SACCSIV – blog ortodox

Moderna și Astra lucrează la vaccinul mARN împotriva problemelor cardiace

Posted in vaccin by Vali on februarie 10, 2022

Sursa: https://evadare.ro/stiinta-si-tehnica/moderna-si-astra-lucreaza-la-vaccinul-marn-impotriva-problemelor-cardiace/

Un mare noroc că există aceste firme, care se ocupă să rezolve orice problemă apare în viața omului! Cum ar fi miocardita sau pericardita la tineri. Și iată că aceste firme generoase trec peste rivalități și lucrează împreună ca să ne ajute. Deși Astra a folosit altă tehnologie decât mARN la vaccinul său – oprit de la utilizare de unele țări rele – acum merge pe această variantă, în alianță cu firma americană.

Moderna a lansat ieri următorul mesaj:

„Ce-ar fi dacă #mARN ar putea trata boli #cardiovasculare, care pun în pericol viața, cum ar fi #infarctul? Colaborăm cu @AstraZeneca la o terapie mARN (AZD8601), care codifică VEGF-A pentru a promova recuperarea funcției cardiace prin regenerarea țesuturilor”

Mesajul e însoțit de o imagine, care schmatizează: VEGF-A codificat în mARN, într-o soluție salină plus injecție epicardială (direct în inimă!) produce proteina VEGF. La final e și un comunicat pentru investitori, remis cu câteva luni în urmă, pe 15 noiembrie 2021.

Din comunicat aflăm că s-a intrat în faza a doua a studiului și că VEGF-A înseamnă factor de creștere A pentru creștere vasculară endotelială. În timpul unui infarct se pierd până la un miliard de celule ale inimii, iar terapia mARN ar putea ajuta la refacerea lor.

Interesant că Moderna nu mai numește injecția mARN „vaccin” și a revenit la o numi terapie genetică. Abia aștept să văd vedetele de televiziune și frumoasele de pe instagram cu poze detaliate cum și-au făcut injecția în inimă. Poate și pe președinte cu tricoul suflecat, cu acul înfipt ca la vampiri. Că a făcut furori între doamne data trecută, când și-a dezgolit brațul.

Ce e sigur, e că terapia a funcționat de minune pentru Moderna. De unde în ultimele 6 luni firma americană a pierdut 64% din valoarea de piață, după comunicatul de ieri, a câștigat într-o singură zi aproape 7%.

I-a venit în ajutor și agenția Reuters, care tot ieri a lansat informația că:„Riscul problemelor cardiace crește după Covid și efectele vaccinului mARN nu diferă pentru pacienții bolnavi de cancer”.

Aceasta e versiunea oficială: că toate problemele cardiace apar după Covid. Care în etapa omicroniană nu mai poate fi deosebit nici în versiunea oficială de o răceală. Dar îți paradește inima. Din știrea de la Reuters lipsește cuvântul „nevaccinați”. Deci, cum în țările occidentale majoritatea populației e dublu vaccinată, nu pare să fi fost luat în calcul acest detaliu în trierea celor care au făcut Covid după ce s-au vaccinat.

În schimb, există chiar și oficial o sumedenie de studii, care atestă creșterea riscului de miocardită și pericardită după vaccinarea anti-covid. Corelația a fost admisă inclusiv de EMA (Agenția Europeană a Medicamentului), după cum a consemnat chiar Reuters anul trecut.

Alte cercetări solide citate și de autorități din literatura științifică recentă includ:

Studiu efectuat pe armata americană, publicat în revista mediciniștilor americani despre miocardită după „imunizarea” cu mARN.

Studiu privind miocardita acută după vaccinarea anti Covid 19 cu mARN, în aceeași revistă de prestigiu

Alt studiu pe același subiect al cercetătorilor din Israel pentru vaccinul BioNTech Pfizer

Studiu al cercetătorilor din Fairfax Virginia, despre efectele temporare privind miocardita după vaccinarea Covid.

Alt studiu al cercetătorilor din SUA și Italia, pe același subiect. Sau această informare publică, din 2022, a statului Ontario. În care se notează că, dintre cazurile semnalate de miocardită post-vaccinare, 76% au apărut la bărbați, 70% după a doua doză

Autoritățile canadiene notează că rata miocarditei și pericarditei la bărbații între 18-24 de ani e mai mare de 4,6 ori după vaccinul Moderna, dar în comparație cu cel de la Pfizer după a doua doză. Deci comparăm două belele între ele.

Oricum, există și varianta pastilelor pentru inimă de la Pfizer. De pildă, în 2019, compania condusă de Albert Bourla a primit aprobare pentru un tratament cardiac accesibil, care costă doar 225.000 de dolari pe an! Asta chiar îți face inima să bată.

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Daniel said, on februarie 10, 2022 at 3:05 pm

    „Ce im plac astea” …..! Noi creem problema (pericardita/miocardita …. si altele) si acum venim sa rezolvam problema. Nu sunt prooroc dar la cum au mers lucrurile cu zeama pe post de vaccin sigur va fi vuiet de intepaturi pe viitor cand o vor scoate pe strase.

    Apreciază

  2. Simion P said, on februarie 10, 2022 at 3:26 pm

    Asa fac ei banii. Problema si solutie

    Apreciază

  3. Ines said, on februarie 10, 2022 at 3:37 pm

    Deci soluția unei boli a creat alta mult mai grava, de inima. Asta da afacere murdara.

    Apreciază

  4. Un om said, on februarie 10, 2022 at 4:30 pm

    Noi credem în Dumnezeu, nu în Moderna, AstraZeneca sau Pfizer!

    Apreciat de 2 persoane

  5. scortisoara said, on februarie 10, 2022 at 4:50 pm

    Apreciază

  6. puritatea sângelui said, on februarie 10, 2022 at 5:33 pm

    https://odysee.com/@Hemeroteca:f/PRBLD-CVD19-HEM:4

    SÂNGELE PUR ȘI COVID-19

    Este într-adevăr o victorie pentru noi faptul că după aproape doi ani începe să se îndulcească tirania covidiană? Nu, nu este o victorie a noastră, este doar o schimbare de tactică a plutocrației.

    SĂ TRECEM ÎN REVISTĂ DAUNELE

    Aproape doi ani de demonstrații pașnice nu au determinat scăderea (semnificativă) a măsurilor de control covidian și nici n-au împiedicat inocularea masivă. Dacă demonstrațiile precum cele care s-au desfășurat în Canada și în Europa sunt acum permise, este doar pentru reducerea frustrării cumulate și pentru a da celor care nu s-au vaccinat senzația de falsă victorie.

    Acum ne confruntăm cu tragedia că jumătate din planetă sunt oameni modificați genetic, iar cealaltă jumătate (în acest moment) au sânge uman pur, iar în fața acestui scenariu omenirea se află în pericol de extincție, iar agenda satanică tehno-comunistă își continuă marșul fără nici o problemă.

    În prezent sunt evidente efectele unui an de inoculări cu nanotehnologie: boli neurologice ireversibile, imunodeficiență, tot felul de boli cardiace și decese bruște. Acest lucru este nimic față de ceea va veni în următoarele luni și ani (a se vedea documentul SPARS PANDEMIC, VIDEO despre grafen și virusul marburg și raportul privind defibrilatoarele automate), 5G este deja pornit intermitent dar constant pe întreaga planetă (antenele au fost instalate în perioada carantinelor), și efectele inoculărilor vor fi și mai evidente la supraviețuitorii înțepăturilor experimentale, bipezii modificați genetic.

    Între timp, sistemul de identificare biometrică, monedele digitale, venitul de bază universal și sistemul de credite sociale chineze continuă și vor continua să fie impuse fără nici o rezistență din partea unei populații mondiale torturate și indoctrinate timp de doi ani.

    Și dacă toate acestea nu erau în sine o imagine sumbră, ne aflăm în ceea ce, în opinia mea, este cea mai gravă și mai fundamentală problemă, cea a purității sângelui.

    OBSESIA SÂNGELUI

    Nu este o coincidență sau întâmplare faptul că agenda transhumanistă cu operațiunea sa COVID-19 a vizat sângele uman ca unic obiectiv, mai întâi prin lipsa de oxigenare din cauza purtării măștii, și apoi prin teste și inoculări nazale.
    Tehno-satanistii ar fi putut instala agenda communist-transhumanistă de-a lungul unui proces lung, lent și nedureros, prin intermediul cipurilor subcutanate sau implantate în creier, deghizate ca modă pragmatică de avangardă, iar sistemul de credite sociale chinezești ar fi fost deghizat ca o democrație egalitară, fiind instalat prin reglementări făcute în pași mici, treptați și constanți.
    Dar nu a fost așa, în acești doi ani a existat doar o tortură și un sadism cinic față de întreaga umanitate, din partea elitei transhumaniste satanice și un atac sistematic asupra purității sângelui uman. Deci, este logic să întreb, cine sunt cei care beneficiază de atâta durere și de denaturarea sângelui uman?
    Evident singurii beneficiari sunt demiurgii, gazdele și închinătorii săi de pe această planetă. Demiurgii a revendicat întotdeauna suferința și sângele prin jertfele rituale în întreaga istorie umană.
    Coruperea sângelui prin nanotehnologie face parte din agenda demiurgică transhumanistă, care disprețuiește rasa umană. Ascultă doar ce spun promotorii acestei agende ca evreul Iuval Noe Harari și Geordie Rose.

    HIBRIDIZAREA/AMESTECUL ÎNTRE OAMENII CU SÂNGE PUR ȘI OAMENII INOCULAȚI

    Această relaxare aparentă a regimului covidian, urmărește printre altele bastardizarea hibridă dintre oamenii cu sânge pur și bipezii modificați genetic. După cum se întâmplă după războaie, instinctul biologic de a se reproduce forțează nevoia inconștientă de a da viață înlocuind pe cei morți, iar nevoia psiho-biologică inconștientă de a face eros-dragoste, triumfă asupra thanatos-morții.
    Este logic ca după doi ani de încarcerare globală și de bombardament psihopat de propagandă, prin inocularea fricii bolnave la ascultarea cuvântului moarte de peste o sută de ori pe zi, toți oamenii de vârstă reproductivă (în special adolescenții), încep să se reproducă precum iepurii, fără a-și lua ca măsură de precauție scanarea Bluetooth a partenerilor lor, pentru a verifica dacă aceștia sunt oameni cu sânge pur, sau dacă sunt bipezi modificați genetic, sau poate că nici măcar nu le pasă dacă partenerul lor este un biped modificat genetic sau nu.
    După cum orice fermier știe, o sămânță organică poate fi contaminată cu semințe modificate genetic și odată ce sunt contaminate, semințele care rezultă vor avea mai multe sau mai puține caracteristici ale semințelor modificate genetic, adică nu sunt și nu vor mai fi semințe organice.
    Prin urmare, este de așteptat ca nu numai bebeluși mutanți să se fi născut din părinți inoculați, dar și că o generație hibridă se va naște din amestecul de oameni cu sânge pur și bipezii modificați genetic, rezultând copii care vor fi modificați genetic la naștere.

    NOUA NORMALITATE

    COVID-19 a intrat doar într-o nouă fază, în care oamenii se vor obișnui să trăiască în acest nou regim distopic diabolic, pentru că trebuie să se producă o relaxare a restricțiilor, ca să-i mențină ocupați cu PSY-OPS (tactici destinate să manipuleze adversarii sau dușmanii, cum ar fi difuzarea propagandei sau utilizarea războiului psihologic), pe așa-numiții disidenți, sau să le acorde permisiunea de a protesta, asfel făcîndu-i să aibă un fals sentiment de victorie.
    „Vaccinările” obligatorii și terorismul mass-media vor continua, uneori fiind ca un fals război, alteori fiind ca o catastrofă „naturală” provocată, alteori fiind presupusa apariție a unui nou virus prin care se va încerca doar acoperirea consecințelor aberante ale inoculării oamenilor cu nanotehnologie.

    IMPORTANȚA SÂNGELUI PUR

    Sângele pur este ceea ce avem noi mai prețios din trei motive.
    Primul este că sângele sănătos garantează o viață lungă și sănătate.
    Al doilea este datorită memoriei genetice. Caracteristicile fizice, mentale și psihologice sunt moștenite din generație în generație, nu numai de la părinți la copii, dar caracteristicile bunicilor sau străbunicilor se pot manifesta în nepoții sau strănepoții lor, prin moștenirea părinților, fără ca părinții să fi dezvoltat ei înșiși astfel de caracteristici .
    Al treilea este prin memoria ancestrală și spirituală. Sângele posedă o anumită energie (energie din care demiurgilor le place să bea), legată nu numai de memoria genetică, ci și la memoria transcendentală și spirituală.
    În sânge este păstrată memoria adevărului despre șederea noastră în acestă vale a plângerii numită planeta Pământ, în sânge este păstrată memoria semnelor și simbolurilor spirituale și eterne, în memoria ancestrală sunt păstrate modalitățile de activare a acestor adevăruri, simboluri și semne; și este, de asemenea, păstrată în această energie pe care numai sângele o are, memoria experiențelor pe care trebuie să le săvârșim și care ne vor conduce nu numai la eliberarea individuală, ci și la una colectivă (mijloace colective însemnând aici: numai printre cei de un fel cu noi).
    În memoria ancestrală a sângelui este păstrată memoria celor care sunt dușmani ai omenirii și memoria care recunoaște adevăratele ființe umane.

    BĂTĂLIA FINALĂ ABIA A ÎNCEPUT

    Chiar acum, conservarea purității sângelui este o prioritate de vârf.
    Începând de anul trecut, băncile de sânge nu mai acceptă sânge de la cei inoculați, deoarece este inutil, este sânge coagulat și mort, sângele inoculat nu mai are viață sau un sistem de apărare care să-l facă util în transfuzii. Cât de mult valorează un litru de sânge în acest moment?
    Nu putem lăsa ca niciun ac să fie introdus în corpul nostru oricare ar fi motivul, nu putem să donăm sânge și nu putem primi sânge de la străini de la o bancă de sânge, nici măcar sânge de la cunoștințe dacă transfuzia se face într-un spital, unde nu putem verifica cum este manipulat sângele. Nu putem permite toate acestea în corpul nostru dacă dorim să păstrăm puritatea sângelui și a memoriei ancestrale.
    Acum, sângele inoculat nu este acceptat în băncile de sânge, dar în 15 sau 20 de ani, acest lucru nu va fi atât de clar, atunci când generația hibridă de oameni inoculați și a celor cu sânge pur va ajunge la adolescență. Și un sânge hibrid este la fel de mort în raport cu memoria ancestrală ca și sângele celor direct inoculați.
    Puritatea sângelui nu numai că este garanția pentru sănătatea noastră și a descendenților noștri, puritatea sângelui este garanția conservarii memoriei noastre spirituale, această memorie fiind singurul nostru ghid pentru adevărul imanent, al acțiunilor noastre în acest război și a identificarii adevăratului dusman.
    Memoria ancestrală conservată în puritatea sângelui este, de asemenea, amintirea spre adevărul transcendent, spre identificarea celor asemenea nouă, și memoria ne va conduce spre eliberare sau spre o întoarcere mai bună.
    Iată de ce sângele uman este atacat de golemi, dușmanii umanității, ei caută să distrugă memoria noastră ancestrală și să îngroape toată viața transcendentă în acest colț al universului într-un întuneric demiurgic veșnic și satanic.
    Ceea ce golemii nu știu, este că distrugând toate urmele umanității transcendente, se îndreaptă spre propria distrugere.
    Puritatea sângelui nostru este comoara cea mai prețioasă și mai mare, și trebuie apărată cu viața noastră, nu numai pentru bunăstarea noastră personală, ci pentru binele colectiv al celor la fel ca noi și al descendenților noștri.

    PS. Folosesc în mod intenționat termenul bipezi modificați genetic atunci când mă refer la cei inoculați, condiția ființei umane fiind o condiție moștenită, și a fi o ființă umană autentică este ceva moștenit, o astfel de condiție putând fi, de asemenea, pierdută.

    Apreciat de 2 persoane

  7. Felix said, on februarie 10, 2022 at 6:34 pm

    Cercetător în domeniul vaccinurilor recunoaște că proteinele spike sunt toxine periculoase

    Vaccine researcher admits spike proteins are dangerous toxins – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-02-09-vaccine-researcher-admits-spike-proteins-dangerous-toxins.html#

    Am crezut că proteina spike a fost un antigen țintă mare, nu am știut niciodată că proteina spike în sine este o toxină și a fost o proteină patogenă.

    Deci, prin vaccinarea oamenilor, îi inoculăm din neatenție cu o toxină”, a declarat intr-un interviu acordat lui Alex Pierson Byram Bridle, imunolog viral, cercetător în domeniul vaccinurilor și profesor asociat la Universitatea din Guelph, Ontario.

    Proteina spike a coronavirusului, care este prezentă în vaccinurile ARNm, poate fi toxică pe măsură ce intră în sânge. Acest lucru ar putea explica numărul mare de efecte adverse pe care le puteți obține de la vaccinurile împotriva COVID-19.

    Bridle, care a primit o subvenție guvernamentală pentru cercetările sale privind dezvoltarea vaccinului ANTI-COVID, a declarat că un grup de oameni de știință internaționali a depus o cerere de informații de la agenția japoneză de reglementare pentru a avea acces la „studiul de biodistribuție”.

    În timp ce presupunerea sigură era că vaccinul ARNm rămâne în mușchiul umărului, acest lucru nu este dovedit. Datele japoneze au arătat că proteina spike a coronavirusului intră de fapt în sânge, unde circulă timp de câteva zile după vaccinare, apoi se acumulează în organe și țesuturi și, în concentrații deosebit de „mari”, în ovare. (Asemanatoare: Ganduri de neconceput (despre covid si proteina spike).

    Știm de mult timp că proteina spike este o proteină patogenă. Este o toxină. Poate provoca daune în corpul nostru dacă intră în circulație”, a spus el.

    Proteina spike este ceea ce permite virusului să infecteze oamenii. Producătorii de vaccinuri au ales să aiba in vedere producerea proteinei, făcând ca celulele din persoana vaccinată să o fabrice, ceea ce ar evoca, în teorie, un răspuns imun și ar împiedica infectarea celulelor.

    Studiile au arătat că cele mai severe efecte ale virusului, cum ar fi coagularea sângelui și sângerarea, se datorează efectelor proteinei spike a virusului în sine. Bridle a spus că proteina spike, pe cont propriu, este aproape în întregime responsabilă pentru deteriorarea sistemului cardiovascular dacă intră în circulație.

    Cobaii de laborator care au fost injectati cu proteine spike care au ajuns în sânge s-au dovedit a dezvolta probleme cardiovasculare și leziuni ale creierului. (Asemanatoare: Biden impune a treia proteina spike prin „rapelul” vaxinului la americani.)

    Mai multe probleme cauzate de vaccinuri

    Bridle a avertizat că proteina spike a coronavirusului nu provoacă doar un răspuns al sistemului imunitar, ci și probleme de sănătate. El susține că proteina spike poate ataca receptorii de pe trombocitele din sânge și celulele care formeaza vasele de sânge, ceea ce îl face ca sangele să se înghesuie și să se coaguleze.

    Cercetătorul principal Stephanie Seneff de la Massachusetts Institute of Technology a susținut, de asemenea, că studiul Pfizer realizat in Japonia arată „clar” că vaccinurile ANTI-COVID au un efect direct asupra sângelui, provocând daune sistemice, cum ar fi probleme cardiovasculare și cognitive.

    Nici folosirea proteinelor spike pentru vaccinurile anti-COVID nu se poate face mult timp, pentru că virusul evoluează continuu. Variantele de dozare a anticorpilor virusului pot transporta și versiuni ușor modificate ale vârfului proteinei.

    Niciunul dintre vaccinurile actuale nu a reușit să anuleze complet o variantă de coronavirus, iar producători precum Pfizer și Moderna caută acum vaxinuri suplimentare cu versiuni mai adecvate prin variante ale proteinei spike. Cu toate acestea, astfel de strategii ar putea bloca rapid oamenii într-un ciclu de vaccinare, deoarece microbii continuă să sufere mutații mult mai repede decât oamenii pot inventa vaccinuri.

    Reumatologul pediatru J. Patrick Whelan a avertizat comitetul consultativ pentru vaccinuri al Food and Drug Administration cu privire la potențialul ca proteina spike din vaccinurile ANTI-COVID să provoace daune microvasculare în „moduri care nu au fost evaluate în studiile de siguranță”.

    Whelan nu a contestat valoarea vaccinurilor împotriva coronavirusului care au acționat pentru a opri transmiterea bolii. Cu toate acestea, el a menționat că „ar fi mult mai rău dacă sute de milioane de oameni ar suferi leziuni de lungă durată sau chiar permanente la creier sau la sistemul cardiovascular al inimii lor, ca urmare a faptului că nu a reușit să aprecieze pe termen scurt un efect neintenționat de toxicitatea spike-ului produs de vaccinurile pe bază de proteine care patrund in organe.”

    Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe despre toxicitatea proteinelor spike.

    https://www.brighteon.com/e306da8f-e0b8-41f4-b084-431998e214b5

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.