SACCSIV – blog ortodox

Germania a anunțat introducerea unui sistem de pașapoarte de vaccinare bazat pe coduri QR colorate, similar cu cel din China comunistă. Cei care nu sunt ‘proaspăt vaccinați’ vor fi supuși unor restricții

Posted in Coronavirus, GERMANIA, masca de protectie, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on august 16, 2022

LIFE SITE: Germany announces color-coded vaccine passport system similar to Communist China’s

Germania a anunțat introducerea unui sistem de pașapoarte de vaccinare bazat pe coduri QR colorate, similar cu cel din China comunistă

Cei care nu sunt ‘proaspăt vaccinați’ vor fi supuși unor restricții.

De Tom Parker, 15 August 2022, LifeSiteNews

(Reclaim the Net) – Ministrul german al sănătății, Karl Lauterbach, a anunțat că aplicația digitală națională de urmărire a contactelor și cu funcție de pașaport de vaccinare, Corona-Warn-App (CWA), va începe să conțină coduri QR în culori diferite, clasificând cetățenii în funcție de faptul dacă și-au făcut sau nu un vaccin anti COVID-19 în ultimele trei luni.

CWA va atribui o culoare codului QR al pașaportului digital de vaccinare cetățenilor care adaugă în aplicație dovada că și-au făcut un vaccin în ultimele trei luni și o altă culoare cetățenilor care adaugă o dovadă de vaccinare mai veche de trei luni. Doar cei care au culoarea care arată că sunt „proaspăt vaccinați” (care și-au făcut un vaccin anti covid în ultimele trei luni) vor fi scutiți de obligația de a purta mască în spațiile publice la interior din Germania.

Ceilalți cetățeni, inclusiv cei care și-au făcut mai multe doze de vaccin, dar ultima doză de vaccin a fost făcută cu mai mult de trei luni în urmă, vor trebui să prezinte dovada recuperării recente din COVID sau un test recent cu rezultat negativ, pentru a obține o scutire de la această cerință privind masca.

Publicația germană Berliner Zeitung a relatat că aceste coduri de culoare din aplicația pașaportului de vaccinare ‘vor da drepturi diferite pe viitor’ și a afirmat că sistemul îi va pune pe cetățenii care sunt deja vaccinați cu patru doze, pe același plan juridic cu cei nevaccinați.

Berliner Zeitung a mai precizat că acest nou sistem german al pașapoartelor de vaccinare ar fi similar cu sistemul pașapoartelor de vaccinare bazat pe coduri de culoare din China comunistă. Sistemul din China atribuie un cod QR verde, galben sau roșu cetățenilor. Cei cu un cod QR verde pot circula liber, cei cu un cod galben pot fi rugați să stea acasă timp de șapte zile, iar cei cu un cod roșu trebuie să stea în carantină timp de două săptămâni.

În ciuda trecerii la acest sistem de pașapoarte de vaccinare cu coduri QR pe culori, Lauterbach a recunoscut că obiectivele ar putea fi schimbate în orice moment și că, dacă prea multe persoane proaspăt vaccinate se vor folosi de excepția măștii, Germania va schimba regulile și va anula această excepție.

Lauterbach, care este vaccinat anti covid cu patru doze, a anunțat acest nou sistem al pașapoartelor de vaccinare cu coduri colorate, la patru zile după ce a contractat COVID. Noul sistem este introdus ca parte a ‘Legii privind protecția împotriva infecțiilor’ din Germania.

Agențiile de sănătate au apărat introducerea pașapoartelor digitale de vaccinare și a altor măsuri de supraveghere pentru COVID, susținând că acestea vor împiedica răspândirea coronavirusului. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, experții guvernamentali în domeniul sănătății au recunoscut că vaccinurile anti COVID nu previn infecția.

În ciuda acestei recunoașteri, Germania și alte națiuni continuă să promoveze sisteme de pașapoarte digitale de vaccinare restrictive și de mare anvergură. Unele țări combină, de asemenea, pașapoartele de vaccinare cu identificarea digitală, sau lansează dispozitive de supraveghere COVID mult mai invazive, cum ar fi brățări electronice la încheietura mâinii sau la gleznă.

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Avram Iancu said, on august 16, 2022 at 3:10 pm

  am impresia ca dementii si nebunii au ajuns la butoane

  Apreciază

 2. Felix said, on august 16, 2022 at 3:59 pm

  Autorităţile spaniole au anunţat că începând cu data de 24 august pot fi solicitate biletele gratuite.
  Reducerea va fi sub forma unui cod QR în aplicaţia Renfe, cod ce va putea fi scanat la gară, de fiecare dată…

  https://www.national.ro/stiri-externe/calatoriile-cu-trenul-vor-fi-gratuite-ce-conditii-trebuie-sa-indeplineasca-romanii-din-diaspora-771876.html

  Apreciat de 1 persoană

 3. Felix said, on august 16, 2022 at 4:19 pm

  pentru o singură persoană din magazin despre care s-a aflat că a intrat în contact direct cu un caz de COVID-19, autorităţile au încercat să reţină toţi clienţii din centrul Ikea pentru a-i plasa în carantină.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: