SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (18.07.2022)

Incisiv de Prahova: Comisia Europeana cere Romaniei sa impuna pentru sezonul rece o temperatura de maxim 19 grade in institutiile publice

Zero Hedge: „We Are Not Slaves”: Farmers In Italy, Spain, & Poland Join Dutch Protests

PLAYTECH: Țările din Europa care introduc restricțiile și certificatele covid-19 pentru turiști. Lista completă

Stirile TVR: Coronavirus: India atinge pragul de 2 miliarde de doze de vaccin administrate, în contextul în care numărul cazurilor de infectare este în creştere

AIR: ‘Sudden and Unexpected’: At least 11 Vacationers Drop Dead on Italian Beaches in 24 hours

MEDIAFAX: Haosul zborurilor: companiile aeriene au anulat aproape 16 000 de zboruri in august

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

OPINIE: Restricțiile de Covid – ‘demolarea controlată’ a industriei călătoriilor pe căi aeriene. Derogarea ‘dreptului de a călători’

 

DESCOPERA: Una dintre marile companii ale lui Jeff Bezos lucrează la vaccinuri pentru cancer de piele și de sân

as: Oregon World Athletics Championships 2022: Why are Russia and Belarus not competing?

NEWS.RO: Tony Blair: Războiul din Ucraina arată că dominaţia Occidentului se încheie, pe măsură ce China atinge statutul de superputere în parteneriat cu Rusia

HotNews: Zelenski i-a demis pe șeful serviciului de spionaj şi pe procurorul general al Ucrainei. Ce probleme au fost în serviciul secret de la începutul invaziei

[…]

Liderul de la Kiev a afirmat că au fost deschise 651 de cazuri de trădare și colaborare împotriva unor oficiali ai procuraturii și ai forțelor de ordine și că peste 60 de oficiali din instituţiile conduse de Bakanov și Venediktova lucrau acum împotriva Ucrainei în teritoriile ocupate de Rusia.

[…]

Un al oficial de rang înalt, Andrei Naumov, un general de brigadă care a condus departamentul de securitate internă al agenției, o unitate în sarcina căreia intră şi prevenirea corupției în cadrul SBU, a fugit în străinătate cu câteva ore înainte de invazia din 24 februarie.

HotNews: VIDEO A cincea zi de proteste la Budapesta: „Orban, du-te dracului!”

inPolitics: DEZVALUIRE GREA: HUNTER BIDEN – INTILNIRI DE AFACERI IN CASA SECRETIZATA A TATICULUI

În timp ce dezvăluirile despre fiul lui Joe Biden și afacerile sale dubioase se țin lanț peste ocean, cotidianul New York Post furnizează azi o informație explozivă, legată de locul în care Hunter Biden obișnuia să se vadă cu lideri politici și afaceriști cu greutate, pentru discuții importante. E vorba de Observatorul Naval din Washington, o zonă care ar putea furniza protecție maximă în fața privirilor curiose și a interceptărilor nedorite.

[…]

National: Joe Biden și SUA, luați peste picior de prințul moștenitor al Arabiei Saudite

[…]

Oficialul saudit a evidențiat, de asemenea, „greșelile” Statelor Unite, citând cazul Abu Ghraib, închisoarea irakiană unde soldații americani au practicat tortura și tratamente umilitoare.

[…]

„Știm ce au concluzionat serviciile secrete despre armele de distrugere în masă ale lui Saddam Hussein”, care nu au existat niciodată.

[…]

TENSIUNI DIPLOMATICE ÎNTRE SERBIA ȘI CROAȚIA

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Regimul Ustaša a ucis cel mai mare număr de oameni în raport cu dimensiunea țării din întreaga Europă ocupată de Axă

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ioana A. said, on iulie 18, 2022 at 12:16 pm

  saccsiv, e offtopic dar ca sa vedeti cat DE IMBECILI sunt redactorii de rahat:

  https://www.mediafax.ro/externe/crima-socanta-in-japonia-zeci-de-broaste-testoase-au-fost-injunghiate-in-gat-21010507

  Crimă şocantă în Japonia: Zeci de broaşte ţestoase au fost înjunghiate în gât ”

  Conform https://dexonline.ro/definitie/crim%C4%83 :

  „Infracțiune care prezintă un grad ridicat de pericol social și pe care legea o sancționează cu pedepsele cele mai mari.

  1.1. prin specializare Omor.
  sinonime: omor
  1.2. Crimă internațională = infracțiune deosebit de gravă împotriva legilor și uzanțelor războiului, precum și împotriva păcii internaționale și a umanității.
  1.3. Crimă de război = acțiune săvârșită de membrii unor forțe armate în timp de război, împotriva normelor dreptului internațional care reglementează legile războiului.
  1.4. Crimă contra umanității = atrocități recunoscute pe plan internațional ca violând legile elementare ale umanității. ”

  Conform

  https://dexonline.ro/definitie/omor :

  ” Faptul de a omorî; luarea vieții cuiva.
  sinonime: asasinat crimă omucidere ucidere

  1.1. științe juridice Infracțiune care constă în uciderea unei persoane.
  1.2. Ucidere în masă.
  sinonime: măcel

  Deci, imbecilul Petru Mazilu, redactor sau ce rahat e el pe acolo, habar nu are care-i treaba cu termenul „CRIMA”… Waaaa!!! Pe ce lume traim? Care-i treaba cu specialistii ?

  HUUUUU MEDIARAHAT !!! HUUU !!!!

  Apreciază

 2. Geo said, on iulie 18, 2022 at 12:19 pm

  RUSSIA WESTERN PARTNERS ABOUT THE COLLAPSE OF THE USSR AND THE FUTURE OF RUSSIA

  B. Clinton:
  „NATO’s goal in the future is to deploy peacekeeping forces in regions of ethnic conflict and border disputes from the Atlantic Ocean to the Ural Mountains.”

  US President Clinton Directive No. 13, February 1992
  “… We spent many billions of dollars on bringing Yeltsin to power, but they more than paid off, we knocked out a competitor – Russia, and for negligible prices pumped out of Russia 20 thousand tons of copper, 15 thousand tons of aluminum, 2 thousand tons. cesium, beryllium, strontium and more. The US profit to bring Yeltsin to power was more than 5700%. This has never happened in history!”
  (Message of US President B. Clinton „On the state of the country” dated February 7, 1997).

  H. Kissinger:
  “The collapse of the Soviet Union is, without a doubt, the most important event of our time, and the Bush administration has shown amazing skill in its approach to this problem …
  I will prefer chaos and civil war in Russia to the tendency to reunite it into a single, strong, centralized state.”

  British Prime Minister John Major:
  “The task of Russia after losing the Cold War is to provide resources to prosperous countries. But for this they need only 50-60 million people.”

  M. Thatcher:
  “On the territory of Russia, the living of 15 million people serving wells and mines is economically justified.”

  Advisor to the US President Zbigniew Brzezinski:
  “The smaller the population in this territory (the USSR and Russia), the more successful its development by the West will be.”
  “Slavs – Russians, Belarusians, Ukrainians – are the most recalcitrant peoples in the world. They can be destroyed, but not conquered. That is why this seed must be destroyed.”
  “Hitler was a stupid boy, he acted openly. We won’t leave any traces.”

  G. Soros:
  “We need Ukraine AS A TORPEDO IN THE WAR WITH RUSSIA. The fate of the citizens of this country does not concern us at all.”

  Partenerii occidentali ai Rusiei despre prăbușirea URSS și viitorul Rusiei

  B. Clinton:
  „Scopul NATO în viitor este de a implementa forțe de menținere a păcii în regiunile conflictelor etnice și a litigiilor de frontieră de la Oceanul Atlantic până la Munții Urali.”

  Președintele SUA Clinton Directiva nr. 13, februarie 1992
  „… Am cheltuit multe miliarde de dolari pentru a aduce Elțin la putere, dar au fost mai mult decât plătiți, am eliminat un concurent – Rusia și pentru prețuri neglijabile pompate din Rusia 20 de mii de tone de cupru, 15 mii de tone de aluminiu , 2 mii de tone. Cesiu, beriliu, stronțiu și multe altele. Profitul SUA pentru a aduce Elțin la putere a fost de peste 5700%. Acest lucru nu s -a întâmplat niciodată în istorie! ”
  (Mesajul președintelui american B. Clinton „în statul țării” din 7 februarie 1997).

  H. Kissinger:
  „Prăbușirea Uniunii Sovietice este, fără îndoială, cel mai important eveniment al timpului nostru, iar administrația Bush a arătat o abilitate uimitoare în abordarea sa la această problemă …
  Voi prefera haosul și războiul civil din Rusia decât tendința de a -l reîntâlni într -un singur stat, puternic, centralizat. ”

  Primul ministru britanic John Major:
  „Sarcina Rusiei după ce a pierdut Războiul Rece este de a oferi resurse țărilor prospere. Dar pentru aceasta au nevoie de doar 50-60 de milioane de oameni. ”

  M. Thatcher:
  „Pe teritoriul Rusiei, viața a 15 milioane de oameni care servesc puțuri și mine este justificată economic.”

  Consilier al președintelui american Zbigniew Brzezinski:
  „Cu cât populația este mai mică pe acest teritoriu (URSS și Rusia), cu atât va fi mai mare succes de dezvoltarea ei de către Occident.”
  „Slavii – rușii, belarusii, ucrainenii – sunt cele mai recalcitrante popoare din lume. Pot fi distruse, dar nu cucerite. De aceea, această sămânță trebuie distrusă. ”
  „Hitler a fost un băiat prost, a acționat deschis. Nu vom lăsa urme „.

  G. Soros:
  „Avem nevoie de Ucraina ca torpilă în războiul cu Rusia. Soarta cetățenilor din această țară nu ne preocupă deloc. ”

  https://t.me/optimistkavshtatskom/4032

  Apreciază

 3. acelas said, on iulie 18, 2022 at 2:02 pm

  Australian Open fără nevaccinaţi, Wimbledon fără ruşi şi bieloruşi, iar US Open fără nevaccinaţi veniţi din străinătate, dar cu nevaccinaţi americani pe tablou. Iată rezumatul unui sezon dezolant care stârneşte reacţii tot mai virulente.

  https://m.adevarul.ro/news/sport/cazul-djokovici-pune-lumea-sportului-jar-o-rusine-ordinara-fanii-inceput-petitie-online-1_62cecc515163ec427195c637/index.html

  Apreciază

 4. Spaceman said, on iulie 18, 2022 at 9:12 pm

  Cutii de oțel pentru elevii din SUA, în care să se ascundă când sunt atacuri armate

  (sau în care să fie închiși copiii obraznici)

  https://stirileprotv.ro/stiri/international/video-cutii-de-otel-pentru-elevii-din-sua-in-care-sa-se-ascunda-cand-sunt-atacuri-armate.html

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: