SACCSIV – blog ortodox

Mugur Isarescu: „Nimeni nu a luat credit în Romania cu pistolul la tâmplă”

Posted in BANCI, CREDIT, MUGUR ISARESCU by saccsiv on noiembrie 14, 2022

Mugur Isarescu, conform LIBERTATEA:

„În definitiv, cum a spus un contemporan celebru: nimeni nu a luat credit în România cu pistolul la tâmplă. Deci este o opțiune să iei sau să nu iei credit și îți asumi și niște riscuri. Aceasta nu este o declarație cinică, este o realitate. Nu avem soluții pentru toată lumea”
„Haideți să fim sinceri: lumea așteaptă ca dobânzile să scadă. Mesajul nostru îl spunem încă o dată: nu pot să scadă până când nu scade inflația. Nu suntem aici să vindem iluzii populației. Fiecare trebuie să își facă calculele cu seriozitate.”

Tagged with: ,

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Silvestro said, on noiembrie 14, 2022 at 3:53 pm

    Daca nu iti poti plati creditul de 30 de ani!! banca ti-a luat tie banii platiti anterior si dobandeste si imobilul la care dezvoltatorul a platit dobada la aceasi banca sau similara (sa dovedit ca fac cartel, intelegeri ilegale de jupuit oameni vunerabili) oamenii lasati in voia sorti de catre statul care trebuie sa ii apere, de abuzuri de pozitie dominanta si frauda tip cartel.

    Apreciază

  2. scortisoara said, on noiembrie 14, 2022 at 4:13 pm

    Ce parșiv!!!!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Felix said, on noiembrie 14, 2022 at 4:25 pm

    Desfășurat
    duminică, pe muntele biblic din Egipt, evenimentul Sinai Climate Partnership a
    avut drept scop recrutarea de lideri religioși din lumea întreagă pentru
    acțiuni mai rapide și mai hotărâte împotriva Schimbării Climatice.

    Reuniunea
    a început cu gestul al activistului ecologist evreu Iosif Ambramovici de a
    zdrobi niște tăblițe de pământ, ca semn că cele Zece Porunci ale lui Moise nu
    sunt suficiente pentru a „salva planeta”, informează publicația Times of
    Israel.

    Abramovici
    este și întreprinzător în domeniul energiei solare.

    În gestul său de zdrobire a
    „Tablelor Legii” (pe care Alexandru Florian de la Institul Elie Wiesel l-ar
    putea condamna ca fiind antisemit), el a fost secondat de David Miron Wapner,
    președintele Centrului Interconfesional pentru Dezvoltare Durabilă (!) cu
    sediul la Ierusalim.

    Bizarul eveniment de pe Muntele Sinai, unde Dumnezeu i-a dat lui Moise Tablele Legii, a avut loc
    în paralel cu COP27, o nouă ediție a conferinței climatice care se desfășoară
    în stațiunea egipteană Sharm-El-Sheikh.

    El
    a fost organizat de mai multe organizații interconfesionale și ecologiste: pe
    lângă Centrul condus de Wapner, au mai participat Elijah Interfaith Institute, ONG-ul
    The Peace Department, Inițiativa Națiunilor Unite „Credință pentru Pământ”,
    compania lui Abramovici Gigawatt Global și organizația ecologistă israeliană
    Adam Teva V’Din.

    După
    ce au fost sparte „vechile Table ale Legii”, au fost lansate alte „Zece
    Porunci” climatice. Ele sunt următoarele:

    1. Noi suntem administratorii acestei lumii

    👇

    Parinte Symeon ucenicul Sfantului Sofronie Saharov:

    În Liturghia ortodoxă acest lucru are loc prin jertfa pâinii şi a vinului, când preotul zice: „Ale Tale, dintru ale Tale, Ţie-Ţi aducem de toate şi pentru toate”. Hristos Dumnezeul-Om nu are nevoie să I se aducă jertfă, dar este necesar ca natura si lumea întreagă să fie reuni­tă sub Pronia (purtarea de grija a) lui Hristos Dumnezeu Pantocrator (Atotiitorul) şi oferită Lui. Numai în măsura în care creştinii vor conştientiza toate aceste dimensiuni, vor putea frâna această alunecare o omenirii către un cult idolatru al naturii.

    2. Creația
    este manifestarea divinității.

    ✌👇

    Sfantul Sofronie Saharov:

    Socotesc ca in vremea de fata cea mai primejdioasa pentru crestini este misticismul pantheist.
    Experienta istoriei a aratat ca ratiunea fireasca, lasata de sine insasi, in chip fatal ajunge la viziunea lumii si la mistica pantheista.
    Inchipuieste-ti o tanara fata ce viseaza la mire si nunta. In visarile ei isi zugraveste un chip al mirelui nobil, frumos, intelept, un erou. Cu inima batanda si cu ochii incantati isi inchipuie si nunta, si de dulceata ei se lasa purtata. Si dulci ii sant acele visatorii… In acelasi timp alta fata asemenea ei a pasit in realitate la nunta cu un minunat mire. Si ea la vremea ei traia in visare. Cea dintai, in noptile ei nedormite, bineinteles ca nu va da nastere unei noi vieti, dar trairile ei visatoare se vor asemana totusi intrucatva cu trairile nuntii adevarate ale celei de-a doua. Asa imi apare acum a fi diferenta intre mistica pantheista si viata crestina in Dumnezeu.

    3. Totul
    în viață este interconectat.

    👇

    Sfantul Sofronie Saharov ne lamureste in ce consta privilegiul libertatii cu care suntem inzestrati de Facatorul nostru:

    „Vietuirea crestina (dumnezeiasca) este cu neputinta daca omul este alcatuit ca un calculator, cu alte cuvinte, daca este „determinat” (privat de libertate, teleghidat n.n.). Deosebirea dintre noi si calculator este ca nu suntem determinati. Iar libertatea noastra ne ingaduie a trai experienta harului lui Dumnezeu. Oamenii se induhovnicesc pentru vesnicie pastrandu-si propria conditie umana (libertatea) si constiinta personala, nu ca un rezultat al vreunui proces reglementat din afara sa de catre altcineva. Cu omul nu este ca si cu calculatorul: asa cum a fost alcatuit de catre un programator IT, asa va functiona. Omul isi are propriul discernamant si propriile impulsuri; omul se poate delimita, dezice, lepada, poate fi capricios, imprevizibil – insa poate si sa se armonizeze, sa asculte si sa traiasca in dragoste.”
    (Cuvantari Duhovnicesti, vol. II, Cuvantarea a 6 a, Editura Reintregirea, Alba Iulia, 2008, p. 58)

    Parintele Ἰωάννης Δρογγίτης
    ne vorbeste despre cei care primesc vaxxinul mARN:

    Este un fapt binecunoscut că persoanele care primesc un vaxin mARN devin transmitatoare al unui cod Mac. Nu-i așa? Cel puțin, unele dintre vaccinuri prefac omul într-un simplu bluetooth.
    Dacă propriul meu telefon (Samsung android) poate „detecta” oamenii din jurul meu, cel puțin pe cei care au primit o parte din vaccinuri mARN, asta inseamna ca se transforma umanitatea intr-un alt sistem, stat sau sistem național sau global, ce ne facem? Nu stiti de existenta acestei tehnologii adecvate? Din păcate, multe lucruri sunt ascunse de oameni, nu atât pentru că sunt secrete, ci pentru că nu sunt facute publice; Cu toate acestea, este clar că aceasta se întâmplă.
    Omenirea se micșorează, se imputineaza și cred că, oricine este îngrijorat, indeosebi daca a auzit si a vazut ce se pune la cale.
    Omul, pe de altă parte, nu mai poate rămâne liber in sistemul in care va fi indosariat digital. Omul va trebui să fie conectat la sistem. Trebuie să fim conectați la internet. Omul devine un obiect atunci. Se vede și prin toata aceasta propaganda a științei, a guvernării digitale ceea ce va deveni o ființă umană, ceea ce va deveni omul ca un întreg. Va deveni injumătatit ca natură, un cadavru viu. Acum natura umana il mentine viu pentru ca este in relatie cu Dumnezeu. Și dacă vorbim despre natura umană, știți ce spun ei despre aceste programe pe care vi le-am spus? Că trebuie să re-adapteze natura umană. Trebuie să fii re-conceput pentru a fi om. Ascultati ce debiteaza? Acestea nu sunt cuvintele mele.
    Ei plănuiesc sa construiasca omul nou. Omul va fi conectat ca o mașină, ca un calculator. Omul va deveni functional la fel ca un computer. Ca tot veni vorba, telefonul inteligent (android) va fi desființat în scurt timp. De ce? Pentru ca intram în etapa următoare. Telefonul va fi conceput in interiorul omului. Înţelegeti? Implanturile sunt deja prezente. Există tehnologie, un implant care va fi introdus subcutanat. Acesta poate fi introdus în așa fel încât să fie încorporat sub pielea omului.
    Aceasta este tehnologia de astăzi. Și, desigur, intenționează să se treacă la implanturi reale în creier. Și toată această frenezie umanistă a fost creata pentru oameni, iar experimentele au fost făcute cu mulți ani în urmă.
    Este un apanaj al acestei tiranii, în care omul va fi controlat de la distanță; căci un om cu vointa libera este periculos pentru ei, este imprevizibil. Chiar și un șchiop. Chiar daca e lobotomizat. Nici măcar tipologia asta de oameni care beau în weekend, si nu știu ce mai fac și nu le pasă de altceva. Și acestia sunt încă oameni, adica imprevizibili. Antihrist nu accepta nici macar sistemul acestor oameni. Și, desigur, el urăște posibilitatea libertății omului.
    Aceasta este partea spirituală. Când nu mai există personalitate in om, când se obtine obedienta unui om, când devine controlat de la distanță…, când, pentru a trăi, trebuie să se încadreze într-o rețea digitala…..”Libertatea” omului este transformată; atunci ce fel de om mai este el?
    Putem să murim ca oameni din pricina vreunei boli! Dar putem să ne revenim după zece raceli covid, dar sa ramanem totusi ființe umane cu libertate. Se poate ca noi să murim de orice altceva, dar să ne păstrăm esența chipului lui Dumnezeu, capacitatea de a alege, vointa libera. Altfel vom fi prinsi în sistemul lui antihrist. De când titlul de vicar al papei (aprilie 2020) a fost desființat, toată omenirea se îndreaptă spre guvernarea lui Antihrist.
    Șoc de Paști în Creștinătate: Papa renunță la titlul de „Vicar al lui Hristos” – Un pas spre Unirea cu Ortodocșii? – Evenimentul Zilei
    https://evz.ro/soc-de-pasti-in-crestinatate-papa-renunta-la-titlul-de-vicar-al-lui-hristos-un-pas-spre-unirea-cu-ortodocsii.html
    Acesta este motivul pentru care va fi o inversare sau o resetare. Relansarea, resetarea nu va mai include regularitatea vieții trecute. Orice, oricine nu se va încadra în această noua fermă digitala planetara va fi exclus. Aceasta este realitatea.
    Oamenii trebuie să înțeleagă că fiecare, la limita vieții lui, trebuie să nege această situație. Sistemul ne cere insistent acordul. Acesta este cerinta demonului. Antihrist vrea semnătura noastră. El vrea ca noi să spunem da, fiind presați, dar totusi vrea să spunem da. Noi trebuie sa spunem nu! Trebuie să spunem nu! De fapt, nu trebuie să pasim pe acest pod spre imparatia digitala a lui antihrist nici macar un pas. Este foarte important și trebuie să învățăm creștinii în primul rând, de aceea ne referim la acest lucru.
    Dacă nu suntem ancorati astăzi cu toata viața noastră duhovniceasca in Tainele Bisericii, dacă nu trăim simultan această stare de fapt prin pocăința, dacă nu trăim cu intensitatea vieții duhovnicesti interioare, nu vom putea percepe realitatea capcanei digitale care sta in fata noastra..

    4. Nu
    face rău.

    👇

    Ferește-te de rău și fă bine, caută pacea și o urmează pe ea
    (Psalmul 33, 13).

    Cine știe să facă bine și nu face săvârșește un păcat! (Iacov 4:17)

    5. Îngrijește-te
    de ziua de mâine.

    👇

    Mantuitorul nostru Iisus Hristos:

    Nu va ingrijiti pentru sufletul vostru ce veti manca, nici pentru trupul vostru cu ce va veti imbraca; au nu este sufletul mai mult decat hrana si trupul decat imbracamintea? Priviti la pasarile cerului, ca nu seamana, nici nu secera, nici nu aduna in jitnite, si Tatal vostru Cel ceresc le hraneste. Oare nu sunteti voi cu mult mai presus decat ele? Si cine dintre voi, ingrijindu-se poate sa adauge staturii sale un cot? Iar de imbracaminte de ce va ingrijiti? Luati seama la crinii campului cum cresc: nu se ostenesc, nici nu torc. Si va spun voua ca nici Solomon, in toata marirea lui, nu s-a imbracat ca unul dintre acestia. Iar daca iarba campului, care astazi este si maine se arunca in cuptor, Dumnezeu astfel o imbraca, oare nu cu mult mai mult pe voi, putin credinciosilor? Deci, nu duceti grija, spunand: Ce vom manca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom imbraca? Ca dupa toate acestea se straduiesc neamurile; stie doar Tatal vostru Cel ceresc ca aveti nevoie de ele. Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate acestea se vor adauga voua (Matei 6, 22-33).

    6. Ridică-te
    deasupra ego-ului lumii noastre.

    👇

    Ai păcătuit? Ridică-te!
    Ai păcătuit? Ridică-te! | Doxologia
    https://doxologia.ro/cuvant-de-folos/ai-pacatuit-ridica-te

    Când eşti pe drum în mişcare nu înseamnă că ai şi ajuns la destinaţie. Poate cazi sau te loveşti, te înnămoleşti, te pierzi, dar nu încetezi să rămâi pe cale.
    Ce spune Sfântul Ioan Gură de Aur? „Lucrul înfricoşător nu este să cazi, ci să rămâi căzut.”

    7. Schimbarea
    climatului nostru interior.

    👇

    Esenţial să ne îndreptăm spre Hristos Dumnezeul-Om astfel ca Mantuitorul să ne transforme şi să ne schimbe. Iată de ce, pentru a începe, ar trebui să-I cerem Lui harul ca să ne putem schimba.
    Convertire înseamnă, în latină, o întoarcere – o schimbare în direcţia lucrurilor. Cuvântul grec metanoia arată o schimbare a minţii.
    Să te converteşti înseamnă că, în loc să ne ducem viaţa privind în toate direcţiile, începem să privim într-o singură direcţie – spre Hristos! Este schimbarea unei direcţii faţă de foarte multe lucruri pe care le preţuim doar pentru că le găsim plăcute sau folositoare pentru noi.
    Primul lucru care săvârşeşte în noi schimbarea este să modificăm tabla noastră de valori: când Hristos este aşezat în centrul a toate, orice lucru dobândeşte o nouă poziţie şi o nouă profunzime. Tot ceea ce este de la Hristos Dumnezeu, tot ceea ce Îi aparţine este pozitiv şi adevărat. Orice este in afară lui Hristos nu are nicio valoare, niciun sens.

    8. Pocăiește-te
    și întoarce-te.

    👇

    Pocainta si intoarcerea la Dumnezeu CrestinOrtodox.ro
    https://m.crestinortodox.ro/morala/pocainta-intoarcerea-dumnezeu-70859.html

    9. Orice
    acțiune contează.

    👇

    Mantuitorul nostru Iisus Hristos:

    De Mă iubiţi, păziţi poruncile Mele. Cel ce are poruncile Mele şi le păzeşte, acela este care Mă iubeşte; iar cel ce Mă iubeşte pe Mine va fi iubit de Tatăl Meu şi-l voi iubi şi Eu şi Mă voi arăta lui. Cel ce nu Mă iubeşte nu păzeşte cuvintele Mele.
    Orice rasad (orice actiune) pe care nu L-a sadit Tatal Meu cel Ceresc va fi smuls din radacina.
    Când vă rugaţi, ziceţi: Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău. Vie împărăţia Ta. Facă-se voia Ta, precum în cer aşa şi pe pământ…

    10. Folosește-ți
    mintea, deschide-ți inima.

    Sfântul Diadoh al Foticeei:

    Numai atunci când harul dumnezeiesc, împreună cu propriile strădanii, ne luminează sufletul, vom cunoaște cu precizie fiecare detaliu legat de ființa noastră. Tămăduirea minții vădește existența patimilor. Numai luminați și învredniciți de Duhul Sfânt, ne vom înarma împotriva acestora; când mintea este tămăduită, ea se desprinde de năluciri și vătămări deșarte.

    Evenimente
    similare au avut loc la Londra (condus de fostul Arhiepiescop de Canterbury), Ierusalim,
    Salt Lake City și pe Muntele Saint Francis în SUA, Ecuador, Australia, în India
    – pe Muntele Abu și în Calcutta.

    La aceste evenimente ecumenico-ecologiste au
    participat evrei, creștini, musulmani, hinduși și budiști.

    Însuși Patriarhul Ecumenic Bartolomeu a găsit de cuviință să transmită un mesaj de solidaritate cu aceste manifestări, în care a denunțat „abuzurile împotriva naturii și a exploatării resurselor” drept „un păcat împotriva lui Dumnezeu Creatorul și a creației sale”.

    Pocăință Climatică pe Muntele Sinai – Au spart „Tablele Legii” și au lansat Cele 10 Porunci Climatice – Stirea Zilei
    https://www.stiriledeastazi.ro/2022/11/14/pocainta-climatica-pe-muntele-sinai-au-spart-tablele-legii-si-au-lansat-cele-10-porunci-climatice/

    Apreciază

  4. gheorghe said, on noiembrie 14, 2022 at 5:32 pm

    1. Are dreptate – nu cu pistolul la tampla ci cu co__ele in menghina.
    2. Inflatia exista tot din cauza stapanilor lui, e efectul financiar al „cametei” = dobanzii practicate nelegitim, anti-crestin. Nu e vorba de „excesiv” caci nu depinde de ordinul de marime sa fie si ne-excesiv: orice dobanda inseamna masa monetara INEXISTENTA, inseamna „sa ceri de unde nu e” … si nici nu e permis sa tiparesti bancnote sau sa bati moneda.

    Prosteala pe fata; asa ne trebuie daca lasam sa se catere pe divan cine vrea, ca „n-avem cu cine”…!

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on noiembrie 14, 2022 at 6:03 pm

      gheorghe

      Si pe cine zici tu ca trebuia sa votam?

      Apreciază

      • Zatoichi said, on noiembrie 14, 2022 at 11:12 pm

        Pe cine trebuia sa votăm? … Sau pe cine va trebui sa votăm?
        Hristos a spus: După roadele lor îi veţi cunoaşte. (Matei 7:15-20)
        Dacă acel om a făcut bine pentru ţară, sau măcar pentru comunitatea locală în care trăieşte, sunt şanse să îl votez (depinde şi cu cine se înhăitează). Altfel, poate spune orice înainte de alegeri… nu mă interesează, îl ignor.

        Apreciază

  5. dante said, on noiembrie 14, 2022 at 6:33 pm

    Gura sarpelui adevar graieste, caci nimeni nu a fost obligat ci momit, ca va fi bine si va fi frumos. Toata treaba se bazeaza pe patima omului de a avea, de a acumula si de a se ingriji eminamente pentru trup si confort, totul in dauna sufletului. Acuma vine scadenta caci sarpele te intreaba: ce vrei, trup sau suflet?
    Fiecare alege in functie de cum crede sau judeca, cu inima sau cu mintea. Examen greu va avea omul de dat.

    Apreciat de 1 persoană

  6. abc said, on noiembrie 14, 2022 at 6:42 pm

    Obrasnicul, Isaresku.
    Paltit cu 10 -15 mii de euro de „insectele” de romani, aceasta vinitura vine si loveste cu palma peste fata romanul disperat, ce isi doreste si el o nenorocita de casa.

    Luca, 16
    https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=48&cap=16

    19. Era un om bogat care se îmbrăca în porfiră şi în vison, veselindu-se în toate zilele în chip strălucit.
    20. Iar un sărac, anume Lazăr, zăcea înaintea porţii lui, plin de bube,
    21. Poftind să se sature din cele ce cădeau de la masa bogatului; dar şi câinii venind, lingeau bubele lui.
    22. Şi a murit săracul şi a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam. A murit şi bogatul şi a fost înmormântat.
    23. Şi în iad, ridicându-şi ochii, fiind în chinuri, el a văzut de departe pe Avraam şi pe Lazăr în sânul lui.
    24. Şi el, strigând, a zis: Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine şi trimite pe Lazăr să-şi ude vârful degetului în apă şi să-mi răcorească limba, căci mă chinuiesc în această văpaie.
    25. Dar Avraam a zis: Fiule, adu-ţi aminte că ai primit cele bune ale tale în viaţa ta, şi Lazăr, asemenea, pe cele rele; iar acum aici el se mângâie, iar tu te chinuieşti.
    26. Şi peste toate acestea, între noi şi voi s-a întărit prăpastie mare, ca cei care voiesc să treacă de aici la voi să nu poată, nici cei de acolo să treacă la noi.
    27. Iar el a zis: Rogu-te, dar, părinte, să-l trimiţi în casa tatălui meu,
    28. Căci am cinci fraţi, să le spună lor acestea, ca să nu vină şi ei în acest loc de chin.
    29. Şi i-a zis Avraam: Au pe Moise şi pe prooroci; să asculte de ei.
    30. Iar el a zis: Nu, părinte Avraam, ci, dacă cineva dintre morţi se va duce la ei, se vor pocăi.
    31. Şi i-a zis Avraam: Dacă nu ascultă de Moise şi de prooroci, nu vor crede nici dacă ar învia cineva dintre morţi.

    Obrasnicul.

    Apreciat de 1 persoană

  7. Felix said, on noiembrie 14, 2022 at 9:39 pm

    Organizația Națiunilor Unite ia în considerare încercarea de a scoate în afara legii toți combustibilii fosili de pe planetă, ceea ce ar duce la înfometarea și moartea a miliarde de oameni

    https://www.naturalnews.com/2022-11-14-un-outlaw-fossil-fuels-starvation-genocide.html#

    Apreciat de 1 persoană

  8. Felix said, on noiembrie 14, 2022 at 10:00 pm

    „Prima Revoluție Globală Mondială” este acum în curs de lansare, spune analistul financiar Bob Moriarty

    Moriarty a spus de ce crede că intreaga lume este la doar câteva săptămâni sau chiar zile distanță de la un colaps „masiv.”

    Globaliștii invoca tot felul de scuze pentru acest eveniment iminent, inclusiv invazia Rusiei în Ucraina, „încălzirea globală” și coronavirusul Wuhan (Covid-19).

    Dar adevărul este că teroriștii financiari au aprins fitilul cu mult timp în urmă – iar daunele colaterale sunt noi toți.
    „Au distrus literalmente moneda și au distrus sistemul financiar mondial”, spune Moriarty.
    Moriarty a continuat să sugereze că sancțiunile occidentale împotriva Rusiei au fost concepute pentru a prăbuși NATO, Uniunea Europeană, dolarul Statelor Unite și, desigur, SUA în sine.

    „Statele Unite nu mai produc nimic”, a adăugat el.
    „Șaptezeci și șapte la sută din economia americană este bunuri și servicii…”

    Din toate punctele de vedere, sistemul financiar al SUA nu este diferit de un cazinou falit.
    Moriarty a comparat-o de fapt cu un casino în timpul interviului, numind economia americană un „casino indian”.

    Acest război este o facatura – SUA-NATO împotriva Rusiei – o diversiune masivă, ceva de felul acesta, departe adevăr.

    Se pare că 80% din omenire este împotriva războiului SUA-NATO împotriva Rusiei.
    Este evident pentru cea mai mare parte a planetei, cu alte cuvinte, că psihopații responsabili au propria agendă care contravine dorinței oamenilor pe care îi conduc.

    El a avertizat, de asemenea, să nu rămână în marile orașe odată ce va veni colapsul bancar complet.

    în viziunea lui Moriarty, este că tot acest haos și semnele de revolta vor duce la proteste și la o Revoluție Globală.

    The “first worldwide global revolution” is now underway, says financial author Bob Moriarty – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-11-14-first-worldwide-global-revolution-underway-bob-moriarty.html#

    Apreciază

  9. vlad tepes said, on noiembrie 15, 2022 at 12:56 am

    Fie ca ne place sau nu acest individ care a instrainat aurul Romaniei la Londra(de unde n-o sa-l mai recuperam vreodata) si pe care papusarii externi ce l-au pus in fruntea BNR, au hotarat ca de-acolo va iesi doar cu picioarele inainte, in privinta acestei declaratii are perfecta dreptate! Partea proasta pt el este aceea ca, nu-l doare nici in cot de cei care au devenit(cu voia lor) sclavii bancilor straine!

    Apreciat de 1 persoană

  10. Spaceman said, on noiembrie 15, 2022 at 12:48 pm

    https://financiarul.ro/bani/mugur-isarescu-introducerea-monedei-digitale-nu-trebuie-sa-afecteze-viata-privata-a-oamenilor/

    Creditele în România nu s-au dat cu pistolul la tâmplă, ci cu viclenie.

    Apreciat de 1 persoană

  11. timisorean1 said, on noiembrie 15, 2022 at 9:08 pm

    Ce nemernic de om.

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.