SACCSIV – blog ortodox

Agentia de securitate sanitară din Franta: Trebuie evitată utilizarea măștilor FFP2. Produsul contine grafen cu potential toxic!

Posted in Coronavirus, Romania by Vali on ianuarie 7, 2022

Sursa: https://www.ziuanews.ro/stiri/agentia-de-securitate-sanitar-trebuie-evitat-utilizarea-m-tilor-ffp2-produsul-contine-grafen-cu-potential-toxic-1567222

Agenția pentru siguranța sănătății ANSES a avertizat marți cu privire la utilizarea măștilor FFP2, in care se foloseste un compus pe bază de grafen, care ar avea efect dezinfectant. Măștile care conțin această substanță cu potențial toxic au fost suspendate în Franța în iunie anul trecut.

Utilizarea măștilor FFP2 care conțin in anumite cantitati compusi pe baza de grafen, un material sintetic, trebuie evitată ca măsură de precauție, a precizat marți ANSES, anunță ouest-france.fr. „ANSES recomandă autorităților publice să favorizeze comercializarea sau furnizarea de măști fără grafen.”, arată agenția într-un comunicat, după o expertiză solicitată de Direcția Generală de Sănătate (care depinde de ministerul Sanatatii).

Riscuri potențiale

În aprilie, Canada a fost prima țară care a subliniat riscurile potențiale ale măștilor FFP2 (sau KN95, echivalentul nord-american) care conțin grafen. Ca măsură de precauție, a retras măștile cu grafen fabricate de compania chineză Shandong Shengquan New Materials, care erau suspectate de a provoca probleme pulmonare. În urma analizei, Canada a autorizat din nou aceste măști în iulie, considerând că acestea nu prezintă un risc dovedit, intrcat cantitatea de grafen folosita este mult prea mica „pentru a pune in pericol sanatatea”.

Între timp, autoritățile franceze au cerut în luna mai ca măștile FFP2 cu grafen, distribuite în special profesioniștilor din domeniul sănătății, să nu mai fie utilizate. Această suspendare a fost decisă în așteptarea evaluării riscurilor de către ANSES. Raportul a sosit marti, iar agentia nu recomanda utilizarea lor motivand lipsa datelor concludente in privinta cantitatii admise pentru a nu considerate toxice in baza compusilor de grafen, mai ales după o expunere indelungată.

Lipsa de date privind toxicitatea

Deși datele disponibile „nu evidențiază situații de expunere care să fie îngrijorătoare”, ANSES consideră că „este imposibil de evaluat riscul pentru sănătate”. Acesta constată „lipsa de informații privind grafenul utilizat de producători și privind toxicitatea acestei substanțe, în special pe termen lung”. De aceea, consideră că este de preferat să se evite acest tip de mască, ca măsură de precauție.

Într-un aviz separat, ANSES a analizat și măștile chirurgicale folosite de publicul larg. Scopul a fost de a evalua posibilele riscuri legate de prezența substanțelor chimice și de inhalarea sau contactul acestora cu pielea.

Care e situatia cu măștile chirurgicale?

Această expertiză a dat „rezultate liniștitoare” dacă măștile sunt folosite conform instrucțiunilor (schimbate la fiecare patru ore, purtate în direcția corectă etc.). „Expunerile la substanțele chimice găsite în măști nu depășesc pragurile de sănătate, atât pentru adulți, cât și pentru copii”, potrivit ANSES. Acest lucru „garantează absența riscului pentru sănătatea populației, fie că aceste substanțe sunt inhalate, fie că sunt în contact cu pielea”, atunci când măștile sunt purtate corect, explică Céline Dubois, coordonator al acestei expertize la ANSES. Această evaluare a fost realizată pe câteva zeci de referințe de măști chirurgicale destinate publicului larg, colectate de DGCCRF (controlul fraudelor) în 2020 și 2021.

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Klaus Schwab Fake said, on ianuarie 7, 2022 at 12:59 pm

    „MasKKKa lui A-RAHAT”

    Un scurt metraj ce prezinta o lume distopica, in care Ku Klux Klan Korona a preluat controlul planetei.

    https://rumble.com/vs41cn-maskkka-lui-a-rahat.html

    O productie Korona Kanal.

    Enjoy!

    Apreciază

  2. Andrei said, on ianuarie 7, 2022 at 1:39 pm

    Mayor Of London Notified of ICC Criminal Complaint Filed on Behalf of The UK People

    https://dailyexpose.uk/2022/01/06/mayor-of-london-notified-of-icc-criminal-complaint-filed-on-behalf-of-the-uk-people-update-from-mark-sexton/

    Apreciază

  3. Felix said, on ianuarie 7, 2022 at 1:45 pm

    Creştin ortodox declarat, Novak Djkovic şi-a descris joi starea spirituală într-un mesaj pe care l-a trimis de la hotelul din Melbourne fratelui său Djordje şi pe care acesta din urmă l-a dezvăluit mass media sârbe.

    „Dumnezeu le vede pe toate, etica morală drept cel mai important ideal este steaua care conduce spre măreţie spirituală. Binele meu este spiritual, în timp ce al lor este doar material”, i-a scris tenismanul fratelui său.”

    https://blacknews.ro/de-craciunul-ortodox-pe-stil-vechi-serbia-se-roaga-pentru-novak-djokovic/

    Apreciază

  4. mircea.v said, on ianuarie 7, 2022 at 1:59 pm

    Sfantul Paisie Aghioritul – vol2, Cuvinte duhovnicesti, pg 197

    „Peste putin toti cei ce vor avea televizor vor privi la televizor,
    dar vor fi vazuti si ei. Adica vor urmari si vor fi urmariti. Li se va
    controla astfel prin computer toata viata lor; ce spun, ce fac, totul.
    Vezi la ce fel de dictatura s-a gandit diavolul! La Bruxelles au o
    cladire intreaga cu 666, in care-si adapostesc computerul. Acest
    computer poate controla miliarde de oameni – sant aproape 6 miliarde
    toata lumea. Toate le vor fi cunoscute printr-o rasucire de buton.
    Unii europeni s-au impotrivit, deoarece se tem de dictatura mondiala.
    Noi, ortodocsii, ne impotrivim, pentru ca nu il vrem pe Antihrist si,
    fireste, nici dictatura lui.”

    Parintele Justin – din „Invataturile si minunile Parintelui Justin”, pg 36

    „Scopul administrației mondiale, la ora actuală, nu este altul decât
    desființarea persoanei și a comuniunii dintre oameni. Dacă alte
    sisteme politice au înjugat drepturile oamenilor, acest sistem
    electronic dictatorial, va înjuga sufletul, gândirea umană. Pentru că
    ei vor să devenim niște numere, cum purtam, noi, deținuții, să
    desființeze relațiile interumane și relația omului cu Dumnezeu. Este o
    robotizare a societății, din care va dispare ușor, ușor omul obișnuit,
    și vor rămâne roboții supravegheați de oamenii superiori, care conduc
    lumea. Cetățeanul nostru de azi nu își dă seama, în orbirea lui, de
    situația în care se află, și de faptul că acceptă ca o vită propria-i
    desființare. Trebuie să stârpim acest sistem electronic din fașă și să
    facem tot posibilul să nu acceptăm această nouă ordine electronică,
    această civilizație virtuală, pe internet.”

    Cele 2 citate de mai sus distrug definitiv orice argument pro
    internet/smartfone in Biserica.

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/02/propunere-de-dezbatere-pro-sau-contra-inregistrarii-si-transmiterii-sfintei-liturghii-pe-internet/

    Apreciază

    • Felix said, on ianuarie 7, 2022 at 4:00 pm

      Sfantu Iustin Popovici:

      Imensă și nemărginită este libertatea omului, dacă el poate după voința sa să-L tăgăduiască pe Dumnezeu. Omul, creația lui Dumnezeu, poate să-L tăgăduiască pe Dumnezeu-Omul Hristos! În aceasta este și dumnezeiasca măreție a omului și pieirea lui satanică: dacă stă lângă Dumnezeu, Creatorul său, el este mărire, iar dacă stă lângă Satana, ucigașul său, este diabolic sărac și de nesuferit. Acest lucru este valabil cu atât mai mult pentru om după venirea lui Dumnezeul-Om, fiindcă întru Dumnezeu-Omul Hristos s-a arătat și s-a dovedit în modul cel mai limpede pentru simțurile omului, în modul cel mai convingător pentru mintea omului, pentru conștiința omului, singurul adevărat Dumnezeu și Domn, singurul adevărat Mântuitor al neamului omenesc. Iar dacă omul, și după Dumnezeul-Omul și lângă Dumnezeul-Omul, poate ajunge să-L tăgăduiască pe Dumnezeu, într-adevăr libertatea lui este imensă și de sine stătătoare și independentă. Iar de ea depinde întregul om, întreaga lui viață, și întreaga lui veșnicie. Tăgăduindu-L pe Hristos Dumnezeu-Omul, oamenii nu au scuză pentru acest păcat capital – atotpăcat, fiindcă neamului omenesc nu i se poate dărui nici un Dumnezeu mai bun, nici mai desăvârșit, pentru că nu există. Cu adevărat nu există scuză pentru cei ce nu cred în Hristos (Ioan 15, 22:24).

      Apreciază

  5. Clement said, on ianuarie 7, 2022 at 2:59 pm

    Este bine de stiut.
    https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/un-nou-vaccin-impotriva-covid-19-produs-de-novavax-aprobat-ue
    De ce acest mutism in media?
    In fapt, acest vaccin se distribuie deja in Germania si Franta dar in Romania nu este disponibil nici in clinicile private.
    Chiar poti intra la idei avand in vedere ca serul nu este produs nici de rusi, nici de chinezi.
    Sa fie cu dedicaţie , pentru aleşi?

    Apreciază

    • gheorghe said, on ianuarie 8, 2022 at 7:17 am

      Impotriva a ce anume?
      Deseuri biologice fara potential … adica moarte, inerte – nu au „putere” si nici cale de a face rau.
      Produs pentru alti creduli.
      Chiar crezi in covid fara sa fi gasit cineva agentu’ sars?
      CDC-u’ american a anulat folosirea RT-PCR test care nu poate sa „zica” ceva despre deseurile gasite/aflate sau NU in probele colectate: au folosit… „samples derived from different gene specific, synthetic, or genomic nucleic acid sources.” – adica ceva care NU ESTE o entitate ci resturi din acizi nucleici, …
      Ce „vaccin” e ala care „nu stie” cu cine se lupta?
      Chiar sintem dusi cu totii?

      Nici un vaccin (injectie din fantezia vir[us]ologica…] nu a facut vreodata bine.
      A nu se confunda cu antidotul chimic sau biologic impotriva otravurilor naturale si nici cu bactericidele (anti-bacterii) numit la fel, vaccin – aparent din viteza dar… „cu folos”, pentru unii.

      Apreciază

  6. Felix said, on ianuarie 8, 2022 at 1:23 pm

    Transformarea ritualului ocult și coronavirusul – Invictus
    https://invictuswebmedia.com/2020/07/27/transformarea-ritualului-ocult-si-coronavirusul/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.