SACCSIV – blog ortodox

Elvețienii se pregătesc pentru o penurie de energie luând în calcul ‘scenarii extreme’. Nu ar mai fi posibilă retragerea de bani de la bancomate, încălzirea nu ar mai funcționa, iar străzile ar fi cufundate în întuneric. În cazuri extreme, nu ar putea fi excluse jafurile și protestele

Posted in BANI CASH, BANI LICHIZI, cash, ELVETIA by saccsiv on august 24, 2022

Sursa: https://www.swissinfo.ch/eng/swiss-prepare-for-energy-shortage–extreme-scenarios-/47841022

Elvețienii se pregătesc pentru o penurie de energie luând în calcul ‘scenarii extreme’

Publicat pe 20 August 2022, de SWI

Linii de înaltă tensiune electrică în centrul Elveției (imagine de arhivă) Keystone / AlessandroDella Bella

Guvernul elvețian și administrația cantoanelor își propun să fie pregătite pentru ‘scenarii extreme’ în perspectiva unei posibile penurii de energie în această iarnă, a declarat un oficial de top din domeniul securității cantonale.

Ca de exemplu, o oprire a rețelei electrice sau o pană de curent ar avea consecințe profunde, a declarat Fredy Fässler, președintele Conferinței directorilor cantonali de justiție și poliție, într-un interviu publicat sâmbătă în tabloidul Blick, via SaturdayExternal.

Nu ar mai fi posibilă retragerea de bani de la bancomate, încălzirea nu ar mai funcționa, iar străzile ar fi cufundate în întuneric. În cazuri extreme, nu ar putea fi excluse jafurile și protestele, a spus el.

Țara trebuie să se pregătească pentru astfel de scenarii, a continuat Fässler, chiar dacă, în opinia sa, este puțin probabil ca acestea să se întâmple.

A fi pregătit: este esențial

În 2014, un exercițiu național menit să testeze modul în care organizațiile de securitate și serviciile de urgență puteau face față unei penurii de electricitate a scos la iveală deficiențe majore, cum ar fi lipsa generatoarelor de rezervă pentru poliție, spitale și alte infrastructuri critice, a declarat Fässler. De atunci, acestea au fost corectate.

Guvernul se concentrează foarte mult pe aprovizionarea cu energie și pe economie – iar până acum aspectele legate de securitate au fost uitate, a subliniat el. Acesta este motivul pentru care autoritățile de securitate cantonale (cantoanele sunt responsabile de problemele de poliție și justiție de pe teritoriul lor) au făcut lobby cu succes pentru a participa mai activ la eforturile de planificare la nivel federal.

Preocupări legate de energie pe timp de iarnă

Experții au avertizat deja că Elveția s-ar putea confrunta cu o penurie de electricitate și de gaze în timpul iernii, în ciuda aprovizionării suficiente în acest moment și a unor rezerve considerabile.

Ministrul elvețian al Energiei, Simonetta Sommaruga, a apărat la începutul acestei săptămâni strategia energetică a Elveției, afirmând că se analizează o serie de opțiuni pentru a preveni întreruperile de energie electrică în această iarnă.

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on august 24, 2022 at 8:49 pm

    Frate Vasile,
    mai pune te rog linkul cu pionii albi si negri, ca astia dupa cat se vede isi rolurile in serios…
    Daca Mark Z. se considere un Sauron (articolul este publicat de businessinsider) atunci cine mai este parte din Mordor?

    Mark Zuckerberg spune că angajații săi se referă la performanta sa intensă ca fiind „ochiul lui Sauron” după ochiul amenințător și în flăcări din „Stăpânul inelelor”

    Mark Zuckerberg’s Intensity Is Like ‘the Eye of Sauron,’ Employees Say
    https://www.businessinsider.com/mark-zuckerberg-intensity-like-eye-of-sauron-employees-say-2022-3?op=1

    Apreciază

  2. Clement said, on august 24, 2022 at 8:56 pm

    Chiar ar trebui sa ne ingrijoreze soarta locuitorilor elvetieni, luxembourghezi, lichtensteinezi, monegasteni, vaticanezi dar si a conationalilor nostri care si-au construit cate un chalețel in Alpii Maritimi, pe cate o coasta in Savoie, la Biaritz, in Bavaria..

    Apreciază

  3. Felix said, on august 24, 2022 at 9:56 pm

    – Parinte Dionisie, ce se intelege prin veacul al VIII-lea?

    – Ca am intrat in a opta mie de ani, dupa numaratoarea Bisericii.
    Sfintii Parinti, si toti cei care scriu despre Antihrist, tot asa, amintesc de veacul al VIII-lea, dupa numaratoarea Bisericii.
    Dupa scrierile Sfintilor Parinti, omenirea as­teapta doua pericole infricosate:
    un razboi infricosat de mare si imparatia lui Antihrist.
    Noua nu ne-a ramas altceva decat sa ne pregatim.
    Sa ne pregatim prin poca­inta si prin marturisirea pacatelor inaintea parintelui duhovnic.
    O sa fie un razboi infricosat, poate nu acum, dar in cativa ani.
    Suntem in vremurile de pe urma. Sunt semne vadite.
    (Din: Staretul Dionisie. Lumea in vremurile de pe urma. Vol. II, Editura Prodromos, 2010)

    Potrivit cronologiei traditionale bizantine, dupa care se ghideaza toate scrierile vechi bisericesti, anul Nasterii lui Hristos este anul 5508 “de la facerea lumii“.
    Prin urmare, in 2010, corespunde cu anul 7518 “de la facerea lumii”.
    Sfantul Nil Atonitul, Sfantul Cosma Etolianul, Sfantul Moise Arapul si Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica sunt doar cativa dintre Parintii Bisericii carora le-a descoperit Dumnezeu in vedenie ca la a doua jumatate a veacului al optulea, cand se va inmulti faradelegea, se va apropia sfarsitul lumii.
    Despre acest veac pomeneste adesea parintele Dionisie in dialogurile sale.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Clement said, on august 25, 2022 at 12:45 am

    Premierul visa cu ochii deschisi la Forumul Studentilor Romani de Pretutindeni si tinerele vlastare supercompetente in fel de fel de stiinte si cu siguranta in finante si economie globala ( acum in chestia asta se specializeaza studentii), nu l-au trezit pentru a-l informa ca ” Distractia s-a terminat” cum spunea astazi Macron.
    Cade €, a inceput recesiunea, BCE se zgaltaie, adevarul privind incompetenta guvernelor europene in gerarea crizei economice din 2021 este adus la cunostinta cetatenilor care…
    Zic ceva Isarescu, Daianu, Vasilescu?
    A iesit public Iohannis sa le spuna romanilor sa opreasca vanzarile in €?

    *https://www.agerpres.ro/politic/2022/08/24/video-ciuca-la-deschiderea-forumului-studentilor-romani-de-pretutindeni-in-toamna-o-noua-intalnire-cu-guvernul-tinerilor–967993
    *se recomanda accesarea cu responsabilitate a informatiilor difuzate de agerpress.

    Apreciază

  5. Clement said, on august 25, 2022 at 1:08 am

    Astazi, acest individ trebuia demis si trimis in judecata de urgenta. Este exclus ca un ministru sa ignore rapoartele Bancii Centrale Europeene.
    Toti oficialii romani care au aparut public au avut aerul de a fi anesteziati.
    https://m.digi24.ro/stiri/economie/energie/virgil-popescu-nu-inteleg-de-ce-s-a-creat-aceasta-panica-haideti-sa-fim-toti-calmi-avem-o-ordonanta-in-vigoare-2058849

    Apreciază

  6. Felix said, on august 25, 2022 at 7:01 am

    Coșmarul unei crize alimentare globale se prefigurează puternic printre dărâmăturile războiului din Ucraina, experții avertizând că liderii internaționali și factorii de decizie politică vor trebui să găsească o soluție înainte ca omenirea să se confrunte cu… Haosul….

    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/638500/pro-pylon-i-episitistiki-krisi-trelos-agonas-gia-fagito-to-2023-times-sta-ypsi-ksirasia-kalliergeies-miden

    Apreciază

    • Felix said, on august 25, 2022 at 10:28 am

      Chestionar:

      Noi crestinii ortodocsi ne rugam omului, ca acesta să se arate (reveleze) în lume și să rezolve toate problemele planetei?
      Cine este acest om care o sa rezolve toate problemele planetei?

      Datele problemei:

      Articolul 11:
      (…)

      Subsemnaţii ne angajăm în implementarea tuturor acestor reforme începând cu data de 1 mai 2016 şi cel târziu până la data de 16 august 2020, astfel încât, începând cu data de 1 mai 2016, să survină schimbarea şi să sărbătorim intrarea în Noua Eră.
      Subsemnaţii ne angajăm să schimbăm Sfântul Munte Athos, Grecia şi să înfiinţăm pe cuprinsul acestuia mânăstiri ale tuturor religiilor, dogmelor şi tagmelor monahale de la Vatican.

      Subsemnaţii ne angajăm la acestea şi în numele celor ce ne vor urma la conducere, în sensul implementării reformelor stabilite de comun acord.

      De asemenea, ne rugăm unuia şi singurului Dumnezeu (Lucifer), precum şi omului, ca acesta să se arate (reveleze) în lume și să rezolve toate problemele planetei.

      https://www.adlc.ro/influentarea-maselor/masonerie/super-memorandumul-noua-super-religie-masonica/

      Apreciază

  7. scortisoara said, on august 25, 2022 at 8:00 am

    Vaccinatii mănâncă covid pe pâine ( scuzați cacofonia) . Ei întrețin prezenta virusului . O sa aibă covid pana se plictisesc de el.
    Mai întreb odată : Ăștia sunt prosti ?

    „”””Ideologul și țarul vaccinării, respectiv Anthony Fauci și Albert Bourla de la Pfizer, au avut și ei Covid cu același număr de doze injectate, la fel ca și pseudo-președintele SUA, Joe Biden, cel puțin potrivit declarațiilor lor (vedeți articolele relaționate).”””””

    https://www.activenews.ro/stiri/Cvadruplu-vaccinata-si-paxlovidata-Jill-Biden-a-fost-prinsa-din-nou-cu-Covid.-SIGUR-si-EFICIENT-175733

    Apreciază

    • Clement said, on august 25, 2022 at 4:25 pm

      Noi chiar credem ca milioanele de alesi ai satanei s-au vaccinat cu ce sunt inoculati cei considetarati a fi balastul planetei?!
      Repet o informatie primita de la medicul de familie .Toate persoanele care au avut molima numita covid indiferent de varianta si cele vaccinate, trebuie sa faca o analiza sanguina pentru a afla valoarea DIMER D.
      Valoarea normala este sub 500.
      Peste aceasta valoare exista risc de accident vascular, urmare a unor tulburari de coagulare a sangelui.
      Peste 800 riscul este considerat a fi iminent.
      In cazul in care tulburarile de coagulare sunt semnalate la persoane care au deja in tratament derivati de aspirina, se impune modificarea schemei de tratament si verificarea nivelului Dimer D
      Mortile subite se puteau evita daca toti medicii erau competenti si le era frica de Dumnezeu.

      Apreciază

      • scortisoara said, on august 25, 2022 at 9:48 pm

        Pai dacă ăștia iau covid tot timpul , ce sa cred ? Cu ceva s-au injectat dar nu le ajuta .
        Vrei sa spui ca eu dacă am trecut prin viroză ( fără vaccin) sunt în pericol ? Pe mine nu m-a influențat cu nimic faptul ca am trecut prin boala sau boala prin mine . Și nu am recidive. Nu m-a mai vizitat carcalacul.Si mă simt mai bine ca oricând .

        Apreciază

  8. geo said, on august 25, 2022 at 9:25 am

    The Russian war drama ‘Scorching Sunlight’ (Burning Sun) with Englsih subtitles. The film released in 2021 tells the story about the conflict in the region of Donbass in 2014.

    Film description:

    ‘Lugansk region, May 2014. The Novozhilov family, by chance, finds itself in the thick of events in Lugansk. Vlad Novozhilov is a former participant in the war in Afghanistan. He knows firsthand what war is. Having seen enough of the horrors of war in his time, in principle he does not even want to touch a weapon. In a situation, he sees only one way out – to leave the country. But you can’t run away from the war, the border is already closed. To save his family, he will have to make difficult moral choices.’

    [video src="https://s2.cdnstatic.space/wp-content/uploads/video/23.08.22_Solntsepyok.mp4" /]

    Atentie: cuprinde scene infioratoare, de o rara violenta. Eu nu am reusit sa trec peste primele 10 minute…

    Apreciază

  9. Felix said, on august 25, 2022 at 10:58 am

    R. Fuellmich:
    „Așa vor instala guvernul mondial – prin reducerea populației cu injecții ARNm și prin dezastru economic”

    Iată ce a spus avocatul R. Fuellmich în discursul său de deschidere, aratand despre guverne și controlul pe care doresc să-l aibă asupra oamenilor:

    „Guvernele noastre nu mai sunt guvernele noastre. Acestea au fost ocupate prin intermediul platformei principale a adversarilor poporului, Forumul Economic Mondial, care a început să-și creeze proprii lideri ai planetei prin programul său de tineri lideri ai planetei încă din 1992, doi dintre primii absolvenți fiind Angela Merkel și Bill Gates.

    Crimele economice au fost trecute fără obiecții de către politicienii noștri pentru că îi ajută și îi susțin pe cei care le comit, profitând în același timp de aceste crime. Scopul principal al papusarilor asupra cetățenilor este de a obține controlul deplin și total.
    Aceasta include finalizarea jafurilor și falimentelor prin distrugerea deliberată a întreprinderilor noastre mici și mijlocii, a întreprinderilor de producție, a hotelurilor și restaurantelor, astfel încât platforme precum Amazon să poată prelua controlul asupra lor.

    Aceasta include, de asemenea, controlul populației care, în opinia lor, are nevoie atât de o reducere masivă, cât și de falsificarea ADN-ului populației rămase cu ajutorul, de exemplu, al injecțiilor experimentale cu ARNm.

    Dar acest lucru necesită, de asemenea, în opinia lor, distrugerea deliberată a democrației, a normelor de drept și a constituțiilor noastre prin haos, astfel încât să putem fi în cele din urmă de acord să ne pierdem identitățile naționale și culturale și să acceptăm un guvern mondial sub auspiciile Organizației Națiunilor Unite, care se află acum sub controlul lor deplin și al Forumului Economic Mondial, prin implementarea unui pașaport digital prin care fiecare mișcare va fi monitorizata si prin introducerea unei monede unice digitale pe care o putem primi doar printr-o Bancă Mondială, a lor, si care desigur, este monitorizată și controlată.”

    https://orthodoxostypos.gr/r-fuellmich-%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81/

    Apreciază

  10. Felix said, on august 25, 2022 at 2:31 pm

    „Antihrist vine in lume si totusi lumea nu crede aceasta.
    Toata lumea se afla sub influenta unei puteri care stapaneste mintea, vointa si toate puterile sufletului.
    Si aceasta putere este vicleana, pentru ca izvorul ei este Satana, iar uneltele lui sunt oamenii vicleni.
    Prin ei lucreaza Antihrist si inaintemergatorii lui.
    Apostolul spune: “Pentru aceea, Dumnezeu i-a predat duhului amagirii, al inselarii, fiindca n-au primit iubirea adevarului“.
    Ceva intunecat si infricosator vine peste lume.
    Omul va ramane mai mult sau mai putin sub stapanirea lui si cu cat puterea celui viclean il are mai mult (pe om) in stapanirea sa, cu atat omul va fi mai putin constient de ceea ce face”
    .

    Sursa:
    https://saccsiv.wordpress.com/2014/06/25/sfantul-varsanufie-de-la-optina-despre-vremurile-din-urma/

    Apreciază

  11. Klaus Schwab Fake said, on august 25, 2022 at 4:20 pm

    Preluat de pe „Vai voua, fariseilor” => Viitorul avocatului: CIP in CAP!

    https://www.thetimes.co.uk/article/lawyers-with-brain-chip-implants-will-be-better-faster-and-cheaper-3258f8clh

    https://t.me/vaivoua/2357

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.