SACCSIV – blog ortodox

Joe Biden: Urmeaza o Noua Ordine Mondiala condusa de SUA

Posted in JOE BIDEN, NOUA ORDINE MONDIALA, SUA by saccsiv on martie 22, 2022

Joe Biden, conform FANATIK, care citeaza The Independent:

”În planul economiei, ne aflăm într-un punct de inflexiune. Şi nu numai în plan economic, ci şi în lume. Asta se întâmplă odată la trei-patru generaţii. Aşa cum mi-a spus zilele trecute, într-o întâlnire confidenţială, unul dintre comandanţii mei militari de rang înalt, 60 de milioane de oameni au murit între 1900 şi 1946.

De atunci, am stabilit o ordine mondială liberală, iar asta nu s-a  mai întâmplat de mult timp. Acum mor o mulţime de oameni dar nicidecum nu suntem aproape de haos.

Este momentul în care lucrurile se schimbă dramatic. Va exista o nouă ordine mondială, iar noi vom trebui să fim în fruntea ei. Şi vom uni tot restul lumii libere prin această acţiune”

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on martie 22, 2022 at 7:23 pm

    Alt punct de vedere ….

    Apreciază

  2. Bond said, on martie 22, 2022 at 7:36 pm

    E o lume aflata pe ultima suta de metri, ne mai miram de un senil dement?

    Apreciază

  3. dd_2d said, on martie 22, 2022 at 7:39 pm

    Fiecaruia i se promite ca o sa fie sef in ordinea mondiala. Cand o sa mai fie doar 2-3 state nici nu o sa mai conteze. Cum e vb aia cu parcarea goala in care esti cel mai tare…?

    Apreciază

  4. John said, on martie 22, 2022 at 7:53 pm

    Avem o armată de generali care comandă o trupă în descompunere. Nu este departe ziua când vom angaja firme de pază se ne apere militarii aflați în posturile de santinelă. Le oferim astfel timp de meditație și pentru un „selfie” cu care să-și actualizeze „statusul”.
    https://politicaapocalipsei.net/2022/03/21/o-armata-lipsita-de-aparare/

    Apreciază

  5. scortisoara said, on martie 22, 2022 at 7:54 pm

    Apreciază

  6. arca lui Noe said, on martie 22, 2022 at 8:16 pm

    Cristina Martín Jiménez: Al treilea război mondial este aici.

    Cristina Martín Jiménez scriitoare și doctor în jurnalism, specializată în Clubul Bilderberg. Expert în geopolitică, manipulare și propagandă a structurior de comunicare și putere. Doctorat în jurnalism având ca temă Clubul Bilderberg.

    Se poate activa subtitrarea în limba română prin: Settings, subtitles/cc, Auto-translate, Romanian

    Apreciat de 1 persoană

  7. Felix said, on martie 22, 2022 at 8:26 pm

    „Când va veni antihristul, soarele se va stinge şi luna nu va mai lumina, puterile cerului se vor clătina, însă împărăţia antihristului va avea destulă lumină electrică peste tot, şi în biserici. Şi nenorociţii oameni i se vor închina lui ca unui dumne­zeu, aprinzând înaintea chipului său lumânări”.

    https://www.aparatorul.md/aratarea-mantuitorului-la-doi-copii-poruncile-si-proorocirile-vremurilor-de-pe-urma/
    👇
    https://m.ziuanews.ro/stiri/oamenii-de-tiin-avertizeaz-fenomenul-ce-a-adus-noaptea-de-peste-un-an-pe-p-m-nt-se-poate-repeta-1569336

    ☝️
    „Chiar înainte de venirea lui antihrist, la Lavra Peşterilor, în partea stângă a marii biserici vor fi scoase Crucea şi Marele prestol şi va fi deschisă o casă mondenă (“urâciunea pustiirii”)”

    Cum putem verifica chestiunea asta la Lavra Pesterilor in Ucraina?

    Apreciat de 1 persoană

    • Moca said, on martie 23, 2022 at 10:26 am

      …și nici măcar nu are originalitate această unealtă bicisnică a potrivnicului lui Hristos, numit ah– vorba cântecului Asta am mai avut !
      Cultul împăratului-zeu am mai avut de la nimrod, la asirieni, babilonezi, egiptenii vechi, romani, mongoli, trecând apoi în cel mai bogat în acest sens secol – al XX lea- cu ai săi Părintele Revoluției Proletare mumificat schimonosind moaștele, Fuhrerul, Il Duce, Tătucul Popoarelor și cea mai celebră mustață, Conducătorul mult iubit român și cel nord coreean. Deja vu, niente nuovo !!! De ce ne-am teme?! Hristos în mijlocul nostru !

      Apreciază

      • Felix said, on martie 23, 2022 at 3:15 pm

        Cei care vor accepta „pecetluirea” cu semnul antihristului, de ce nu s-ar mai putea pocăi?

        Răspuns al regretatului Părinte Athanasios Mytilineos la o întrebare din desfasurarea catehezei din data:
        03-12-95.

