SACCSIV – blog ortodox

Profesorul Luc Montagnier a murit ?

Posted in Coronavirus, Franta, vaccin by Vali on februarie 10, 2022

Sursa https://www.leparisien.fr/societe/sante/le-professeur-luc-montagnier-est-mort-10-02-2022-TYHN6AO6CBFFVJBAARVA6R46MI.php#xtor=AD-1481423552

Profesorul Luc Montagnier, 89 de ani, a murit marți seara, au aflat joi, colegii noștri de la „Liberation” .
Informație confirmată pentru jurnalul „Le Parisien” de primăria orasului Neuilly, care menționează certificatul de deces al acestuia.

Acest om de știință pensionar, fost membru al Institutului Pasteur și al CNRS, a fost recunoscut de Premiul Nobel pentru Medicină în 2008 pentru descoperirea virusului imunodeficienței umane (HIV), alături de profesorul Françoise Barré-Sinoussi.

Incepand cu anii 2000, el multiplicase poziţiile controversate care l-au marginalizat treptat de comunitatea ştiinţifică. Biologul apărase teorii privind emisia de unde electromagnetice de către ADN sau chiar asigurase că antibioticele pot fi folosite pentru a trata autismul.

Comentarii foarte controversate despre Covid

Luc Montagnier se poziționase iar împotriva vaccinării, estimând înca din 2017 și asta fără dovezi, că există riscul ca anumite vaccinuri „de a otrăvi treptat întreaga populație”.

Nota traducatorului:
Moartea profesorului a fost anuntata publicului abia joi dupa-amiaza de cateva media

Tagged with: , ,

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on februarie 10, 2022 at 7:07 pm

    „Vestea că Luc Montanier ne-a părăsit circulă pe internet. A plecat liniștit într-un spital înconjurat de rude. În afară de un apropiat al său care i-a confirmat moartea, nimeni altcineva nu a difuzat această știre. La urma urmei, ce pot spune laboratoarele sistemice placate cu argint ale minciunii? Că un om de știință de frunte care a considerat formulări m-ARN OTRAVĂ a murit? ÎMI DORESC ca vestea să nu fie adevărată, desi mi-e teama ca se intampla ceva foarte urat…”
    (…)
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/02/10/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ae%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%ba-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ad-%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b1/

    Apreciat de 1 persoană

  2. Un om said, on februarie 10, 2022 at 7:36 pm

    Nu cumva a fost ucis?

    Apreciat de 1 persoană

  3. Felix said, on februarie 10, 2022 at 7:51 pm

    „În 1983, Luc Montaigner și Françoise Barré-Sinoussi au descoperit un retrovirus (care este despistat si acum recent la cei vacinati n.n.) la pacienții cu glande limfatice umflate care atacau limfocitele – un fel de celulă sanguină foarte importantă pentru sistemul imunitar al organismului. Retrovirusul, numit mai târziu Human Immunodeficiency Virus (HIV), s-a dovedit a fi cauza bolii imunodeficienței SIDA. Această descoperire a fost crucială în îmbunătățirea radicală a metodelor de tratament pentru cei care suferă de SIDA.”

    Întrebare:
    Dacă ne uităm la curba OMS, de când au început vaccinările din ianuarie, curba care arată noi infecții împreună cu decesele a explodat. În special în rândul tinerilor.

    Luc Montangier:
    Da. Cu tromboze etc.

    Întrebare:
    Cum vedeți programul de vaccinare în masă? Vaccinarea în masă în comparație cu tratamentele care funcționează și nu sunt scumpe?”

    Luc Montangier:
    Este o greșeală enormă, nu-i așa? O eroare științifică, precum și o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă. Cărțile de istorie vor arăta acest lucru, pentru că vaccinarea este cea care creează variantele. Pentru virusul SarsCov, există anticorpi creați de vaccin. Ce face virusul? Moare sau găsește o altă soluție? Noile variante de virusi sunt produse și ele rezultă din vaccinare
    O vedeți în fiecare țară, e la fel: curba vaccinării este urmată de curba deceselor. Urmăresc îndeaproape acest lucru și fac experimente la institut cu pacienți care s-au îmbolnăvit de Corona după ce s-au vaccinat. Este demonstrat că cei vaccinati creează variantele care sunt rezistente la vaccin”.

    Întrebare:
    Ar trebui să ne vaccinăm în timpul unei Pandemii?

    Luc Montangier:
    Este de neconceput. Mulți oameni știu acest lucru. Epidemiologii o știu. Anticorpii produși de vaxin sunt cei care permit infecției să devină mai puternică. Este ceea ce numim îmbunătățirea bolii prin dependenta de anticorpi, ceea ce înseamnă că anticorpii favorizează o anumită infecție. Anticorpii se atașează de virus si din acel moment are receptorii. Anticorpii îi avem în macrofage etc. Se dezvolta virusii și nu întâmplător, ci din cauza faptului că sunt legați de anticorpi. Este clar că noile variante sunt create de selecția mediată de anticorpi din cauza vaccinării, ma ascultati, este OK ce va spun?

    Dr. Luc Montagnier said: “It is clear that the new variants are created by antibody mediated selection (ADE) due to the vaccination, OK?” – Cannabis And Cancer
    https://cannabiscancersite.wordpress.com/2021/12/03/luc-montagnier-said-it-is-clear-that-the-new-variants-are-created-by-antibody-mediated-selection-ade-due-to-the-vaccination-ok

    Apreciat de 1 persoană

  4. geo said, on februarie 10, 2022 at 7:57 pm

    https://www.france24.com/en/live-news/20220210-luc-montagnier-hiv-discoverer-who-ended-a-pariah

    Normal…daca a iesit din linia oficiala, apropo, ai nostri au zis ceva de ridicarea etapizata a restrictiilor…unde sunt toti jurmii, cherechesii si toti cioclii apocaliptici care prvesteau zi si noapte dezastrul iar msm oficiala ii cauta la dinti sorbindu-le prestioasele cretinisme debitate…

    Apreciat de 1 persoană

  5. Clement said, on februarie 10, 2022 at 8:00 pm

    Familia nu a vrut sa se comunice imediat stirea.
    A plecat la Domnul inconjurat de copiii sai , cu constiinta impacata.
    Protestul care urmeaza sa se desfasoare la Paris si Bruxelles va reprezenta si un omagiu adus Doctorului si Omului Luc Montagnier.
    https://www.lefigaro.fr/actualite-france/le-professeur-luc-montagnier-prix-nobel-et-figure-des-anti-vaccins-est-mort-20220210

    Apreciat de 2 persoane

    • Geo said, on februarie 11, 2022 at 4:09 am

      https://www.cotidianul.ro/am-ajuns-sa-distrugem-doze-de-vaccin/

      Doar vreo douaj’ de milioane de euro…nu mai intreb ce se puteau face cu banii ăștia ca mi se face rau…numai topanimeni? Spitale nu catedrale? Nu mai scriem cântece? Numai facem filmulete? Nu ne mai revoltam in social media? doar atat: miliția, dna, curtea de conturi ve face ceva? Vor recupera banii ăștia, alături de alții cheltuiți aiurea, spitalul de la Letcani? Acum inteleg de ce cerea arafat să fie ocrotit de anchete…

      Apreciază

  6. acelas said, on februarie 10, 2022 at 9:22 pm

    Da, se pare ca da…, desi s-a spus ca ar fi fake, pare-se ca e real.

    https://m.hotnews.ro/stire/25359927

    la cate a spus, posibil sa fi murit mucenicit… Nu vad nimic de cauza a mortii..

    Apreciază

  7. nexus said, on februarie 10, 2022 at 10:04 pm

    “În acest videoclip am postat o mărturie a dr. Kary Mullis din momentul în care a început să aibă îndoieli serioase cu privire la modelul „HIV = SIDA = moarte”, care a fost impus zeci de ani de către sistemul medical oficial. Teoria principală presupune că un virus al imunodeficienței umane (HIV) determină o categorie de simptome și o boală numită sindromul imunodeficienței dobândite (SIDA). Kary Mullis, Laureat al premiului Nobel și cel care a creat tehnica reacției în lanț a polimerazei (PCR), de amplificare a materialului genetic utilizat în detectarea HIV și a altor „viruși”, povestește despre modul în care a început pentru prima dată să-și pună întrebări în legătură cu teoria oficială a HIV / SIDA. Mărturia este dintr-un interviu inclus într-un DVD ediția House of Numbers Deluxe și am prezentat profunda poveste a lui Kary mai jos:

    – Kary a pus prima oară la îndoială modelul HIV / SIDA în timp ce lucra ca consultant la Specialty Laboratories din Santa Monica, California.
    – Lucra la un proiect care implica măsurarea HIV în sângele oamenilor.
    – Trebuia să aplice din nou pentru o altă subvenție la Institutul Național de Sănătate (NIH) și pentru asta trebuia să scrie o lucrare.
    – Prima frază a lucrării a fost „HIV este cauza probabilă a SIDA” și apoi a încercat să caute o lucrare științifică de referință în susținerea acestei afirmații.
    – Kary a întrebat câțiva virologi și ei l-au asigurat că nu avea nevoie de o lucrare de referință , dar Kary nu a acceptat să mintă.
    – Inițial Kary a căutat online lucrări care să dovedească cauzalitatea HIV / SIDA, dar după ce nu a găsit nimic a început să întrebe așa-numiții experți.
    – Kary a întrebat mulți cercetători în domeniul SIDA în legătură cu o lucrare de referință, dar niciunul dintre ei nu a avut nimic să-i dea.
    – Kary devenise „într-adevăr speriat” și a realizat că „nimeni nu știe cu adevărat nimic și totul este o mare farsă”.
    – Cu ultima picătură de „credință în sistem”, Kary spera că cel care câștigase premiul Nobel pentru „descoperirea” HIV, Luc Montagnier, ar da un răspuns satisfăcător la întrebarea dacă „HIV este cauza probabilă a SIDA”.
    – Luc Montagnier a vorbit la un seminar din San Diego pentru deschiderea Departamentului de Cercetare a SIDA, care mplica o importantă finanțare federală.
    – Fondatorul Departamentului a fost Flossie Wong-Staal, al cărui consilier academic a fost Robert Gallo, persoana care era adesea creditată pentru că „dovedise” cauzalitate HIV / SIDA.
    – După ce Luc a vorbit, au mers la o tratație cu „vin și brânză”, după care Kary i-a cerut lui Luc dacă știa o referință pe care o putea folosi ca să dovedească cauzalitatea HIV / SIDA.
    – Luc Montagnier, așa-numitul „fondator” al HIV, i-a spus inițial lui Kary să facă referire la raportul NIH / Centrul de Control și Prevenire a Bolilor (CDC), dar Kary a refuzat pentru că nu era o lucrare științifică.
    – Luc i-a spus apoi lui Kary că ar putea să facă referire la două lucrări recente care au implicat uciderea rapidă a unor primate cu alte „retrovirusuri”, care se spune că ar insera ARN-ul lor într-o celulă gazdă pentru a produce ADN propriu (prin urmare inversarea ADN-ului obișnuit în direcția ARN-ului), spre deosebire de SIDA care are un presupus timp de supraviețuire de 11 ani.
    – Luc a plecat apoi, în timp ce colegii săi se uitau la el cum că „ar fi trebuit să aibă un răspuns mai bun decât acesta”.
    – Kary a crezut într-adevăr că Luc avea un răspuns cu privire la motivul pentru care „HIV este cauza probabilă a SIDA”, dar nu a avut.
    – Kary subliniază că oamenii care promovează agenda HIV / SIDA nu doresc să fie interogați și sunt „dispuși să facă orice pentru a preveni acest lucru”.

    Aceasta este o mărturie puternică care arată cum funcționează în spatele ușilor închise crearea narațiunii de către știința medicală oficială și care este atât de evidentă astăzi cu Covid-19, așa cum a fost în anii 1990 cu HIV / SIDA. „

    Nimic nou sub soare.

    Apreciază

    • Felix said, on februarie 11, 2022 at 1:04 pm

      Exista un brevet pentru crearea hiv / SIDA Virus: Dr. Robert Gallo

      I have a patent for creating HIV/AIDS Virus: Dr. Robert Gallo | Adonis Diaries
      https://adonis49.wordpress.com/2015/02/17/i-have-a-patent-for-creating-hivaids-virus-dr-robert-gallo/
      Exista un brevet pentru crearea hiv / SIDA Virus: Dr. Robert Gallo

      În aprilie 1984, Dr. Robert Gallo a depus o cerere de brevet statele Unite pentru invenția sa, HIV / SIDA Virus.
      În mod normal, atunci când un brevet este depus și aprobat, cum e cazul Dr. Gallo, oricine utilizează produsul sau invenția datorează o plată de redevențe inventatorului.
      Astfel, ținând cont legile de proprietate intelectuală la interpretările lor cele mai complete, trebuie doar să ne întrebăm de ce Dr. Gallo nu a fost încă să depună un proces care încearcă să recupereze daunele din utilizarea invenției sale?

      Oricât de ciudat ar suna acest scenariu, are nevoie de o analiză suplimentară. Dovezile științifice par complete și convingătoare, virusul SIDA este un designer bi-produs al programului sua virus special.
      Programul Special Virus a fost un program federal de dezvoltare a virusului care a persistat în Statele Unite din 1962 până în 1978.
      Virusul special american a fost apoi adăugat ca „compliment” pentru inoculările vaccinale din Africa și Manhattan.
      La scurt timp după aceea, lumea a fost copleșită de infecții în masă ale unui retrovirus uman care diferă de orice boală umană cunoscută, a fost extrem de contagioasă și, mai important, te poate ucide.

      O revizuire a Special Virus Flow Chart („logica de cercetare”) arată că Statele Unite căutau o „particulă de virus” care să aibă un impact negativ asupra mecanismelor de apărare ale sistemului imunitar. Programul a încercat să modifice genomul particulei de virus în care să se îmbine într-un animal „boală irosită” numită „Visna”. Potrivit Proceedings of the United States of America, SIDA este o dezvoltare evolutivă, de laborator a virusului Visna, detectat pentru prima dată la oile islandeze.
      Recent, oamenii de știință americani și mondiali confirmă cu certitudine 100% geneza de laborator a SIDA. Acest fapt este subliniat în continuare atunci când se trece în revistă natura „multiplicat-spliced” a genei HIV „tat” și Dr. Gallo lui 1971 speciale virus de hârtie, „Reverse Transcriptase de tip C virus particule de origine umană”. Dr. Gallo’s 1971 Special Virus paper is identical to his 1984 announcement of AIDS.
      (…)
      Concluzii:
      Este posibil să nu știm niciodată cine a fost prima persoană care a fost infectată cu HIV sau exact cum s-a răspândit de la acea persoană inițială. Oamenii de știință care investighează posibilitățile devin adesea foarte atașați de teoriile lor individuale „pentru animale de companie” și insistă că al lor este singurul răspuns adevărat, dar răspândirea SIDA ar fi putut fi indusă de o combinație a multor evenimente diferite.
      Fie prin injecții, călătorii, războaie, practici coloniale sau inginerie genetică, realitățile secolului 20 au avut, fără îndoială, un rol major de jucat.
      (…)
      http://www.avert.org/origin-hiv-aids.htm#sthash.MCcuPxlX.dpuf

      1.Worobey, M. et al (2010) ‘Island biogeography reveals the deep history of SIV’ Science 329(5998):1487
      2.Sharp, P.M. & Hahn, B.H. (2011) ‘Origins of HIV and the AIDS pandemic’ Cold Spring Harbour Perspectives in Medicine 1(1):a006841
      3.Gao, F. et al (1999) ‘Origin of HIV-1 in the chimpanzee Pan troglodytes troglodytes’ Nature 397(6718):436-441
      4.Bailes, E. et al (2003) ‘Hybrid Origin of SIV in Chimpanzees’ Science 300(5626):1713
      5.Sharp, P.M. and Hahn, B.H. (2011) ‘Origins of HIV and the AIDS pandemic’ Cold Spring Harbour Perspectives in Medicine 1(1):a006841
      6.Sharp, P.M. & Hahn, B.H. (2011) ‘Origins of HIV and the AIDS pandemic’ Cold Spring Harbour Perspectives in Medicine 1(1):a006841
      7.Chen, Z. et al (1997) ‘Human Immunodeficiency Virus Type 2 (HIV-2) Seroprelavence and Characterization of a Distinct HIV-2 Genetic Subtype from the Natural Range of Simian Immunodeficiency Virus-Infected Sooty Mangebeys’ Journal of Virology 71(5):3953-3960
      8.Sharp, P.M. & Hahn, B.H. (2011) ‘Origins of HIV and the AIDS pandemic’ Cold Spring Harbour Perspectives in Medicine 1(1):a006841
      9.Science (1998) ‘Oldest Surviving HIV Virus Tells All’ (accessed 11/01/2016)
      10.Faria, N.R. et al (2014) ‘The early spread and epidemic ignition of HIV-1 in human populations’ Science 346(6205):56-61
      11.BBC News (2014, 3 October) ‘Aids: Origin of pandemic ‘was 1920s Kinshasa’
      12.Faria, N.R. et al (2014) ‘The early spread and epidemic ignition of HIV-1 in human populations’ Science 346(6205):56-61
      13.Faria, N.R. et al (2014) ‘The early spread and epidemic ignition of HIV-1 in human populations’ Science 346(6205):56-61
      14.University of Oxford News (2014, 3 October) ‘HIV pandemic’s origins located’
      15.Hymes, K.B. et al (1981) ‘Kaposi’s sarcoma in homosexual men: A report of eight cases’ Lancet 2(8247):598-600
      16.Centers for Disease Control (CDC) (1981, 4 July) ‘Kaposi’s Sarcoma and Pneumocystis Pneumonia among Homosexual Men- New York City and California’ MMWR Weekly 30(4):305-308
      17.Brennan, R.O. & Durack, D.T. (1981) ‘Gay compromise syndrome’ Lancet 2(8259):1338-1339
      18.Centers for Disease Control (CDC) (1982, 9 July) ‘Opportunistic infections and Kaposi’s Sarcoma among Haitians in the United States’ 31(26):353-4,360-1
      19.Centers for Disease Control (CDC) (1982, 16 July) ‘Epidemiologic notes and Reports Pneumocystis carinii Pneumonia among persons with hemophilia A’ MMWR Weekly 31(27):365-367
      20.Centers for Disease Control (CDC) (1982, 24 September) ‘Current Trends Update on Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS)- United States’ MMWR Weekly 31(37):507-508,513-514
      21.Farmer, P. (1992) ‘AIDS and Accusation: Haiti and the Geography of Blame’ University of California Press

      Apreciază

  8. Felix said, on februarie 11, 2022 at 2:05 pm

    Cei complet vaccinați ar putea suferi deja de SIDA indusă de vaxxin, sugerează datele guvernamentale

    https://www.naturalnews.com/2022-02-10-fully-vaccinated-suffering-jab-induced-aids-data.html#
    👇

    „Verificarea faptelor” este de fapt doar programarea secretă a CIA, spălarea creierului: RAPORT

    https://www.naturalnews.com/2022-02-11-fact-checking-secret-cia-programming-brainwashing.html#

    Apreciază

  9. Apa trece, pietrele rămân said, on februarie 11, 2022 at 2:47 pm

    Comentariu preluat

    „Să le luam pe rând !
    Profesorul Luc Montagnier primeste premiul Nobel in medicina pentru descoperirea HIV-SIDA.
    Profesorul Luc Montagnier avertizeaza ca vaccinatii se vor confrunta cu o epidemie crunta de HIV-SIDA.
    Moderna anunta la fix ca vaccinul pentru HIV-SIDA este aproape gata.
    Profesorul Luc Montagnier decedeaza, extrem de convenabil ca vorbea prea mult.
    La o zi dupa decesul lui Montagnier, printul mostenitor Herry al coroanei britanice spune ca este OBLIGATIA fiecarui intepat sa isi faca un test HIV -SIDA. Este complet acum puzzle-ul ?
    Este.
    Din pacate este un puzzle cu viata si sanatatea oamenilor ce au fost inselati, amagiti, mintiti de catre lideri politici, religiosi si de o chestie pe nedrept numita stiinta.”
    Hans M.

    Diana Talasman

    Apreciază

  10. gheorghe said, on februarie 11, 2022 at 3:12 pm

    A zis ceva bun, la sfarsit…
    Virusul nevazut dar descoperit…. nu va suparati, a fost „nobelizat” fiindca sustinea ca a gasit ceva de ne-vazut, atat de mic AR FI daca nu s-ar povesti, … un virus.

    Bineinteles ca nu este vreun virus HIV cum nu e nici acum vreun virus ci bacterie ne-specifica fiziologiei umane si „altoita” sa o turbeze….

    Acum, SARS-u’ imprastiat in aer ca … vaccin ne-consimtit face exact ce ar fi facu birus lui Montagnier – strica „mersul” in om care se capata („achizitioneaza”! – de parca el vrea s-o cumpere!) o stare defectuoasa, definita ca deficienta imunologica., imuno-deficienta in starea fiziologicas de … SINDROM.
    Adica, Sindrom Imuno-Deficitar Achizitionat = SIDA.
    Cu asta s-au capatat toti injectatii.

    Nu poate exista anti-virus fata de o bacterie sau otrava – biologica (veninuri) ori chimice (cianura, …)
    Tratamentul se numeste anti-bacterian sau bactericid, omorator de bacterii care sint organisme, sin VII si fac ce pot sa traiasca ele, nu noi.
    –-
    Dumnezeu sa-l ierte ca macar a vrut sa mai repare din efectul ucigas al minciunilor, desi… prea tarziu… a strigat cam „la pereti”!
    Numartati mortii si deschideti capitoll nou pentru „generatia SIDA” = toti injectatii „real”, nu cu apa salina ori coctail de vitamine – si ei complici la reducera populatiei cu halate albe ca pluton de executie.

    Apreciază

  11. MI said, on februarie 11, 2022 at 7:06 pm

    A republicat asta pe Ioana.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.