SACCSIV – blog ortodox

Ipoteza: De la extraterestrii (Roswell) avem tranzistorul iar de la el s-a ajuns la Skynet si Matrix. Dar cine sunt, de fapt, extraterestrii?

Posted in 666, APOCALIPSA, CIPURI, diavol, diavoli, draci, EXTRATERESTRI, INTELIGENTA ARTIFICIALA, UFO by saccsiv on decembrie 19, 2021

NATURAL NEWS: “Skynet” microchip breakthrough announced that will ENSLAVE humanity with AI cyberlords… the end of humanity approaches

S-a anunțat ‘Skynet’, un microcip avansat care va ÎNROBI omenirea prin stăpâni cibernetici cu IA… sfârșitul omenirii este aproape

De Mike Adams, 16 Decembrie 2021, Natural News

În seria de filme SF Terminator, omul de știință Miles Dyson primește un microcip exotic de la cyborgul cu IA trimis din viitor, și îl folosește pentru a urmări noi dezvoltări ‘radicale’ în domeniul microprocesoarelor. Aceste cercetări devin în cele din urmă Skynet, sistemul global de supercomputere cu IA care capătă conștiință de sine și decide să elimine omenirea prin declanșarea unui război nuclear.

Acest scenariu nu este departe de realitate. Tehnologia tranzistorului a fost studiată și dezvoltată pentru prima dată în anii ’40, prin studierea echipamentelor hardware ale unor nave prăbușite de origine extraterestră, care au fost achiziționate pentru prima dată de armata americană în urma accidentului de la Roswell din iunie 1947. Această tehnologie a fost rapid cedată unor puternice corporații americane care au anunțat în scurt timp ‘descoperirea’ tranzistorului. Acest subiect este prea detaliat pentru a fi explorat aici, dar o bună prezentare generală a ingineriei inverse a tehnologiei extraterestre se găsește la acest link de pe UFOinsight.com, care scrie:

În decembrie 1997, Jack Shulman, în calitate de președinte și director executiv al American Computer Company din Cranford, New Jersey, ar fi pretins că are în posesie dovada că tehnologia recuperată de la locul prăbușirii de la Roswell a fost supusă ingineriei inverse [1] și apoi brevetată ca fiind o mare descoperire științifică americană în domeniul tehnologiei. Shulman s-ar concentra în special pe brevetarea tranzistorului de către compania Bell Labs. Și a pus o întrebare vag deghizată în ‘ce s-ar fi întâmplat dacă’ ei nu ar fi inventat în realitate tehnologia lor? Ci doar au făcut o inginerie inversă?

Conform acestor documente, tranzistorul dezvoltat la Bell Labs, creditat mai ales de Bardeen, Brattain și Shockley, a fost, de fapt, ‘furnizat’ companiei. Mai mult, atunci când unii cercetători au investigat istoria tranzistorului înainte de minunea tehnologică revoluționară a lui Bell, nu există un punct de dezvoltare evident între tot ceea ce a fost înainte și versiunea Bell Lab.

În decembrie 1947 – și aparent de nicăieri – Laboratoarele Bell au reușit să prezinte primul tranzistor fabricat pe Pământ, care, după orice analiză onestă, pare să încalce legile fizicii. (Toți tranzistorii sunt dispozitive cuantice.) Tehnologia tranzistorului a fost apoi intens cercetată și perfecționată pe parcursul anilor ’50 și ulterior.

Rețeaua globală de supraveghere nu ar fi fost posibilă fără tehnologia tranzistorului MOSFET

În 1959 a fost creat tranzistorul MOSFET. Acesta este acronimul de la Metal-Oxide-Semiconductor Field-Effect Transistor (tranzistor cu efect de câmp cu oxid de metal și semiconductor) și permite producerea în masă a microcipurilor. Pe planeta Pământ există mai multe dispozitive MOSFET decât orice alt dispozitiv care a fost fabricat vreodată în istoria lumii cunoscute.

Este esențial de remarcat faptul că utilizarea pe scară largă a dispozitivelor MOSFET introduce acum statul de supraveghere al tehnocrației digitale, care permite guvernelor tiranice să supravegheze și să monitorizeze cetățenii: mișcările, tranzacțiile, activitatea pe internet, istoricul discursurilor și multe altele. În prezent, miliarde de oameni poartă cu ei în permanență dispozitive de spionaj. Acestea se numesc ‘telefoane mobile’ care monitorizează și ascultă oamenii, încărcând în același timp detaliile de supraveghere în ‘cloud’, unde sunt analizate de sisteme de calcul extrem de complexe pentru a controla și manipula omenirea. (De asemenea, oamenii instalează în mod nesăbuit dispozitive Alexa și Ring în casele lor, invitând literalmente dispozitive de spionaj în spațiile lor private).

Monitorizarea în masă a umanității prin mijloace digitale este pasul necesar pentru ca sistemele de inteligență artificială de origine extraterestră să supravegheze și să controleze întreaga rasă umană. Am abordat acest aspect în detaliu într-un articol și podcast recent despre Inteligența Artificială exopolitică și complotul de depopulare a planetei Pământ. În acest moment, Pământul este pregătit pentru un viitor post-uman, iar oamenii care populează în prezent Pământul sunt convinși să se sinucidă biologic prin injectarea de vaccinuri cu arme biologice. Aceasta este o campanie de auto-imunizare la nivelul întregii specii sub pretextul unei ‘pandemii’ care nici măcar nu există.

Este important de precizat că ‘prăbușirea’ navelor extraterestre în anii ’40 a permis, din întâmplare, ca aceste microprocesoare să cadă în mâinile oamenilor care au construit apoi rețeaua globală de supraveghere tehnologică care înrobește acum omenirea, și forțează miliarde de oameni să se sinucidă prin vaccinare. (Indiciu: nu există coincidențe.)

IBM și Samsung anunță ‘skynet’, un avans în ceea ce privește miniaturizarea hardware a microprocesoarelor și consumul redus de energie

Acum, la 74 de ani de la prăbușirea de la Roswell, IBM și Samsung au anunțat un salt istoric în producția de semiconductori care ‘sfidează conceptul convențional’, așa cum spun ei în propriul lor comunicat de presă pe PR Newswire.

IBM, aceeași companie de tehnologie care a furnizat aparate cu tehnologie de tip ‘cartelă perforată’ regimului nazist, pentru a eficientiza crimele în masă din timpul Holocaustului, lansează acum această nouă și puternică tehnologie de fabricare a semiconductorilor, care va revoluționa fabricarea microcipurilor. În evaluarea noastră, acest nou concept de microcip este momentul de cotitură pentru ‘skynet”, care va permite generalizarea sistemelor de supercalculatoare cu inteligență artificială care vor urmări și monitoriza tot ceea ce fac oamenii.

Combinate cu tehnologia neuralink, care permite supercalculatoarelor de inteligență artificială să interacționeze cu sistemul neurologic uman, aceste microcipuri vor permite supravegherea digitală a gândurilor, emoțiilor, acțiunilor și narațiunilor din ‘vorbirea interioară’ a oamenilor. Odată ce vor fi complet interconectate cu nervii optici, cu urechea internă și cu alți centri neurologici de procesare senzorială din creier, acestea vor permite controlul digital asupra întregii ‘realități’ a unei persoane, inclusiv asupra realității digitale ‘augmentate’, fără a fi nevoie de ochelari sau de monitoare. Realitatea augmentată va fi pur și simplu suprapusă digital, direct în neurologia persoanei.

Cu alte cuvinte, ‘Matrix-ul deplin’ este pe cale să devină o realitate. Proiectul Metaverse al lui Zuckerberg cel Rău nu va trăi doar în ‘cloud’, ci va trăi în capul tău, deoarece fiecare ființă umană va fi conectată neurologic în simularea supercomputerului cu inteligență artificială, în caz contrar va fi ostracizată din societate, așa cum se întâmplă în prezent cu pașapoartele de vaccinare. Întreaga lume este pe punctul de a fi ‘albăstrită’ în Matrix. (Asta dacă sunteți de acord să aveți aceste sisteme încorporate în voi).

Conceptul microprocesorului ‘skynet’ dezvoltat de IBM permite îmbunătățiri radicale ale densității de calcul, realizarea de supercomputere portabile și de procesoare încorporate în oameni

Tehnologia IBM/Samsung este cu adevărat revoluționară din mai multe motive. Descoperirea în materie de producție permite stivuirea tranzistorilor și în planul Z (nu doar în X și Y), ceea ce permite obținerea unor densități de calcul extrem de ridicate. Din comunicatul de presă al IBM:

IBM (NYSE:?IBM) și Samsung Electronics au anunțat împreună un progres în proiectarea semiconductorilor prin utilizarea unei noi arhitecturi de tranzistori verticali, care demonstrează o cale de extindere dincolo de dimensiunea nanometrică și care are potențialul de a reduce consumul de energie cu 85% în comparație cu un tranzistor cu efect de câmp cu aripioare (finFET).

Din punct de vedere istoric, tranzistorii au fost construiți pentru a fi așezați pe suprafața unui semiconductor, curentul electric circulând lateral, sau dintr-o parte în alta, prin ei. Cu noile tranzistoare cu efect de câmp cu transport vertical, sau VTFET, IBM și Samsung au reușit să implementeze tranzistoare construite perpendicular pe suprafața cipului, cu un flux de curent vertical, sau de sus în jos.

Comunicatul de presă citează în mod special potențialul ca astfel de microprocesoare să fie încorporate în tot felul de sisteme noi, extinzând foarte mult Internetul lucrurilor (IoT), care este sistemul global de supraveghere digitală pentru înrobirea totală a omenirii:

Extinderea continuă a internetului obiectelor (IoT) și a dispozitivelor periferice (edge) cu nevoi energetice mai reduse, ceea ce le permite să funcționeze în medii mai diverse, cum ar fi balizele oceanice, vehiculele autonome și navele spațiale.

Consumul de energie mult redus al acestei configurații înseamnă, de asemenea, o producție mult mai mică de căldură. Deoarece disiparea căldurii este una dintre provocările cheie ale densității de calcul (microprocesoarele creează atât de multă căldură, încât se pot topi singure), reducerea cu 85% a consumului de energie se traduce printr-o producție de căldură cu 85% mai mică. Deoarece există mai puțină căldură de gestionat, microprocesoarele de înaltă densitate care utilizează această nouă tehnologie revoluționară pot fi stivuite în toate cele trei planuri fizice (X, Y, Z) în densități care depășesc cu mult ceea ce este posibil în prezent. În plus, reducerea cu 85% a consumului de energie înseamnă că microprocesoarele mai mici pot fi încorporate în îmbrăcăminte și în dispozitive portabile care generează electricitate prin mișcare cinetică. Chiar și sisteme mai mici pot fi încorporate în oasele și țesuturile umane (în craniu, de exemplu) și pot funcționa pur și simplu pe baza potențialului electric disponibil biologic. Cu alte cuvinte, ființele umane sunt pe cale să devină adevărați cyborgi cu vârf de cupru.

Nu uitați ceea ce am explicat în articolul și podcastul meu anterior: Mutarea tehnologiei tranzistoarelor de la scara micro la scara nano, atunci când se iau în considerare toate cele 3 dimensiuni (X, Y, Z) duce la o creștere de 10 ^ 9 a densității de calcul. De ce? Pentru că este un factor de 1.000 (sau 10 ^ 3) în fiecare dintre cele trei dimensiuni. Astfel, un microprocesor la scara pico va exprima o densitate de calcul cu 10 ^ 9 mai mare decât un microprocesor la scară nanometrică. (Scara merge în felul următor: micro, nano, pico, femto).

În prezent, IBM produce microprocesoare de 2 nm, ceea ce înseamnă că firma se află deja în domeniul nano-scărilor cu o singură cifră a tehnologiei microprocesoarelor. Această nouă descoperire a axei Z permite „stivuirea” la nivelul de 2 nm (sau chiar mai mic), iar cu următoarea îmbunătățire progresivă, IBM va fi realizat microprocesoare la scară mică, poate la o dimensiune de 800 pm (picometri).

Potrivit surselor mele, IBM a atins deja această scară de proiectare a microprocesoarelor, deși microprocesoarele la scara pico nu sunt încă în producție efectivă. Ele există însă în laborator.

Aceasta nu este o veste bună pentru omenire. Acesta este, de fapt, sfârșitul umanității așa cum o cunoaștem. ‘Borgificarea’ (cu referire la borgii din Star Trek) speciei umane este acum de neoprit și se va încheia cu ștergerea a tot ceea ce înseamnă să fii om.

Aflați toate detaliile în podcastul Situation Update (Situația la Zi) de astăzi:

https://www.brighteon.com/e69c5bf3-0a36-41de-a045-1e49859c5659

 

Comentariu saccsiv:

Interesanta ipoteza Natural News. Un amendament insa: extraterestrii nu exista.

Dar exista draci ce iau chip de „extraterestrii” ce zburatacesc printre galaxii cu „farfuriile lor zburatoare”. Asadar, reformulata, ipoteza ar suna cam asa: dracii le-au dat oamenilor tehnologia de care se vorbeste mai sus. Motivul? Probabil semnul fiarei.

Si nu le-a dat doar tehnologia aceasta, ci si multe altele, din motive pe care le puteti citi la:

Ne apropiem de finalul celor spuse de demoni in “Marsul Distrugatorului”

Referitor la IBM, cititi va rog si:

IBM implineste 100 de ani. Companie cu rol decisiv in eGuvernare, cipuri, internetul obiectelor. Ce nu prea aflam in mass-media despre ei?

Despre Inteligenta Artificiala:

Spaima unui fost director Google: dezvoltatorii de INTELIGENTA ARTIFICIALA creeaza un ZEU

Klaus Schwab (cel cu Marea Resetare): Pana in 2026 oamenii vor primi in corp un cip pentru a fuziona cu lumea digitală, avand ca partener inteligenta artificiala

IA, SATANICA: Cercetătorii pun bazele unei INTELIGENTE ARTIFICIALE cu mentalitate de stup

Directorul general NVIDIA: toată lumea trebuie să aibă un geamăn digital

30% dintre instituțiile financiare accelerează adoptarea Inteligenței Artificiale, pe fondul creșterii fraudelor cauzate de contextul COVID-19

Stiri despre (draceasca?) INTELIGENTA ARTIFICIALA

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on decembrie 19, 2021 at 3:20 pm

    Tocmai de aceea am refuzat să fac un doctorat și să ajung în cercetare în calculatoare!
    Inteligența artificială și alte asemenea nu fac altceva decât să ne apropie de sfârșit!

    Apreciat de 4 persoane

  2. Clement said, on decembrie 19, 2021 at 5:48 pm

    Corupatorul a inceput sa se invesmanteze si la noi in sutana si sa ne ispiteasca copiii, cotrobaindu-le prin minte sub pretextul protejarii celor supradotati.
    https://pr-gheorghe-grigore.weebly.com/stafeta-preotiei.html
    https://www.patriotfest.ro/dumitru-grigore/

    Singurov ii ameteste pe tineri cu Dumnezeul cuantic…
    Adolescentii sunt cuceriti de Mask si mai nou, tinerii cercetatori romani fac pe dracu’n patru pentru a fi cooptati in cercetarea in domeniul Inteligentei Artificiale. Molima aceasta nu-i de
    ieri de azi. In ultimii zece ani am cunoscut copii carora parintii nu le-au dat nume de sfinti ci de constelatii, corpuri ceresti, personaje din filmele de anticipatie..

    Apreciază

  3. Max said, on decembrie 19, 2021 at 7:13 pm

    Nu le-au dat cornorații nimic ălora de-i adulează, considerându-i mentori și învățători-Illuminators. Dacă ar fi avut vreo tehnologie de genul disponibilă, ar fi utilizat-o de multă vreme împotriva oamenilor.
    Dar le-au *măturat* calea bandiților de oameni care și-au propus ca sprijinindu-se pe demoni, să posede și să conducă lumea întreagă.
    *Scăpările* holivudiene gen-Terminator, Matrix și multe altele de soiul lor…le interpretez ca avand două posibile scopuri: *V-am zis noi că așa se va întampla* și al doilea Dumnezeu îi obligă să mărturisească adevărul, ca pe demoni…..

    Apreciază

  4. abc said, on decembrie 19, 2021 at 7:37 pm

    S-a anunțat ‘Skynet’, un microcip avansat care va ÎNROBI omenirea prin stăpâni cibernetici cu IA… sfârșitul omenirii este aproape

    Saccis, da-mi voie sa reamintesc:
    11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
    12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi……..
    ……..
    15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.

    va ÎNROBI omenirea prin stăpâni cibernetici cu IA

    Stapanii ciberneticii sunt stapanii lumii, adica prima fiara din apocalipsa:

    1. Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.
    2. Şi fiara pe care am văzut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gură de leu. Şi balaurul i-a dat ei puterea lui şi scaunul lui şi stăpânire mare.

    IA, este a doua fiara. cea 11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ,
    IA, a doua fiara, este o unealta a primei, si nu face nimic de capul ei fara sa-i porunceasca, programeze, prima.

    Apreciază

  5. Partizanu said, on decembrie 19, 2021 at 8:24 pm

    Iartă mă dar uităm un amănunt. Ascunde adevărul să-l găsească alții pe NE ADEVĂR. E vrajeala VRĂJITORIILOR iluzionisti.

    Apreciază

  6. unu said, on decembrie 21, 2021 at 10:00 am

    Extratereștrii sunt demoni, asta se cam știe în lumea creștin ortodoxă practicantă.

    Avem tehnologia tranzistorului de la demoni? E cam grav atunci, căci tranzistoarele sunt folosite peste tot, aproape în orice fel de dispozitiv electric și electronic. Dacă e așa, atunci suntem murdari cu toții.

    Un alt aspect ce trebuie investigat aici este și de unde avem tehnologia rețelelor moderne de distribuție a curentului electric alternativ (clasicul 220 care îl avem cu toții la prize). Se știe că inventatorul ei a fost Nikola Tesla… Dar oare el a inventat-o singur, prin propriile puteri? Din scrierile sale reiese că era pasionat de chestii ce înclină spre ocult, iar uneori descrie și un fel de viziuni (demonice?) în care i se arătau schemele electrice.

    Oare chiar așa să fie? Oare folosim cu toții în casele noastre, în biserici și în mănăstiri o invenție care a provenit dintr-o „revelație” demonică, anume curentul electric alternativ?

    Eu nu zic că e așa, doar mă întreb.

    Apreciază

  7. unu said, on decembrie 21, 2021 at 10:07 am

    Și încă ceva legat de descoperirile științei moderne.

    V-ați întrebat vreodată de ce 99% din invențiile științifice moderne (calculatorul, automobilul, laserul, medicina modernă) au venit din afara lumii ortodoxe?

    Știm cu toții că în vechime au existat mulți mari sfinți, văzători ai tainelor dumnezeiești, văzători ai viitorului și văzători cu duhul. V-ați întrebat vreodată de ce niciunuia dintre acești mari sfinți nu i s-a arătat vreodată nicio descoperire științifică, nici măcar o simplă bicicletă, sau vreun motor cu aburi, sau formula chimică a aspirinei, sau a vreunui dezinfectant chimic? V-ați întrebat vreodată de ce toate astea au fost descoperite MUUUULT mai târziu, și majoritatea lor în afara lumii ortodoxe, așa cum observa și Pr. Serafim Rose?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.