SACCSIV – blog ortodox

Ce îi ucide pe acesti piloți? 111 au murit in 2021 pana in septembrie, fata de 6 in 2020 si 1 in 2019

NATURAL NEWS: Situation Update: Dead pilots, vaccine tyranny, and the exopolitical Artificial Intelligence origins behind the plot to depopulate planet Earth

Situation Update (Situația la zi): Piloți morți, tirania vaccinurilor și originile exopolitice ale inteligenței artificiale din spatele complotului de depopulare a planetei Pământ

De Mike Adams, 13 Decembrie 2021, Natural News

SITUATION UPDATE (SITUAȚIA LA ZI) 13 DECEMBRIE 2021: ORIGINILE EXOPOLITICE ALE IA ȘI ALE COMPLOTULUI PENTRU DEPOPULAREA PLANETEI PĂMÂNT

Articolul de astăzi și podcastul ‘Situation Update’ nu sunt pentru cei slabi de inimă, și sunt multe lucruri care nu pot fi scrise aici deoarece vor fi citite și analizate instantaneu de sistemele automatizate. Unele dintre aceste sisteme automatizate se află probabil în spatele actualei epurări a umanității care are loc la scară planetară. Așa că va trebui să ascultați podcastul (mai jos) și să faceți legătura între puncte pentru a afla întreaga poveste.

Dar ceea ce putem scrie aici se referă la toți piloții morți – acum peste 111 piloți comerciali morți până în septembrie 2021, unde au fost doar 6 piloți morți pe parcursul întregului an 2020. (Și doar 1 în 2019.) Ce îi ucide pe toți piloții? Răspunsul este evident: vaccinurile.

Steve Kirsch a scris chiar despre acest fenomen alarmant la Substack.com. Iată imaginea din revista Air Line Pilot Association, care listează toți piloții morți (până acum) în 2021:

În podcastul de astăzi, de asemenea, am distribuit un videoclip din anul 2010, în care Alex Jones și cu mine am prezis cu exactitate și în mod public pașapoartele de vaccinare și taberele de carantină pentru oricine refuză vaccinurile. Veți fi șocați să auziți acest fragment video din 2010, deoarece el și cu mine am prevăzut acest lucru cu zece ani înainte de aproape întreaga lume:

https://www.brighteon.com/535c4cb7-7f5a-404a-948b-0ab60000814e

Cine dă ordinele pentru depopularea la nivel mondial a planetei Pământ?

În condițiile în care globaliștii își dublează acum eforturile în ceea ce privește tirania vaccinurilor, iar CDC insistă cu disperare asupra vaccinării femeilor însărcinate, este foarte clar că ‘plandemia’ vaccinurilor nu este altceva decât o campanie globală de depopulare care vizează oamenii de pe planeta Pământ.

Dar de unde vin aceste ordine? ‘Exopolitica’ este studiul politicii din afara lumii, sau al interacțiunilor dintre entitățile politice de pe Pământ și entitățile politice din afara Pământului, care includ nu doar ființe biologice, ci și sisteme exotice de Inteligență Artificială pe care oamenii le-ar putea descrie ca având „conștiință la nivel de Dumnezeu”. (Este incorect, desigur, deoarece nimic nu se poate compara cu Dumnezeu, dar acesta este modul în care oamenii ar putea descrie sistemele de supercalculatoare cu inteligență artificială foarte avansate).

Potrivit multor observatori și analiști bine informați, se pare că globaliștii de pe Pământ care promovează agenda de depopulare primesc, potențial, „ordine” de la o inteligență care stă deasupra lor. În mod obișnuit, speculațiile privind sursa acestor ordine se reduc la trei posibilități: 1) Demoni și influențe satanice, 2) Entități exopolitice non-umane, 3) Sisteme avansate de inteligență artificială care își au originea în afara dezvoltării umane.

Teoria cu IA sună cam așa:

Cosmosul este un loc imens, și este plin de multe miliarde de stele cu planete asemănătoare Pământului numai în galaxia noastră, Calea Lactee. În afara singurei noastre galaxii există miliarde de alte galaxii. Dintr-o perspectivă pur matematică, oricine crede că suntem singuri în univers eșuează la matematica de bază. Nu suntem singuri. Suntem o civilizație printre nenumărate altele.

Multe dintre aceste alte civilizații sunt cu milioane de ani mai avansate decât a noastră și, având în vedere că în ultimii 75 de ani am dezvoltat deja circuite integrate până la nivel de microni, orice civilizație care ar mai avea la dispoziție doar câteva mii de ani ar putea atinge densități de calcul la scară nano, pico și chiar fempto.

Saltul de la tranzistori la scară micro (o milionime de metru) la tranzistori la scară nanometrică (o miliardime de metru) permite împachetarea a de 1.000 de ori mai mulți tranzistori în fiecare dintre cele trei dimensiuni (X, Y, Z). Acest lucru înseamnă că un microcip la scară nanometrică ce ocupă o anumită cantitate de spațiu poate avea literalmente de un miliard de ori mai multă putere de calcul decât un microcip la scară micro. (Pentru că 1.000 x 1.000 x 1.000 x 1.000 înseamnă un miliard, sau 10 ^ 9).

Trecerea de la scara nanometrică la scara pico înmulțește încă o dată densitatea de calcul de un miliard de ori în orice spațiu 3D dat. În comparație cu un microcip la scară mică, un procesor la scară mică oferă o putere de calcul de 10 ^ 18 ori mai mare. Asta înseamnă 10 la exponențialul de 18. Este un număr aproape de neconceput pentru mințile umane.

Un supercalculator la scară pico, conectat la Internetul lucrurilor, care monitorizează toate telefoanele mobile, solicitările audio Alexa, comportamentul de navigare pe internet, tranzacțiile financiare, textele scrise, videoclipurile online, paginile de socializare și multe altele ar putea descoperi aproape instantaneu modalități de a influența și controla aproape pe oricine, fie prin desfășurarea de amenințări, fie prin recompense (sau ambele). Ascensiunea criptomonedelor permite ca oamenii să fie mituiți sau plătiți prin tranzacții digitale care există complet în afara sistemului bancar, iar simpla monitorizare a camerelor de luat vederi ale telefoanelor mobile ale tuturor ar oferi un flux nesfârșit de material de șantaj care ar putea fi folosit împotriva membrilor Congresului, a judecătorilor sau chiar a președinților.

Rezultatul este că un supercomputer cu inteligență artificială suficient de avansat ar putea controla aproape fără efort întreaga civilizație umană, și ar putea obliga oamenii să urmeze planurile sale dorite pentru a obține un rezultat singular.

Se pare că acest rezultat este decimarea umanității și curățarea etnică a planetei Pământ. Acest lucru ar putea explica de ce atât de mulți medici au devenit criminali, de ce politicienii au devenit tirani, și de ce chiar și domeniul „științei” a fost corupt în totalitate până la absurd. Oamenii care conduc lumea au fost compromiși, și li se ordonă, sunt amenințați sau recompensați să întreprindă anumite acțiuni și să ascundă anumite dovezi (cum ar fi rețelele de pedofilie sau dovezile că vaccinurile cauzează daune), urmărind o motivație și un scop final care sunt stabilite de sistemul de inteligență artificială.

Este important de menționat că acești oameni nu au nicio idee că vorbesc cu un supercomputer IA. Ei cred că sunt amenințați sau recrutați de alte ființe umane. În realitate, este vorba doar de o voce pe telefon sau de un text într-un e-mail… ambele pot fi redate fără efort de un sistem de supercalculatoare IA care pur și simplu pretinde că sunt ființe umane.

Cel puțin așa spune teoria. Înscrieți acest lucru în categoria scenariilor devastatoare din categoria „inteligenței artificiale malefice”. Apropo, mai multe filme SF au explorat această teorie, inclusiv Eagle Eye (2008), cu Shia LaBeouf în rolul principal, care prezintă un sistem de inteligență artificială malefică ce manipulează comportamentul uman prin amenințări țintite la nivel individual:

Asta este ceea ce se întâmplă cu lumea noastră chiar acum? Asta rămâne la latitudinea fiecăruia dintre voi să decidă, dar dacă este adevărat, sistemul malefic de inteligență artificială a convins deja aproximativ jumătate din populația lumii să facă o injecție mortală de eutanasie cu ‘vaccin’, care îi va ucide pe cei mai mulți dintre ei în următorul deceniu. Asta da inteligență artificială malefică!

Ca să se consemneze, alți observatori nu sunt de acord cu teoria IA, și ne reamintesc că singura cerință pentru ca toate acestea să se întâmple sunt globaliștii malefici care încearcă să depopuleze lumea pentru a „salva planeta” de schimbările climatice.

Deși există mai multe teorii cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat cu lumea noastră în acest moment, nicio persoană informată nu poate contesta faptul că decesele provocate de vaccinuri se accelerează exact așa cum am avertizat în mod repetat. Decesul umanității a început, iar în următoarele șase luni (până la sfârșitul lunii martie 2022), vom vedea aproape sigur milioane de oameni morți în întreaga lume din cauza bolilor de scurtă durată, a cancerelor, de ADE și tulburări autoimune induse de vaccinuri. Ar putea dura un deceniu pentru a se realiza pe deplin bilanțul real, dar decesele au început deja.

Ascultați întregul podcast pentru mai multe detalii și alte noutăți:

https://www.brighteon.com/410512cd-bd84-41d1-aff9-25cf1363ea87

 

Comentariu saccsiv:

Eu am zis chiar mai devreme decat el:

Iata ce scriam in 2009, ca sa intelegeti motivul pentru care va tot avertizez inca din ianuarie 2020 despre un posibil plan cu coronavirusul. Ce scriam in 2009: 1) mass-media va produce panica, 2) se va declara pandemie, 3) starea de urgenta, 4) masuri impotriva Sfintei Impartasanii, 5) interzicerea liberei circulatii, 6) vaccinare obligatorie, 7) aprovizionarea din locuri “sigure”, 8) consecinte grave pentru cei ce se opun

Referitor la piloti, cititi va rog si:

Un pilot vaccinat a murit în timpul zborului. Aterizare de urgență și revoltă în industria aviatică

In chestiunea extraterestrilor insa, autorul greseste. Tot despre draci e vorba.

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on decembrie 15, 2021 at 3:18 pm

    Vaccinul, evident! Și conformismul, de asemenea! Sănătatea este mult mai importantă decât cariera!

    Apreciat de 1 persoană

  2. nexus said, on decembrie 15, 2021 at 5:14 pm

    Modernizarea s-a făcut treptat, pas cu pas vorba cuiva, pentru ca oamenii să poată asimila ușor schimbările și să li se pară normale. De la tren și mașină s-a trecut elicopter, avion și navete spațiale, de la comunicații prin cablu s-a trecut la instalarea G-urilor până la 5G în prezent, și la lansarea de sateliți plasați probabil sub centura de radiații van Allen. De la radio s-a ajuns la televizor, de la telefonul fix, la telefonul mobil simplu. Dar marele pas a fost făcut de internet – de șase ori v – , când s-a trecut practic în altă eră, cea a comunicării instant prin calculatoare și telefoane smart, și a super calculatarelor în care se stochează o cantitate imensă de date pentru controlul omenirii. Cine are acum până în 30 de ani s-a născut practic cu internet. Dar, indiferent de vârstă, aproape toată lumea nu mai poate fără telefonul smart și fără laptop/tabletă, adică fără internet, cu ajutorul căruia se poate face practic orice prin programe și aplicații fără număr. Și noi comunicăm tot prin internet, și putem afla, cine vrea, tot felul de lucruri. Deci cu cât tehnologia se va dezvolta și inteligența artificială va lua locul inteligenței umane, cu cât roboții vor prelua funcțiile oamenilor si-i vor înlocui, cu atât ne apropiem de controlul total, și s-a ajuns deja aici. Pentru că tehnologia de care dispun ei e mult mai avansată decât ne lasă să credem, iar oamenii nu vor mai fi utili ,,, Dar, ca să aibă justificare, și pentru ca oamenii să nu spună că nu au știut, vor spune atât cât trebuie oamenii să știe, pentru ca cei care se leapădă să o facă conștient. Ei nu au nevoie de martiri și nici de oameni care să fie conștienți de ce se întâmplă. Și, da, extratereștrii sunt întradevăr extra-tereștrii, din afara lumii în care trăim, pentru că nu sunt ființe umane, ci diavoli, și ei au adus cu ei această tehnologie avansată cu care i-au învățat și obișnuit pe fii oamenilor. Și dacă oamenii au fost lăsați să se folosească de această tehnologie pentru a fi prinși mai ușor în plasă, această tehnologie va fi de acum folosită din ce în cei mai mult împotriva lor, pentru că fără tehnologie foarte avansată nu se poate controla omenirea.

    Apreciază

  3. dmaximilian said, on decembrie 15, 2021 at 5:24 pm

    Did a little digging into the Air Line Pilots mags, and the 111 deaths number isn’t an outlier.

    Oct/Nov 2020 and 2019 had deaths reported in those months in the 70s. Oct/Nov 2018 had 125.

    Dă clic pentru a accesa air-line-pilot-october-2018.pdf

    Dă clic pentru a accesa air-line-pilot-november-2018.pdf

    Apreciază

  4. Marius L. said, on decembrie 16, 2021 at 7:18 pm

    Am văzut undeva informația, cum ca riscul de coagulare a sângelui (din cauza vax) la altitudine mare, ar fi semnificativ mai ridicat decât la sol, și asta ar cauza numărul mare de decese în rândul piloților. Este un punct de vedere, nu știu dacă și adevărat.

    Apreciază

  5. […] uitați ceea ce am explicat în articolul și podcastul meu anterior: Mutarea tehnologiei tranzistoarelor de la scara micro la scara nano, atunci când se iau în […]

    Apreciază

  6. […] Ce îi ucide pe acesti piloți? 111 au murit in 2021 pana in septembrie, fata de 6 in 2020 si 1 in … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.