SACCSIV – blog ortodox

Directorul Pfizer: două doze oferă puțină protecție sau deloc, nici 3 nu imunizează

Posted in Coronavirus, PFIZER, vaccinare in masa by Vali on ianuarie 13, 2022

Sursa: https://evadare.ro/stiinta-si-tehnica/directorul-pfizer-doua-doze-ofera-putina-protectie-sau-deloc-nici-3-nu-imunizeaza/

Prietenul nostru, Albert Bourla de la Pfizer, revine cu noi declarații explozive despre vaccinul pe care îl produce și vinde în colaborate cu BioNTech. De astă dată într-un scurt interviu pentru Yahoo Finance.

Chiar graficul infectărilor din SUA arată o creștere explozivă a cazurilor după campania de vaccinare în masă. Adică s-a întâmplat exact pe dos decât ne-au promis sursele oficiale în decembrie 2020, când a început vaccinarea.

minutul 1: „Situația s-a deteriorat din cauza Omicron. E o boală care se manifestă mai puțin, e mai ușoară, dar din cauza ratei mare de infectare, totuși crește cifra spitalizărilor și internărilor la ATI. Și știm că două doze ale vaccinului oferă o protecție foarte limitată sau deloc („very little protection, if any” în engl. n.t.) , 3 doze – cu booster – oferă o protecție rezonabilă împotriva spitalizării și morții, ceea ce e foarte bine, și mai puțină protecție împotriva infecției.”

„Acum: lucrăm la o nouă versiune a vaccinului, 1.1 să-i spunem, care va acoperi și Omicron. Desigur, așteptăm să avem rezultatul final. Vaccinul va fi gata în martie. Va fi putea produs în masă. Va trebui să vedem dacă va fi necesar și ce loc poate ocupa în lupta generală împotriva virusului. Mai ales acum că știm că mutațiile survin mai repede, că avem un tratament. Toate trebuie luate serios în considerație. Dar nu am avut niciodată mai multe arme la dispoziție.”

Desigur, Albert Bourla e un negustor, care are nevoie să își laude marfa, pentru că are nevoie de noi și noi clienți. Problema e că vinde ceva despre care spune el însuși că nu funcționează. Dar dă asigurări că o să vină cu ceva, care va funcționa în viitor. Presupunând că testele merg cum își dorește și avizele vin la fel de repede ca în 2020.

Mai important: autoritățile din România îndemană și chiar presează oamenii să își facă în clipa de față doza 1, doza 2… cele care nu oferă mai nimic, după vorbele producătorului. Iar doza 3 e făcută cu același vaccin ineficient. După declarațiile sale, nici măcar doza 3 nu se încadrează în definiția normală (de dinainte de 2019) a unui vaccin: adică nu imunizează. Promite că ferește de spitalizare și deces, contra unei boli, pe care singur o descrie ca „o boală ușoară”. Pe care foarte mulți nevaccinați nici măcar nu o simt!

După aceste, Bourla trece la recomandarea a câte 3 doze atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cu cât mai multe, cu atât mai profitabil.

Tagged with: , ,

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mani said, on ianuarie 13, 2022 at 5:35 pm

    Da* nici șase doze nu oferă imunitate….și nici o mie de doze !!!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Roxana said, on ianuarie 13, 2022 at 9:36 pm

    Cum pot însă atâția oameni să își pună pe tava propriul organism sacrificiului, neținând cont d cine cere acest sacrificiu? Bourla asta are o fata, comportament de bețivan satanist. Ce sa mai vorbim de psihopați, demenți, sociopați că și Scholz, Merkel, Klaus Schwab, Fauci, Biden, Macron, Bill Gates, Soros, clanurile ce conduc lumea, președinții principalelor state capitaliste, etc?
    Sa se ajungă după 2 ani de genocid mondial cu arma biologica COVID, că oamenii să stea în continuare la coada la vaccinat, la testat?!?!?! Ăștia de sus știu clar de ce nu mai e nevoie de războaie adevărate, de exterminare cu forța, când oamenii o fac de buna voie de cele mai multe ori ….😢 Sa Se îndure Bunul Dumnezeu!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.