SACCSIV – blog ortodox

Microfonul pornit l-a surprins pe ministrul israelian al sănătății recunoscând că rolul principal al pașaportului de vaccinare este acela de a constrânge

Posted in Coronavirus, ISRAEL, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on septembrie 14, 2021

SUMMIT NEWS: Hot Mic Catches Israeli Health Minister Admitting Vaccine Passports Are About Coercion

Microfonul era pornit și l-a surprins pe ministrul israelian al sănătății recunoscând că rolul principal al pașaportului de vaccinare este acela de a constrânge

Oficialii nu știau că sunt transmise în direct la televiziune comentariile lor.

De Paul Joseph Watson,13 September 2021, Summit News

JACK GUEZ via Getty Images

Fără să știe că este lângă un microfon pornit și transmis în direct la un post de televiziune, ministrul israelian al sănătății, Nitzan Horowitz, a recunoscut că pașapoartele de vaccinare au ca scop principal constrângerea scepticilor să se vaccineze.

„Impunerea regulilor ‘pașaportului verde’ în anumite locații este necesară doar pentru a face presiuni asupra membrilor publicului să se vaccineze, și nu din motive medicale, a declarat duminică ministrul israelian al Sănătății, Nitzan Horowitz, înainte de ședința săptămânală a Cabinetului”, relatează Jewish News Syndicate.

Fără să știe că vorbele sale erau transmise națiunii în direct pe Canalul 12, Horowitz i-a spus ministrului de interne Ayelet Shaked că ‘permisul verde’ ar trebui eliminat nu doar ca cerință pentru a lua masa la restaurantele în aer liber, ci : „și pentru piscine, nu doar în restaurante”.

„Din punct de vedere epidemiologic, este adevărat”, a spus Horowitz, adăugând: „Chestia este că… vă spun eu, problema noastră sunt oamenii care nu se vaccinează. Trebuie [să îi] influențăm puțin; altfel, nu vom ieși din această [situație pandemică].”

Ministrul Sănătății a continuat să recunoască faptul că sistemul nici măcar nu era aplicat în majoritatea localurilor.

„Există un fel de universalitate a sistemului de ‘permis verde’ unde cred că ar trebui impus, altele decât mall-urile, [deoarece] acum este clar că nu se aplică nicăieri”, a spus el.

Israel a fost cândva lăudat pentru implementarea cu succes a programului de vaccinare și pentru rapiditatea cu care a introdus pașapoartele de vaccinare.

‘Permisul verde’ a fost prezentat ca o ‘viziune timpurie a modului în care ieșim din izolare’. Cu toate acestea, țara a raportat recent cel mai mare număr de cazuri zilnice de COVID, fiind înregistrate aproape 11.000 de infecții.

Deși amenințarea timpurie că celor nevaccinați li se va interzice accesul în numeroase locuri publice i-a convins pe mulți tineri să se vaccineze, odată implementat, sistemul ‘permisului verde’ a fost rareori aplicat, și a fost ulterior eliminat la sfârșitul lunii mai.

Dar, odată ce cazurile au început să crească din nou mai târziu în acea vară, sistemul ‘permisului verde’ a fost reintrodus și extins.

Între timp, Suedia, care nu a impus niciodată un blocaj dur, a interzis recent intrarea în țară a călătorilor care vin din Israel.

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Yuki said, on septembrie 14, 2021 at 3:51 pm

  https://youtube.com/shorts/TACdeExW0-s?feature=share

  Apreciază

 2. nu ma vaccinez said, on septembrie 14, 2021 at 5:22 pm

  Cu toate astea, prostovanii se vaccineaza

  Apreciază

 3. VioletaB said, on septembrie 14, 2021 at 10:24 pm

  Oare să fi fost întâmplător sau pentru că așa li s-au dictat de la stăpânire? Nu cred in astfel.fe coincidente, mai ales la nivel înalt.

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 14, 2021 at 10:45 pm

   VioletaB

   Pai revolutia cum crezi ca se pregateste? Pe vremea lui Ceausescu era zvonul din gura in gura. Acum am mai evoluat tehnologic.

   Apreciază

 4. VioletaB said, on septembrie 14, 2021 at 10:48 pm

  @Saccsiv Acum am înțeles… Deci asta era.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: