SACCSIV – blog ortodox

Nu vei fi niciodată complet vaccinat, ci LA ZI CU VACCINARILE: schimbări anunțate de CDC privind modul în care sunt numiți cei vaccinați împotriva COVID-19

NATURAL NEWS: You’re never “fully” vaccinated: CDC announces changes on how they call those vaccinated against COVID-19

Nu vei fi niciodată ‘complet’ vaccinat: CDC anunță schimbări privind modul în care sunt numiți cei vaccinați împotriva COVID-19

De Arsenio Toledo, 25 Ianuarie 2022, Natural News

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au anunțat recent câteva schimbări semnificative în ceea ce privește modul în care sunt numite persoanele vaccinate împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19).

Directorul CDC, Dr. Rochelle Walensky, a declarat că de acum încolo ‘complet vaccinat’ va însemna persoanele care și-au făcut și dozele booster. De asemenea, agenția nu se va mai referi la aceste persoane ca fiind ‘complet vaccinate’, ci le va numi persoane care sunt ‘la zi’ cu vaccinările.

„Ceea ce încercăm cu adevărat să facem este să ne ajustăm limbajul astfel încât toată lumea să fie la zi cu vaccinurile COVID-19 așa cum ar putea fi fiecare în mod personal, așa cum ar trebui să fie în funcție de data la care au primit ultima doză de vaccin”, a declarat Walensky. „Așadar, este important chiar acum să ne ajustăm limbajul, ne dorim cu adevărat să fim siguri că oamenii sunt la zi [cu vaccinarea].”

„Asta înseamnă că, dacă ați făcut recent a doua doză, nu sunteți eligibil pentru un supra rapel. Sunteți la zi. Dacă sunteți eligibil pentru un supra rapel și nu l-ați făcut, nu sunteți la zi și trebuie să-l faceți pentru a fi la zi”, a continuat ea.

Walensky a susținut anterior că în America definiția de ‘complet vaccinat’ nu se va schimba pentru a include dozele booster. Ea a încercat să argumenteze că folosirea termenului ‘la zi’ are doar scopul de a face politica americană „consecventă cu modul în care sănătatea publică a privit, sau chiar a vorbit, în mod istoric despre modul în care recomandăm vaccinurile”. (Citește și: Walensky de la CDC admite acum că vaccinurile împotriva covid ‘nu pot preveni transmiterea’ … așadar care este scopul pașapoartelor de vaccinare?)

Scopul acestei inițiative este de a împinge mai mulți oameni să-și facă boostere

Scopul CDC în schimbarea limbajului este clar: să determine un număr mai mare de persoane complet vaccinate să își facă boostere. Conform datelor CDC, doar aproximativ 40% dintre cei complet vaccinați – sau aproximativ 25% din întreaga populație americană – și-au făcut boostere anti COVID-19.

Walensky și alți oficiali din domeniul sănătății publice au depus eforturi susținute pentru a promova afirmația că boosterele vor oferi o protecție mai bună împotriva COVID-19. Aceștia au indicat în repetate rânduri studii care se presupune că administrarea unei a treia doze de vaccin Pfizer sau Moderna este cel puțin 90 la sută eficientă în prevenirea cazurilor de spitalizare asociate cu coronavirusul.

„Aceste rapoarte adaugă încă o dovadă a importanței de a fi la zi cu vaccinările [COVID-19]. Asta înseamnă să vă faceți seria primară și să vă faceți o suplimentare atunci când sunteți eligibil pentru a vă proteja împotriva formelor grave de COVID-19”, a declarat Walensky.

„Există încă milioane de persoane care sunt eligibile pentru o doză booster și care nu și-au făcut-o. Pe măsură ce continuăm să ne confruntăm cu varianta omicron, care reprezintă peste 99 la sută dintre infecțiile din Statele Unite în prezent, îi îndemn pe toți cei care sunt eligibili să primească doza booster să si-o administreze cât mai curând posibil.”

De asemenea, Walensky și CDC folosesc acest pivot pentru a face presiuni pentru ca și copiilor să li se administreze doze booster de vaccin anti COVID-19. Această presiune se face chiar dacă organizațiile principale de sănătate publică, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății (OMS), au făcut declarații conform cărora nu există dovezi că ar avea nevoie copiii de boostere.

„Nu există nicio dovadă în acest moment că ar avea nevoie copiii sănătoși, sau adolescenții sănătoși, de boostere. Nu există nicio dovadă”, a declarat Dr. Soumya Swaminathan, cercetător șef la OMS.

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on ianuarie 27, 2022 at 8:34 pm

    https://www.foxbusiness.com/technology/swedish-covid-vaccine-pass-microchip-privacy-concerns
    👇
    Un centru de start-up-uri din Suedia a prezentat o nouă utilizare pentru implanturile sale de microcip: pașaportul de vaccinare împotriva Covid-19. Compania Epicenter intenționează să comercializeze versatilitatea tehnologiei pe care a petrecut-o ani de zile în curs de dezvoltare. Cipurile folosesc comunicare în câmp apropiat (NFC), care poate comunica cu orice smartphone compatibil NFC. Compania spune că procedura este complet reversibilă.

    EBSI
    https://ec.europa.eu/cefdigital/wiki/display/CEFDIGITAL/ebsi

    Microchip implant (human) – Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Microchip_implant_(human)#Notable_people

    Apreciază

  2. Clement said, on ianuarie 27, 2022 at 11:11 pm

    Cum de nu s-a ( am) observat pana la grozavia aceasta ca in scoli copiii erau vaccinati fara acordul parintilor?
    Nimeni nu isi punea intrebari despre natura si originea vaccinurilor. Ne-am trezit pentru ca s-au trezit altii dar, cam tarziu.
    Institutul Pasteur si-a testat produsele de-a lungul a zeci de ani si in Romania, cu complicitatea cercetatorilor de la Cantacuzino.
    Historia a publicat prin octombrie un articol cu acest subiect.
    Au fost cateva ” epidemii „de efecte secundare grave la noii nascuti, la vaccinul impotriva Hepatitei tip B si impotriva cancerului de uterus.
    Cati parinti si medici pediatri au iesit in strada pentru a protesta?
    Am fost orbi?!
    In permanenta am gasit explicatii pentru amortirea inconstienta in care majoritatea dintre noi am trait. Nu toti, dar minoritatea chiar nu conteaza. Ba ne prostise frigul, foamea si frica de turnatori, ba fascinatia ţoparlaniilor promovate de televiziuni dupa balciul regizat de Corneliu Manescu, Brucan si circarii de la Televiziunea Libera.
    Iar acum, credem ca ii fentam pe rafilieni.
    In urma cu doua zile, pe Bulevardul Libertatii din Bucuresti , a cazut secerat un tanar .
    Salvarea a venit repede dar, prea tarziu.Anevrism.
    Tanarul nu era drogat, nu era obez, nu era beat, nu era un ” om al strazii „, era copilul cuiva, era un apropiat necunoscut al fiecarui roman. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca.
    Ce mai trebuie sa se intample pentru a reactiona?

    Apreciază

  3. Radu Humor said, on ianuarie 27, 2022 at 11:38 pm

    277 de rezidenți din Indiana complet vaccinați au murit de COVID în 3 săptămâni
    International Business Times a raportat :

    Peste 270 de rezidenți complet vaccinați din Indiana au murit de COVID-19 în ultima lună, deoarece statul continuă să vadă un număr tot mai mare de infecții.

    Între 31 decembrie 2021 și 20 ianuarie 2022, oficialii din domeniul sănătății din Indiana au raportat 277 de noi decese de COVID -19. Cea mai recentă cifră aduce numărul total de decese din stat din cauza COVID-19 în rândul celor complet vaccinați la 1.367, potrivit celui mai recent raport al statului privind vaccinarea împotriva COVID-19 .

    Israelul, una dintre cele mai vaccinate țări din lume, stabilește un nou record de cazuri de COVID
    Epoch Times a raportat :

    Ministerul israelian al Sănătății a anunțat săptămâna aceasta că peste 72.000 de persoane au fost testate pozitiv pentru virusul PCC (Partidul Comunist Chinez) , cea mai mare creștere a infecțiilor de la începutul pandemiei.

    Totalul cazurilor active în țară a crescut la aproape 400.000 de persoane, dintre care 533 sunt în prezent internate în stare critică, potrivit unui comunicat din 19 ianuarie publicat de Ministerul Sănătății din țară.

    Israelul, care are una dintre cele mai mari rate de vaccinare împotriva COVID-19 din lume, cu aproape jumătate dintre cetățenii săi care au primit trei vaccinuri, este lider mondial în numărul de noi cazuri zilnice pe cap de locuitor, potrivit datelor din 20 ianuarie.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.