SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei: Cateva reflectii referitoare la noua stare de nu stiu ce

Posted in Coronavirus, masca de protectie, razboi, STARE DE CRIZA, stare de urgenta, vaccin by saccsiv on martie 8, 2022

Am primit pe e-mail de la fratele mircea.v:

Cateva reflectii, ca nu ma pot abtine, referitor la noua stare de nu stiu ce, ce vrea statul roman sa o introduca, dupa ridicarea starii de alerta. Ca daca era si starea de alerta  si starea de nu stiu ce, nu dadea bine. Asa ca, statul, mass-media… au decis sa nu mai fie virus, si nimeni nu a mai auzit la tv, de ex., de virus. A disparut virusul.

Buun, deci statul ma considera infractor si din 2009 vrea sa ma amprenteze. Apoi, de prin 2017 vrea sa ma violeze obligatoriu, adica sa bage in corpul meu diverse substante despre care el, statul, nu stie nimic, nu isi asuma nimic, dar vrea ca eu sa semnez ca imi asum totul. Inclusiv ca pot muri. Din fericire, m-am opus si nu s-a legiferat „vaccinarea obligatorie”.

Si vine „pandemia”. 2020, martie.  Ma tine in casa, nu am voie sa ies la plimbare, cainii au voie, eu nu; ma pune sa scriu hartie cu unde merg, ora, si am voie doar anumite activitati; la biserica nu, ca e cel mai periculos; apoi masca, sau pampersul sau botnita obligatorie. Omul cu botnita plimba cainele fara botnita. Si amenzi cat cuprinde, si mari, nu asa. Propaganda de razboi nesimtita timp de 2 ani, cati infectati, cati morti; nimic despre vindecati. Si torturarea copiilor la scoala cu botnita; inclusiv la orele de sport. Unii chiar au murit.

Si, apoi vine bomboana de pe coliva, „vaccinul” salvator. Pe toate posturile tv, si ziare, gata, e 100% sigur, e obligatoriu, cine nu vrea, se da afara de la servici si altele asemenea. Ma pune statul sa ma vaccinez ca sa ma salvez, da el, statul, nu isi asuma nimic. Eu trebuie sa semnez si sa imi asum totul, inclusiv ca pot muri. Nu vreau, nu am certificat verde (asta doar de la circulatie poate fi, de la semafoare, militie), deci nu pot intra in unele magazine, statul nu ma primeste in institutiile sale, unele firme ma dau afara din servici… Plus amenzi peste amenzi. Nu mai prididesc sa ma amendeze, ba chiar angajeaza personal suplimentar doar pt a ma amenda. Ultima tinta, copiii. „Campanie a guvernului Romaniei in colaborare cu UNICEF” de nenorocire a copiilor. I-a luminat Dumnezeu pe parinti sa nu puna botul la manevra asta.

Si, cumpara statul zeci de milioane de vacinuri, care incep sa expire. Sant aruncate la gunoi (costa si lucrul asta), impreuna cu vreo 100 milioane de euro, cat au costat cele aruncate pana acum. In loc sa cumpere de exemplu anticorpi monoclonali, care ar fi salvat vieti, cumpara mult mai multe doze dacat populatia tarii. Adica, strategia statului s-a dovedit a fi criminala. Ar fi putut cumpara doze cat e populatia tarii, si de restul antiorpi monoclonali Nu mai vorbesc de azitrox, ivermectina, arbidol… „Astea nu sant bune, au efecte adverse serioase”, vindeca omul si nu mai moare. Nasol. In farmacii nu sant antivirale, medicii nu prescriu, doar la spital, ati… Si, cu toate astea, 50% din adulti nu s-au vaccinat.

Deci, dupa ce am fost terorizat 2 ani, vanat, interzis, amendat, pus la zid, facut terorist… plus cele de dinainte de 2020, dintr-o data, statul are nevoie de mine. Are nevoie sa fiu patriot, sa imi apar tara. Pai de ce sa n-o apere statul. Ca daca intreb ce e statul in conditii normale, ei imi spun ca statul santem noi –  guvernul,

parlamentul, institutiile statului in frunte cu supergonflatul sri si toate alilantilea. Dar daca se arata vreun razboi la orizont, dintr-o data statul sant eu. Sa o apere armata celor 1500 de generali, ca doar ei au desfiintat serviciul militar. Era un banc cu un cioban care avea 300 de caini si o oaie. Si ar mai fi si armata de badigarzi de la intrarea in magazine si diverse institutii, ca astia stiu cu tot felul de pistoale si scule de scanat. Astia stiu si medicina, si informatica…

Da acum intreb, cine a vandut petrolul la straini? Care Constitutie zice ca nu avem voie sa il vindem. Cine a permis sa fie vandute padurile, terenurile agricole, bancile, apa, electricitatea… la straini? Se vede ca numai din astea nestrategice si neimportante. Pai astia care au facut toate astea, astia sa apere tara vanduta pe bucati mari la straini. Sau, sa le trimita ordine de incorporare la astia de au cumparat bucatile astea mari. Nu? Bucata lor, interesul lor.

Ca eu sant speriat de covid, am traume psihice dupa 2 ani de terorizare, nu prezint incredere fiind terorist,  plus ca mi s-a lipit de fata si pampersul si nu pot face efort in conditiile astea.

Dar am o speranta. Mare. Sant sigur ca patria se poate baza pe multi dintre cei 50% de „vaccinati”. Aia activisti. Ei sant curajosi, bravi, au sange in instalatie, nu sant usor de dus cu vorba, si vor da piept cu dusmanul plini de barbatie fara a se scapa in pantaloni. Ce sa faci cu papagalii aia de 50% de „nevaccinati”…

Tagged with: ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dflorin78 said, on martie 8, 2022 at 1:16 pm

    KZ Sachsenhausen
    Lagărul de concentrare Sachsenhausen

    Printre cei executați în „Stația Z” au fost Józef Wojciech, Comandourile Operațiunii Musketoon, August Dickmann, John Godwin (ofițer Royal Navy), William Grover-Williams, campion în competițiile internaționale de automobilism. etc etc

    Ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, afirmă că inscripţia „Z”, vizibilă în aceste zile pe tancurile şi vehiculele militare ruseşti, a fost folosită de nazişti în cel dea-l Doilea Război Mondial. „Ocupanţii ruşi cu inscripţia nazistă Z (…) sunt destul de cunoscuţi. În 1943, staţia Z era situată lângă lagărul de concentrare Sachsenhausen, unde aveau loc masacre. Avea un loc special pentru împuşcare şi o cameră de gazare. Iată ce înseamnă lumea rusă”

    Apreciază

  2. Mihai T said, on martie 8, 2022 at 1:36 pm

    Colonelul Macgregor nu se lasă: ”Statele Unite fac un joc periculos prin faptul că-i ajută militar pe ucrainieni”.

    Clip din cadrul emisiunii lui Tucker Carlson de la Fox News, postat pe 7 martie. Invitat a fost colonelul DOuglas Macgregor, fost consilier al Secretarului Apărării din SUA (echivalentul funcţiei de ministru al apărării de la noi).

    În acest moment se pare că există o luptă aeriană deasupra Kiev-ului, apar informaţii că există avioane doborâte. E adevărat ? În ce direcţie merge conflictul ? Vom comenta acest breaking-news cu Douglas Macgregor, fost consilier al Secretarului Apărării şi colonel în retragere care a participat la lupte, ştie care sunt efectele, şi a câştigat experienţă. Mulţumesc că aţi acceptat să fiţi în direct.
    Cum aţi evalua această ştire şi altele de acest fel care sosesc din Ucraina ?

    – Mai întâi vreau să spun: Dumnezeu să binecuvânteze statul Arkansas şi pe Bryce-Mitchel. Omul a avut dreptate.
    În acest moment ne aflăm într-un punct foarte periculos. Avem un preşedinte al Statelor Unite care vrea ca piloţii ucrainieni să vină în Polonia, să se urce în avioane de vânătoare aflate la sol în Polonia, apoi să zboare cu ele în Ucraina pentru a se angaja în luptă împotriva ruşilor. Preşedintele a luat o decizie foarte bună când a refuzat să instituie zonă de interdicţie aeriană deasupra Ucrainei*. El acum trebuie să întoarcă imediat decizia luată. Acesta e primul pas decisiv prin care sărim calul, asta ar putea să ne transforme în co-beligeranţi în acest război. Moscova nu va privi cu ochi buni o asemenea acţiune.
    Până acum ruşii s-au arătat foarte ponderaţi faţă de noi, chiar dacă am trimis în mod constant cantităţi mari de echipament militar către ucrainieni. Dar prin această măsură am sărit calul. Ruşii au la dispoziţie o paletă de măsuri pe care le pot lua, de la rachete balistice tactice şi rachete de croazieră prin care să distrugă toate aeroporturile şi pistele din Polonia (sau din orice zonă a Europei unde am putea avea avioane de luptă), până la o lovitură nucleară. Vestea bună e că Putin nu va lansa un atac nuclear, decât dacă noi tragem primii. Şi nu-mi pot imagina ca preşedintele să facă asta. Dar oricum, e un pericol. Se pare că oamenii nu bagă de seamă acest lucru.
    Un alt aspect foarte important cu privire la ruşi: pentru ei asta e o problemă existenţială. Ruşii nu vor permite ca Ucraina să intre în Nato, sau în orice altă alianţă îndreptată împotriva Rusiei. Ei vor o Ucraină neutră. Aceasta e prima condiţie, şi ar trebui s-o acceptăm. Noi ar trebui să de-escaladăm conflictul, nu să-l escaladăm. Asta e foarte important.
    În ce-i priveşte pe ucrainieni, ar trebui să fim circumspecţi faţă de toate ştirile care vin acum din Ucraina. Din experinţă vă spun că nu poţi să ştii cu precizie absolută ce se întâmplă pe câmpul de luptă, decât dacă eşti acolo. Şi vom şti multe după ce se termină. Dar în acest moment, ar trebui să avem mare grijă şi să presupunem că majoritatea lucrurilor pe care le auzim (din ambele părţi) s-ar putea să nu fie exacte.
    Puteţi să ne spuneţi, din cunoştinţele dvs., care credeţi că e obiectivul. Pare că se doreşte prelungirea luptelor din Ucraina … pentru ce scop mai exact ? Eu nu înţeleg de ce o fac. Dvs. înţelegeţi ?
    – E o întrebare foarte bună, una la care merită să răspunzi. Eu cred că planul este să fie prelungite luptele, pe ideea că – în timp – ruşii pot fi scoşi din Ucraina (sau să plece singuri). Iar dacă armata rusă nu poate fi scoasă de acolo (ceea ce cred că mulţi oameni îşi dau seama că nu se va întâmpla), apoi planul e să fie completată distrugerea Ucrainei, prin transformarea ţării într-o zonă ca Afganistan-ul. Nici asta nu se va întâmpla, deoarece europenii nu vor participa la aşa ceva. Germanii au arătat deja foarte clar că vor continua să cumpere energie şi alimente din Rusia, la fel vor face şi alte ţări Europene. Sancţiunile, cum ai arătat şi tu, ne vor face mult rău nouă, nu vor conta prea mult pentru Rusia. China va fi alături de Rusia, ştie că e nevoită să o facă. Rusia are hrană şi energie din abundenţă, China le va achiziţiona pe toate. Rusia nu va suferi ca urmare a sacţiunilor noastre; de fapt, sancţiunile s-ar putea să surpe sistemul financiar pe care SUA l-au pus la punct pentru a pedepsi pe cei pe care nu-i agreează.
    E o tragedie să vezi atâţia oameni de bună-credinţă … personal ştiu mulţi oameni cu gândire conservatoare care susţin aceste măsuri. Ei nu înţeleg ce scop malefic au aceste lucruri, şi nu înţeleg ce efect distructiv au asupra ţării noastre. Şi apreciez că rămâi suficient de curajos în faţa atacurilor unor oameni ca Liz Cheney, şi spui adevărul în continuare. Mulţumesc, Doug Macgregor.
    – Cu plăcere.
    Liz Cheney a zis despre acest om că e ”o unealtă a lui Putin”. Puteţi să vă imaginaţi aşa ceva ?

    * ”zonă de interdicţie aeriană” deasupra Ucrainei ar fi însemnat ca avioanele SUA să atace avioanele ruseşti din spaţiul aerian al Ucrainei, adică ar fi fost război pe faţă între cele două tabere.

    Această idee cu trimiterea avioanelor – dacă a fost exprimată de Biden – nu a fost acceptată de autorităţile din Polonia.

    Comentariul unei alte persoane: Rusia ştie totul despre avioanele MIG, deoarece ei le-au proiectat. Probabil că le-ar fi doborât imediat ce intrau în spaţiul aerian al Ucrainei.

    Apreciază

  3. dd_2d said, on martie 8, 2022 at 1:48 pm

    Sfatul meu : La razboi pur si simplu te predai cand ai sansa.
    Daca iti cade o bomba in cap,se moare repede. De trait sa nu traiesti asa pe jumatate ca e chin.

    Statul m-a vandut 30 de ani. Nu intentionez sa mor pt stat. Asa ca rezistenta eroica nu o sa vada de la mine, La primul atac ma predau si fuck off. Ai sanse mai mari ca prizioner decat sa duc o lupta fara sens si pentru straini sau hoti.

    Apreciază

    • Simion P said, on martie 8, 2022 at 2:35 pm

      Fratioare, sa nici nu ajungi la primul atac. Iti iei arma si munitie cat de mult poti si dispari in codru.

      Apreciat de 1 persoană

  4. Christina said, on martie 8, 2022 at 3:38 pm

    Daca am fi avut macar cativa conducatori care sa apere poporul asta prea ingaduitor, acum ar gasit parghii si pretexte legale destule, ar fi jucat cartea covidului pana la capat:
    -testare si distantare sociala la vama, pentru cei care tranziteaza, plus scanarea temperaturii, ca prea au luat avant
    -testare si carantinare la domiciliu pentru romanii infectati, in special pentru barbati- sa vedem cu cine se duc ostilitatile…, sa ne amintim de cazurile in care au stat cu saptamanile/ lunile in carantina… ca asa spunea testul
    -distantare sociala la instructie, nu mai mult de 16 in incinta unitatilor militare…parca asa era la biserici)
    Dar daca a inceput telenovela cu razboiul, aia e… 11 septembrie e expirata, aselenizarea expirata, covid expirata, stati aproape la TV ca incepe alta…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.