SACCSIV – blog ortodox

Video: Vulcanul din Canare face ravagii

Posted in ERUPTII VULCANICE, Spania, VIDEO, vulcani by saccsiv on septembrie 24, 2021

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ravagii said, on septembrie 24, 2021 at 4:41 pm

  Cred că vulcanii ăștia activi scuipă foc direct din iad.

  Apreciat de 2 persoane

 2. Alin Razvan said, on septembrie 24, 2021 at 8:08 pm

  offtopic

  In acest articol, satanistii arata clar ca Merkel a fost doar un papagal, doar repeta ce i se spunea …
  https://www.rt.com/news/535728-angela-merkel-birds-germany/

  Apreciază

 3. Cristian Daniel said, on septembrie 25, 2021 at 12:53 am

  off

  cineva care are sora asistenta medicala intr-un spital din Israel imi explica azi, nu stiu daca e corect, ca a 2-a, a 3-a, a 4-a etc doza de vaccin chiar vor fi necesare ptr cei care se dozeaza. De ce? Ptr ca vaccinul schimba raspunsul imunitar al organismului la virusi, practic il transforma astfel incat daca eu, nevaccinat, stranut langa un vaccinat, sistemul aceluia imunitar fiind dat total peste cap de acel ser experimental, el se poate imbolnavi imediat de la mine si chiar grav…si atunci, fiecare noua doza vine cu un fel de upgrade al vaccinului ptr ca vaccinatii sa nu crape…practic ei devin dependenti de vaccin ca narcomanii de droguri si va fi necesar ptr ei sa faca toata seria ce va urma ptr a se putea proteja cat de cat, in conditiile in care organismul lor nu va mai functiona normal si firesc ci va suferi un reset si trecut pe o cu totul alta secventa imunitara artificiala…de aici si nr mare de reactii adverse, efecte secundare dure si morti subite, caci multe organisme nu rezista acestei „resetari” imunologice si crapa…

  Apreciază

  • Șeful Moderna spune că vaccinurile vor fi actualizate și adaptate anual, „ca iPhone-ul” said, on septembrie 25, 2021 at 12:58 pm

   Odata ce te-ai inoculat, se pare ca nu mai poti trai fara „update” anual. Cei care vand droguri, la nivelul strazii, ofera gratuit primele doze, ca sa creeze dependenta. Apoi, imediat ce ai devenit dependent, vei cumpara mereu. Asa este si acum, primele doze sunt „gratuite” (bani publice de fapt), apoi cand boala devine banala, o sa fi nevoit sa le cumperi pe urmatoarele, pentru ca fara ele vei intra in sevraj. Este o posibilitate…nu stiu.

   Șeful Moderna spune că vaccinurile vor fi actualizate și adaptate anual, „ca iPhone-ul”:

   https://www.smartradio.ro/seful-moderna-spune-ca-vaccinurile-vor-fi-actualizate-si-adaptate-anual-ca-iphone-ul/

   „vor exista suficiente doze pentru toată lumea de pe planetă” => inca o dovada ca vor sa inoculeze toata populatia globului

   El crede că tehnica de vaccinare ARN mesager face posibilă combinarea vaccinurilor împotriva coronavirusului și gripei.”

   In stiinta se vorbeste cu „am demonstrat fara echivoc ca”, „am dovedit fara putinta de tagada ca”, etc.
   Altfel, este doar o teorie sau „o credinta” => covrigul este o „religie” mondiala

   „în fiecare an dorim să adăugăm mai multe virusuri pe lista celor care pot fi oprite de vaccin, așa cum adăugăm o aplicație pe un iPhone.”

   Apreciază

 4. sky said, on septembrie 25, 2021 at 9:43 am

  Pentru localnici necaz, pentru turisti distractie.

  Apreciază

 5. Spre revolutie in linie dreapta said, on septembrie 25, 2021 at 10:09 am

  Deficitul uriaş de şoferi de TIR lasă Marea Britanie fără carburant şi cu rafturile goale. Ţara va trece printr-o ”iarnă cu adevărat dificilă”

  Marea Britanie a intrat în incertitudine. O serie de probleme legate de benzină, electricitate şi alimente au determinat avertismente că ţara va trece printr-o ”iarnă cu adevărat dificilă”, transmite CNBC.

  Un deficit semnificativ de şoferi de camioane a dus la o lipsă a livrărilor de carburant şi de bunuri. În încercarea de a-i stimula pe oameni să se angajeze, unii angajatori ar fi oferit salarii de până la 70.000 de lire sterline (95.750 dolari) pe an, cu bonusuri de 2.000 de lire sterline.

  Vorbind joi, 23 septembrie, la ITV News, ministrul pentru Întreprinderile Mici din Marea Britanie, Paul Scully, a avertizat că ”va fi o iarnă cu adevărat dificilă pentru oameni”.

  ”Ştim că aceasta va fi o provocare şi de aceea nu subestimăm situaţia în care ne găsim cu toţii”, a spus el.

  Cu toate acestea, Scully a declarat vineri, 24 septembrie, la Times Radio că ”nu este nevoie ca oamenii să iasă şi să cumpere în panică”.

  Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!
  Purtătorul de cuvânt al prim-ministrului Boris Johnson a declarat la începutul acestei săptămâni că nu este o lipsă de combustibilul în Marea Britanie, iar oamenii ar trebui să continue să cumpere benzină ca de obicei. Acesta a descris, de asemenea, că lanţul de aprovizionare cu alimente din Marea Britanie este ”extrem de rezistent”, dar a recunoscut că unele companii din industrie se confruntă cu dificultăţi şi a declarat că guvernul are întâlniri cu reprezentanţi ai sectorului.

  „Dacă va fi nevoie va fi adus personal militar pentru a conduce camioane”

  Pe măsură ce aprovizionarea cu unele bunuri esenţiale a scăzut, au apărut informaţii despre rafturi goale şi cozi lungi de maşini la benzinării.

  Într-un interviu acordat vineri BBC, secretarul pentru Transporturial Regatului Unit, Grant Shapps, a declarat că oamenii ar trebui să continue să cumpere benzină ca de obicei, adăugând că dacă va fi nevoie va fi adus personal militar pentru a conduce camioane, dacă acest lucru ar ajuta situaţia.

  Gigantul petrolier BP a închis, temporar, câteva benzinării din Regatul Unit

  Gigantul petrolier BP a confirmat vineri, 24 septembrie, că a închis temporar câteva benzinării ale sale din Marea Britanie din cauza lipsei de benzină fără plumb şi motorină.

  ”Acestea au fost cauzate de unele întârzieri în lanţul de aprovizionare, determinate de lipsa de şoferi din întreaga industrie în Marea Britanie şi există multe acţiuni întreprinse pentru a aborda problema”, a spus un purtător de cuvânt prin e-mail.

  Un purtător de cuvânt al Esso, parte a grupuui Exxon Mobil, a declarat pentru CNBC că un număr mic de benzinării pe care le opera în Marea Britanie au fost afectate de lipsa de combustibil, dar că compania ”lucrează îndeaproape cu toate părţile din reţeaua noastră de distribuţie pentru a optimiza aprovizionarea şi a minimiza orice inconvenient Clienţi.”

  Într-un comunicat transmis prin e-mail, un purtător de cuvânt al Tesco, cel mai mare lanţ de supermarketuri din Marea Britanie şi un operator de 500 de benzinării, a anunţat vineri: „Avem o bună disponibilitate a combustibilului, livrările ajungând la benzinăriile noastre din Marea Britanie în fiecare zi. ” Compania a înregistrat până acum doar întreruperi temporare ale activităţii la două benzinării proprii. Unele staţii sunt deţinute de alţi operatori, dar au un magazin Tesco la faţa locului.

  Compania Sainsbury’s a declarat că în prezent nu se confruntă cu probleme cu alimentare cu combustibil, ci monitorizează situaţia.

  Unele aprovizionări cu alimente au fost afectate de întreruperi ale livrărilor

  Unele aprovizionări cu alimente din Marea Britanie au fost, de asemenea, afectate de întreruperi ale livrărilor. Dar, potrivit lui Ian Wright, director executiv al Federaţiei Regatului Unit pentru Alimente şi Băuturi, producătorii de alimente şi băuturi din ţară se confruntă cu ”aceleaşi deficienţe grave de forţă de muncă ca şi cele observate în lanţul de aprovizionare cu alimente”.

  „Avem nevoie de Guvern pentru a efectua urgent un sondaj complet asupra stării pieţelor ocupării forţei de muncă pentru a înţelege cele mai presante probleme. De exemplu, este posibil ca lucrătorii să se fi întors în ţările lor de origine în timpul carantinei şi să nu fi revenit [în Marea Britanie]. Unele estimări ridică această cifră la peste un milion. Dacă nu se iau măsuri rapide, impacturile pe care le vedem deja se vor agrava ”, a spus el într-o declaraţie prin e-mail.

  Preţul gazelor naturale angro a crescut cu 250%, în mai puţin de nouă luni

  În ultimele zile, o penurie gravă de dioxid de carbon în Marea Britanie a determinat îngrijorarea că producţia de alimente va suferi o lovitură şi ar putea afecta aprovizionarea la nivel naţional.

  Producătorul american de CO2 CF Industries a închis, recent, două unităţi din Marea Britanie care produc 60% din aprovizionarea comercială a ţării, învinuind creşterea preţurilor angro la gaze.

  În timp ce guvernul britanic a încheiat un acord cu compania pentru a relua producţia, BBC a raportat că industria alimentară a ţării ar putea ajunge să plătească de cinci ori mai mult pentru dioxidul de carbon, în temeiul acordului.

  Companiile energetice, sub tensiune

  Companiile energetice au fost, de asemenea, supuse unor tensiuni, cel puţin şapte furnizori prăbuşindu-se din august, după ce preţul gazelor naturale angro a crescut cu 250% în mai puţin de nouă luni. Potrivit organizaţiei industriei energetice OGUK, preţurile au crescut cu 70% numai între august şi septembrie.

  Marea Britanie are limite în ceea ce priveşte preţurile pentru energie pe care le pot percepe furnizorii clienţilor, cu plafoane de preţ revizuite de guvern la fiecare şase luni.

  Unii analştii se aşteaptă ca actualul plafon să fie ridicat atunci când acesta va fi revizuit de miniştri în aprilie, ceea ce înseamnă că gospodăriile britanice vor absorbi o parte din costul angro ridicat.

  Într-un raport privind ultima sa decizie de politică monetară, de joi, Banca Angliei a avertizat că rata inflaţiei va creşte probabil la ”puţin peste” 4% în acest an, dublă faţă de nivelul ţintă al instituţiei.

  O creştere a cererii în urma ridicării carantinei pentru coronavirus este văzută ca un factor aflat în spatele acestor probleme, precum şi lipsa forţei de muncă şi a aprovizionării, accentuatăe de retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană la începutul acestui an.

  KPMG: Haosul din aprovizionarea ţării nu va fi complet rezolvat înainte de iarnă

  Vorbind vineri cu CNBC, într-un apel telefonic, Yael Selfin, economist-şef la KPMG UK, a spus că haosul din aprovizionarea ţării nu va fi complet rezolvat înainte de iarnă. Lipsa forţei de muncă ar putea dura cel puţin şase luni pentru a se rezolva, a spus Selfin.

  ”Suntem puţin vulnerabili, deoarece există deja multă presiune în sistem. Orice şoc suplimentar, precum ceea ce tocmai am văzut cu preţurile la gaze, va îngreuna absorbţia întreprinderilor şi gospodăriilor ”, a spus ea.

  Cu toate acestea, ppreviziunile generale ale lui Selfin pentru economia Regatului Unit au rămas pozitive.

  ”Vestea bună este că suntem destul de aproape de locul în care eram înainte de pandemia de coronavirus. Ne aşteptăm ca economia să atingă nivelul pre-COVID 19 până în al treilea trimestru al anului viitor. Chiar şi cu şocuri suplimentare, este posibil să avem o creştere mai slabă, dar ne aşteptăm în continuare la o creştere de 6,2 puncte procentuale”, a spus ea.

  În opinia sa, ”principala problemă este că există o cerere foarte puternică care nu poate fi satisfăcută. Deci este rău, dar ar putea fi mai rău dacă nimeni nu ar vrea să cumpere nimic”, a mai adăugat Selfin.

  Andrew Goodwin, economist şef al Regatului Unit la Oxford Economics, a declarat, de asemenea, vineri, pentru CNBC, că va fi nevoie de timp pentru a rezolva lipsa şoferilor pentru livrarea mărfurilor.

  Apreciază

 6. […] Video: Vulcanul din Canare face ravagii […]

  Apreciază

 7. Geo said, on septembrie 25, 2021 at 10:05 pm

  Apreciază

 8. […] Video: Vulcanul din Canare face ravagii […]

  Apreciază

 9. […] Video: Vulcanul din Canare face ravagii […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: