvoltând leucemie, doi colegi de serviciu limfom Non-Hodgkin și un vechi prieten care s-a simțit ca și cum ar fi avut Long Covid de când a primit rapelul și care, după ce a avut dureri osoase severe, a fost diagnosticat ca având metastaze multiple de la o afecțiune rară a celulelor B.”

Dalgleish a declarat că are suficientă experiență în domeniu „pentru a ști că acestea nu sunt anecdote întâmplătoare, așa cum sugerează mulți, mai ales că același tipar este observat în Germania, Australia și SUA”.

El a spus că observațiile sale se potrivesc cu modelul observat în întreaga lume de suprimare a imunității înnăscute, la câteva săptămâni după vaccinarea cu ARNm.

„Toți acești pacienți de până acum au melanom sau cancere pe bază de celule B, care sunt foarte sensibile la controlul imunitar – și asta înainte de rapoartele privind suprimarea genei supresoare de către ARNm în experimentele de laborator.”

Dalgleish a conchis:

„Acest lucru trebuie să fie expus și dezbătut imediat.”

Un studiu recent a constatat o creștere bruscă a numărului de cazuri de cancer la persoanele sub 50 de ani.

Cercetătorii de la Brighamand Women’s Hospital au citat creșteri la nivel mondial ale cancerului de sân, de colon, de esofag, de rinichi, de ficat și de pancreas.

Unul dintre cei mai prolifici patologi din țară, Dr. Ryan Cole, a constatat o creștere semnificativă a cazurilor de cancer, în laboratorul său din Boise, Idaho.

El a primit date de la oncologi care indică faptul că vaccinurile cu ARNm perturbă sistemul imunitar. El a declarat într-un interviu că medicii raportează că: „văd cele mai ciudate cancere, și cancere pe care am reușit să le ținem sub control și să le tratăm, care au luat amploare fulgerător – ajungând în stadiul 2, 3, 4, pur și simplu”.

Între timp, un profesor de la MIT a fost coautor al unei lucrări care a constatat o creștere de 25% a apelurilor de urgență pentru atac de cord în rândul tinerilor israelieni, după lansarea vaccinului cu ARNm în Israel.

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Catalin said, on decembrie 2, 2022 at 5:30 pm

    Apreciază

  2. Mihai Rapcea said, on decembrie 2, 2022 at 6:05 pm

    Confirm ! Și la noi Fundeniul este pur și simplu asaltat de oameni tineri cu cancere declanșate în ultimul an.

    Apreciat de 3 persoane

  3. Clement said, on decembrie 2, 2022 at 9:01 pm

    Atentionare in legatura cu medicamentul Lecanemab testat in faza a 3a pe pacientii diagnosticati cu dementa senila sau Alzheimer.
    Efectele secundare consemnate sunt inflamarea unor zone ale creerului, hemoragii cerebrale si decese.
    Americanîi de la Biogen si japonezii de la Eisai care intentioneaza sa comercializeze Lecanemabul nu au furnizat pana in prezent date asupra studiului acestui medicament creat de societatea suedeza BioArctic AB.
    Actiunile societatii mama au cazut in Bursa cu 25% dar aceasta situatie nu va impiedica comercializarea lui.
    Din ce in ce mai des si medicii din Romania pun diagnosticul de dementa senila persoanelor care acuza oboseala psihica, alterarea memoriei din pricina stresului, dezorientare pasagera.
    Imbatranirii normale a creerului ii pun un diagnostic impresionant pentru a propune o medicatie ” novatoare” fara a preciza ca testarea trebuie acceptata de catre pacient si ca ei medicii, sunt consistent stimulati financiar de carea societatile farmaceutice.
    https://www.medi-sphere.be/fr/actualites/un-deuxieme-deces-lie-a-un-medicament-contre-alzheimer.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.