SACCSIV – blog ortodox

INGROZITOR: Un document al CDC american de anul trecut dovedeste faptul ca inca de la inceput planul era ca pe intreg Pamantul mase uriase de oameni sa fie relocate pe motiv de Covid

Posted in CDC, Centers for Disease Control and Prevention, Coronavirus by saccsiv on august 18, 2021

INFOWARS: CDC COVID Document Discussed Relocating “High Risk” Individuals to “Camps”

Un document CDC privind COVID punea problema relocării în „tabere” a persoanelor „cu risc ridicat”

De Paul Joseph Watson

CDC a publicat un plan privind COVID-19 care sugera relocarea în „zone verzi” sau „tabere” a „persoanelor cu risc ridicat”, cu scopul de a le izola de restul populației.

Da, pe bune.

Documentul se intitulează Considerații Operative Interimare pentru Implementarea Abordarii Protective în Scopul Prevenirii Infectării cu COVID-19 în Așezările Omenești și a fost publicat prima dată pe site-ul oficial CDC îndata de 26 iulie 2020.

Scopul respectivului document strategic este de „a reduce numărul cazurilor severe de COVID-19 prin limitarea contactului dintre indivizii cu risc mai ridicat de a dezvolta forme severe („risc ridicat”) și restul populației („risc scăzut”).

Potrivit CDC, pentru a obține acest lucru, „Persoanele cu risc ridicat vor fi relocate temporar în zone sigure sau «zone verzi» înființate la nivelul gospodăriilor, al cartierelor, taberelor/sectoarelor sau al comunităților, în funcție de context și de așezare. Aceste persoane vor avea contacte minimale cu membrii de familie sau cu alți rezidenți cu risc scăzut.”

Această abordare de ecranare ar lua persoanele „cu risc ridicat”, adică persoanele în vârstă și pe cele suferinde și de alte probleme de sănătate, și ar instaura „separarea fizică a persoanelor cu risc ridicat de restul populației.”

Persoanele cu risc ridicat ar fi relocate în „tabere” (lagăre), adică în adăposturi precum școlile sau clădirile comunitare, acolo unde până la 50 de persoane ar fi cazate în fiecare „zonă verde” și fără a fi permise „mișcări de intrare sau ieșire din și, respectiv, în afara zonei”.

Documentul ia de asemenea în considerare cazarea „diferitelor grupuri etnice, socio-culturale sau religioase” în interiorul unor asemenea „zone verzi”.

„Izolarea/separarea de membrii de familie, pierderea libertății și a interacțiunilor personale s-ar putea să necesite sisteme sau structuri suplimentare de suport psiho-social”, mai spune documentul, subliniind că persoanele izolate s-ar putea confrunta cu „stigmatizarea”.

Rezumatul de la finalul documentului avertizează că „supunerea” ar putea fi o problemă, atunci când izolarea se face de o asemenea manieră, întrucât „deși abordarea prin ecranare (separare) nu este menită să fie coercitivă, ea ar putea părea că este impusă sau să fie greșit înțeleasă în comunitățile umane.”

Comentatoarea Candace Owens nu și-a mai controlat cuvintele când și-a exprimat îngrijorările privind implicațiile documentului.

„La dracu’! CDC realmente a elaborat un document în care discută despre cum să bagi persoanele cu risc ridicat în lagăre ca să-i «protejezi» de ei pe cei cu risc scăzut”, a postat ea pe Twitter.

„Nu – nu este o glumă și da, oricine s-a dus cu gândul la Germania anilor 1930 are dreptate s-o facă.”

Comentariul traducatorului:

Documentul are peste un an vechime. E surprinzător cum au aflat de el abia acum cei de la Infowars…

Dar, ceea ce surprinde si mai mult este cum, ceva mai devreme chiar decât cei din America, niște… specialiști din România, s-au gândit ei așa, în capetele lor, cam la același lucru, dar prin februarie 2020:

Bolsevism total: „Programul VACANTA MARE de prevenire a imbolnavirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19”

Programul „Vacanta Mare”, asumat de conducerea Institutului Matei Bals: Nu inteleg de ce se face atata scandal!

 

Comentariu saccsiv:

Asta dovedeste faptul ca atat “specialistii” din SUA cat si cei din Romania (si absolut sigur nu doar cei din aceste tari) au primit inca de la inceput aceleasi directive de la aceiasi papusari.

Intrebarea de nota 10: s-a renuntat la plan?

Tagged with:

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sky said, on august 18, 2021 at 2:48 pm

    Asta imi aminteste de ceea ce spunea Cercel anul trecut, ca cei peste 60 de ani ar trebui sa fie relocati si izolati in locuri speciale; e clar ca nu era ideea lui, o stia el de undeva.

    Apreciat de 5 persoane

  2. dd_2d said, on august 18, 2021 at 3:00 pm

    Pai strainu’ vorbea degeaba?!!!
    Mai tot ce e in spatiul nostru in media vine la comanda. Singurul rapuns este: DA, sa traiti luminatia dvs!!!

    Apreciat de 2 persoane

  3. Traian said, on august 18, 2021 at 3:51 pm

    Exclusivitate: Programul lui Adrian Streinu Cercel de SALVARE a TUTUROR ROMÂNILOR.
    Oamenii NU trebuie lasati sa se imbolnaveasca.

    https://xn--presacurat-qgb.ro/2020/04/11/exclusivitate-programul-lui-adrian-streinu-cercel-de-salvare-a-tuturor-romanilor-oamenii-nu-trebuie-lasati-sa-se-imbolnaveasca/

    Apreciat de 2 persoane

  4. Cristian Daniel said, on august 18, 2021 at 4:09 pm

    off topic

    iata ce zice si inaintemergatorul antihristului:

    https://www.stiripesurse.ro/papa-francisc-apel-la-oameni-sa-se-vaccineze-anti-covid-este-un-act-de-dragoste_1950004.html

    Apreciat de 2 persoane

  5. Spaceman said, on august 18, 2021 at 4:31 pm

    Bineînțeles că nu s-a renunțat la „Plan”. Sunt luate în considerare orice mijloace de determinare a oamenilor să accepte „lagărul digital”. Pentagonul numește acest sistem: ABIS (Automated Biometric Identification System), pe care l-a încărcat în cloud la Amazon din octombrie 2020.

    https://www.nextgov.com/it-modernization/2020/10/pentagon-will-move-primary-biometrics-systems-amazon-cloud/169392/

    Apreciat de 2 persoane

  6. scortisoara said, on august 18, 2021 at 4:49 pm

    Nu cred ca au renunțat la idee doar ca suntem prea multi , au lăsat planul cu lagărul deoparte , la dospit … încă nu e timpul să-l aplice în forță sau s-ar putea ca ceea ce trăim acum sa duca înspre acel plan …. posibil sa traim etapele acelui plan și nici nu ne dam seama .

    Apreciat de 1 persoană

  7. ledpanell said, on august 18, 2021 at 8:10 pm

    Lagarul digital e varianta optimizata si perfectionata a ceea ce s-a practicat de multi ani, inclusiv la noi. Serviciile au devenit antinationale treptat, reprezentand un amestec de interese din toate directiile. In increngatura asta de grupuri, grupari, ONG-uri alde Grupul pentru Dialog Social au intrat enorm de multi bani, materializati in activitatea multora, inclusiv pe internet. Au trebuit sa anihileze ceea ce a mai ramas dupa epurarea politica, inceputa din anii ’90, cand s-a incercat dinamitarea culturii, lovind in personalitati care ar fi colaborat cu securitatea. Despre grade nu s-a prea vorbit, deranja, ca si cum toti intelectualii ar fi ramas doar la nivel de informator, turnator. A fost o prima dovada a partialitatii si interesului, opuse complet obiectivitatii care nu poate exista la noi! Cu totii avem personalitati puternice, raca, un cui personal, si unii abia asteapta puterea sa se poata razbuna. Open Society sorosista si nu numai, au acaparat continuu societatea romaneasca. Buna parte din ei se dau de gol printr-un aer superior, numai ei stiind de ce, printr-un fel de a te privi ca pe o insecta. Apartenenta la un grup de putere mereu da curaj, dar daca ar disparea puterea, s-ar simti mult mai slabi decat restul.
    N-as fi crezut o multime de chestii asa-zis conspirationiste daca n-as fi urmarit in permanenta. Si nu vorbesc despre informatori care doar observa, pe ascuns, ci de hartuire pura, de ani de zile. Serviciile au racolat si pensionari aparent simpatici, fara ocupatie, care patruleaza strazile. E cam imposibil sa te intalnesti zilnic, de mai multe ori pe zi, ani la randul, cu aceleasi 4-5 persoane, care merg pe unde mergi tu, ies din casa cand iesi, cu precizie maxima. Am introdus, de nevoie-ca de ei nu se poate scapa-o variabila-telefonul mobil. Cand n-am mai luat telefonul cu mine, nu-mi mai apareau in cale! Unul avea o microcasca, si singura lui eroare a fost ca vorbea prin ea, aparent vorbind singur. Nu se astepta sa-l vada cineva. In rest, un personaj pe care nu l-am vazut vreodata cu un telefon in mana, sunat de cineva etc.
    O parte din „personajele” astea merg regulat la slujba de Duminica, si stau intotdeauna in spate, pentru a turna, ca pe vremuri, cine vine si cine pleaca. Ar fi nepractic sa stea in fata si sa intoarca mereu capul. Oamenii astia nu-i vezi niciodata platind facturi, stand la cozi, li se rezolva problemele ca sa fie mereu in forma, si o duc foarte bine, spre deosebire de atatia tineri care ar vrea sa munceasca, dar fie nu-s angajati, fie sunt dati afara cu orice pretext. Asta arata ce valori exista la noi, cine e dispensabil si cine nu. Munca, in special fizica, a fost luata in deradere; tot un securel care verifica ce arunci la gunoi e mai important.
    Lagare concentrice, infernuri concentrice, cosmaruri concentrice. Depinde de care parte a baricadei e fiecare.
    Lumea oricum era o inchisoare in care libertatile erau simulate. Sa poti critica guvernul suna frumos, dar complet inutil, practic vorbind. Sa fii nonconformist, iarasi suna bine, doar ca nonconformismul e alta forma de conformism, doar o raportare la alte valori, si tot sclavie. Si sclavia e concentrica, si chiar e greu sa elimini din propria persoana toate toxinele informationale.

    Apreciat de 4 persoane

  8. isa said, on august 18, 2021 at 9:21 pm

    S-a renuntat atunci la plan, era o masura prea brusca si ar fi iscat revolta. Inainte de aplicare, populatia trebuie obisnuita … Sa se ajunga la ecranare/segregare prin vointa poporului – vorba vine.
    Stiti doar cum se fierbe broasca.
    Sau fabula cu Prikoke (cred ca asa se numea porcusorul).

    Apreciat de 2 persoane

  9. astridcezara said, on august 19, 2021 at 9:45 am

    Nu plus s-a renuntat la plan.
    Dar suntem prea multi inca vii.
    Acum trebuie sa se moara in masa,ca sa poata inainta baietii.Si se va muri in masa.Ca doar de asta exista vaccinul si 5g-ul.
    Si mai e foarte important un aspect.Cand se va muri in masa ,de vina trebuie sa fie inapoiatii,medievalii astia afurisiti care refuza vaccinarea -adica so pe ei baieti…plus refugiatii…se prefigureaza un viitor foarte apropiat foarte plin de sange

    Apreciat de 1 persoană

  10. […] INGROZITOR: Un document al CDC american de anul trecut dovedeste faptul ca inca de la inceput planul… […]

    Apreciază

  11. […] INGROZITOR: Un document al CDC american de anul trecut dovedeste faptul ca inca de la inceput planul… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.