SACCSIV – blog ortodox

Epidemiologic, tocmai certificatul verde reprezinta o zadarnicire a combaterii bolilor

Posted in certificat verde, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, VIDEO by saccsiv on decembrie 10, 2021

Plecam de la premisa ca SARS-CoV-2 exista si ca testele sunt bune, ca sa vedem unde ajungem.

Conform articolului Renate Weber, despre obligativitatea certificatului verde la job: „Suspendarea contractuală este o problemă” de pe ANTENA 3, certificatul verde va fi eliberat pentru:

  • persoanele vaccinate cu prima doză cu valabilitate până la programarea următoarei doze,
  • pentru persoanele vaccinate cu schema completă,
  • pentru persoanele trecute prin boală cu valabilitate de 180 de zile,
  • pentru persoanele testate cu test antigen rapid cu valabilitate de 48 de ore
  • pentru persoanele testate cu test PCR cu valabilitate de 72 de ore.

Adica, certificatul verde ne-ar arata starile in care poate fi un om: vaccinat sau insanatosit sau sanatos. Bolnavii vor sta izolati acasa.

Si totul pare minunat. Dar nu e…

Conform articolului Dr. Tudor Ciuhodaru: „Certificatul verde arată doar că posesorul s-a vaccinat, dar el poate fi infectat şi poate transmite boala” de pe ANTENA 3, medicul primar Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iaşi atrage atenţia:

„Ce vrem să facem? Vrem să oprim pandemia sau vrem să dăm o hârtie care nu ştiu ce valoare are. Certificatul verde arată doar că posesorul s-a vaccinat, dar el poate fi infectat şi poate transmite boala

„Ne uităm ce se întâmplă la ora actuală în Uniunea Europeană(…). Suntem pe un teren minat şi eu am votat împotriva paşaportului verde digital la nivel european pentru că atât timp cât nu avem o certitudine că oprim acel lanţ de transmitere epidemiologic, restul măsurilor sunt practic o patalama inutilă care dă drepturi unora, limitează drepturile alora, dar de fapt nu rezolva problema pandemiei”

Daca plecam de la premisa din prima fraza a prezentului material, are dreptate medicul Tudor Ciuhodaru: vaccinatii se infecteaza si transmit, deci care-i folosul ca avem un certificat digital ce ne asigura ca sunt vaccinati? Vaccinatii vor zburda liberi peste tot si vor transmite coronavirusul la greu, asa ca ce s-a rezolvat?

Epidemiologic, nu doar ca nu se realizeaza nimic prin acest certificat digital verde, ci mai rau, tocmai acesta reprezinta o zadarnicire a combaterii bolilor.

In incheiere, intrebarea de nota 10 pentru cei din clasele mai mici: atunci de ce se vrea certificat verde obligatoriu pentru toti angajatii?

Toata treaba asta imi aminteste de un mai vechi filmulet. Acolo nu este vorba despre certificatul verde, dar…

 

Tagged with: ,

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. DD said, on decembrie 10, 2021 at 4:05 pm

    Si de ce nu se face un certificat verde pentru fiecare boala?

    Adica de ce discriminarea asta doar pentru o boala si nu si pentru altele?

    De ce sa nu punem toate bolile pe hartie si sa ii elininam pe toti din ecuatie care nu au avut nu stiu ce boala si nu au nu stiu ce anticorpi care sunt la fel de importanti?

    De ce sa nu facem acelasi lucru pentru variola, pentru alte boli unde cei vaccinati pot sa aiba aceeasi situatie ca si nevaccinatii?

    Si unde ajungem cu treaba asta, la o anulare a deciziei de a putea decide asupra corpului tau? Ca sa fii in societate trebuie sa fii un zombi vaccinat?

    Apreciază

  2. Felix said, on decembrie 10, 2021 at 4:25 pm


    👇

    Apreciază

  3. dd_2d said, on decembrie 10, 2021 at 4:28 pm

    Certificatul verde va ramane. sa nu fiti amagiti ca va disparea. E in plan de zeci de ani.
    Vedeti acum, restrictiile ar fi trebui scoase. Dar nu.

    Asa o sa fie si cu certificatul. NU esti vaccinat cu cate doze zice EU si te forteaza statul, nu muncesti ca nu este un drept esential.

