SACCSIV – blog ortodox

Studiu suedez: Vaccinul împotriva COVID-19 de la Pfizer intră în celulele hepatice și este convertit în ADN

Posted in ADN, Coronavirus, PFIZER, Suedia, vaccin by saccsiv on martie 8, 2022

Nurse practitioner Sarah Rauner fills a syringe with the Pfizer Covid-19 vaccine to be administered to children from 5-11 years old are seen at the Beaumont Health offices in Southfield, Michigan on November 5, 2021. (Photo by JEFF KOWALSKY / AFP) (Photo by JEFF KOWALSKY/AFP via Getty Images)

THE EPOCH TIMES: Pfizer’s COVID-19 Vaccine Goes Into Liver Cells and Is Converted to DNA: Study

Vaccinul împotriva COVID-19 de la Pfizer intră în celulele hepatice și este convertit în ADN: Studiu

De Meiling Lee, 01 Martie 2022, The Epoch Time

ARN-ul mesager (mARN) din vaccinul împotriva COVID-19 de la Pfizer, este capabil să pătrundă în celulele hepatice umane și să fie transformat în ADN, potrivit cercetătorilor suedezi de la Universitatea Lund.

Cercetătorii au descoperit că, atunci când vaccinul cu mARN intră în celulele hepatice umane, acesta declanșează ADN-ul celulei, care se află în interiorul nucleului, pentru a crește producția de expresie a genei LINE-1 pentru a produce mARN.

Apoi, mARN părăsește nucleul și intră în citoplasma celulei, unde se traduce în proteina LINE-1. Un segment al proteinei numit cadru deschis de citire-1, sau ORF-1, se întoarce apoi în nucleu, unde se atașează la mARN al vaccinului și se transcrie invers în spike-ADN.

Transcrierea inversă este atunci când ADN-ul este făcut din ARN, în timp ce procesul normal de transcriere implică o porțiune din ADN care servește drept șablon pentru a face o moleculă de mARN în interiorul nucleului.

„În acest studiu, prezentăm dovezi că vaccinul COVID-19 mRNA BNT162b2 este capabil să intre în linia celulară hepatică umană Huh7 in vitro”, au scris cercetătorii în studiul publicat în CurrentIssues of Molecular Biology. „ARNm BNT162b2 este transcris intracelular în ADN în mod invers, la doar 6 [ore] după expunerea la BNT162b2”.

BNT162b2b2 este un alt nume pentru vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19, care este comercializat sub numele de marcă Comirnaty.

Întregul proces a avut loc rapid, în șase ore. Convertirea mARN al vaccinului în ADN și găsirea acestuia în interiorul nucleului celulei, este un lucru despre care Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au spus că nu se va întâmpla.

„Materialul genetic livrat de vaccinurile cu mARN nu intră niciodată în nucleul celulelor dumneavoastră”, a precizat CDC pe pagina sa de internet intitulată „Mituri și Realități despre vaccinurile COVID-19”.

Este pentru prima dată când cercetătorii au arătat in vitro, sau în interiorul unei farfurii Petri, modul în care un vaccin cu mARN este transformat în ADN pe o linie de celule hepatice umane, iar asta este ceea ce experții din domeniul sănătății și cei care verifică faptele au spus timp de mai bine de un an că nu ar putea avea loc.

CDC afirmă că „vaccinurile COVID-19 nu modifică și nu interacționează cu ADN-ul dumneavoastră în niciun fel”, susținând că toate ingredientele atât din vaccinurile COVID-19 cu mARN, cât și din cele cu vector viral (administrate în Statele Unite) sunt eliminate din organism odată ce sunt produși anticorpii. Aceste vaccinuri livrează materialul genetic care instruiește celulele să înceapă să producă proteinele spike care se găsesc la suprafața SARS-CoV-2, și care determină COVID-19 să producă un răspuns imunitar.

Pfizer nu a comentat concluziile studiului suedez, și a spus doar că vaccinul său cu mARN nu modifică genomul uman.

„Vaccinul nostru COVID-19 nu modifică secvența ADN a unei celule umane”, a declarat un purtător de cuvânt al Pfizer pentru The Epoch Times într-un e-mail. „El doar prezintă organismului instrucțiunile pentru a construi imunitatea”.

Peste 215 milioane sau 64,9% dintre americani sunt complet vaccinați la 28 februarie, iar 94 de milioane au primit o doză booster.

Studiul suedez a descoperit, de asemenea, proteine spike exprimate pe suprafața celulelor hepatice, despre care cercetătorii spun că ar putea fi ținta sistemului imunitar și, posibil, să provoace hepatită autoimună, deoarece „au fost raportate cazuri de persoane care au dezvoltat hepatită autoimună după vaccinarea cu BNT162b2”.

Cei care au scris despre primul caz raportat al unei femei sănătoase de 35 de ani care a dezvoltat hepatită autoimună la o săptămână după prima doză de vaccin Pfizer COVID-19, au declarat că există posibilitatea ca „anticorpii direcționați spre spike induse de vaccinare să poată declanșa, de asemenea, afecțiuni autoimune la persoanele predispuse”, întrucât s-a demonstrat că acele „cazuri severe de infecție cu SARS-CoV-2 sunt caracterizate de o dereglare autoinflamatorie care contribuie la afectarea țesuturilor”, de care proteina spike a virusului pare a fi responsabilă.

Proteinele spike pot circula în organism după o infecție, sau după o injecție cu un vaccin împotriva COVID-19. S-a presupus că proteina spike a vaccinului ar rămâne în cea mai mare parte la locul de injectare, și ar dura până la câteva săptămâni, la fel ca alte proteine produse în organism. Dar studiile arată că nu este așa.

Studiul de biodistribuție (pdf) al agenției de reglementare japoneze privind vaccinul Pfizer, a arătat că o parte din mARN s-a deplasat de la locul de injectare și prin fluxul sanguin, fiind găsit în diverse organe, cum ar fi ficatul, splina, glandele suprarenale și ovarele șobolanilor, la 48 de ore după injectare.

Într-un alt studiu, proteinele spike fabricate în organism după administrarea unei injecții Pfizer COVID-19, au fost găsite pe mici vezicule membranare, numite exosomi – care mediază comunicarea între celule prin transferul de materiale genetice către alte celule – timp de cel puțin patru luni după a doua doză de vaccin.

Persistența proteinei spike în organism „ridică perspectiva unei inflamații susținute la nivelul organelor care exprimă proteina spike, și a deteriorării acestora”, potrivit experților de la Doctors for COVID Ethics, o organizație formată din medici și oameni de știință „care caută să susțină etica medicală, siguranța pacienților și drepturile omului ca răspuns la COVID-19”.

„Atâta timp cât proteina spike poate fi detectată pe veziculele membranare derivate din celule, sistemul imunitar va ataca celulele care eliberează aceste vezicule”, au spus aceștia.

Dr. Peter McCullough, medic internist, cardiolog și epidemiolog, a scris pe Twitter că rezultatele studiului suedez au „implicații uriașe în ceea ce privește modificarea cromozomială permanentă, și sinteza constitutivă pe termen lung a proteinelor spike care conduce patogeneza unui nou gen de boli cronice”.

Nu se știe dacă descoperirile studiului se vor produce în organismele vii, sau dacă ADN-ul convertit din mARN al vaccinului se va integra în genomul celulei. Autorii au declarat că sunt necesare mai multe investigații, inclusiv în organisme vii întregi, cum ar fi animalele, pentru a înțelege mai bine potențialele efecte ale vaccinului cu mARN.

„În acest stadiu, nu știm dacă ADN-ul transcris invers din BNT162b2 se integrează în genomul celulei. Sunt necesare studii suplimentare pentru a demonstra efectul BNT162b2 asupra integrității genomice, inclusiv secvențierea întregului genom al celulelor expuse la BNT162b2, precum și a țesuturilor de la subiecții umani care au primit vaccinarea cu BNT162b2”, au declarat autorii.

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Spaceman said, on martie 8, 2022 at 5:15 pm

    Moderna va înființa în Kenya prima sa fabrică de vaccinuri anti-COVID-19 din Africa

    https://blacknews.ro/moderna-va-infiinta-in-kenya-prima-sa-fabrica-de-vaccinuri-anti-covid-19-din-africa/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.