SACCSIV – blog ortodox

Actorul John Malkovich interzis in hotelurile din Italia deoarece este nevaccinat

Posted in Coronavirus, Italia, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on ianuarie 20, 2022

Sursa: https://inpolitics.ro/nou-caz-djokovic-nevaccinatul-john-malkovich-interzis-intr-un-mare-hotel-italian_1816412117.html

Încă un scandal de tip Djokovic: starului hollywoodian John Malkovich i-a fost refuzat accesul în legendarul hotel Danieli din Veneția, pentru că nu este vaccinat anti-covid. Recent, magnatul Bill Gates a dorit să cumpere hotelul, iar unele surse afirmă că tranzacția s-ar fi efectuat pînă la urmă, dar neoficial, patronul la vedere rămînînd cel de pînă acum, Giuseppe Statuto Group.

Hotelul Danieli, unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de lux din Veneția, i-a refuzat accesul actorului John Malkovich, dublu nominalizat la Oscar, pentru că nu avea certificat verde. Din 31 decembrie, în urma aprobării așa-numitului „decret Omicron”, prezentarea certificatului verde este obligatorie pentru cei care doresc să se cazeze în hotel. Ziarul „ Il Gazzettino”, care relatează știrea, informează că producția a fost nevoită să caute în ultimul moment o locuință privată de lux pentru starul de la Hollywood, pentru că regulile privind certificatul verde se aplică atât hotelurilor de lux, cât și hotelurilor mai modeste.

Malkovich se află la Veneția pentru a filma un serial-remake al filmului dedicat lui Tom Ripley, personajul născut din imaginația scriitoarei americane Patricia Highsmith, ”Talentatul domn Ripley”. Au fost multe scene filmate la Veneția, iar distribuția îi mai include pe Johnny Flinn și Dakota Fanning. La sfârșitul lunii sunt programate și scene filmate în incinta hotelului Danieli, deja folosite în trecut în filme celebre precum ”Din Rusia, cu dragoste”, ”Moonraker” și ”Casino Royale” sau ”Turistul” cu Angelina Jolie și Johnny Depp. (B.I.)

Tagged with: ,

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Clement said, on ianuarie 21, 2022 at 12:41 pm

    De vaccinat se vaccinase dar nefiind prost a refuzat sa mai joace rolul cainilor lui injectati obligatoriu de trei ori pe an si asa s-a trezit cu certificatul ( passul , permisulde libera trecere) expirat.
    https://www.lefigaro.fr/culture/john-malkovich-interdit-de-palace-a-venise-pour-cause-de-passe-vaccinal-expire-20220119

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.