    Doar prostii si ‘orbii’ mai cred sucurile gastrice toxice ale politicienilor slugarnici.

    ciuca e pus acolo cu scop.la fel si rafila. Asa cum a fost si catu. O sa fie ca in asutralia sau mai rau.

    Or sa se zica ca nu se mai poate asa , ca vai. (o)mor prea multi la urmatorul val pregatit(ca doar nu puteau sansa de repatria niste vaccinati infectati….. taman bine).
    Si atunci te vor salta si te vor duce in vacanta mare. Daca nu va fi asa si va fi revolutie , la fel ciuca are experienta de sluga.Armata nu va fi cu noi, e clar.

    Apreciază

  4. Felix said, on decembrie 10, 2021 at 4:40 pm

    Mastercard lansează cardul de credit biometric în Iordania cu Tehnologia Thales, FPC

    Mastercard a încheiat un parteneriat cu Jordan Kuweit Bank pentru a lansa primul card de plată biometrică al Iordaniei și primul card marca World Elite din regiunea MEA cu funcții biometrice pentru a fi util la disponibilitatea comercială.
    Jordan Kuweit Bank Biometric World Elite Mastercard are un cititor de amprente la bord, match-on-card pentru plăți fără PIN.
    Cardurile dispun de tehnologie de la Thales și carduri de amprente, în cadrul unui acord pentru emiterea World Elite anunțat în septembrie

    Cetatenii iordanieni și-au demonstrat entuziasmul față de tehnologiile de plată emergente în general și suntem încântați să colaborăm cu Jordan Kuweit Bank pentru a aduce celor mai bogați clienți săi progrese de ultimă generație în tehnologia amprentelor digitale și de autentificare biometrică”, spune J.K. Khalil, country manager, Arabia Saudită, Bahrain și Levant la Mastercard.
    Nu este preconizata nicio dată de lansare, dar iordanienii bogați se pot aștepta să facă fie benefeciarii cardurilor de plată biometrice care vor deveni mainstream din 2022.
    Miza este de a emite carduri de plată biometrice din întreaga lume. Zwipe este în parteneriat cu producătorii locali de carduri și băncile din regiune și nu numai. Cardul său biometric Zwipe Pay ONE vine în Maroc și Africa de Nord, Liban și Irak, precum și în Chile și America Latină.
    Mastercard a anunțat anterior intenția de a aduce cardurile de plată biometrice de la Idemia în faza finala în al patrulea trimestru al acestui an, iar platforma Idemia include tehnologii de la Idex Biometrics și Zwipe.

    Mastercard launches biometric credit card in Jordan with Thales, FPC technology | Biometric Update
    https://www.biometricupdate.com/202112/mastercard-launches-biometric-credit-card-in-jordan-with-thales-fpc-technology
    👇

    Apreciază

  5. Felix said, on decembrie 10, 2021 at 4:45 pm

    Țările din UE s-au înțeles! La cât se va limita valabilitatea certificatului COVID | Ziarul National
    https://www.national.ro/coronavirus/tarile-din-ue-s-au-inteles-la-cat-se-va-limita-valabilitatea-certificatului-covid-745341.html

    Apreciază

  6. scortisoara said, on decembrie 10, 2021 at 5:23 pm

    Vor scoate si ” trecerea prin boala” si va ramane doar „vaccinarea” . Chiar ma intrebam cum vor face sa prinda in capcana vaccinarii si pe cei trecuti prin boala . Nu le e greu.

    https://www.activenews.ro/stiri/Avocat-roman-din-Luxemburg-Vaccinarea-aici-s-a-simtit-ca-un-viol-.-Parteneriat-National-171321

    Apreciază

  7. stupid people said, on decembrie 10, 2021 at 5:43 pm

    La lungul șir de aberații, anomalii și nebunii, se mai adaugă una, și trece neobservată de majoritatea servilor. Ne-a făcut cineva acum 30 de ani „stupid people” și cred că a fost foarte generos.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 10, 2021 at 8:49 pm

      Adevarul e ca cei ca Saul Bruckner nu-i considera doar la romani ca fiind „stupid people”.

      Apreciază

    • Spaceman said, on decembrie 11, 2021 at 10:53 am

      Da… atât știa ăla în engleză. Astăzi ‘stupid people’ sunt ușor de recunoscut: au smartfoane, certificate verzi, și sunt vedete pe platformele de socializare online.

      Apreciază

  8. Ioana said, on decembrie 10, 2021 at 5:52 pm

    Ar însemna ca și vaccinații să se testeze, dar estele sunt rele, irită membrana. Și pot conține bio-nanotehniligie DARPA
    STUDIU privind Tampoanele de Testare Covid-19 ce conțin Hidrogel DARPA https://telegra.ph/tampoanele-de-testare-covid-19-contin-hidrogel-darpa–studiu-04-26?fbclid=iwar3ngloajmhx6zinin5yj0despyh5rgz8lovgnahiwizxaurlebrhtsm

    Cititi raportul aici https://www.golokaproject.org/documentfiles/Analysis-of-test-sticks-from-surface-testing-in-the-Slovak-Republic.pdf

    Este foarte probabil ca lichidul din vaccin sa contina si el hidrogelul necesar conversiei semnalului electric al celulei. Un clip german cu ceva asemanator aici:

    https://www.bitchute.com/video/3KHYt9eSZTP6/

    Apreciază

  9. Felix said, on decembrie 10, 2021 at 5:58 pm

    Albert Bourla, directorul executiv al Pfizer, a declarat că o a patra doză de vaccin COVID-19 ar putea fi necesară mai devreme decât se preconiza, din cauza variantei Omicron, arată Blaze Media.
    👇

    https://www.theblaze.com/news/fourth-covid-shot-pfizer-ceo#toggle-gdpr

    Apreciază

  10. acelas said, on decembrie 10, 2021 at 6:10 pm

    nu mai ascultam de partenerul nostru strategic? De reperul nostru absolut? Mama democratiei .. ! Totusi ..

    Apreciază

  11. Un om said, on decembrie 10, 2021 at 6:46 pm

    Se dorește vaccinarea obligatorie, nu combaterea vreunei boli!

    Apreciază

  12. Felix said, on decembrie 10, 2021 at 7:02 pm

    Evul Mediu este pe nedrept numit „întunecat”. La drept vorbind, a fost o epocă luminoasă. Iar „secolul luminilor” a fost printre cele mai sumbre din istorie. Cât privește epoca noastră, ea se întunecă rapid și asupra ei plutește umbra morții și a teroriii.

    Un editorial de John Drewry în The Conservative Woman tradus de Adrian Patrusca.

    Cultul Morții ne-a însoțit întotdeauna. Problema este că e prea seducător.

    Îmi aduc aminte că, pe când eram școlar în clasele primare, la sfârșitul anilor 1940, erau profesori severi și celibatari care detestau armele de foc și violența (pe bună dreptate), însă semințele puse de ei au căzut pe un teren arid.

    Noi, băieții, abia așteptam să punem capse în puștile noastre de jucărie și să ne împușcăm unii cu alții:

    „Pac!, ești mort, tipule, îți curge sânge, i-auzi-l cum țipă!”

    Aveam obiceiul să îmi spânzur soldățeii de jucărie pe care îi luam prizonieri de război.

    Credeți că noi, copiii de atunci, am crescut și am scăpat de obiceiurile astea. Într-adevăr, ar fi fost de dorit. Dar priviți în jurul vostru: cultul morții este peste tot!

    Filme și jocuri video închinate violenței gratuite, oameni care se împroașcă unii pe alții cu gloanțe din mitraliere sau trupuri care explodează în bucățele. Invazii de zombi. Suntem obișnuiți, este noua normalitate, ce poți să spui, pur și simplu arta imită viața (sau este invers? Niciodată nu am fost sigur.)

    Noua culoare este negrul, asortată cu noul nostru Ev Întunecat. Priviți peste tot cum sunt îmbrăcate mai nou trupele de intervenție. Nu mai par oameni. Uniforme ca ale Gestapo, dar îmbunătățite.

    Foarte inteligent. Foarte macho. Și poți să fii sigur și încrezător că, oriunde te-ai afla în lume, toți seamănă între ei. La fel ca aeroporturile internaționale.

    Avorturile la nouă luni sunt oferite cu complimentele și permisiunea unui concept cunoscut ca „planificare parentală”. Iar în cazul copiilor cărora li se îngăduie să se nască, suntem gata să îi înjunghiem mortal cu o seringă.

    Între timp, observați ce termen la modă a ajuns eutanasia (politicienii din Jersey tocmai au votat în favoarea ei). Cineva a inventat chiar o capsulă a morții portabilă. Te vâri în ea, tragi capacul și apeși pe buton.

    Pe ce facem pariu că pedeapsa cu moartea va fi reintrodusă, cu asentimentul popular, poate chiar printr-un referendum, pentru actele de terorism?Apoi fiți atenți cum a fost modificată și lărgită definiția terorismului.

    Poate că execuțiile ar putea redeveni publice. Veniți din timp pentru a ocupa un loc bun și nu uitați sandvișurile.

    Expresia „întoarcerea la evul întunecat” pare populară astăzi. Oamenii vorbesc despre o umbră tot mai mare care se lasă peste lume.

    Ei bine, nu vă temeți. Lucifer ne va sări în ajutor. Nu uitați, numele lui înseamnă „purtător de lumină”.

    Lucifer va aduce lumina în noul ev întunecat. Nu vei avea nimic și vei fi fericit.

    Apreciază

  13. Felix said, on decembrie 10, 2021 at 7:10 pm

    Un comentariu postat pe site de o cititoare:

    Pe ceva DIFERIT DE VACCIN trebuie sa se dea vina, evident! Eu am tras concluzia ca multi oameni NICI NU VOR SA VADĂ ca vaccinul poate fi rău; alții însă, obsedați de obligativitate, VĂD dar își bagă și lor degetele în ochi, dar și celor mulți. Frate, dacă-i experimental și are ATÂT DE MULTE EFECTE ADVERSE, INCLUSIV GRAVE, DEMONSTRATE ȘI RECUNOSCUTE, chiar rare de ar fi (dar nu sunt !), cum îndrăznesc guvernele să-l impună cu arcanul ??? TU, GUVERN, MĂ OBLIGI ȘI DACĂ PĂȚESC CEVA GRAV RĂSPUND EU..??? Cum vaccinații, care iau și dau boala, pot avea HÂRTIE LA MÂNĂ pentru a fi vectori nestingheriți ai transmiterii virusului ???
    Cum de se face legislație „pentru sănătatea omenirii” folosind atât de multe NONSENSURI, mizând pe orbirea, pe naivitatea, pe dezinformarea, sau pe prostia noastră, a celor mulți? Ei ne arata un șarpe cu clopoței și ne spun că este lebădă sau fluture. Or mai fi dintre „decidenți” care mai și RÂD DE NOI…?”, se întreabă cititoarea.
    „Cei dați afară sau amenințați ar trebui SA SE UNEASCĂ și sa lupte juridic împreună, dacă s-ar putea… De unul singur și…fără bani pentru avocați, procese, este cred enorm de greu. Romanul însă are conduita și temperament…mioritic. Renunță la tot și face foamea, sau…se vaccinează. Acesta este „consimțământul informat” al multor vaccinați, înțelegerea necesitații vaccinării: perspectiva foamei.
    PERSPECTIVA FOAMEI, a scris cititoarea.

    Apreciază

  14. Felix said, on decembrie 11, 2021 at 12:28 am

    Commons Project Foundation este mega entitatea non-profit responsabilă pentru această piață a pașapoartelor vaccinale.
    Aceasta susține că „construiește și operează platforme și servicii digitale pentru binele comun”

    Michelle Malkin a criticat corporațiile bazate pe profit care tânjesc după datele digitale de sănătate. Într-un op-ed, ea a remarcat că aceste corporații se ascund în spatele grupurilor umbrelă non-profit care pozează ca funcționari publici. Malkin a scris că pașapoartele vaccinale exploatează milioane de oameni și îi transformă în coduri QR în numele luptei împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19) pentru a readuce „normalitatea”.

    Această „rachetă” mondială fără precedent recompensează obedienta și pedepsește autonomia. Sub acoperire, entități profitoare se implica în crearea pașapoartelor vaccinale

    Colorado, guvernul de stat promovează utilizarea Smart Health Card, care permite utilizatorilor să verifice și să transmita starea lor de vaccinare. Aceeași tehnologie este utilizată în 12 state americane, inclusiv California, Statul Washington, Virginia, Rhode Island, Massachusetts și Oregon. De asemenea, poate fi utilizata la farmaciile CVS și Rite Aid, Kaiser Permanente, UC Health, Walgreens, Walmart, Express Scripts și United Healthcare Services.

    Commons Project Foundation este entitatea non-profit masivă responsabilă pentru această piață a pașapoartelor vaccinale.
    Acesta susține că „construiește și operează platforme și servicii digitale pentru binele comun”.

    De asemenea, supraveghează Common Trust Network, care, la rândul său, operează registrul global al organizațiilor care eliberează pașapoartele menționate. Paul Meyer, CEO al TCP, a declarat că acest lucru permite oamenilor să „se întoarcă în siguranță la călătorii, muncă, școală și viață, protejând în același timp confidențialitatea datelor lor”.”

    Aceeași organizație a creat și a colaborat, de asemenea, cu inițiativa privind acreditarea vaccinării, care este o „coaliție voluntară de organizații publice și private” care se angajează să „împuternicească indivizii să aibă acces la informațiile lor clinice verificabile”. VCI include, de asemenea, „o copie de încredere și verificabilă a înregistrărilor lor de vaccinare în format digital sau pe suport de hârtie, utilizând standarde deschise, interoperabile”.” La o privire mai atentă, grupul de coordonare pentru această inițiativă este bordul corporațiilor Big Tech și Big Health care caută noi modalități de a profita de pe urma datelor cu caracter personal – inclusiv Apple, Microsoft, Cerner, Amazon Web Services, Google, Epic, Clinica Mayo, Oracle, Salesforce și altele. (Related: Big Tech companii caută să „normalizeze” pașapoarte vaccin.

    Big Tech companies looking to “normalize” vaccine passports – NaturalNews.com
    https://naturalnews.com/2021-08-24-big-tech-to-normalize-vaccine-passport-use.html#

    include, de asemenea, Mitre Corporation, care este un conglomerat non-profit, din perioada Războiului Rece, cu sediul în apropiere de Massachusetts Institute of Technology și în apropiere de Deep State din McLean, Virginia, care supraveghează apoi miliarde de dolari în valoare de cercetare militară finanțată federal, securitate internă, securitate cibernetică și piața profitabilă a datelor medicale.

    MIT – Massachusetts Institute of Technology
    https://www.mit.edu/

    Mitre s-a declarat că a înregistrat venituri de 1,8 miliarde de dolari în 2019 și se mândrește cu un alt buget de 2 miliarde de dolari finanțat de contribuabilii americani. Acesta a semnat un contract de 16,3 milioane de dolari cu Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) pentru a ajuta la construirea unei „capacități naționale durabile de a limita COVID-19”. În plus, are un parteneriat comun de 20 de milioane de dolari cu CDC privind tehnologia și serviciile de supraveghere a bolilor. Această alianță militaro-industrială se laudă, de asemenea, cu rău augur în materialele sale promoționale, spunând:
    „Poate că nu o cunoașteți, dar Mitre vă atinge viața cel mai mult în fiecare zi”. „Nu este vorba despre controlul COVID-19. Este vorba despre controlul minții”, a scris Malkin.

    Pașapoarte vaccinale au fost utilizate încă din secolul al 19-lea. Călătorii purtau deja pașapoarte vaccinale la sfârșitul secolului al 19-lea. Pe atunci, aceștia se cerea adesea pasagerilor să furnizeze dovezi că au fost vaccinați de variolă.
    Acestea erau ceva la ordinea zilei la porturile de intrare, cum ar fi New York Ellis Island și San Francisco’s Angel Island. Oamenilor li se cereau, de asemenea, aceleași documente de-a lungul frontierei SUA cu Canada sau Mexic.

    În 1910, un ziar El Paso spunea că călătorii trebuie să arate unul dintre cele trei lucruri pentru a dovedi că au supraviețuit variolei:
    „Un certificat de vaccinare, un braț cicatrizat corespunzător sau o față fără gropite”.
    Astăzi, americanii fie privesc înainte si si vad de viață după ce COVID impune pașapoartele electronice de vaccinare, fie pun sub semnul întrebării necesitatea acestei intruziuni tot mai extinsa a vieții private.

    Op-ed slams profit-driven corporations for turning people into walking QR codes through the deployment of vaccine passports – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2021-12-09-corporations-turn-people-into-walking-qr-codes.html#

    Apreciază

  15. […] Epidemiologic, tocmai certificatul verde reprezinta o zadarnicire a combaterii bolilor […]

    Apreciază

  16. […] Epidemiologic, tocmai certificatul verde reprezinta o zadarnicire a combaterii bolilor […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.