SACCSIV – blog ortodox

Opinie: o analogie intre folosirea pe scara larga a erbicidelor in legumicultura si administrarea in masa a “vaccinului” anti-covid

Posted in agricultura, Coronavirus, vaccin by saccsiv on ianuarie 3, 2022

Am primit pe e-mail:

De la aparitia “vaccinului” anti-covid, in discutile pe care le-am avut cu un prieten mi-am expus o parere care, cel putin noua ni s-a parut destul de bine sustinuta de realitate, si anume: o analogie intre folosirea pe scara larga a erbicidelor in legumicultura si administrarea in masa a “vaccinului” anti-covid.

Precizez ca de la inceputul anilor 90 si pana acum 5-6 ani m-am ocupat, intai ca o pasiune, apoi destul de serios de cultivarea legumelor in spatii deschise (in camp). Cultura principala era vestita ceapa de apa (ceapa de Buzau).

In primii ani dupa revolutie (pana prin 94-95) nu foloseam erbicide, buruienile erau indepartate prin prasila manuala. Operatia era destul de dificila si delicata data fiind densitatea mare a plantelor (aproximativ 10 cm intre firele de ceapa – imaginati-va cum arata o sapa care sa patrunda prin acest spatiu).

Odata cu erbicidele a disparut prasila manuala dar au aparut bolile. Plantele au devenit mult mai sensibile si au nevoie de multe tratamente cu insecticide si fungicide pentru a ajunge la maturitate, insecticide si fungicide care sunt produse, ce sa vezi, tot de firmele care produc… erbicidele.

Nu numai ceapa a avut astfel de probleme, ci toate legumele. Astazi cei care se ocupa de legumicultura stiu ca nu mai pot face productie fara vestitele “stropeli”.

Am incercat, intr-o perioada, sa revin la prasitul clasic, dar era prea tarziu, semintele proveneau de la plante care trecusera prin proba erbicidarii.

Nu vi se pare ca putem face o analogie intre erbicid – “vaccin” anti-covid si intre plante erbicidate – persoane vaccinate?

Acum e inceputul. Oare ce va urma?

 

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. abc said, on ianuarie 3, 2022 at 8:27 pm

    Nici nu sti cat de „in tema” e comparatia.
    Am auzit ca daca te uiti la plamanii unui bolnav de covid poti jura ca s-a otravit cu cel mai puternic erbicid de buruieni, cam asa e efectul covidului asupra plamanilor unui infectat covid.

    Apreciază

    • Cosmin said, on ianuarie 3, 2022 at 10:00 pm

      abc

      Plamanii „bolnavului de covid” arata asa pentru ca bolnavul care a fost in realitate bolnav de pneumonie sau gripa, a luat medicatia OMS-ului in loc sa trateze boala de care suferea in realitate.

      Ai idee ce inseamna sa nu tratezi o pneumonie? Ai idee cum arata plamanii trecuti printr-o pneumonie netratata?

      Ai ghicit! Exact! Ca plamanii unui „bolnav de covid”!

      Apreciază

      • abc said, on ianuarie 4, 2022 at 10:34 am

        Cosmin,
        Covidul nu-i gripa, o spun ca unul ce a trecut prin ea. La gripa iti curge nasul si stranuti. La chestia asta tusesti ca un prost toata ziua, o tuse idioata si ai permanent temperatura, transpiri la greu.
        Covidul este un fel de pmeumonie.
        Cum o dobandesti ?
        Cred sa-i dau dreptate userului @Un om „Eventual vreo otrăvire prin chemtrails „

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 4, 2022 at 10:57 am

        abc

        Poata ca arunca astia cu ceva din aer, insa, pe de alta parte, dupa cum o descrii, tu n-ai avut vreodata o gripa din aia suparata.

        Apreciat de 1 persoană

      • abc said, on ianuarie 4, 2022 at 11:08 am

        Intotdeauna la gripa iti curge nasul, te mananca nasul te freci si apesi pe nas pana lacrimezi si stranuti.
        La chestia asta nu-ti curge nasul si nu stranuti, doar tusesti.
        Daca incerci sa vorbesti imediat tusesti.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 4, 2022 at 1:12 pm

        abc

        E limpede ca am dreptate.

        Apreciat de 1 persoană

      • noname 7 said, on ianuarie 4, 2022 at 1:56 pm

        La ce? La „covid”?
        L-am „avut”, si ca sa lamuresc lumea din prima: e tot aceeasi raceala de cand lumea si pamantul, cu alt nume. Am avut asa:
        -stranut
        -febra
        -dureri de cap(putine)
        -nas infundat=> normal ca n-am avut miros, daca am avut nasul infundat.
        Mi-a trecut.

        In mod normal as fi luat bitter suedez si ceaiuri din plante culese de mine, si asta am si luat, cu putin extra. M-am racit duminica, pana joi am luat bitter. Inca nu eram perfect bine, transpiram noaptea si aveam febra mica. Luni trebuia sa ma duc undeva, iar ca sa-mi treaca mai repede raceala am luat paracetamol si Cefuroxima (un antibiotic ceva mai tare). N-am fost la spital, n-am fost la doctor, nu m-am testat, nu nimic.
        E tot aceeasi raceala/gripa, REDENUMITA. Cei bolnavi mai grav sunt asa datorita avioanelor, a chimicalelor din apa si mancare, a radiatiilor. Toata lumea mi-a spus „ai covid, vai, te-ai simtit rau, ai fost grav bolnav”, da, la fel de grav bolnav ca in 2010 si 2011, si ca in alti ani cand ajungeam internat la spital din cauza febrei, desi nu exista niciun covid, ada cum nu exista nici azi. Parca am fost mai putin bolnav cand am „avut covid” decat inainte.

        Apreciat de 2 persoane

    • Un om said, on ianuarie 3, 2022 at 11:39 pm

      Întrebarea este: Oare virusul o fi real sau alta este cauza leziunilor la plămâni? Eventual vreo otrăvire prin chemtrails?

      Apreciat de 1 persoană

    • gigimutu said, on ianuarie 3, 2022 at 9:30 pm

      intrebare de 100 de puncte:

      si cum dovedeste cineva, ca un om oarecare s-a infectat deliberat cu covrigu lu peste???

      de noaptea mintii asta, sa inchizi pe un om pe baza unei SUPOZITII, ca certitudinea nu o sa o aiba niciodata acuzatorul!!!!

      bine ati venit in cea mai mare puscarie, planeta pamint!!!

      Apreciază

      • dmaximilian said, on ianuarie 4, 2022 at 3:21 pm

        te ia cu imagini de pe vreo cameră sau te prind ei pe stradă – dacă ai mers fără mască într-o zonă ultra aglomerată – adică ai vrut să te infectezi deliberat

        mai au nevoie să se justifice legal pentru orice abuz? aş! o întorc cum vor în favoarea lor… nu se mai poate face nimic / lupta d.p.v. legal cu ei

        Apreciază

  2. Felix said, on ianuarie 3, 2022 at 9:44 pm

    Compendiu duhovnicesc:

    Cercetărilea astea stintifice, bineînțeles, sunt speculate… materialist și în cele din urmă — se putea altfel? — împotriva lui voii lui Dumnezeu. A face voia lui Dumnezeu constă evident, în a asculta de legile vieții, așa cum sunt ele înscrise de Creator în codul genetic, în sangele nostru, în sufletul și trupul nostru.
    Sfantul Ioan Gura de Aur ne incredinteaza de imunitatea „naturala” daruita noua de Hristos:
    „Chema-va cerul de sus si pamantul, ca sa judece pe poporul Sau. Iarasi se aminteste de elemente, prin care s-au facut mii de bunatati neamului omenesc, nu numai pentru viata si sustinerea trupului, ci si ca temei al cunoasterii de Dumnezeu. Caci frumusetea si maretia, firile din care s-au format elementele si cele care au iesit din ele, legile generale si particulare ale lumii, toate acestea, pe de o parte hranesc si sustin trupurile, iar pe de alta conduc la cunoasterea Creatorului. De aceea si Sfantul Pavel spunea: „Cele nevazute ale Lui se vad de la facerea lumii, intelegandu-se din fapturi, adica vesnica Lui putere si dumnezeire”(Romani 1, 20). Si iarasi: „Intru intelepciunea lui Dumnezeu, lumea n-a cunoscut prin intelepciune pe Dumnezeu” (I Corinteni 1, 21), adica prin intelepciunea manifestata in fapturi, fiindca nu este mica, ci este cea mai mare si mai limpede invatatura. Si toate aceste fenomene pe care Dumnezeu le produce in fiecare zi, chiar daca par sa fie doar o consecinta a legilor naturii, totusi si acestea Il proclama pe Creatorul a toate. Caci Hristos este Stapanul firii”.
    (omilie la psalmul 49, editura doxologia, iasi, 2011, pp. 350-351).
    Deosebit de periculoase sunt intervențiile genetice făcute asupra omului. Deja se fac experiențe pe embrioni umani și se preconizează construirea unor categorii speciale de oameni. Dar aceasta amenință extrem de serios omul, și aceasta in forma lui primordială, cea mai lipsită de posibilitatea apărării. Aici nu mai sunt puse in pericol oarecare interese ale lui sau viața lui, ci insăși identitatea lui dupa chipul lui Dumnezeu. Totodată devine perceptibilă amenințarea libertății și valorii omului. Violand specificul materialului genetic al diferitelor organisme și incercand crearea unora noi sau modificate genetic, omul intervine în expresia biologică a memoriei celulelor. Cu alte cuvinte, manuiește după propria judecată vehiculul material al «rațiunilor făpturilor» nepăsandu-i de cauza lor primordială și de rostul lor atribuit de Creator. Omul, intrucat intră in cele nepătrunse ale forțelor materiale fără cunoașterea rațiunilor personale ale lui Dumnezeu pe care acestea le exprimă, este firesc să nu le poată direcționa spre bunul lor scop final, rezultand de aici pericole incomensurabile. Vechii greci spuneau că toată știința ce se desparte de virtute vicleșug se arată a fi, nu ințelepciune. Desigur nicicand nu incetează să existe oameni vicleni, care provoacă rele. Dar multe rele ce s-au făcut și se fac in lume nu se datorează atat vicleniei anumitor oameni, cat indiferenței, iresponsabilității și ignoranței celor ce le acceptă sau le tolerează. Citirea codului genetic al omului creează posibilitatea intervenției directe și modificării lui. Astfel, pe langă informarea direcționată și diferitele metode fizico-chimice prin care se încearcă influențarea, precum și constrangerea personalității umane, există amenținarea directei determinări biologice a ei.
    „Nu suntem predeterminați pentru că dacă am fi, ne spune Sfantul Sofronie Saharov, nu am fi după chipul și asemănarea Aceluia care este nedeterminat, nu am fi ipostatici. Vietuirea crestina (dumnezeiasca) ar fi cu neputinta daca omul ar fi alcatuit ca un calculator, cu alte cuvinte, daca ar fi „predeterminat” (privat de libertate, teleghidat n.n.). Deosebirea dintre noi si calculator este ca nu suntem predeterminati. Iar libertatea noastra ne ingaduie a trai experienta harului lui Dumnezeu. Oamenii se induhovnicesc pentru vesnicie pastrandu-si propria conditie umana (libertatea) si constiinta personala, nu ca un rezultat al vreunui proces reglementat coercitiv din afara sa, impus de catre altcineva. Cu omul nu este ca si cu calculatorul: asa cum a fost alcatuit de catre un programator IT, asa va functiona. Omul avand vointa libera isi are propriul discernamant si propriile impulsuri; omul se poate delimita, dezice, lepada, poate fi capricios, imprevizibil – insa poate si sa se armonizeze, sa asculte si sa traiasca in dragoste”.
    Daca primirea unui vaccin ne-ar putea modifica ADN, atunci se pulverizează această dogmă a libertatii omului, deși un preot contemporan roman foarte cunoscut neagă acest lucru!
    Folosirea acestor metode in scopuri terapeutice nu atenuează catuși de puțin caracterul critic al gravei amenințări pe care o comportă față de om. Deja, pentru prima dată, se proiectează intervenția în codul gentic al omului, ceea ce poate duce la recombinarea materialului genetic și la transformarea naturii lui (în zombie n.n.). Omul devine obiectul experienței și prelucrării. In felul acesta obiectualizarea lui atinge punctul culminant și este promovată totala lui subordonare față de mijlocele științei și tehnologiei.
    Parintele Ἰωάννης Δρογγίτης (Ioannis Drogitis) ne vorbeste despre cei care primesc vaxxinul mARN:

    Este un fapt binecunoscut că persoanele care primesc un vaxin mARN devin transmitatoare al unui cod Mac. Nu-i așa? Cel puțin, unele dintre vaccinuri prefac omul într-un simplu bluetooth.
    Dacă propriul meu telefon (Samsung android) poate „detecta” oamenii din jurul meu, cel puțin pe cei care au primit o parte din vaccinuri mARN, asta inseamna ca se transforma umanitatea intr-un alt sistem, stat sau sistem național sau global, deci ce ne facem? Nu stiti de existenta acestei tehnologii adecvate? Din păcate, multe lucruri sunt ascunse de oameni, nu atât pentru că sunt secrete, ci pentru că nu sunt facute publice; Cu toate acestea, este clar că aceasta se întâmplă. Omenirea se micșorează, se imputineaza și cred că, oricine este îngrijorat, indeosebi daca a auzit si a vazut ce se pune la cale.
    Omul, pe de altă parte, nu mai poate rămâne liber in sistemul in care va fi indosariat digital. Omul va trebui să fie conectat digital la sistem. Trebuie să fim conectați la internet. Omul devine un obiect atunci. Se vede și prin toata aceasta propaganda a științei, a guvernării digitale ceea ce va deveni o ființă umană, ceea ce va deveni omul ca un întreg. Va deveni injumătatit ca natură, un cadavru „viu”. Acum natura umana il mentine viu pentru ca este liber in relatia cu Dumnezeu. Și dacă vorbim despre natura umană, știți ce spun ei despre aceste programe pe care vi le-am spus? Că trebuie să re-adapteze natura umană. Trebuie să fii re-conceput pentru a fi om. Ascultati ce debiteaza? Acestea nu sunt cuvintele mele.
    Ei plănuiesc sa re-construiasca omul nou. Omul va fi conectat ca o mașină, ca un calculator. Omul va deveni functional la fel ca un computer. Ca tot veni vorba, telefonul inteligent (android) va fi desființat în scurt timp. De ce? Pentru ca intram în etapa următoare. Telefonul va fi conceput in interiorul omului. Înţelegeti? Implanturile sunt deja prezente. Există tehnologie, un implant care va fi introdus subcutanat. Acesta poate fi introdus în așa fel încât să fie încorporat sub pielea omului. Aceasta este tehnologia de astăzi. Și, desigur, intenționează să se treacă la implanturi reale în creier. Și toată această frenezie umanistă a fost creata pentru oameni, iar experimentele au fost făcute cu mulți ani în urmă.
    Este un apanaj al acestei tiranii, în care omul va fi controlat de la distanță; căci un om cu vointa libera este periculos pentru ei, este imprevizibil. Chiar și un șchiop. Chiar daca e lobotomizat. Nici măcar tipologia asta de oameni care beau în weekend, si nu știu ce mai fac și nu le pasă de altceva. Și acestia sunt încă oameni, adica imprevizibili. Antihrist nu accepta nici macar libertatea acestor oameni. Și, desigur, el urăște posibilitatea libertății omului. Aceasta este partea duhovniceasca. Când nu mai există personalitate in om, când se obtine obedienta robotica a unui om, când devine controlat de la distanță…, când, pentru a trăi, trebuie să se încadreze într-o rețea digitala…..”Libertatea” omului este transformată; atunci ce fel de om mai este el? Putem să murim ca oameni din pricina vreunei boli! Dar putem să ne revenim după zece raceli covid, dar sa ramanem totusi ființe umane cu libertate. Se poate ca noi să murim de orice altceva, dar să ne păstrăm esența chipului lui Dumnezeu, capacitatea de a alege, vointa libera. Altfel vom fi prinsi în sistemul lui antihrist. De când titlul de vicar al papei (aprilie 2020) a fost desființat, toată omenirea se îndreaptă spre guvernarea lui Antihrist.
    Șoc de Paști în Creștinătate: Papa renunță la titlul de „Vicar al lui Hristos” – Un pas spre Unirea cu Ortodocșii? – Evenimentul Zilei
    https://evz.ro/soc-de-pasti-in-crestinatate-papa-renunta-la-titlul-de-vicar-al-lui-hristos-un-pas-spre-unirea-cu-ortodocsii.html
    Acesta este motivul pentru care va fi o inversare sau o resetare. Relansarea, resetarea nu va mai include regularitatea vieții trecute. Orice, oricine nu se va încadra în această noua fermă digitala planetara va fi exclus. Aceasta este realitatea. Oamenii trebuie să înțeleagă că fiecare, la limita vieții lui, trebuie să nege această situație. Sistemul ne cere insistent acordul. Acesta este cerinta demonului. Antihrist vrea semnătura noastră. El vrea ca noi să spunem da, fiind presați, dar totusi vrea să spunem da. Noi trebuie sa spunem nu! Trebuie să spunem nu! De fapt, nu trebuie să pasim pe acest pod spre imparatia digitala a lui antihrist nici macar un pas. Este foarte important și trebuie să învățăm daca suntem creștini, de aceea ne referim la acest lucru. Dacă nu suntem ancorati astăzi cu toata viața noastră duhovniceasca in Tainele Bisericii, dacă nu trăim simultan această stare de fapt prin pocăința, dacă nu trăim cu intensitatea vieții duhovnicesti interioare, nu vom putea percepe realitatea tiraniei digitale care sta in fata noastra…

    Apreciază

  3. Felix said, on ianuarie 3, 2022 at 10:06 pm

    Se scumpește apa. Subvențiile pentru nevoiași și investițiile firmelor intră în facturi | Ziarul National
    https://www.national.ro/social/se-scumpeste-apa-subventiile-pentru-nevoiasi-si-investitiile-firmelor-intra-in-facturi-747753.html

    Apreciază

  4. ionion said, on ianuarie 4, 2022 at 2:26 am

    Fiind si eu horticultor , eu as compara administrarea vaccinurilor cu obtinerea GMO in vivo. Pt cine vrea sa stie mai mult sa citeasca despre tehnologia ADN recombinant, asta ca sa raspund si la intrebarea ce urmeaza?

    Apreciază

  5. ManolescuBD said, on ianuarie 4, 2022 at 5:09 am

    [Puțin] offtopic !

    Un sfat pe care i l-am dat unui prieten drag, care are mult mai mulți bani ca mine: http://www.facebook.com/xxx0606/posts/4817174111707851 „Pune mâna și transformă toți banii tăi, în obiecte fizice ! Cumpără-ți un solar profesional, ca să ai ce mânca când or să fie rafturile magazinelor goale… că te vei pișa pe ei de bani, deoarece NU vei mai avea ce face cu ei. 😉 Cumpără unul și pentru mine, că banii ți-i dau înapoi, iar apoi, îți dau mereu ȘI din producția mea. Dacă nu faci cum îți spun, munca ta de-o viață, se va evapora… așa că, transformă-ți banii virtuali în obiecte și bunuri fizice, reale! Știi că te-am mai sfătuit eu… de exemplu să-ți iei o casă mică, și așa ai făcut. Bravo, mă bucur! Ascultă și acuma! Ia uite aici ce înseamnă banii virtuali – http://www.facebook.com/ManolescuBD/posts/1580429582243358 ~ „TOATE protocoalele gen Bitcoin se bazeaza pe asa-zisa problema Bizantina, iar asta poate fi hacuita. Deci in Problema bizantina se presupune ca exista o armata dispersata in grupuri si ideea e cum sa eviti interceptarea mesajului de catre dusman in cazul in care grupurile comunica prin mesaje. S-a stabilit ca numai daca ai 50%+1 din mesaje interceptate, poti controla acel net. E demonstrat matematic. Pe aceasta problema bizantina se bazeaza bitcoin si similare. Din pacate acele 50%+1 pot fi hacuite, aceasta e o demonstratie mai lunga, dar PERFECT VALABILA. De altfel, se intampla deja in lantul de Bitcoin… Un ban-teapa, pregatit din timp pentru a face chestia cu”nimeni nu va putea cumpara sau vinde”. Si ORICE protocol care se bazeaza pe ceva gen bitcoin, e vulnerabil la aceeasi teapa. Totul e sa reusesti printr-un trick (existent deja, se numeste bitcoin farming) sa ajungi la 50%+1. Deci doar putere de calcul. +++ idioti care se „asociaza liber”. Deja, la momentul actual cel mai mare FARMING a DEPASIT 50%+1…:))) Verifica pe net, vei vedea. Programatorii sunt de multe ori idioti, nu cerceteaza intai matematica fundamentala, si iau plasa. Ok, deci acum stii….foarte multe, inclusiv despre Bitcoin si teapa lui: cand vor cadea monezile datorita crizei si razboiului, toti o sa sara in Bitcoin (ca n-au de ales) si asa oamenii or sa ceara singuri „SEMNUL FIAREI”. …care va fi controlata (50%+1) de Rothschild, cel ce are…50%+1 din bani !”

    Apreciază

    • dmaximilian said, on ianuarie 4, 2022 at 3:31 pm

      domnul ManolescuBD nu vă supăraţi, am şi eu nu ştiu dacă întrebare poate o nelămurire sau poate nu am înţeles eu clar mesajul dvs

      dacă aţi priceput care e treaba cu sistemul de 50%+1 al Bitcoin (sau orice e-moneda) – de ce mai aveţi nevoie ca prietenul dvs mai bogat să vă cumpere un solar din banii lui ?? – de ce nu vă cumprati dvs singur tot ce va trebuie/cat se mai poate – prin aceasta moneda – dacă ştiţi mecanismele înseamnă că puteți genera şi venituri virtuale

      Apreciază

    • Dr. Badass said, on ianuarie 6, 2022 at 1:02 am

      Revolutia unui bob de grâu, este cartea de temelie pentru o agricultură ecologică.
      Pentru cei interesați, editura TEI a tradus gratis cărți despre permacultura, de mare ajutor în timpurile care vin. Salvați versiunea pdf și tipăriți pe hârtie cel puțin un exemplar pentru uz propriu, restul dăruiți la prieteni și cunoștințe.

      Apreciază

  6. geo said, on ianuarie 4, 2022 at 7:58 am

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=69659&title=mizerie-criminala-daune-de-la-vaccinul-covid-ministerul-sanatatii-din-italia-nu-le-recunoaste-ai-murit-problema-ta-pai-atunci-de-ce-ati-bagat-certificatul-verde-cu-forta-mizerabililor-daca-nu-va-asumati-nimic-se-aude-rafila-

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=69632&title=numarul-cazurilor-de-covid-din-ultravaccinata-marea-britanie-creste-cu-inca-45-intr-o-saptamana-la-157-758

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=68701&title=seful-danemarcei-pentru-sanatate-spune-ca-omicron-va-aduce-sfarsitul-pandemiei-pentru-cine-va-supravietui-

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=69918&title=-ion-cristoiu-un-articol-istoric-scris-de-renate-weber

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=69883&title=-razvan-chereches-valul-5-va-fi-un-dezastru-pentru-romania-chiar-daca-omicron-are-simptome-mai-usoare

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=69847&title=-tragedie-a-supravietuit-cancerului-dar-a-murit-de-covid-19-a-fost-infectata-de-un-prieten-care-si-a-ascuns-boala-ca-sa-joace-carti

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=69818&title=-rupere-n-ciuda-nchiderilor-bloc-259-rilor-m-259-537-tilor-vaccinurilor-amplificatoarelor-mascatorilor-dubli-noile-cazuri-de-covid-sunt-n-top-un-milion-pentru-prima-dat-259-

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=69751&title=-exemplu-pentru-romania-olanda-redeschide-scolile-in-ciuda-ratei-mari-de-infectare-si-a-lockdown-ului

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=69738&title=-un-doctor-sanatos-in-varsta-de-57-de-ani-din-nashville-moare-la-scurt-timp-dupa-ce-a-primit-vaccinul-pfizer-media-da-vina-pe-moarte-pe-covid-19

    Apreciază

  7. Felix said, on ianuarie 4, 2022 at 8:52 am

    Despre vaccinuri:

    Apreciază

  8. Felix said, on ianuarie 4, 2022 at 8:56 am

    Parlamentul francez a început dezbaterea pe marginea paşaportului de vaccinare;’Nu vom ceda’ ameninţărilor, spun deputaţi LREM – Black News
    https://blacknews.ro/parlamentul-francez-a-inceput-dezbaterea-pe-marginea-pasaportului-de-vaccinarenu-vom-ceda-amenintarilor-spun-deputati-lrem/

    Apreciază

  9. geo said, on ianuarie 4, 2022 at 8:59 am

    https://www.incorectpolitic.com/antiromanul-alexandru-muraru-califica-a-u-r-drept-un-demon-al-trecutului-si-cere-arestarea-lui-george-simion-asa-cum-faceau-bolsevicii-cu-patriotii-romani/

    https://www.incorectpolitic.com/e-o-teorie-a-conspiratie-care-nu-se-bazeaza-pe-fapte-aceea-ca-putin-ar-fi-o-papusa-a-plutocratilor-globali/

    https://ro.sputnik.md/20220104/rafila-acuza-un-blocaj-pe-tema-certificatului-verde-47732168.html

    http://www.corectnews.com/business/schimb-ri-ocante-n-legea-energiei-electrice-se-oficializeaz-blackout-ul-0

    https://mucenicul.wordpress.com/2022/01/02/tinta-noului-an-sunt-copiii-octavian-jurma-sustine-ca-omicron-va-afecta-in-special-copiii/

    https://mariusmioc.wordpress.com/2022/01/04/cu-prilejul-anului-nou-jandarmeria-imi-trimite-o-noua-amenda-pentru-mitingul-din-21-decembrie-2021-de-la-bucuresti-video/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/11/04/pfizer-a-instiintat-comisia-europeana-ca-vaccinul-poate-avea-riscuri-semnificative-necunoscute-si-ca-e-posibil-sa-nu-fie-autorizat-la-final/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2022/01/03/rusinoasa-sclavie-voluntara/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2022/01/04/vanguard-al-doilea-mare-actionar-al-afacerilor-lumii-se-afla-si-in-spatele-tuturor-firmelor-producatoare-de-vaccinuri/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2022/01/03/ordinul-planetar-al-satanistilor-suntem-prea-multi-vaccinati-va/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2022/01/03/genocidul-din-spitale-cu-ce-medicamente-sunt-ucisi-pacientii-internati/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/12/30/ne-ati-vandut-pe-toti-mortii/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/12/31/unde-a-dus-politica-dementa-a-australiei-care-si-a-propus-zero-cazuri-covid/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/12/31/oficialii-statului-california-fac-apel-la-cetateni-sa-nu-si-incarce-masinile-electrice-ca-vor-colapsa-reteaua/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/12/31/omenirea-a-picat-la-testul-de-inteligenta-dat-in-fata-genocidarilor-hipercunoscuti/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/12/29/93-din-persoanele-care-au-murit-dupa-vaccinare-au-fost-ucise-de-vaccin/

    https://karensmithdotblog.wordpress.com/2022/01/03/guvernul-francez-extinde-utilizarea-obligatorie-a-mastilor-la-copii-de-la-6-ani/

    https://gandeste.org/analize-si-opinii/2021-anul-in-care-a-murit-democratia/123012/

    https://www.justitiarul.ro/dictatura-anormalitatii/

    https://ayeaye20.wordpress.com/2022/01/01/ereticul-ecumenist-comunist-serghianist-justinian-marina-si-falsul-ingradit-ieronim/

    https://www.national.ro/coronavirus/noul-protocol-anti-covid-piedici-majore-in-administrarea-antiviralelor-747712.html

    https://www.national.ro/stiri-externe/criza-din-ucraina-in-fata-rusiei-finlanda-isi-reafirma-dreptul-de-a-adera-la-nato-reactia-moscovei-747771.html

    https://www.national.ro/coronavirus/paxlovid-alternativa-la-vaccinul-anti-covid-o-pilula-cu-circuit-inchis-are-un-pret-scandalos-747761.html

    https://www.national.ro/social/se-scumpeste-apa-subventiile-pentru-nevoiasi-si-investitiile-firmelor-intra-in-facturi-747753.html

    https://www.national.ro/coronavirus/pasaportul-de-vaccinare-o-arma-in-mainile-guvernantilor-747715.html

    https://www.national.ro/coronavirus/specialistii-au-dezamorsat-bomba-numita-omicron-adevarul-despre-cat-de-agresiva-e-tulpina-747726.html

    https://www.national.ro/coronavirus/masca-ffp2-obligatorie-in-romania-ce-s-a-mai-decis-in-sedinta-de-guvern-747768.html

    https://www.national.ro/coronavirus/la-ce-mai-e-bun-vaccinul-tara-europeana-care-nu-tine-cont-daca-esti-imunizat-sau-nu-cere-2-teste-pcr-ca-sa-i-treci-granita-747749.html

    https://www.national.ro/coronavirus/covid-va-fi-cu-noi-pentru-totdeauna-747732.html

    https://www.national.ro/stiri-externe/omicron-peste-6-500-de-noi-cazuri-zilnice-in-israel-tel-aviv-devine-oras-rosu-747694.html

    https://www.national.ro/social/codul-rutier-2022-noi-motive-pentru-politisti-ca-sa-i-amendeze-pe-soferi-de-ce-rar-te-poate-turna-la-politie-747692.html

    https://www.cotidianul.ro/cainele-moare-de-drum-lung-si-alexandru-muraru-de-grija-aur/

    https://www.cotidianul.ro/institutul-elie-wiesel-condamna-negationismul-aur/

    https://www.cotidianul.ro/dulcele-protest-al-copiilor-si-al-parintilor/

    https://www.cotidianul.ro/polonia-natalitate-mai-mare-si-mai-putini-imigranti/

    https://www.cotidianul.ro/elvetia-testeaza-un-vaccin-plasture-impotriva-covid/

    https://www.cotidianul.ro/in-plina-criza-energetica-germania-inchide-3-centrale-nucleare/

    Apreciază

  10. Felix said, on ianuarie 4, 2022 at 9:13 am

    Cel ce este credincios în foarte puţin şi în mult este credincios; şi cel ce e nedrept în foarte puţin şi în mult este nedrept (Evanghelia după Luca, capitolul 16, versetul 10).
    Deci acela care nu va accepta vaccinul, cu atat mai mult va cauta sa evite codul QR, portofelul digital si cardul biometric?! Nu cumva dupa portofelul digital sau concomitent cu implementarea acestuia urmeaza pecetea…?!

    Apreciază

  11. scortisoara said, on ianuarie 4, 2022 at 9:47 am

    % off dar nu m-am putut abtine … Daca nu ati ras astazi . Botezatu are unghiile de la picioare date cu oja ( inca nu disting daca e neagra sau maro inchis sau albastru marin , vezi pozele ) … Ce barbat „atractiv” … :))))))) Aduce din ce in ce cu …Aziz ( cantaretul din Bulgaria)

    https://playtech.ro/stiri/imagini-unice-cu-burlacul-catalin-botezatu-in-vacanta-de-revelion-locatia-de-vis-in-care-orice-roman-isi-doreste-sa-ajunga-macar-o-data-in-viata-foto-si-video-exclusiv-448525

    Apreciază

  12. noname 7 said, on ianuarie 4, 2022 at 10:21 am

    Daca faceti acest „covid”, care nu e altceva decat o pneumonie, sau o raceala, ceaiul de mai jos va poate feri de spital si chiar va poate salva viata.
    Intr-un ceainic se pune la fiert apa. Cand aceasta da in clocot, se adauga 5-6 felii de lamaie (fara coaja!) si un pumn plin de PĂTLAGINĂ LATĂ sau ÎNGUSTĂ, se găsește la plafar sau pe câmpuri, prin grădini, pajiști și locuri umbroase(începând de primăvara) si se opreste focul. Se lasa 2-3 minute, apoi se strecoara si se lasa la racit. Cand e calduta, se pune o lingura de miere si se bea incet, cu inghitituri mici.
    Sa va fie de folos.

    Apreciat de 3 persoane

    • Viorelr said, on ianuarie 4, 2022 at 4:45 pm

      dintr-o cana e gata cu covidul, cred ca e necompleta reteta

      Apreciază

      • noname 7 said, on ianuarie 5, 2022 at 7:43 am

        Nu se bea doar o cana, se beau 3-4/zi, sau si mai mult daca este nevoie. Puteti sa adugati in ceai, deodata cu patlagina si cimbru, fie de camp, fie de gradina.

        Apreciat de 1 persoană

  13. geo said, on ianuarie 4, 2022 at 10:23 am

    https://www.lepoint.fr/sante/lrem-richard-ferrand-et-elisabeth-moreno-testes-positifs-au-covid-19–03-01-2022-2458960_40.php?utm_medium=Social&utm_source=Twitter&Echobox=1641217161#xtor=CS1-32-%5BEchobox%5D

    https://www.infowars.com/posts/uk-government-greases-skids-for-fleets-of-surveillance-drones-over-cities/

    https://www.activenews.ro/opinii/Gheorghe-Piperea-Certificatele-sanitare-emise-pe-baza-injectarii-cu-serul-Johnson-Johnson-nu-mai-sunt-valabile-in-Austria.-In-Franta-le-pass-sanitaire-ar-fi-trebuit-sa-puna-capat-epidemiei-in-realitate-a-potentat-o-171805

    https://strategika.fr/2021/12/30/psychopathologie-du-totalitarisme/

    https://strategika.fr/2022/01/01/scandale-aux-pays-bas-revelation-de-liens-accablants-entre-des-politiciens-corrompus-et-le-forum-economique-mondial/

    https://strategika.fr/2021/12/31/dr-robert-malone-psychose-de-formation-de-masse-covid-19-pourquoi-tant-de-gens-croient-au-mensonge-du-vaccin/

    https://strategika.fr/2022/01/01/que-faire-desobeir-a-lapartheid-biopolitique-et-batir-la-cite-chretienne-pierre-antoine-plaquevent/

    https://www.marianne.net/economie/finance/blackrock-vanguard-state-street-ces-nouveaux-maitres-du-monde-qui-ne-nous-veulent-pas-que-du-bien

    https://tv.marianne.net/focus/restrictions-comment-le-covid-fragilise-notre-d-

    https://www.technocracy.news/mrna-technology-to-be-applied-to-other-diseases/

    https://www.technocracy.news/pandoras-box-opened-swedes-adopt-implanted-chips-as-vaccine-passports/

    https://www.francesoir.fr/service/nombre-de-deces-en-france-du-covid19-et-de-ses-pays-frontaliers

    https://www.francesoir.fr/videos-le-defi-de-la-verite/lappel-solennel-du-collectif-des-maires-resistants

    https://www.francesoir.fr/afp-afp-france/covid-le-pass-vaccinal-arrive-lassemblee-nationale

    https://www.francesoir.fr/politique-france/responsabilite-etat-vaccination-alain-houpert-philippe-gosselin

    Apreciază

  14. mircea,v said, on ianuarie 4, 2022 at 11:03 am

    Si asa afla omul ca datorita stiintei omenirii a inceput sa manance chimie de prin 1995. Asta la noi in tara, ca aia dezvoltati mananca chimie mai demult.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.