        Acest număr 666 în sine, așa cum îl avem în enumerarea numerelor, nu are nimic culpabil, nu are nicio semnificație și nicio valoare.
        De exemplu, atunci cand numaram: 665, 666, 667… si prin enumerare nu facem o deviere, un act de apostasie.
        Da, nu este ceva bizar, sa enumeram numărul…. Pentru ca unii sar sau evita numărul acesta si trec la următorul, deoarece 666 este considerat rau famat, și bizar, și de rău augur, și nu știu ce, pentru ca este numarul lui antihrist.

        Este un număr. Acest număr ar putea fi fara semnificatie și nu constituie ceva deosebit, ci indica numele cuiva.
        V-am mai spus ce înseamnă asta: gematria.
        Adică, atunci când avem un nume, să spunem Athanasios, scriu numele intr-o coloana verticala de câte o literă, A, i și așa mai departe și lângă fiecare litera, in dreptul fiecarei litere pun numărul său corespunzător.
        Eu spun „Atanasie”.
        A este 1, =1.
        θ este 9, =9.
        Din nou a = 1.
        Mai jos este n = 14… Dacă adaug aceste sub-numere acum, îmi fac totalul prin insumare si am corespondentul numelui. Numărul meu care corespunde numelui meu. La fel este și numele lui Antihrist.

        Adică, nu stiu dacă ma înțelegeți, numele Antihristului este criptat. Criptat, din mai multe motive. De aceea, unii oameni încearcă să-l descifreze, dar nu reușesc. Ei speculeaza ortografia unui nume și multe altele… Dar nu e corect.

        Când va veni Antihristul, atunci dragii mei, va fi evident, și chiar și cei doi Profeți Ilie si Enoh vor indica și vor spune că el este Antihristul. Dar el va fi descoperit numai credincioșilor trezvitori. Trezvia ne va sustine discernamantul. Adică cei care vor avea limpezimea inimii și a minții. Nu cei care vor face rationamente.
        Și traitorii vor spune atunci: acesta este Antihristul!
        În rest, s-a speculat că Gorbaciov a avut un semn pe cap și a fost o reminiscență a numarului 666 și nu știu ce, acesta este un abuz de interpretare. Nu este adevarat.

        Cu toate acestea, aș dori să ajung la întrebarea care s-a pus: de ce nu se vor mai putea pocăi cei care primesc numarul 666?
        Aici avem următoarele elemente.
        Să nu dormitez și ci trebuie sa fiu trezvitor ca să nu-mi impuna numarul 666 – sa fiu atent – dar nu in cazul in care va trebui sa ma hipnotizeze și
        să-mi impună 666.
        Aceasta impunere prin hipnotizare nu va fi valabila. Ca și cum cineva ar fi mai intai drogat și apoi botezat. Acest act primit prin drogare nu este valabil ca Taina. Sau sa te drogheze și să te căsătorească cu cineva. Este bine cunoscut faptul că atunci când nu există credinta si voința celui care va primi sau va sluji o Taina, de pilda Impărtășania, aceasta lipsa de credinta si de vointa, chiar din partea preotului daca ar fi – și uneori v-am spus acest lucru – caci preotul poate săvârși Taina fara ca sa aiba credinta ortodoxa si credinta in harul Tainei Euharistiei, Liturghia, si atunci va avea ca rezultat ca Impărtășania aceea va fi invalidă ca Taina, deci nu va lucra harul si va fi doar simpla paine si vin.
        Adică, dacă voi ameninta cu revolverul în biserica un preot pentru a cununa un cuplu, barbat si femeie, această Cununie, este invalidă ca Taina, nu lucreaza harul.

        Deci vorbim de aceste condiții care valideaza Taina!

        Atunci, inseamnă ca trebuie sa vrei mai intai să accepți semnul 666 al antihristului.
        Sa vrei din mai multe motive, de exemplu, ca să ai siguranța socio-economica, să nu fii nevoit sa parasesti orașul tau, casa ta, ca să poti avea ce sa mănânci și să bei, si sa nu fii nevoit să pleci în pustie, in munti…
        Este ceea ce auzim frecvent: o fac pentru copiii mei, asa cum spun cei mai multi! Auziti? Pentru copiii lor!!! Ce, nu va suna cunoscut sau vi se pare bizara scuza? Ce putem să spunem noi despre aceste scuze!? Ce ar mai fi de spus?!

        Asadar, inseamnă că vrei sa primesti numarul 666. Accepti semnul fiarei.
        Deci, de buna voie accepti actul pecetluirii… Aceasta pecetluire este o taina! Taina antihristului…
        Asa cum spune Sfantul Apostol Pavel despre acest lucru, despre numele sau numarul despre care vorbeam mai inainte… Sfantul Apostol Pavel ne spune: taina faradelegii. Este mentionat în a doua epistola către tesaloniceni. Taina faradelegii, spune Pavel, ca deja este la lucru, adica acționează deja.

        Deci, când accepti numarul 666 din toată inima, nu te mai poti pocăi pentru că
        te-ai lepadat de harul de la Botez in momentul pecetluirii cu semnul fiarei.
        Și devii apostat ireversibil, nu te mai poti pocăi. Observam acest inteles al lepadarii ireversibile în multe locuri din cartea Apocalipsei. Și în acele locuri este evidentiata aceasta concluzie: nu va mai putea sa se pocăiască cel care primeste numarul 666, ci devine hulitor.

        Pocăința nu este doar rodul voinței omenesti, ci este rodul voinței omenesti dar și al Harului Divin necreat impreuna-lucrator cu vointa omului!
        Fiți foarte atenți la acest aspect. Nici credinta nu este roada vointei omenesti. Credinta este roada harului necreat si vointa doar accepta aceasta lucrarea a harului Duhului Sfant.
        Toate aceste virtuti credinta, nadejdea si dragostea, sunt fapte pe care ni le insusim ca lucrare a harului Duhului Sfant.
        Deci, dacă Dumnezeu nu-mi mai trimite harul Duhului Sfant, energia necreata credinței ortodoxe, nu mai pot fi un credincios ortodox, daca nu-mi trimite energia necreata a iubirii, nu pot avea dragoste, și asa mai departe, energia necreata, harul care imi aduce mântuire, pe care nu o pot avea dacă Dumnezeu nu-mi trimite harul Duhului Sfant!
        Prin urmare, este vorba continuu, de o colaborare a harului cu vointa omeneasca. Nu este doar o chestiune de contributie omeneasca, ci deosebi de lucrarea lui Dumnezeu Care nu va mai da harul Său oamenilor care au acceptat semnul fiarei, numarul Antihristului, 666!

        Οἱ δεχθέντες τό «σφράγισμα» τοῦ Ἀντιχρίστου γιατί δέν θά μποροῦν νά μετανοήσουν; – YouTube

        Apreciază

    • Gigimutu said, on martie 23, 2022 at 1:35 pm

      Iar ai visat cosmare, bidoane !!!

      Apreciază

  8. John said, on martie 22, 2022 at 9:01 pm

    Oferta lui Putin pentru România! Pe vremea lui sailor Băse

    Apreciat de 1 persoană

  9. stef said, on martie 22, 2022 at 9:53 pm

    Ceva sau „cineva” incalzeste Antarctica la temperaturi de neimaginat pentru polul sud :

    Major Update! Antarctic Temps Spiking 90 Degrees Above Average/3 Days Now.

    CATASTROPHIC😱COLLAPSE OF ANTARCTICA NOW UNDERWAY(!)A BILLION TONS OF WATER RACING TOWARD SHORELINES!

    Apreciază

    • Moca said, on martie 23, 2022 at 10:35 am

      Este încălzirea care va duce la ridicarea nivelului oceanului planetar cu 1,5 până la 30 metri, inundînd mari porțiuni costiere și acoperind insule și de care vorbește Revelația, cum că locuitorii ostroavelor au fugit.
      În brâul de gheață care mărginește Pământul, Dumnezeu a adunat apele potopului, la retragerea lor. Înseamnă că mult păcătoși suntem toți oamenii, dacă Preabunul a hotarât să ne mai spele cu apele potopului pe unii dintre noi….

      Apreciază

  10. infiniteladder said, on martie 22, 2022 at 11:01 pm

    O parere interesanta a lui Tucker Carlson, el spune ca mass media americana impreuna cu unii politicieni sunt de acord cu interzicerea activitatii partidelor politice si a 3 canale de televizune a in Ucraina,desi clar miscarea nu e una demcratica, deoarece in cazul in care pe teritoriul american s-ar petrece o criza similara,stapanii ar apela la aceleasi metode precum marioneta lor Zelenskyy. https://www.youtube.com/watch?v=oifqp1bJp8Y
    Tot in cadrul emisiunii se relateaza ca un medic ucrainean a spus in cadrul unui interviu de la TV ca a ordonat personalului sau sa castreze soldatii rusi pentru ca ii considera „gândaci”.

    Studiu canadian sugereaza ca conspirationistii antivaccinisti pot fi identificati in randul celor care nu sunt de acord cu masurile economice luate de Occident impotriva Rusiei si cu versiunea oficiala a masinariei de propaganda.Sursa: https://www.ekospolitics.com/index.php/2022/03/public-attitudes-to-ukraine-conflict-by-vaccine-acceptance/
    https://www.mediafax.ro/social/studiu-persoanele-care-nu-cred-in-vaccinul-impotriva-covid-19-nu-cred-nici-ca-rusia-comite-crime-de-razboi-in-ucraina-20657814

    Apreciază

  11. […] Si dupa cum observăm ca merg lucrurile, exista o probabilitate ca intr-acolo sa impinga papusarii omenirea. Altfel de ce ar fi declarat Joe Biden ca urmeaza o Noua Ordine Mondiala condusa de SUA? […]

    Apreciază

  12. […] Joe Biden: Urmeaza o Noua Ordine Mondiala condusa de SUA […]

    Apreciază

  13. […] Joe Biden: Urmeaza o Noua Ordine Mondiala condusa de SUA […]

    Apreciază

  14. […] Urmeaza o Noua Ordine Mondiala condusa de SUA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.