SACCSIV – blog ortodox

Raed Arafat: Protestele devin focare de raspandire a virusului. Posibil prelungirea certificatul verde doar daca ai a treia doza

Raed Arafat, conform Realitatea:

„Vorbim de cel care o să fie pentru interiorurl țării – e o necesitate pentru a stopa răspândirea virusului. E nevoie de metode pentru a stopa virusul. Parlamentul o să dezbată. Trebuie să ai anumite măsuri ca să poți păstra un echilibru. (…)

Dacă sunt cei care nu cred în măsuri… Mulți nu cred că există virusul. Acolo devin focare de răspândire a virusului. E de ajuns să fie câțiva pozitivi și răspândesc la mai mulți oameni. O persoană infectează în medie 3 oameni. Din păcate au crezut în teoria conspirației, care spun că virusul e o invenție”

Doar ca certificatul nu stopeaza raspandirea virusului, deoarece in baza sa vaccinatii umbla liberi oriunde. Deci, cum vaccinatii se infecteaza si transmit virusul, se cheama ca, de fapt, tocmai certificatele inlesnesc raspandirea:

Epidemiologic, tocmai certificatul verde reprezinta o zadarnicire a combaterii bolilor

Si tot Raed Arafat, conform articolului Raed Arafat, despre certificatul COVID: „Este posibil să se ajungă să fie prelungit numai dacă ai a treia doză” de pe LIBERTATEA:

„Este posibil ca, la un moment dat, la nivelul Uniunii Europene să se ia o altă decizie. Toate aceste decizii se iau pe bază științifică. De ce se ia această decizie? Nu ca să chinuiască oamenii. Se ia această decizie pentru că au apărut studii clare că cei care au doar două doze și la care a trecut un anumit timp de la momentul în care au primit cea de-a doua doză, au imunitatea scăzută mai ales față de noua variantă”

„Motiv pentru care se impune, dacă vor să aibă o protecție cât de cât eficientă împotriva formelor grave, împotriva infectării, atunci vor trebui să primească a treia doză. Astea sunt studiile apărute recent și toate demonstrează același lucru”

Si tot asa ni se va spune si la a patra doza si la a cincea si la a sasea…

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dd_2d said, on decembrie 21, 2021 at 3:46 pm

    Logica de sluga care repeta ce i s-a zis sa repete!
    O mana de tradatori te condamna la foame ca sa te salveze de un virus ‘ucigas’. Si stai ca vin si dupa copii tai. ‘Studiile’ lor arata ca sunt foarte profitabili copii. Si tot asa 3-4 doze si pt ei, ca sa fie.

    Cat de Criminal idiot pot sa fi ca sa sustii asa ceva? Cat de imbecil sa fi sa accepti asa ceva?

    Apreciat de 2 persoane

  2. gheorghe said, on decembrie 21, 2021 at 7:53 pm

    „Si tot asa ni se va spune si la a patra doza si la a cincea si la a sasea…”
    … cui supravietuieste otravirii sistematice… ca doar nu se chinuiesc sa fac bine!

    Apreciat de 2 persoane

  3. Centrul Medi@ said, on decembrie 22, 2021 at 1:11 pm

    😂🤣😂

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.