SACCSIV – blog ortodox

Armata australiană a început să transfere cazurile pozitive de COVID și contacții lor în tabere de carantină

Posted in AUSTRIA, Coronavirus, lagare de concentrare by saccsiv on noiembrie 26, 2021

INFO WARS: Australian Army Begins Transferring COVID-Positive Cases, Contacts To Quarantine Camps

Armata australiană a început să transfere cazurile pozitive de COVID și contacții lor în tabere de carantină

De Zero Hedge, publicat pe 22 Noiembrie 2021, de Info Wars

 • „Suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de cei 20 de membri ai ADF (Australian Defence Force – forțele armate) care ne-au pus la dispoziție camioanele armatei pentru a ajuta la transferul cazurilor pozitive și al contacților apropiați ”

Armata australiană a început evacuarea forțată a locuitorilor din Teritoriile de Nord către tabăra de carantină Howard Springs, situată în Darwin, după ce nouă noi cazuri de Covid-19 au fost identificate în comunitatea Binjari. Măsura vine după ce sâmbătă seara au fost instituite restricții dure atât în comunitățile din Binjari, cât și în cea din apropiere, Rockhole.

„Locuitorii din Binjari și Rockhole nu mai au cele cinci motive pentru a-și părăsi locuințele”, a declarat Michael Gunner, prim-ministrul Teritoriului de Nord, referindu-se la cele cinci motive permise în țară pentru a evita izolarea (cumpărarea de alimente și provizii, exerciții fizice timp de până la două ore, îngrijirea, munca sau educația, dacă acestea nu se pot face de acasă, și pentru a se vaccina în cea mai apropiată locație posibilă).

„Ei pot pleca doar pentru tratament medical, în caz de urgență sau în cazul în care este cerut de lege.”

„Este foarte probabil ca mai mulți rezidenți să fie transferați astăzi la Howard Springs, fie în calitate de cazuri pozitive, fie în calitate de contacți apropiați”, a continuat el, adăugând: „Am identificat deja 38 de contacți apropiați din Binjari, dar acest număr va crește. Acești 38 sunt transferați acum”.

„L-am contactat aseară pe prim-ministru. Suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de cei 20 de membri ai ADF (Australian Defence Force – forțele armate) care ne-au pus la dispoziție camioanele armatei pentru a ajuta la transferul cazurilor pozitive și al contacților apropiați – și pentru a oferi sprijin comunităților. Astăzi facem o evaluare a resurselor suplimentare de care am putea avea nevoie din partea federalilor, iar primul ministru este pregătit să ajute în continuare – îi mulțumesc pentru asta.”

Urmăriți:

„Suntem conștienți de faptul că asta poate avea un anumit impact asupra sănătății mintale a oamenilor, precum și asupra bunăstării lor generale”, a declarat comisarul de poliție Jamie Chalkner pentru NT News.

De menționat că în Teritoriile de Nord locuiește un procent mare de indigeni australieni. După cum notează Steve Milne de la Epoch Times:

„Potrivit Institutului Australian de Sănătate şi Bunăstare, în 2018-19, cca. unul din cinci australieni indigeni a trăit în locuinţe supraaglomerate (18%), comparativ cu 5 la sută dintre australienii non-indigeni. Deși acest procentaj a scăzut de la 27% în 2004, însemna totuși că aproximativ 145.340 de australieni indigeni trăiau în locuințe supraaglomerate în 2018-19.

În plus, cu cât o zonă este mai îndepărtată, cu atât este mai mare proporţia de indigeni australieni care trăiesc în locuinţe supraaglomerate (26% în zonele îndepărtate şi 51% în zonele „foarte îndepărtate”), comparativ cu 8 şi 22% în restul zonelor.”

Acum cinci zile, senatorul NT Malarndirri McCarthy a declarat pentru ABC că supraaglomerarea în comunitățile indigene este o ‘problemă masivă’, menționând cel de-al doilea grup de noi infecții din regiune – care a inclus nouă membri din familia directă a lui McCarthy, inclusiv sora sa care a zburat de la Katherine la Robinson River, aducând cu ea COVID-19 fără să știe, conform raportului.

„Dacă am putea obține locuințe acolo chiar acum, aș insista imediat pe această temă la guvernul federal și la guvernul NT pentru a lucra în acest sens, dar, evident, avem nevoie de resurse pentru a face asta”, a spus ea.

Dintre cele nouă cazuri noi din Binjari, patru sunt femei și cinci bărbați, printre care o femeie de 78 de ani care a fost transportată la spitalul Darwin.

Duminică nu au fost raportate niciun caz nou de COVID-19, însă ministrul Gunner a declarat că este îngrijorat de ‘amestecul între gospodării’ în Binjari și Rockhole, ale căror populații sunt de aproximativ 220 și, respectiv, 130 de persoane.

Duminică, Gunner a declarat: „Da, acestea sunt măsuri drastice, dar amenințarea la adresa vieților este foarte mare”.

Oameni de treabă…

„Justin Hart: Liderii Australiei sunt proști și autoritariști. O combinație foarte proastă.”

 

Comentariu saccsiv:

Conform https://r3media.ro/australia-incredibilul-se-produce-armata-a-pus-contacte-apropiate-ale-unor-infectati-de-covid-in-tabere-pentru-carantinati-lider-politic-cine-e-vaccinat-dar-nu-e-de-acord-cu-vaccin/

Această ultimă mișcare a lui Gunner, din partea Partidului Laburist din Australia (stânga), reprezintă o escaladare rapidă a totalitarismului de biosecuritate. Oamenii vizați sunt indigeni australieni (numiți altfel aborigeni), un grup etnic care a fost deosebit de reticent să ia vaccinul Covid.

Potrivit unui articol al ABC, mulți aborigeni cred că vaccinul este opera diavolului.

Kathy Watson, lucrător în domeniul sănătății aborigenilor,  a spus că oamenii care răspândesc informații false despre vaccinarea COVID-19 și legăturile sale cu diavolul sunt „nebuni”.

„Se spune că dacă te înțepi, înseamnă că îl ai pe Satan în tine”, a spus ea.

Regulile din taberele de carantină sunt extrem de stricte.

O persoană aflată în „tabăra” lui Michael Gunner trebuie să;

 • stea în camera alocată persoanei, inclusiv pe orice spațiu de verandă alocat camerei, cu excepția cazului în care este permis de un funcționar autorizat;
 • și atunci când nu se află în camera lor sau pe veranda lor, rezidenții trebuie să ia toate măsurile rezonabile pentru a sta la cel puțin 1,5 metri distanță de orice altă persoană din unitatea de carantină, cu excepția soțului, partenerului de fapt, a copilului sau a părintelui persoanei respective;
 • și să poarte o mască de protecție atunci când sunt în afara camerei lor, cu excepția cazului în care un funcționar autorizat permite persoanei să îndepărteze masca de față;
 • și să respecte orice instrucțiuni date de un ofițer autorizat pentru a evita ca oamenii să se adună într-o zonă de carantină;
 • și nu trebuie să părăsească zona de carantină în care se află camera alocată persoanei decât dacă persoana este escortată de un ofițer autorizat, cu excepția unei situații de urgență.
 • Rezidenții nu pot  împărți sau preda obiecte fizice rezidenților care nu sunt membri ai familiei. Este interzisă oferirea de obiecte, jucării, alimente, activități sau jocurile cu persoane din afara familiei.

Personalul unității de carantină trimite texte de memento prin sms și verbal dacă observă că nu se urmează Direcția.

Mai mult, prizonierii din lagărele de carantină să plătească un dolar pentru încercarea lor.

Taxa de carantină pentru o persoană este de 2.500 USD pentru întreaga perioadă de 14 zile.

Se aplică un tarif de familie de 5.000 USD pentru grupurile de familie de două sau mai multe persoane în cazare comună.

Persoanele aflate în carantină obligatorie supravegheată vor fi, de asemenea, supuse unor teste înainte de a ieși din carantină. Dacă refuză un test, se vor adăuga 10 zile la timpul de carantină.

Dacă se cere să efectuați încă 10 zile de carantină, se va percepe o taxă suplimentară de 1.750 USD pentru o persoană sau 3.500 USD pentru o familie.

Totuși rezidenții cu venituri mici beneficiază de o reducere.

Ministrul șef Michael Gunner a fost o figură necunoscută până acum în afara Teritoriului de Nord al Australiei (populație 246.500), unde numărul total de decese cauzate de Covid până în prezent este zero și unde este mai probabil să mori fiind mâncat de unul dintre cei 100.000 de crocodili de apă sărată ce infestează râurile și apa (37 de decese în ultimul deceniu).

Dar ultimele sale declarații în presă l-au ridicat la statutul de notorietate globală de dictator. Într-un videoclip viral, un Gunner cu ochi năuciți, cu fălcile încleștate, care arată de parcă ar fi pe cale să-și izbucnească sfincterul de furie, a declarat război anti-vaxxerilor. Conform definiției sale, aceasta include chiar și persoanele care au fost vaccinate, dar care se opun măsurilor sale draconice.

