SACCSIV – blog ortodox

Numărul de vulcani activi care aruncă acum materie vulcanică în atmosfera superioară este incredibil de mare. Asta poate provoca răcirea globală și pierderea recoltelor … iar stapanii banilor vor desavarsi dezastrul prin crearea tuturor celorlate crize

NATURAL NEWS: Flurry of active volcanoes will cause global COOLING and crop failures… global financial and political systems on the verge of catastrophe

O sumedenie de vulcani activi vor provoca RĂCIREA globală și pierderea recoltelor… sistemele globale financiare și politice sunt în pragul unei catastrofe

De Mike Adams, 15 Decembrie 2021, Natural News

VULCANII, RĂCIREA GLOBALĂ, PIERDEREA RECOLTELOR AGROALIMENTARE, INFLAȚIA ȘI BULELE CRIPTOMONEDELOR

Foarte puțini oameni urmăresc acest lucru, dar numărul de vulcani activi care scuipă în acest moment materie vulcanică în atmosfera superioară este incredibil de mare. Această pagină de pe VolcanoDiscovery.com enumeră vulcanii care sunt activi în acest moment pe tot mapamondul, și sunt cu zecile.

Vulcanul La Palma (Cumbre Vieja) a fost atât de mare încât dimensiunea insulei pe care se află s-a extins cu 43 de hectare de când a început să erupă. În această perioadă de erupție, vulcanul a ejectat în atmosferă cantități foarte mari de materii.

Potrivit acestui raport săptămânal Smithsonian / USGS privind activitatea vulcanică, patru noi vulcani tocmai au început să erupă între 1 și 7 decembrie a acestui an, iar peste o duzină de vulcani activi sunt enumerați pe aproape toate continentele. Inelul de Foc se încinge…

Vulcanul La Palma a fost liniștit timp de aproximativ două zile, ceea ce i-a făcut pe mulți observatori să creadă că gura de evacuare a vulcanului s-a obturat. Dar dacă mai există presiune sub gura de evacuare a vulcanului si nu este cumva redirecționată, acest lucru poate duce la o acumulare de presiune extremă rezultând o explozie catastrofală. Cu cât erupția vulcanului este mai mare, cu atât mai multă materie vulcanica este aruncată în atmosferă.

De exemplu, așa cum a relatat Electroverse.net despre o explozie vulcanică la începutul acestui an:

Vulcanul Sinabung din Sumatra, incredibil de activ, a explodat în mod spectaculos și astăzi, 2 martie, trimițând cenușă vulcanică la mare înălțime în atmosferă.

Centrul consultativ pentru cenușă vulcanică (VAAC) Darwin avertizează asupra unei coloane groase de cenușă care se ridică la 12,2 km.

Materiile vulcanice au fost aruncate la altitudini mai mari de 10 km – și ajunse în stratosferă- au un efect de răcire direct asupra planetei.

Aceste erupții de mari dimensiuni care aruncă în atmosferă cantități mari de materie se numesc ‘coloane de cenușă’, iar NASA monitorizează coloanele de cenușă de pe tot globul cu ajutorul imaginilor MODIS (Moderate Resolution Imaging Spectroradiometer).

Coloanele de cenușă blochează lumina solară să ajungă la stratul de vegetație de la suprafața Pământului

Cu cât se formează mai multe coloane de cenușă, cu atât mai multă lumină solară este blocată să ajungă la suprafața Pământului. Acest lucru provoacă mai multe efecte, în special:

1) Răcirea globală a planetei.

2) Reducerea energiei solare care ajunge la culturile alimentare și la alte tipuri de vegetație.

Erupția din 5 aprilie 1815 a Muntelui Tambora, de exemplu, a ejectat atât de multă materie în atmosferă, încât vara anului 1816 a devenit cunoscută sub numele de ‘anul fără vară’. Întreaga planetă a fost semnificativ mai rece, culturile alimentare au eșuat, iar oamenii au murit de foame în întreaga lume. După cum explică pagina web a Centrului UCAR pentru Educație Științifică:

Muntele Tambora a ejectat atât de multă cenușă și aerosoli în atmosferă încât cerul s-a întunecat, iar Soarele a fost ascuns vederii.

Dar particulele mai mici aruncate de vulcan au fost suficient de ușoare pentru a se răspândi în atmosferă în următoarele luni și au avut un efect la nivel mondial asupra climei. Acestea au ajuns în stratosferă, unde s-au putut distribui mai ușor în întreaga lume. Temperatura medie globală a Pământului a scăzut cu trei grade Celsius.

Anul Fără Vară a avut numeroase efecte în Europa și în America de Nord. Culturile au fost distruse – fie de îngheț, fie de lipsa soarelui. Acest lucru a făcut ca alimentele să fie puține, și i-a făcut pe fermierii care au reușit să obțină recolte să se teamă că vor fi jefuiți. Lipsa recoltelor reușite în acea vară a făcut ca alimentele cultivate să fie mai valoroase, iar prețul alimentelor a crescut.

‘Erupția vulcanului Tambora – Anul fără vară’

O sursă ne-a declarat că, dacă vulcanul La Palma va erupe cu suficientă forță, nu numai că va amenința coasta de est a SUA cu un tsunami, dar va provoca și un efect de răcire globală de până la 2 grade Celsius, care va dura 1-2 ani. Nu am reușit să confirmăm această estimare cu niciun geolog universitar, dar având în vedere că erupția muntelui Tambora a provocat o scădere de 3 grade a temperaturilor globale, această ecuație este pur și simplu o chestiune de cât de multă materie anume este ejectată în atmosferă și ce altitudine atinge.

O scădere de 2 grade a temperaturilor medii globale ar duce la prăbușirea recoltelor agroalimentare la nivel mondial, împiedicând totodată producția de energie solară în Germania și în alte națiuni europene care se bazează foarte mult pe panourile solare. În același timp, Germania închide gazoductul Nordstream 2 din Rusia, ceea ce agravează o penurie deja extremă de hidrocarburi pentru producția de îngrășăminte pe continentul european, garantând o penurie a culturilor alimentare și o inflație alimentară extremă pe tot parcursul anului 2022. (Aflați despre ecuația Haber și despre modul în care hidrocarburile sunt folosite pentru a crea amoniac – NH3 – pentru îngrășăminte).

Se pare că o furtună perfectă de foamete globală se apropie rapid, iar dacă vulcanul La Palma suflă cu suficientă forță, ar putea fi un scenariu de apocalipsă în viața reală pentru mulți cetățeni din întreaga lume. Cu toate acestea, geologii convenționali spun că erupția din La Palma s-ar putea să se fi încheiat, și că nu mai este nimic de văzut acolo. Să sperăm cu toții că au dreptate. Stați cu ochii pe insulă doar pentru a fi siguri.

Erupția financiară și explozia finală

În același timp, o erupție financiară și o explozie finală pare să fie în plină desfășurare atât pe piețele de investiții convenționale, cât și pe piețele criptomonedelor. În lumea finanțelor convenționale, Fed din SUA tocmai a anunțat astăzi o diminuare accelerată a relaxării cantitative, dublând diminuarea la o reducere lunară de 30 de miliarde de dolari, care va intra în vigoare în ianuarie, urmată de trei creșteri estimate ale ratelor în 2022, care vor frâna mașina de stimulare a efectului de pârghie monetară care a împins piețele la maxime recorduri.

Acest lucru înseamnă că suflul final al creșterilor nebunești de pe piață susținute de tipărirea de bani în exces ar putea fi pe cale să se încheie. Având în vedere că Fed a cumpărat o mare parte din datoria SUA (titluri de Trezorerie) și instrumente de piață (obligațiuni), orice reducere a achizițiilor Fed ar putea fi catastrofală pentru bula în continuă expansiune.

În universul criptografic, se răspândește rapid vestea că așa-numitele ‘stablecoins’ nu sunt susținute de mare lucru, și că ecosistemul criptografic suferă de aceeași nebunie a tipăririi de bani ca și Rezerva Federală. Potrivit unor estimări, aproximativ 90% din capitalizarea actuală a pieței Bitcoin se bazează pe roboți de tranzacționare cu efect de levier, și pe tipărirea de bani în monedă fiduciară digitală susținută de nimic.

Un proces colectiv a fost intentat împotriva Tether, susținând că firma de stablecoins a înșelat clienții cu privire la depozitele sale, iar acest proces afirmă că Tether deține doar depozite reale în dolari egale cu 4% din ceea ce ar trebui să ceară stablecoins-urile sale în circulație. (Citiți aici) Dacă această aparentă pârghie cripto începe să se desfacă, o va face fără niciunul dintre întrerupătoarele automate sau pauzele care caracterizează piețele financiare convenționale, iar rezultatul final ar putea fi o adevărată ‘baie de sânge cripto’. Acest lucru se mai numește și o ‘resetare cripto’. Urmăriți interviul meu recent cu John Perez aici:

https://www.brighteon.com/0e16af58-f64b-46c4-9506-fb59a7ba390a

De asemenea, puteți consulta întreaga serie ‘Conspirația Crypto’ de David Morgan la:

https://www.brighteon.com/channels/themorganreport

Aceste două lucruri – vulcanii și bulele cripto – sunt interconectate, deoarece universul criptografic se bazează în mare parte pe credință și optimism mai degrabă, decât pe un suport financiar solid și pe o auto-reglementare bine concepută. Prin urmare, orice eveniment mondial destabilizator crește percepția de risc în toate bulele, atât în cele de pe Wall Street, cât și în cele cripto.

Altfel spus, explozia vulcanului La Palma – sau angajarea Rusiei într-un conflict cinetic din cauza Ucrainei – ar putea iniția un val de panică care ar face ca oamenii să se debaraseze de activele speculative și să caute aur, argint, terenuri sau alte active solide care nu pot dispărea pur și simplu peste noapte. (În perioadele de teamă, oamenii se orientează către activele dure.) De asemenea, China ar putea acționa asupra Taiwanului, sau ar putea avea loc un atac de război cibernetic cu steag fals asupra infrastructurii financiare a lumii. Acest scenariu exact este jucat în război chiar acum de Israel și de alte zece națiuni. Se pare că aceste „simulări” devin deseori reale.

Apropo, raportul dintre prețul aurului și cel al argintului tocmai a ajuns la 80:1. Acest lucru nu se întâmplă aproape niciodată. Cei care știu ce înseamnă acest lucru cumpără în prezent tot argintul pe care și-l pot asuma. Efectiv, argintul este extrem de ieftinit, și este o ocazie de cumpărare a argintului care apare o singură dată în viață chiar acum.

Pregătiți-vă de creșteri accentuate a prețului alimentelor și penurie de alimente în 2022

Între timp, piețele financiare din SUA încă încearcă să-și revină după vestea șocantă că indicele prețurilor de producție (PPI), o măsură a inflației reale, a ajuns la 9,6% de la an la an. În realitate, bineînțeles, inflația reală este de peste 20%, dar aceasta este prima dată când însuși Guvernul SUA a recunoscut o cifră a inflației care se apropie la două cifre.

Fed face acum un joc de recuperare, încercând să își tempereze mașinăria de tipărire a banilor și să ușureze creșterea ratelor, dar este prea puțin, prea târziu. În 2022, inflația alimentară va continua să scape de sub control, fiind probabil o inflație de 25% – 40% pentru multe produse alimentare populare, ceea ce va devasta în cele din urmă consumatorii cu venituri mici, care nu pot ține pasul cu creșterile de prețuri.

Ceea ce înseamnă că în 2022 vom asista la o frustrare incredibilă a consumatorilor din cauza inflației și a prețurilor la alimente, iar acest lucru va duce aproape sigur la o ștergere a democraților în alegerile de la jumătatea mandatului din 2022, dacă se va permite ca acestea să aibă loc. Prin urmare, democrații și statul profund marxist aflat în prezent la putere vor încerca totul pentru a anula alegerile. Acest lucru înseamnă că vor trebui să creeze crize nesfârșite și să anuleze alegerile, dacă vor reuși să facă acest lucru. Voi aborda acest aspect mai în detaliu în podcastul de mâine.

Pentru astăzi, mă concentrez pe tot ceea ce am menționat aici, plus detalii suplimentare despre Rusia, salvarea fondurilor speculative cu banii băncii centrale, procesul împotriva Tether și multe altele:

https://www.brighteon.com/c15dfb9d-87be-4dc4-be6c-c4d30ccb4fb0

 

Comentariu saccsiv:

Nu doar activitatea vulcanica este mai intensa de la o vreme, ci si cea seismica:

Cutremur de 7,3 grade, 12 km adancime, în Indonezia: a fost emisă alertă de tsunami – sute de oameni, prinși sub dărâmături

Erupție uriașă a vulcanului Semeru din Indonezia. 13 persoane au murit și 57 au fost rănite

Cutremur cu magnitudine 7,5 în Peru. Mișcarea pământului, surprinsă de camerele video

Video: Vulcanul de pe muntele Aso din Japonia a erupt. Autorităţile îi îndeamnă pe localnici să nu se apropie de zonă

Video – Cutremur Pakistan: 5,9 grade, 20 km adancime, zeci de morti si sute de raniti

Video: Cutremur de 5,8 grade si 10 km adancime in Creta, luni

Video: Si vulcanul din Guatemala a inceput sa erupa

Video: Vulcanul din Canare face ravagii

Video: Sase luni de cand vulcanul din Islanda erupe neintrerupt

Cutremur de 8,2 grade in Alaska. Mass-media nu sufla o vorba despre faptul ca 2021 este pe cale sa devina an record la numarul de cutremure mari si eruptii vulcanice

SEMNE: 2021 este pe cale sa devina an record la numarul de cutremure mari si eruptii vulcanica

Cutremur de magnitudine 6,8 în Vanuatu. Centrul de alertă pentru tsunami din Pacific a emis o alertă

Cutremure de 6,9 si 7,5 grade in insulele Sandwich

Cutremur de 6,1 grade, 10 km adancime, in Alaska

Video: A erupt brusc vulcanul Nyiragongo din Congo. Cel putin 15 morti si zeci de mii de persoane evacuate

Video: Cutremur de 7,1 grade la Fukushima

Un nou cutremur, cu magnitudine 5,8, s-a produs joi seară în Grecia

Foarte puternic cutremur de suprafata in Grecia: 6,2 grade, 10 km adancime

Cutremur de 8,1 grade si 10 km adancime in Noua Zeelanda. A fost precedat in aceeasi zi de unul de 7,4 grade si altul de 7,1 grade

Cutremur de 7,2 grade in Japonia

VIDEO Un vulcan a erupt în apropierea capitalei Islandei, după ce țara a fost zguduită de zeci de mii de cutremure în ultimele săptămâni

ESTE DIN CE IN CE MAI LIMPEDE CE URMEAZA! Mii de persoane au fost evacuate în urma erupției vulcanului La Soufriere de pe insula Saint Vincent din Caraibe

Cutremure puternice in Croatia, Turcia si Chile in aceste zile

Video: Cutremur de 6 grade si 10 km adancime in China

Si este foarte posibill ca aceasta sa reprezinte preambulul a ceea ce a fost profetit:

„Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga.

Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant, secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora- Los Angeles-ul. Se pare ca greu va fi de gasit pe pamant un loc unde omul se va simti linistit, in deplina siguranta. Omul isi va gasi linistea numai nadajduind in Dumnezeu, pamantul nu il va mai putea ocroti. Cele mai grele urmari ale dezlantuirilor naturiile vor avea de suportat orasele, pentru ca ele s-au rupt cel mai mult de ea. Un singur turn babilonian distrus, o casa contemporana, un bloc si iata – sute de morti fara pocainta, fara impartasanie, sute de suflete pierdute. Aceste case construite pe pari, care sunt, in esenta, niste sageti ce au strapuns pamantul, ca si cum s-ar indrepta incolo, catre iad; ele le vor aduce oamenilor moartea grozava sub ruine. Si cel care va ramane in viata ii va invidia pe cei care au murit intr-o clipa, pentru ca soarta lui e si mai inspaimantatoare- moartea de foame si prin asfixiere. Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara.

Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri.

Bande de ticalosi vor savarsi rautati, chiar si ziua. In orase va fi greu sa te deplasezi, iar noptile oamenii se vor strange in grupuri mari, ca impreuna sa incerce sa ajunga pana in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile, ci mahnirea necesitatii de a trai si aceasta zi.

Cititi va rog mai multe la:

Text remarcabil despre APOCALIPSA – VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE

Referitor la crizele de tot felul, trebuie inteles ca Federal Reserve si stapanii banilor nu incearca sa salveze situatia, ci din contra:

Nu vine “mama tuturor crizelor”, ci vine ceva atat de mare, incat ar trebui inventat un nou cuvant

Stapanii banilor: Creatura din Jekyll Island

Sa nu uitam nici de dementa „lupta impotriva incalzirii globale” special creata pentru distrugerea omenirii:

Green Deal (economia decarbonizată) conduce omenirea spre o criză catastrofală iar populația va începe lupta pentru supraviețuire

La fel ca „lupta impotriva Covid”:

Au aparut semnele clare ca restrictiile Covid arunca SUA in foamete si uriase tulburari sociale. Noi stim insa ca tocmai de aceea papusarii le-au ordonat idiotilor utili din administratie implementarea acestor masuri: pentru a se ajunge la foamete si uriase tulburari, adica la REVOLUTIE

Si nu este vremea de cumparat argint sau aur. Sa ne amintim ce am fost avertizati:

„Aceşti jinduiţi dolari vor fi număraţi cu metrul. Aurul va ajunge la preţul său adevărat – zero. Ca metal, nu e bun de nimic, iar în rest, nici de foame, nici de frig nu ţine. Preţ vor avea doar lucrurile funcţionale, lucruri fără de care nu e posibilă supravieţuirea omului – topoare, fierăstraie, orice instrument, plite simple de fier.”

„Iar acum imaginaţi-vă că se deconectează electricitatea, gazele şi căldura. Pe ce va schimba omul covoarele şi cristalul? Pentru un topor şi o sobă? Dar cine mai are asemenea lucruri? Unul sau doi dintr-o sută, poate.”

Cititi va rog mai multe la:

Text remarcabil despre APOCALIPSA – VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE

 

Tagged with: ,

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dmaximilian said, on decembrie 17, 2021 at 1:46 pm

    au înnebunit cu toții:

    Experţi din lumea întreagă lucrează la un super vaccin care ar urma să neutralizeze orice variantă a SARS-CoV-2

    O altă variantă pentru a pune capăt pandemiei este ingineria genetică

    „Nu poţi să prevezi ce efecte poate avea un virus artificial, chiar dacă el e conceput să îţi rezolve o mică problemă acum. Aşa, la scară mare, SARS-CoV-2 nu este cine ştie ce, nu e prima infecţie zoonotică cu care ne am ales. Nu e cine ştie ce infecţie, nu e ca ciuma bubonică. E complet neetic la momentul acesta şi motivul e că nu poţi să ştii ce ar face acel virus artificial, dacă mutează. Nu ai nicio siguranţă că nu se va întâmpla lucrul ăsta, oricât de improbabil pare pe hârtie. Dar dacă se întâmplă, nu îşi poate asuma nimeni responsabilitatea asta. Tehnic sigur că se poate. Şi nu e deloc SF.

    https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/super-virusul-editarea-genetica-umana-opri-pandemia-nu-incumeta-faca-exclusiv-1_61bb31d45163ec4271a727ca/index.html

    Apreciază

  2. vulcani activi said, on decembrie 17, 2021 at 2:39 pm

    Unde este iadul?Sub pământ. Ce e în iad? Foc. Ce varsă vulcanii?

    Apreciat de 1 persoană

  3. Emil M.. said, on decembrie 17, 2021 at 6:25 pm

    Cica:

    https://www.mediafax.ro/coronavirus/cnsu-a-actualizat-lista-tarilor-cu-risc-epidemiologic-ridicat-italia-si-spania-intra-in-zona-rosie-ce-inseamna-acest-lucru-pentru-romanii-care-vin-in-tara-20409032

    Cine dr”” e CNSU? Care ati votat bai pe CNSU asta ? Sau…vai…o fi Rockefeller, sau Rotschild x 3, sau Kissinger, sau Soros, sau poate Gates, sau poate Turner, sau poate Blankfein, sau poate Summers?

    Si se mai intreaba prostii cine l-a dat jos pe Ceausescu, ultimul patriot roman, da, tiran din cauza lu’ David Rockefeller si al lui FMI…Pai au fost doi evrei: Saul Bruckner (Silviu Brucan) si Petre Roman (Newlander)…. plus cucuveaua carpatina scolita de KGB si sluga a Mossad numita Iliescu…

    Da’ ma rog…

    Apreciază

  4. Petru said, on decembrie 17, 2021 at 7:22 pm

    Stew Peters
    Noua explicație oficială pentru reacții adverse la vaccin: ești nebun, du-te la un psihiatru

    https://rumble.com/vqwqft-vaxx-injured-force-medicated-medical-mafia-forcing-psych-meds-on-vaxx-injur.html

    Apreciază

  5. Vlad said, on decembrie 18, 2021 at 7:26 am

    E un documentar care explica foarte clar ce s-a intamplat – „The year 535” ( sau cam asa ceva ) …
    Din anul 535 d.Hr: pămantenii nu au mai văzut lumina zilei timp de 2 ani ( decât un soare palid, ca o luna, printr-o „ceață” f.deasă), din cauza unei erupții gigantice a mega vulcanului Krakatoa (Indonezia) … S-a facut frig, iarba nu mai creștea, recoltele au fost distruse de frig, toți credeau ca e sfarsitul lumii. Catastrofa a fost consemnata in cronicile a doi monahi: Ioan din Damasc si un monah din Irlanda. Și confirmată de masuratorile geologice asupra straturilor vulcanului Krakatoa. Ca o consecință a cumplitei foamete (caii mongolilor nu mancau decat iarba, neavând capacitatea rumegătoarelor de a digera si frunze uscate si alte resturi de vegetatie), au început si invaziile mongole în Europa…

    Apreciază

  6. […] Numărul de vulcani activi care aruncă acum materie vulcanică în atmosfera superioară este incre… […]

    Apreciază

  7. […] Numărul de vulcani activi care aruncă acum materie vulcanică în atmosfera superioară este incre… […]

    Apreciază

  8. […] Numărul de vulcani activi care aruncă acum materie vulcanică în atmosfera superioară este incre… […]

    Apreciază

  9. […] Numărul de vulcani activi care aruncă acum materie vulcanică în atmosfera superioară este incre… […]

    Apreciază

  10. […] Numărul de vulcani activi care aruncă acum materie vulcanică în atmosfera superioară este incre… […]

    Apreciază

  11. […] Numărul de vulcani activi care aruncă acum materie vulcanică în atmosfera superioară este incre… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.