SACCSIV – blog ortodox

Ministrul israelian al Sănătății (care e gay): Homosexualii vor putea avea copii cu ajutorul unei mame-surogat

Posted in HOMOSEXUALITATE, ISRAEL by saccsiv on ianuarie 5, 2022

Sursa: https://flux24.ro/ministrul-israelian-al-sanatatii-homosexualii-vor-putea-avea-copii-cu-ajutorul-unei-mame-surogat/

Israel is now marketing itself internationally as welcoming to the gay community. Participants in the annual gay pride parade in Jerusalem are shown here on July 29, 2010.

Oricare cetăţean israelian – inclusiv cei singuri şi cuplurile de homosexuali – va putea avea copii cu ajutorul unei mame-surogat în urma unei modificări legislative, relatează marţi DPA conform Agerpres.

Ministrul sănătăţii, Nitzan Horowitz, a prezentat marţi un amendament la lege, ce urmează să intre în vigoare pe 11 ianuarie. „Astăzi facem istorie”, a declarat Horowitz jurnaliştilor.

Sarcina cu ajutorul unei mame-surogat era anterior permisă în Israel doar pentru cuplurile heterosexuale, deşi în condiţii stricte.

„Este o zi istorică pentru lupta LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transgender) în Israel, din lunga luptă pentru egalitate pentru fiecare persoană, şi o zi istorică pentru întreaga societate israeliană”, a declarat Horowitz despre noua procedură.

 

Comentariu saccsiv:

Nitzan Horowitz este homosexual:

Horowitz donates blood after Israel repeals ban on gay blood donation

Cititi va rog si:

Microfonul pornit l-a surprins pe ministrul israelian al sănătății recunoscând că rolul principal al pașaportului de vaccinare este acela de a constrânge

Sa ne amintim ce scrie la Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul Capitolul 11, versetele 7 si 8:

Iar când vor isprăvi cu mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei, şi-i va birui şi-i va omorî.

Şi trupurile lor vor zăcea pe uliţele cetăţii celei mari, care se cheamă, duhovniceşte, Sodoma şi Egipt, unde a fost răstignit şi Domnul lor.

Este vorba despre Sfintii Prooroci Enoh si Ilie:

Sfintii Prooroci ILIE si ENOH vor veni inaintea lui ANTIHRIST sau in timpul lui ANTIHRIST? Ii asteptam intai pe ei ca sa ne trezim sau va fi deja aproape prea tarziu?

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • dmaximilian said, on ianuarie 5, 2022 at 8:45 pm

      Franţa a raportat 335.000 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

      Citeste mai mult: adev.ro/r59053

      Apreciază

  1. Nicusor said, on ianuarie 5, 2022 at 5:06 pm

    Da sa ii lase ma sa isi faca homosexualii copii daca tot is (ceva natural) cum pretind ei, sa nu aiba nevoie de mame surogat, asta e cioleala pe fata, bolnavi ce is.

    Apreciază

  2. mircea.v said, on ianuarie 5, 2022 at 6:40 pm

    Din categoria ” noi santem altfel”
    Austria anunta ca din 3 ianuarie serul J&J nu mai e bun, si cine vrea certificat trebuie sa faca ARN.
    Timp de o luna, sa zicem, la noi numarul celor injectati cu Pfizer a fost cam egal cu cei ce au ales J&J. Pe 4 ianuarie, cei cu J&J au fost mai multi cu 66%, iar azi cu 43%. E distractiv. Sa vedem mai departe…

    Apreciază

    • dmaximilian said, on ianuarie 5, 2022 at 8:47 pm

      e clar acum cine a dat autorităţilor austriece – şpagă mai mare ca să omoare concurenţa

      din păcate vor omorî şi ”pacienţii” ((

      Apreciază

  3. Radu Humor said, on ianuarie 5, 2022 at 7:56 pm

    „ NOAPTEA MINȚII !!!
    Ambasada Israeului la Bucuresti critica vehement afirmatiile liderilor AUR potrivit carora disciplina ”Istoria evreilor.Holocaustul” reprezinta o „tema minora” (deși aceștia nu au folosit acest termen) intre materialele de studiu si considera acest tip de a drept o extremista, invocandu-ne. noua, romanilor, ca trebuie sa nu asumam trecutul si tot ce-am facut noi rau…
    Acuma, draga ambasada a Israelului, as dori sa iei in considerare urmatoarele obiecte, daca tot vorbim despre GENOCID:
    1. De ce titlul viitorului manual OBLIGATORIU va fi ”Istoria Evreilor.Holocaustul”? De ce va opriti la ”holocaust”? Pai eu sunt de acord sa fie studiata istoria evreilor in Romania cu totul , si inainte si dupa, adica si dupa 1946, astfel incat elevii romani sa afle si despre Ana Pauker, Silviu Brucan (Brukner), Mihai Dulgheru (sef al inchisorilor), Stefan Koller (sef al inchisorii politice de la Aiud), Erno Neunlander (maior KGB, tatal lui Petre Roman), Ion Iliescu, William Suder (sef al contraspionajului), Vass Ghizela (fosta sefa la Externe si bunica lui Bogdan Olteanu), Leon Tismaneanu (de fapt Lev Moiseevici Tismeneţki, adica tac-su lu Tismaneanu ala care a intocmit un raport de ”condamnare a comunismului”, in contextul in care tocmai el era fiu de tortionar comunist) si multe alte sute de persoane. Ce au in comun aceste nume? Pai… toti erau evrei si sunt responsabili directe si/sau indirect de moartea a zeci si sute de mii de romani, in mare parte elite intelectuale, latifundiari si tarani care li s-au impotrivit dupa 1946. Ca atare, draga Ambasada a Israelului, vei avea. bunavointa sa includ si aceste aspecte in viitorul manual? Oare, prin aceste nume insirate, nu v-ati razbunat destul si pentru facute si nefacute de catre noi? Hai, asumati-va si voi cele rele facute de ai vostri !
    2. Un procent semnificativ din populația actuală a Israelului are descendentă din bunici și strabunici care au trait in Romania. Se poate, cumva, sa se instituie si in Israel, la nivel de liceu, ca materie obligatorie de studiu ”Istoria Romanilor”?
    3. Pentru ce este nevoie de un manual intreg al vostru (respectiv zeci de ore de predare in scoala), in contextul in care propria mea istorie este milenara si, totusi, nu i se aloca atata atentie?
    4. Din banii romanilor se plateste activitatea unui institut (Elie Wiesel), care nu spune de ani buni ce urat ne-am purtat noi cu evreii, care nu denigreaza personalitatea culturala si istoria. Mai au mult de studiat? Ca sa stim cat ii mai finantam din banii nostri…
    5. In loc de ”politica pasilor marunti”, nu mai bine ne spuneti voi direct ce doriti de la noi?
    6. Suntem multi…nu putem fi scosi toti in afara legii…”

    Apreciat de 1 persoană

  4. noname 7 said, on ianuarie 5, 2022 at 8:30 pm

    Ot:
    Cea mai arzatoare rugaciune pe care trebuie sa o facem este in aceste vremuri, chiar astazi. Cat mai e timp, sa ne grabim! O mana de omeni de s-ar intoarce la Dumnezeu si ar lasa pacatul, poate El ne va mai da timp de mantuire si vremuri cu pace.
    Cu totii sa ne plecam genunchii si sa ne rugam:
    https://mantuireaorg.blogspot.com/2022/01/sa-citim-acatistul-mantuitorului.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.