„Dacă ești anti-mandat, ești absolut anti-vax”, a spus el.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

INGROZITOR: Un document al CDC american de anul trecut dovedeste faptul ca inca de la inceput planul era ca pe intreg Pamantul mase uriase de oameni sa fie relocate pe motiv de Covid

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vix36 said, on noiembrie 26, 2021 at 11:39 pm

  Nu înțeleg. Tot oamenii trebuie să plătească pentru carantina obligatorie??? Și trebuie să plătească niște sume enorme.

  Apreciază

 2. dd_2d said, on noiembrie 27, 2021 at 1:26 am

  Nu cred ca mai conteaza. Daca o sa fie cum e la noi la ATI, aia nu mai ies.

  Apreciază

 3. roman said, on noiembrie 27, 2021 at 9:44 am

  Ei NU vorbesc de oameni,ci de …CAZURI…CONTACTI…asta e rezultatul UMANISMULUI=satanism,satanism ,satanism(Sf Iustin Popovici).Dumnezeul cel Viu a fost inlocuit de… OMUL…dar omul FARA Dumnezeu si asta e rezultatuyl de azi…contacti…cazuri…infectati…etc,etc.

  Parere de parerolog

  ATENTIE…Injectiile cu ARNMesager(obtinut prin extragerea in laborator a unei secvente de ADN,dar doar cu EXONI=nucleotide care contin informatia de a crea aminoacizi si deci fara INTRONI=nucleotide care NU creaza aminoacizi) modifica ADN-ul oamenilor care se injecteaza,ei l-au denumit ADNComplementar sau SINTETIC,iar dementii din spatele covidului au …BREVETAT=patentat genetic,conform Hotararilor Curtii Supreme a SUA de prin 2012,2013…aceste modificari genetice si acum isi REVENDICA ,,bunurile” modificate genetic,numite….mutanti,de la mutatii genetice.
  Babeste prin INJECTIA cu ARNM,ei numesca asta… vaccin personalizat… omul injectat este un mutant=un bun,creat de ei in laborator si prin certificatul covid ei il REVENDICA,ca fiind un bun marcat/insemnat si creat de cel care detine acea INJECTIE(pfitzer,moderna,astrazenaca….etc,etc).
  Acum,probabil se SCRIU noile legi,care vor aparea IN CURAND ptr NOUL ,,OM”=omul REVENDICAT si mutant,ei o denumesc MAREA RESETARE…de asta spun ca pana in 2030 nu vor mai exista proprietati, deoarece NU vor mai exista FIINTE UMANE SUPREME si libere=proprietari,ci doar …sclavi ai LOR,ai celor din umbra.
  Precum la nastere diavolii,prin slugile lor au dat oamenilor CNP=numarul omului,inceputul indosarieriii,la fel si NOUL,,OM” =noul ,,adam”,cel modificat genetic,al hermafroditului ce sta sa vina…primeste NUMARUL NUMELUI FIAREI=codul de injectat=numarul de revendicat,de SCLAV,un numar ce apartine/apare in baza de date a FIAREI=inteligentei artificiale=un megacomputer avansat..
  Ptr acestia viata va fi o SCLAVIE a antihristului,poate va fi si foarte scurta,adica… VOR PUTEA VINDE SI CUMPARA si aia ceva ce vor stabili, noii stapani ai lor…,dar VAI lor,iar ptr minusculul rest de oameni CARE… VA RABDA PANA LA FINAL…va incepe PRIGOANA si martirajul cu FAPTELE,probabil in etape,la inceput cu constrangeri din ce in ce mai greu de suportat,mai apoi IZOLARI in lagare/centre,,speciale” de convingere/tortura si mai incolo se vor adanci aceste demente.
  Asta o zic in ceea ce consider eu,PERSONAL, ca se va intampla in vreme de PECETLUIRE,inceputa din 2020 si va fi pana DUPA razboi si venirea Sf Ilie si Enoh,odata cu ,,aratarea” numita mesia de jidani.
  Si in timpul foametei ce vine si a razboiului ce sta sa inceapa, se va face in PARALEL aceasta MARCARE si revendicare a omului.
  De asta doar si numai Iisus Hristos la Parusie mai poate sa opreasca ce a inceput FRONTAL din 2020 si absolut nici o solutie omeneasca nu mai exista,fiindca TOT la marcare si revendicare se va ajunge,chiar de va fi un plasture,o raza laser,alt NANocip etc…TOT in computerul diavolului vor ajunge ,,oamenii” REVENDICATI de acestia,care le cere si acordul=consimtamantul informat si constient al lor.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: