SACCSIV – blog ortodox

O EXCEPȚIONALĂ PROFEȚIE din secolul XV: “Lumea va purta MĂȘTI DE PIATRĂ”

Posted in antihrist, APOCALIPSA, PROFETII by saccsiv on decembrie 20, 2021

Repostez, pentru cititorii mai noi, o profetie din secolul XV:

„Omul va deveni atât de plin de răutate, atât de înjosit ca urmare a întărâtării şi stăpânirii patimilor celor josnice asupra sa, atât de împietrit la inimă, întunecat şi cu totul epuizat de singura grijă de a supravieţui, încât pentru viaţa duhovnicească el nu va avea nici bunăvoinţă, nici loc în inima sa. Nu va mai rămâne nici o călăuză duhovnicească, deoarece şi aceştia vor urma căile lumii. Bisericile lui Dumnezeu vor deveni fie goale, fie duhovniceşte profanate de către păstori nevrednici.

La apogeul acestor suferinţe şi al haosului din lume va apărea Antihrist. El va veni ca un făcător de pace, un conducător bun şi înţelept, care poate aduce lumea în rânduială. Cu toate acestea, de fapt, el va fi un vrăjmaş al tuturor, un urâtor a tot ceea ce este bun, un tiran şi un făcător de rău, un distrugător a toate; asemenea lui, lumea n-a văzut pe nimeni niciodată şi nici nu va vedea vreodată.

Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.

Vor fi dezastre naturale: valuri chinuitoare de căldură vor alterna cu perioade de ger aspru, seceta cu inundaţiile; tornade şi furtuni cumplite vor pricinui distrugeri înspăimântătoare; erupţii vulcanice, cutremure şi boli între oameni, animale şi plante; toate acestea vor fi atât de îngrozitoare, încât îi vor duce pe oameni la disperare. Pământul, nemaiprimindu-şi binecuvântarea pentru a da roade, va fi lovit de foamete îngrozitoare, şi astfel se va sărăci cu totul. Şi numai celor care au primit pecetea Fiarei, adică a Satanei, li se va îngădui să existe pentru o vreme, deşi în cele mai slugarnice şi josnice condiţii de sărăcie totală şi dispreţ pentru demnitatea umană, pe care omul a primit-o de la Făcătorul său.

Toate se umplu de Antihrist: pământul, marea, aerul. Toate se vor face cu singurul scop de a înlătura cu totul numele lui Hristos din inima omului. Aceasta va fi cu adevărat o împărăţie drăcească pe pământ. Vor veni nenorociri cum n-au mai fost, un timp de agonie intensă nu numai pe pământ, ci în tot universul, căci ele [stihiile] sunt împreunate într-un singur plan al creaţiei, iar tot acest univers urmează să piară pentru ca, după aceasta, să poată fi îmbrăcat în nestricăciune, în statornicie, în veşnicie, după cuvintele Apostolului: Căci trebuie ca acest trup stricăcios să se îmbrace în nestricăciune (I Cor. 15: 53)”.

La precedenta postare, fratele mircea.v ne amintea si de Dumitru Bordeianu – „Marturisiri din mlastina disperarii”:

Rezultatul acestei experiente a fost ca s-a ajuns la „citirea gândurilor”. […] Atât eu, cât si camarazii mei, am vazut cu ochii nostri ca nu ne mai puteam controla expresia fetei, care ne trada întotdeauna gândurile pe care nu mai reusea sa le mascheze. În momentul când posedatul te tortura si se uita în ochii tai, întrebându-te unde te gândeai sau ce gânduri aveai, daca nu raspundeai sincer, el îti si observa pe fata gîndul pe care voiai sa-l ascunzi. Nu mai aveai nici vointa si nici puterea sa-ti opresti aceasta exteriorizare, si atunci se stia precis daca spuneai sau nu adevarul.
Aceasta a fost ultima faza a nebuniei colective pe care am trait-o toti cei care am trecut prin demascari. Iar rezultatul acestei „citiri” a gândurilor, prevazute de Nicolski si profetite noua de Turcanu, a fost neîncrederea totala în cel de lânga tine.

La începutul lui august 1951, când declaratiile publice si scrise erau pe terminate, iar tortura de „citire” a gândurilor atinsese nivelul prevazut în planurile ocultei, Turcanu a trecut din camera în camera, cu expresia unui demon satisfacut si l-am auzit repetând ca, ispitind si înselând pe cei tari si credinciosi, i-a putut tavali în mocirla.
„Ma, banditilor, va amintiti foarte bine ce am spus în camera aceasta cât si în celelalte camere, ca eu nu glumesc, ca ma voi tine de cuvânt si voi folosi toate metodele pentru a-mi atinge scopul urmarit. Or, iata ca am ajuns, prin metodele pe care le-am folosit, sa va citim si gândurile, fapt la care voi nu v-ati asteptat niciodata.”

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alex said, on decembrie 20, 2021 at 11:19 pm

    https://www.newsmax.com/newsfront/microchip-covid-passport-sweden/2021/12/18/id/1049202/
    https://www.ruptly.tv/en/videos/20211215-033-COVID-pass-under-your-skin-Swedes-implant-chips-with-vaccination-certificate
    Traducere RO:
    Suedezii au inceput sa isi implanteze microcipuri cu pasaportul covid
    Oamenii din Suedia au început să isi implanteze microcipuri care conțin pașapoartele COVID-19, potrivit Newsweek.

    Cipul, dezvoltat de Epicenter, poate stoca un pașaport COVID sub piele.

    „Implanturile sunt o tehnologie foarte versatilă care poate fi folosită pentru multe lucruri diferite și, în acest moment, este foarte convenabil să aveți pașaportul COVID întotdeauna la îndemână pe implantul dumneavoastră”, a declarat Hannes Sjöblad, ofițerul șef de la Centrul pentru perturbarea pandemiei lui Ruptly.

    „În cazul în care telefonul îți rămâne fără baterie”, spune Sjöblad, referindu-se la pașapoartele COVID de pe telefoane, cipul, adaugă el, este „întotdeauna accesibil pentru tine. Deci, desigur, așa folosim această tehnologie astăzi, anul viitor. o vom folosi pentru altceva.”

    Dar, potrivit unui articol de la Nya Dagbladet, Sjöblad avertizează că, deoarece tot ceea ce este necesar pentru a citi aceste cipuri este trecerea unui telefon mobil peste corp, informațiile unui implantat riscă să fie deturnate.

    „Aceste cipuri sunt ușor de citit”, avertizează el, „ceea ce înseamnă că pot să te scanez cu smartphone-ul personal și să citesc ce este pe cipul tău. De obicei, le spun oamenilor să nu scrie secretele vieții lor pe cip”.

    Articolul lui Parsons menționează că în jur de „6.000 de oameni din țară au avut până acum un cip introdus în mâini”. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că acele persoane au primit un microcip introdus în corp pentru un pașaport legat de COVID, deoarece cipurile ar putea fi folosite în alte scopuri.

    Cipurile, care sunt puțin mai mari decât un bob de orez, pot fi implantate în braț, între degetul mare și arătător sau în alte părți ale corpului.

    La începutul lunii decembrie, guvernul suedez a emis un ghid conform căruia pentru unele evenimente cu 100 sau mai multe persoane ar fi necesar un pașaport COVID.

    –––
    Isi put doar problema cat de usor ar putea fi crackuit un astfel de cip dar nu si cat de sanatos este sa stai toata viata cu un transmitor sub piele sau ce se intampla daca e soc EMP, ce sa mai zic de probleme duhovnicesti…

    Apreciază

  2. Felix said, on decembrie 20, 2021 at 11:41 pm

    C. J. Hopkins,
    scriitor:

    Una din caracteristicile totalitarismului este conformitatea în masă față de o poveste oficială halucinantă. Nu o poveste oficială obișnuită, precum „Războiul Rece” sau „Războiul împotriva terorii”. O poveste oficială complet halucinantă care are puține sau deloc legături cu realitatea și care este contrazisă de o mulțime de fapte.

    Nazismul și stalinismul sunt exemplele clasice, dar fenomenul este și mai bine observat în culte și în alte subculturi. Vin în minte numeroase exemple: familia Manson, oamenii templului lui Jim Jones, Biserica Scientologică, Poarta Raiului, etc., fiecare cu povestea sa oficială halucinantă: Helter Skelter, Comunism creștin, Xenu și Confederația Galactică și așa mai departe.

    Privind din perspectiva culturii dominante (sau retrospectiv în cazul nazismului), natura halucinatorie a acestor povești oficiale este țipător de evidentă celor mai mulți oameni raționali. Ceea ce mulți oameni nu reușesc să înțeleagă este că pentru aceia care pică în capcana acestor povești (fie ei membrii ai unui cult, fie întregi societăți totalitare), astfel de narațiuni nu le apar ca fiind halucinatorii.

    Dimpotrivă, le văd ca pe ceva real. Tot ceea ce există în „realitatea” lor socială reifică și reafirmă povestea, iar orice o contestă sau o contrazice este perceput ca o amenințare existențială.

    Aceste narațiuni sunt inevitabil paranoice, descriind cultul ca fiind amenințat sau persecutat de un dușman rău sau de o forță antagonică, și doar conformitatea fără dubii față de ideologia cultului îi poate salva pe membrii din fața acestor amenințări. Contează prea puțin dacă dușmanul este cultura comună, corpul tetan, contrarevoluționarii, evreii sau un virus.

    Nu contează identitatea dușmanului. Contează atmosfera de paranoia și isteria pe care povestea oficială o generează și care îi face obedienți pe membrii cultului sau societatea însăși.

    Pe lângă faptul că sunt paranoice, aceste narațiuni sunt adesea inconsistente intern, ilogice și… ei bine, complet caraghioase. Asta nu le slăbește puterea, după cum s-ar presupune la prima vedere. În fapt, le-o crește, din moment ce îi forțează pe adepții lor să reconcilieze inconsistența și iraționalitatea lor, iar în multe cazuri absurditatea pură, pentru a fi în continuare bine văzuți în cadrul cultului.

    O astfel de reconciliere este desigur imposibilă și face ca mintea membrilor cultului să fie scurtcircuitată și să abandoneze orice urmă de gândire critică, aceasta fiind exact ceea ce dorește liderul cultului.

    Mai mult, adesea liderii cultului schimbă aceste povești fără niciun motiv clar, forțându-i pe membrii cultului să încalce abrupt (și adesea să denunțe ca „erezie”) credințele și ideile pe care înainte erau forțați să le profeseze și să se comporte ca și cum nu ar fi crezut niciodată în ele. Asta face ca mințile lor să fie scurtcircuitate și mai tare, până când într-un final renunță chiar și să mai încerce a gândi rațional, ci doar repetă papagalicește orice bolboroseală fără sens cu care liderul cultului le umple capul.

    De asemenea, bolboroseala fără sens a liderului nu este atât de lipsită de sens pe cât pare la prima vedere. Cei mai mulți dintre noi, când se lovesc de astfel de zgomote, presupun că liderul încearcă să comunice, deși ceva nu este în regulă cu mintea sa. Liderul cultului nu încearcă însă să comunice. El încearcă să dezorienteze și să controleze mintea ascultătorului.

    Ascultați-l pe Charlie Manson cum face „rap”. Nu doar ce spune, ci cum o spune. Observați cum aruncă bucăți de adevăr în fluxul său de nonsensuri liber asociate, și folosirea repetată a clișeelor care stopează gândirea, descrise de Robert J.Lifton astfel:

    „Limbajul mediului totalitar este caracterizat de lozinci care stopează gândirea. Problemele cele mai complexe și profunde sunt concentrate în fraze scurte, foarte alese, care sună categoric, ușor de învățat și exprimat. Ele devin începutul și sfârșitul oricărei analize ideologice.” (Thought Reform and the Psychology of Totalism: A Study of „Brainwashing” in China, 1961)

    Dacă toate acestea sună cunoscut, este bine. Deoarece aceleași tehnici pe care majoritatea liderilor de cult le folosesc pentru a controla mințile membrilor cultului sunt folosite de sistemele totalitare pentru a controla mințile întregii societății: Milieu Control, Loaded Language, Sacred Science, Demand for Purity și alte tehnici standard de control al minții.

    Se poate întâmpla în mare măsură în orice societate, la fel cum oricine poate pica victimă unui cult, dacă se întrunesc condițiile care contează.

    Se întâmplă asta acum cu majoritatea societăților noastre. Este implementată o narațiune oficială. O narațiune oficială totalitară. O narațiune oficială complet halucinantă, nu mai puțin halucinantă decât cea a naziștilor, a familiei Manson sau a oricărui alt cult.

    Majoritatea oamenilor nu își poate da seama de asta pentru simplul motiv că li se întâmplă lor. Sunt la modul literal incapabili să o recunoască. Mintea umană este extrem de elastică și inventivă când este împinsă dincolo de limitele sale. Întrebați pe oricine s-a luptat cu psihoza sau a consumat prea mult LSD. Nu ne dăm seama când o luăm razna.

    Când realitatea se descompune complet, mintea va crea o poveste halucinantă care pare la fel de „reală” ca noua noastră realitate normală, deoarece chiar și o iluzie este mai bună decât teroarea desăvârșită a haosului total.

    Pe asta contează totalitariștii și liderii cultelor, și exploatează această slăbiciune pentru a implanta poveștile lor în mințile noastre. Acesta este și motivul pentru care ritualurile de inițiere (spre deosebire de ritualurile pur simbolice) încep prin a ataca mintea individului cu teroare, durere, epuizare fizică, droguri psihedelice, sau orice alt mijloc de a distruge percepția omului asupra realității.

    Odată ce s-a realizat acest lucru și mintea subiectului începe cu disperare să construiască o nouă poveste care să dea sens haosului cognitiv și traumei psihologice prin care trece, este relativ ușor să „ghidezi” procesul și să implantezi orice narațiune dorești, presupunând că ți-ai făcut tema.

    Acesta este și motivul pentru care atât de mulți oameni – oameni care sunt capabili să recunoască totalitarismul în culte și în alte țări – nu pot să-și dea seama de totalitarismul care prinde contur chiar acum, în fața ochilor lor (sau mai degrabă chiar în mințile lor).

    Nici nu pot percepe natura halucinatorie a poveștii oficiale „Covid-19”, cel puțin nu mai mult decât cei din Germania nazistă erau capabili să perceapă cât de complet halucinantă era povestea „rasei superioare”. Astfel de oameni nu sunt nici ignoranți, nici proști. Au fost însă inițiați cu succes în cult, ceea ce reprezintă totalitarismul în esență, chiar dacă la scara întregii societăți.

    Inițierea lor în Cultul Covidian a început în ianuarie (articolul este crid în octombrie 2020, ), când autoritățile medicale și media corporatistă au amplificat Frica cu estimări a sute de milioane de morți și imagini falsificate cu oameni care cădeau morți pe străzi.

    Condiționarea psihologică a ținut luni de zile. Masele globale au fost subiecții unui flux constant de propagandă, isterie confecționată, speculații fantasmagorice, directive contradictorii, exagerări, minciuni și efecte teatrale. Carantine. Spitale de campanie și morgi. Asistentele medicale care dansau. Camioanele morții. UPU supraaglomerate. Bebeluși cu Covid morți. Statistici manipulate. Măști și tot restul.

    Opt luni mai târziu iată unde am ajuns. Șeful Programului de Urgențe Sanitare de la OMS a confirmat o rată a mortalității de 0,14% aproximativ la fel ca gripa sezonieră. Iar mai jos sunt cele mai recente estimări de supraviețuire de la Center for Disease Control:
    Vârsta 0-19 … 99.997%
    Vârsta 20-49 … 99.98%
    Vârsta 50-69 … 99.5%
    Vârsta 70+ … 94.6%

    Așadar, argumentul „științific” este în mod oficial încheiat. Un număr din ce în ce mai mare de doctori și experți medicali ies din rând și explică felul în care isteria de masă în privința „cazurilor” (care acum includ oameni perfect sănătoși) este esențialmente propagandă fără sens.

    Iar apoi avem Suedia și alte țări care nu au marșat la povestea oficială a Covid-19 și care fac de râs isteria actuală.

    Nu o să mă apuc să demitizez povestea. Faptele sunt la îndemână. Nu de pe vreun „site conspiraționist”. Pe site-urile oficiale și ale experților medicali. Pe site-ul nenorocitului de Center for Disease Control.

    Toate astea nu contează câtuși de puțin pentru membrii cultului Covid. Faptele nu contează pentru totalitariști și pentru sectanți. Contează loialitatea față de cult și partid.

    Ceea ce înseamnă că avem o problemă serioasă, adică aceia dintre noi pentru care faptele contează încă și care am încercat să le folosim pentru a-i convinge pe sectanții Covid că se înșală în privința virusului.

    Deși este fundamental să vorbim despre fapte și să le împărtășim cât mai multor oameni cu putință – ceea ce devine din ce în ce mai dificil din cauza cenzurii instaurate – este important să vedem cu cine ne confruntăm.

    În fața noastră nu se află o neînțelegere sau o dezbatere rațională asupra faptelor științifice. Este o mișcare ideologică fanatică. O mișcare totalitaristă globală… prima din istoria omenirii. Nu este un totalitarism național, deoarece trăim într-un imperiu capitalist global, care nu este condus de state națiune, ci mai degrabă de entități supranaționale și de sistemul global capitalist însuși. Astfel, paradigma cult/cultură a fost inversată. În loc ca acest cult să există ca o insulă într-o cultură dominantă, cultul a devenit cultura dominantă și aceia dintre noi care nu iau parte la cult am devenit insule izolate în interiorul lui.

    Aș vrea să fiu mai optimist și să ofer ceva care să semene a plan de acțiune, dar singura paralelă istorică la care mă pot gândi este felul în care creștinismul „a convertit” lumea păgână… ceea ce nu prevestește multe lucruri bune pentru noi. În timp ce stați acasă în timpul celui „de-al doilea val” de carantină, ați putea să vă împrospătați memoria cu acea istorie.

    Apreciază

  3. Felix said, on decembrie 21, 2021 at 12:12 am

    Traducere de Irina Bazon:

    Am tradus pentru un articol despre un caz revoltător al un profesor de valoare de la Universitatea din California Irvine School of Medicine, care nu mai este lăsat să-și exercite profesia doar fiindcă a refuzat să se vaccineze și nu este de acord cu vaccinarea obligatorie. Cazul este asemănător celui referitor la cunoscutul și apreciatul medic și profesor de la noi Răzvan Constantinescu, împiedicat să își mai exercite meseria pentru curajul de a spune adevărul, de a pune întrebări incomode pentru sistemul globalist, pentru că este un om integru, care nu poate fi cumpărat de Big Pharma. Astfel de oameni merită tot sprijinul nostru! O astfel de situație revoltătoare, specifică noului totalitarism care e pe punctul de a lua în stăpânire lumea întreagă – începând cu țările pe care le consideram cele mai democratice –, ne poate afecta pe fiecare dintre noi, fiindcă nu numai că nu vom mai avea parte de libertățile fundamentale, dar ne vom vedea amenințate chiar locurile de muncă și, implicit, propria existență. Legiferarea așa-zisului „certificat verde” va face inevitabilă instaurarea unui totalitarism digitalo-medical inuman.

    „Oponenții curajoși precum psihiatrul de la UCI merită tot sprijinul nostru! Unii pot spune că e vorba doar de slujba Dr. Kheriaty, însă, în cele din urmă, însăși libertatea noastră personală [a fiecăruia dintre noi] este în joc, [prin urmare] modul în care se va decide cazul lui [e o problemă de interes pentru noi toți!].”

    Traducerea textului, care a fost preluat și de portalul Technocracy News:

    Vaccinarea obligatorie nu are nicio legătură cu sănătatea publică sau cu sănătatea personală, ci mai degrabă cu promovarea și facilitarea instaurării unei tehnocrații globale. După cum a menționat Technocracy News la începutul anului 2020, „Marea panică a anului 2020” a fost declanșată de „lovitura de stat” dată de Tehnocrație întregii planete. Acest lucru este acum recunoscut în mod deschis de către experți din întreaga lume, în timp ce „experți” iresponsabili și nealeși ne distrug societățile. ⁃ Editorul TN, Patrick Wood.

    Cu cât observ mai clar panica tot mai mare creată de establishment [pentru a determina lumea să accepte] vaccinurile anti-COVID, cu atât am convingerea mai fermă că obligativitatea are mai puțin legătură cu stabilirea unei politici benefice de sănătate publică și mai mult cu faptul de a permite unei tehnocrații în ascensiune să își exercite un control autoritar.

    Să ne gândim la cazul Dr. Aaron Kheriaty, profesor de psihiatrie la Universitatea din California Irvine School of Medicine.

    După cum arată toate indiciile, Kheriaty face cinste instituției sale. Are o practică clinică remarcabilă. În ultimii zece ani, a primit mai multe premii de „excelență în predare”. Este Director al Programului de Etică Medicală la UCI Health (spitalul afiliat școlii de medicină), poziție din care se consultă cu pacienții, familiile și profesioniștii medicali pentru a rezolva probleme dificile legate de îngrijirea persoanelor aflate la sfârșitul vieții.

    De asemenea, este un intelectual public reputat, care a scris cărți și articole pentru publicul profesionist și obișnuit pe teme de bioetică, științe sociale, psihiatrie și religie. (Îl cunosc personal pe Kheriaty, legându-ne interesului reciproc de a ne opune sinuciderii asistate legalizate.)

    În ciuda numeroaselor calificări ale lui Kheriaty, slujba lui atârnă de un fir. Ce a facut? A comis malpraxis? A avut un comportament neetic? Nici vorbă. Nu a făcut decât să conteste obligativitatea vaccinării, impusă de UCI.

    Kheriaty un este un „anti-vaxxer”. Nu a încercat niciodată să convingă pe cineva să nu accepte vaccinul. Dimpotrivă, consideră că persoanele cele mai expuse riscului de COVID au o probabilitate mai mică să se infecteze sever, să necesite spitalizare sau să moară dacă sunt vaccinate.

    Însă Kheriaty este împotriva vaccinării obligatorii. În primul rând, consideră regulile care impun vaccinurile anti-COVID ca fiind o încălcare a libertății individuale. De asemenea, consideră că vaccinarea obligatorie anti-COVID amenință dreptul pacienților la „consimțământ informat” – un principiu al bioeticii care îi împiedică pe medici să impună tratamente medicale nedorite, lăsând pacienților decizia finală dacă acceptă sau resping o intervenție propusă.

    Obligația vaccinării impune o abordare universală, indiferent dacă – din punct de vedere științific – protecția publică necesită sau nu în realitate o vaccinare universală.

    Kheriaty consideră, că în cazul lui, nu se impune această necesitate. El consideră că, din punct de vedere medical, este inutilă vaccinarea sa în ceea ce privește protejarea atât a sa, cât și a sănătății publice. De ce? Kheriaty a avut COVID și acum are imunitate naturală care îl protejează de infecții ulterioare.

    Într-adevăr, deși în plan științific sunt opinii variate, sunt oameni de știință care au constatat că imunitatea naturală este superioară celei conferite de vaccin.

    Deoarece are anticorpi împotriva bolii, Kheriaty prezintă un risc minim pentru pacienții și colegii săi și pentru oricine altcineva. Având în vedere acest lucru, nu dorește să i se injecteze o substanță străină în corp și – exercitându-și dreptul conform principiului consimțământului informat – refuză să fie vaccinat.

    Dar politica UCI nu scutește persoanele cu imunitate naturală de obligativitatea de vaccinare. Administratorii insistă că fie acceptă situația, fie pleacă.

    Kheriaty a dat în judecată instituția pentru a-și păstra slujba. Dar, după ce un judecător a refuzat să emită un ordin temporar prin care să îi fie împiedicată concedierea, Kheriaty a fost plasat în „concediu de investigație cu plată” – un pas oficial către rezilierea contractului – „pentru abatere și încălcări grave ale politicii UC”.

    Mai mult, scrisoarea UCI către Kheriaty spune: „Nu puteți efectua nicio muncă pentru universitate. Nu puteți fi prezent în sediul campusului UC Irvine… și nici în vreun spațiu clinic deținut sau operat de Universitatea Irvine…” Având în vedere că o parte din venitul lui Kheriaty provine din practica clinică la UC Health — îi este interzis să primească pacienți privați —, excluderea îl lovește efectiv pe psihiatru în ceea ce privește mjloacele sale de trai.

    Ceea ce e și mai important, faptul că Dr. Kheriaty i se interzice efectuarea activității clinice poate provoca daune colaterale pacienților, care nu au nicio legătură cu decizia sa cu privire la vaccin. Să ne amintim că Kheriaty este psihiatru. Relațiile sale profesionale cu pacienții pot fi extrem de personale, sunt adesea pe termen lung și pot necesita o cunoaștere detaliată a istoricului pacientului pentru a exista o reacție eficientă la o criză.

    Mai mult decât atât, relația personală strânsă care se construiește în timp cu un psihiatru este adesea esențială pentru capacitatea pacientului de a depăși boala mintală sau trauma emoțională. Cu alte cuvinte, a ține psihiatrul departe de pacienții săi poate fi un lucru devastator pentru aceștia.

    Se pare că unii dintre pacienții lui Kheriaty văd astfel lucrurile. Într-un interviu tocmai finalizat pentru un episod viitor al podcastului meu, medicul mi-a spus că UCI tocmai a modificat termenii suspendării sale. Deși încă nu poate fi prezent la nicio unitate a UCI, i se va permite să conducă conferințe de la distanță cu pacienții.

    Însă a consulta pacienții printr-un ecran de computer este adesea inadecvat, fiindcă asta nu va satisface cu adevărat nevoile pacientului, deoarece interacțiunile față în față pot fi cruciale într-un context psihiatric. Mai mult decât atât, pacienții se vor simți incomod să discute probleme foarte personale prin intermediul unui link video.

    Ceea ce face acest lucru și mai absurd este că totul e inutil, dacă scopul real al UCI ar fi în mod real acela de a proteja pacienții și colegii lui Kheriaty de boală. Exista destul loc pentru compromis. De exemplu, Kheriaty putea fi de acord să avertizeze pacienții că nu s-a vaccinat deoarece are anticorpi naturali, permițându-le acestora să decidă singuri dacă „riscă” să se afle în prezența sa. Kheriaty putea fi testat de două ori pe săptămână – așa cum a fost anterior – ceea ce i-ar fi asigurat pe pacienți și pe colegii săi că nu prezintă un risc pentru sănătatea lor, având în vedere rezistența sa naturală la boală.

    Dar nu așa par să meargă lucrurile. UCI pare hotărâtă să-l concedieze pe colegul lor, înainte atât de valoros, pentru că a spus adevărul în mod public și a refuzat să cedeze în fața guvernului și a constrângerii impuse instituțional.

    Prin urmare, nu protejarea sănătății publice este adevărata miză. Mai degrabă, la fel ca primii creștini martirizați, fiind proscriși pentru că au refuzat să se închine împăratului roman, cei care se opun obligativității vaccinării sunt acum ținta celor care vor să instaureze o Nouă Ordine Mondială Tehnocratică.

    De aceea, oponenții curajoși precum psihiatrul de la UCI merită tot sprijinul nostru! Unii pot spune că e vorba doar de slujba Dr. Kheriaty, însă, în cele din urmă, însăși libertatea noastră personală [a fiecăruia dintre noi] este în joc, [prin urmare] modul în care se va decide cazul lui [e o problemă de interes pentru noi toți].
    Wesley J. Smith

    Apreciază

    • Nimeni said, on decembrie 21, 2021 at 4:24 pm

      Din păcate Dr. Aaron Kheriaty face parte din Cultul Covidian despre care vorbește C.J. Hopkins . Prin citatul de mai sus legat de părerea lui despre vaccin : ,, Dimpotrivă, consideră că persoanele cele mai expuse riscului de COVID au o probabilitate mai mică să se infecteze sever, să necesite spitalizare sau să moară dacă sunt vaccinate” , nu face decât să susțină că există un virus real , implicit că pandemia este reală .

      Apreciază

      • vix36 said, on august 18, 2022 at 11:21 pm

        Pandemia e reală. Virusul sau ce naiba e el, există. Nu asta trebuie contestat. Ci modul cum a fost și este abordată pandemia și măsurile luate pentru a o stopa. Astea trebuiesc contestate. Nu vedeți că după nici 2 sni de zile nu s-a declarat încheierea pandemiei??? Încă se mai continuă vaccinarea și de aceea tot apar noi variante, noi valuri. Vaccinarea trebuie oprită. Și împreună cu ea și „Pașaportul” Verde.

        Apreciază

  4. Paul said, on decembrie 21, 2021 at 12:14 am

    Documentar subtitrat-Vaccinarea covid-crima perfecta

    https://rumble.com/vr273t-vaccinarea-covid-crima-perfecta-versiunea-lunga-de-3h30.html

    Apreciază

  5. Paul said, on decembrie 21, 2021 at 12:18 am

    Documentar-Manifest pentru libertate. Opuneți-va erei covid

    https://rumble.com/vr4n39-acest-moment-de-rascruce.c .-opuneti-va-erei-covid.html

    Apreciază

  6. Oana said, on decembrie 21, 2021 at 7:30 am

    Eu cred că tehnologia din ziua de azi face posibilă citirea gândurilor. Gândurile au și ele frecvente, mai joase și mai înalte. Citeam undeva că cercetătorii ruși au descoperit că doar frecventa gândului în rugăciune nu poate fi citita…

    Apreciază

  7. Felix said, on decembrie 21, 2021 at 7:51 am

    Inversiune satanica:
    The Gateway Pundit – Where Hope Finally Made a Comeback
    https://www.thegatewaypundit.com/

    Apreciază

  8. Cristinel said, on decembrie 21, 2021 at 8:10 am

    Facultati mintale, tornada ,element al muncii ,alterna . Asta nu e vocabular de secolul 15.

    Apreciază

  9. Florinache said, on decembrie 21, 2021 at 8:22 am

    Am remarcat ca profetia este pusa in ghilimele, deci este citatul autentic. Ma indoiesc ca in secolul XV exista asa limbaj. Poate ca a stat prea mult in Biblioteca Vaticanului?

    Apreciat de 1 persoană

      • Octavian said, on decembrie 21, 2021 at 6:25 pm

        Când, eu am citit prima dată această profeție, acum vreo șase ani de zile, în text se folosea expresia – oamenii vor avea chipuri de piatră – explicându-se că va veni epoca chipurilor de piatră.
        Sigur, că atunci când oamenii își pun acea mască medicală, fața lor devine inexpresivă, fără sentimente și trăiri, chipul lor devenind ca de piatră.
        Mă mir că, cei care propovăduiau toată ziua apocalipsa, nu ne-au anunțat din timp despre ceea ce va urma și n-au făcut legătura dintre epoca chipurilor de piatră, mască și pandemia pe care o trăim în vremurile noastre.

        Apreciază

    • Pavel ghe. said, on decembrie 21, 2021 at 3:04 pm

      Florinache
      Noroc ca te-ai nascut tu florinache ca altfel muream toti prosti

      Apreciază

      • Florinache said, on decembrie 21, 2021 at 3:59 pm

        Important e sa mori impacat cu Dumnezeu. Ceea ce-ti doresc dupa multi si indelungati ani!

        Apreciază

  10. Apa trece, pietrele rămân said, on decembrie 21, 2021 at 8:48 am

    Mesaj primit, valabil pentru astăzi

    ‼️ MANEVRĂ VICLEANĂ DE PROMULGARE CU ORICE PREȚ A LEGII CERTIFICATULUI VERDE ‼️ dezvăluită de Cristian Terheș.

    Manevre viclene – Partea 21

    Link postare de pe pagina Fb Cristian Terheș : https://www.facebook.com/CristianVTerhes/photos/a.354924128465647/957168464907874/

    🗒 Lista cu celelalte materiale din categoria „Manevre viclene” – link

    Pentru mai multe materiale, urmăriți canalul de Telegram :
    t.me/adevarsiinformare

    Apreciază

  11. Adrian Constantin said, on decembrie 21, 2021 at 8:52 am

    A cui este profeția?
    E important de precizat.
    Doamne ajută!

    Apreciază

  12. geo said, on decembrie 21, 2021 at 10:32 am

    De pe site-ul Guvernului:

    21 Decembrie, Ora 11:00
    Dezbatere privind beneficiile vaccinării copiilor,adolescenților și tinerilor,inclusiv cu dizabilități, organizată de Guvernul României, Ministerul Sănătății, Comitetul Național de Coordonare a Activităților de Vaccinare și Colegiul Medicilor din România

    – Dezbaterea va fi difuzată online pe paginile de Facebook ale Guvernului României și RoVaccinare

    Apreciază

  13. scortisoara said, on decembrie 21, 2021 at 10:51 am

    Apreciază

  14. Felix said, on decembrie 21, 2021 at 12:45 pm

    Parintele Athanasie Mytilineos:

    Noua generație în fața fenomenului demonismului (Marcu 9, 17-31)

    Biserica evidențiază pasajul evanghelic care se referă la vindecarea unui tânăr demonizat, care a avut loc imediat după coborârea Domnului nostru de pe Muntele Tabor, după Schimbarea la Față. Vedem pe tatăl necajit al acestui copil demonizat, cum se adreseaza Domnului Hristos:

    „Invatatorule, Ți-am adus pe fiul meu la Tine, avand duh mut. Si oriunde îl apuca pe el, îl zdrobeste, si face spume, și scrâsneste cu dintii, și se usucă (devine insensibil)”.

    Este o descriere oribilă a unui om demonizat, de fapt a unui tânăr. Dar, în același timp, este proiectată și drama unui părinte care suferă din cauza copilului său demonizat. Copilul este demonizat. Părintele este sufocat de disperare.
    Dar să analizam ca să putem vedea aceste două fațete dramatice.
    Tânărul, avea un demon, al cărui influenta l-a făcut mut și surd. Deci avea un duh demonic mut și surd. Dupa efecte observam cum acționează demonul. Și astfel identificam boala.

    Relatarea asta poate părea o poveste, dar nu este. Dimpotrivă, apare în forme si mai grave, mai ales atunci când se referă nu numai la mutenie sau surzenie, ci la ceva mult mai rău, așa cum vom vedea mai târziu și mai ales în timpul nostru.
    Observăm la copiii noștri contemporani, cum in mare parte, sunt inrauriti de influente satanice. Nu ne surprinde. Dar sunt influente satanice. Așa cum în zilele lui Hristos erau mulți demonizati, tot așa și în zilele noastre sunt, din păcate, mulți tineri demonizați. Și ei sunt stapaniti de Satana.

    Pentru că, în primul rând, tinerii abuzează de libertate. Spune Apostolul Pavel:
    „Noi suntem chemați la libertate, fraților, numai sa nu dati libertatea voastra spre oportunitate trupului, ci prin dragoste sa slujiti unul altuia” (Galateni 5, 13).
    Atentie, insa, pentru ca libertatea pe care ne-a dat-o Hristos nu se exprima numaidecat prin natura exercitarii liberului arbitru, adică cea pe care o avem dupa chipul lui Dumnezeu, ci si libertatea pe care ne-a dat-o prin harul Sau in Sfintele Taine pe care ni l-a adus in lume prin prezenta Sa! Sa avem grija sa nu facem din aceasta libertate „destrabalarea firii trupesti”, adica o scuză pentru a ne trăi viața in pofte carnale, pentru că, din păcate, în ciuda lămuririi pe care ne-o aduce Hristos, Cuvântul Intrupat, Fiul lui Dumnezeu, prea mulți tineri, prea mulți oameni, copii, oameni maturi, tineri, bătrâni, văd libertatea ca pe o anulare a responsabilitatii. Și, într-adevăr, libertatea o folosesc doar ca o oportunitate pentru a-si trai viața prin poftele carnii. Și oamenii în toate felurile încearcă să se scuze pentru acest drept, pentru libertatea lor, pentru a face tot ceea ce doresc, adica să trăiască o viață desfranata.
    Vedem ca din toate acestea, dintr-o astfel de concepție despre libertate, se naște brutalitatea (rebeliunea), atunci când există lipsa de responsabilitate. Se naste brutalitatea si anarhia, călcarea în picioare a oricărei autorități care există, chiar și a Bisericii lui Dumnezeu. Libertatea protoparintilor Adam si Eva consta in faptul ca puteau să spună „nu” celui rău, diavolului. Nu erau liberi prin faptul ca puteau să aleagă între diavol și Dumnezeu. Libertatea nu consta in faptul ca puteau alege. Ci doar să spuna „nu” diavolului ca posibilitate de a ramane liberi. Aceasta este esența libertății. Lipsa stapanirii diavolului asupra noastra, nu independenta politica, culturala, morala pe care o invocam noi. Această mare problemă caracterizează omul care doreste sa fie liber și este de o importanță capitală. Și numai asa putem să ne referim la conceptul de libertate in Hristos.
    Iata de ce tinerii noștri sunt demonizați astăzi, iata din ce cauza sunt robi ai satanei!

    În al doilea rând, demonizarea este utilizarea în mod abuziv a logicii. Logica, știm cu toții, este un centru al personalitatii umane care ne ghideaza. Insa spunem în psalmul 50, 13:
    „Și cu duh stăpânitor mă întăreşte
    (și cu acest duh stapanitor susține-mi mintea)”.
    Din păcate, rațiunea la mulți dintre tinerii noștri, la generația tânără a căzut în raționalitate autonoma. Pentru că logica a devenit bolnava, rationalista. Iar raționalizarea excesiva ne arata boala a logicii, caci vrea să accepte doar ceea ce înțelege. Ceea ce nu înțelege, nu acceptă. Tocmai de aceea raționalismul respinge credința.
    De aceea o astfel de logică este demonică. Este o logică care nu poate înțelege pentru ce a fost creată – Să-L primeasca pe Dumnezeu. Această logică servește altor lucruri inferioare, nedemne de ea, nu unor scopuri mai înalte sau care sa ne duca la mântuire. Logica demonica nu ne ridica, ci ne coboară. Prin urmare, când avem o astfel de logică, cum este posibil să nu-i dăm intrare Satanei, adica sa nu-i dam șanse să ne cucerească, să ne stapaneasca? Deci omul care are o logica atât de săracă nu se mai gândește la Dumnezeu, când ar fi trebui să se gândească la Dumnezeu. De aceea i s-a dat logica. El nu se gândește la Dumnezeu, ci la lucrurile pământești, sărace, superficiale și bolnave.

    O a treia pricina pentru care tinerii noștri sunt stapaniti de diavol astăzi, este pentru că abuzează de trupurile lor. Ei cred că le aparțin. Dar Apostolul Pavel ne spune la I Corinteni 6, 19 (Apostolul Pavel vorbește despre trup, caci asa cum vedem este predat de oameni desfranarii):
    „Au nu stiti ca trupul vostru este templu al Duhului Sfânt ce vietuieste intru voi, pe care il aveti de la Dumnezeu și nu vă aparțineți voua?”
    Duhului lui Dumnezeu ii apartin trupurile, pentru că sunt proprietatea Lui in care isi face Duhul lacas Siesi, templul Său. Astfel, în loc de templu al Duhului Sfânt, trupul nostru este transformat prin desfranare (care include si vaxxinurile mARN n.n.), într-o peșteră de talhari și demoni.
    Toate aceste lucruri hedoniste, de la hrana in exces la alcool, țigări și droguri, sunt atât de răspândite în zilele noastre, încât ne schimbă literalmente, la propriu, orice ar spune cineva, trupul omului, în special al tânărului, într-un spatiu de locuit de demoni. Ce păcat! Din locas al Duhului Sfânt corpul uman devine o ruină, inutilă pentru cel care-l poartă. Astfel crestinul devine un om, care nu mai poate gândi limpede, nici nu mai poate munci, nici să-și faca o familie, nici să studieze, nimic, nimic – devine o povară, un zombi.

    Din moment ce copiii noștri sunt inruriti de satana, atunci, dragii mei, avem de a face cu un duh mut și surd. Dar avem o varietate de demoni. Căci și ei au o anumită specialitate. Deci duhul mut și surd vine și se odihnește într-un astfel de trup, într-un astfel de om, adica in trup și in suflet. Și transformă omul într-o ființă muta și surdă.
    Astăzi, de fapt, cu prezența televiziunii se inlesnesc aceste demonizari.
    Ceea ce voi menționa este ca din ce în ce mai demonic devine vocabularul tinerilor noștri – devine impuținat, lipsit de curaj… Tinerii noștri nu mai vorbesc între ei.
    Într-adevăr, această posibilitate minunată dată nouă de Dumnezeu, a acestui cuvânt sa-l verbalizam. Tinerii noștri nu mai vorbesc, ci doar mârâie. Mârâie, nu vorbesc. Cât de frumoasă este limba greacă, cât de frumoasă este! Este atât de bogata…. Și nu ne cunoaștem limba.
    Cu toate acestea, ei au încetat să mai vorbească despre Dumnezeu. Duhul surd și mut nu-i lasă să vorbească despre Dumnezeu. Despre orice vorbesc, cu excepția lui Dumnezeu. Ei nu se mai roagă. Ei nu vorbesc despre ceea ce este duhovnicesc. Mulți dintre tinerii noștri au ajuns la uitarea lui Dumnezeu, L-au uitat pe Dumnezeu. Ce calamitate! Și au intrat pe tărâmul ateismului. Dar un ateism organizat. Mai mult satanismul este în floare. Satanismul este omniprezent în timpul nostru, indeosebi prin muzică, care devine purtătoare a satanismului și demonizează nu puțini tineri cu muzică, si chiar prin acte și ceremonii de închinare la satana. Putem noi spune, întreb, ca nu avem tinerii demonizați astăzi? Putem afirma asta?

    Devin posedati copiii noștri de duh surd, în mod similar, care nu le mai permite să asculte. Duhul surd, demonul surzeniei, nu le permite să asculte. Ei nu acceptă niciun îndemn bun care le va fi făcut, nici de către părinți, nici de către profesori. Ei nu recunosc nicio autoritate. Ei sunt autonomi. Demonica autonomie. Orice ar vrea diavolul, le transmite lor. De aceea diavolul a devenit diavol. El a cerut autonomie. Și astazi le da aceasta ofertă oamenilor ca să-L părăsească pe Dumnezeu. În numele libertății si al autonomiei. Ce tragic! Nu vor să mai asculte Evanghelia. Nu vor să mai asculte Sfânta Liturghie. Suntem amețiți, spun ei, daca mergem la Liturghie. Ei simt o ameteala in timpul Sfintei Liturghii. Si de aceea intră și ies repede. Ei nu pot participa la Liturghie. Dar de ce nu ametesc în alte locuri? Și suferă ameteli mai ales in timpul Sfintei Liturghii? Duhul surd nu-i lasa sa asculte Sfanta Liturghie, ca sa nu fie tamaduiti si mantuiti. Nu vor să asculte Liturghia vreodată. Pentru că o consideră conservatoare și depășită, învechită, veche, trecută, de modă veche, ieșită din trend…
    Și care sunt efectele unei astfel de demonizări? Care pot fi? Ele sunt enumerate de către acel tată necajit Domnului Hristos, caci se roaga pentru fiul său demonizat:
    „De poti ceva, ajuta-ne noua”.
    Apoi el enumera simptomele demonizatului Marcu 9, 22.
    O prima caracteristica este ca îl aruncă pe jos. Cade. Chiar si tinerii noștri merg din cădere în cădere. Și nimeni nu-i poate ajuta, pentru că ei nu vor să asculte ca sa fie ajutați. Se știe că abia atunci este ajutat un om când asculta, atunci acceptă ajutorul. Chiar și ajutorul medical. Medicul nu poate interveni, trata daca nu acceptati tratamentul. Cu atât mai mult pentru alte lucruri, chestiuni duhovnicesti, nu este posibil să vi se ofere ajutorul dacă nu îl acceptați. Daca nu va lasa demonul să acceptati.

    A doua caracteristică a acestui tanar demonizat este ca face spume. Si manifestarea tinerilor noștri contemporani este literalmente dominata de furie. Si fac spume. Totul se rupe, se dărâma sau se distruge, după o astfel de furie. Ei fac spume literalmente. Un exemplu tipic este prezența tinerilor la concerte. Este vorba de hipnoza si isteria colectiva care se desfasoara în prezent în aceste locuri. Deci oamenii fac spume si prin aceasta forma de divertisment.
    Iar o a treia caracteristică, pe care o spune tatăl tanarului, este că scrasneste dinții.
    Știți ce semnifica acest lucru? Individualismul și anarhia tinerilor noștri etc., ceea ce îi face pe unii dintre ei să-și scrasneasca dinții unul împotriva celuilalt. Ei îi văd pe ceilalti ca pe niște adversari, chiar în școală, în societate, pe stradă, peste tot, iar unii își scrasnesc dinții împotriva celorlalti.
    Și o a patra caracteristică. „Copilul meu”, spune el, „se usucă.”
    Dar a spus mai multe. El a spus că se arunca în foc uneori și alteori în apă. Adică exista o tendință de a se sinucide. Știți, dintr-o statistică, și este una, din vremea noastră, aici, în spațiul nostru, zona greacă, știți cât de mult au crescut sinuciderile? Și chiar a tinerilor noștri? Ce arată asta? Nu arată un demonism?

    Ei bine, tanarul se usucă! Noi spunem ca „acest om s-a uscat”. Adică, ca și cum ar fi leguma. Așa cum se întâmplă regresii cu fenomenele istorice. Este bine cunoscut faptul că tinerii noștri dobândesc insensibilitatea inimii și a conștiinței.Tinerii noștri devin insensibili.
    Dar și tatal este vinovat. De ce putem spune asta despre tatal tanarului? Când acest părinte a fost întrebat de Domnul Hristos, de „cât timp suferă tanarul” el a răspuns „din copilarie”, adică de mic copil, de la varsta de un an. Înseamnă că tatal este vinovat. Domnul Hristos, avea trei ani de activitate, pentru că asa s-au întâmplat aceste lucruri, v-am spus, după Schimbarea la Față a Domnului, chiar înainte de Patimi! Inseamnă că trecusera deja trei ani, si acest tată nu auzise de Domnul Hristos!? De ce nu s-a dus cu copilul lui la Hristos? De aceea Domnul i-a spus: „De poti crede?” Dar problema nu este dacă poti crede, ci dacă crezi. Deci acestui tată îi lipsea credința, este clar. Si nu s-a dus cu copilul său la Domnul in acest rastimp de trei ani.
    Când părinții nu practică educația creștină pentru copiii lor, nu îi încurajează să se închine, nu-și supraveghează copiii să se roage dimineața și seara…
    Permiteți-mi, să va spun ca aceleași lucruri le spun la aceiași oameni de ani de zile, pentru a face, de exemplu, rugăciunea în fiecare dimineața și ei nu o fac. Și se căsătoresc și nasc copii, iar copiii lor, de asemenea, nicidecum nu se roagă. Ce vreti mai mult?
    Ei nu sunt încurajați să spovedeasca, să se impartaseasca cu Sfintele Taine, să fie prezenti la Liturghie in fiecare duminica. Aici este responsabilitatea enormă a generației de părinți și bunici, pentru că parintii nu sunt adesea un exemplu prea bun, că nu au inlesnit aceste condiții pentru ca noua generație să fie educata in Hristos.

    Dragii mei, vă așteptați ca tratamentul să vina din partea stiintei? Pot să vă spun care este tratamentul? Medicamentul este unul și unic: Hristos! Acesta este medicamentul. Hristos este singurul care i-a zis demonului, adresându-se copilului:
    „duh mut si necurat, Eu ție iti poruncesc: iesi dintr-insul, și de acum sa nu mai intri in el”.

    Dar de ce să vorbim despre tratament și nu despre prevenție? De ce să nu aducem copiii de mici si sa le facem educație creștină la timp? Ar trebui ca mai intai copilul nostru să se îmbolnăvească? Trebuie să fim mai intai demonizați, ca să ratacin de ici pe. colo?
    Sau să mergem pe la alte uși. Pe la ușile vrajitorilor sau spiritistilor, etc.

    Dintre cei care aud pasajul evangheliei, voi ascultați si vă gânditi serios? Nu spuneti ca asta e pentru altii, pentru ca tu, tatal meu, fratele meu, nu stii maine in ce situatie se va gasi copilul tau. Nu știi cum se va găsi copilul tău, ce se va intampla cu copilul tău. Ca să nu mai spun că dacă va întâlni ceva nepotrivit vei da vina pe impreurari. Nu există imprejurari proaste. Diavolul se inraureste asupra copilului tau pentru ca nu l-ai invatat sa lupte duhovniceste impotriva lui.
    Deci astăzi, acum, duceți-vă copilul la Hristos. Este cea mai buna pedagogie, pentru a deveni un părinte creștin.
    Să-ți duci copilul la Hristos. Îți vei duce duce copilul, pentru că mai intai tu L-ai găsit pe Hristos.
    Deci avem nădejde, nu certitudine, avem nădejdea de a vedea copiii nu numai eliberați de un duh surd si mut, ci și de a vedea copiii traind viata in Hristos prin harul Duhului Sfant. Amin.

    A 559-a cuvantare din categoria „Omilii duminicale”.

    Apreciază

  15. John said, on decembrie 21, 2021 at 1:04 pm

    Voi ce ziceți,este viabilă,această ipoteză?
    https://trenduri.blogspot.com/2021/12/telecomanda-covid.html?m=1

    Apreciază

  16. […] O EXCEPȚIONALĂ PROFEȚIE din secolul XV: “Lumea va purta MĂȘTI DE PIATRĂ” […]

    Apreciază

  17. […] O EXCEPȚIONALĂ PROFEȚIE din secolul XV: “Lumea va purta MĂȘTI DE PIATRĂ”: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.