SACCSIV – blog ortodox

Bill Gates: “Nu avem vaccinuri care să blocheze transmiterea. Nu au redus decât puțin transmiterea”

Posted in Bill Gates, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, VIDEO by saccsiv on noiembrie 13, 2021

Zero Hedge: Bill Gates: „Germ Games” Needed To Prepare For Bioterrorist Attacks

Bill Gates: ‘Jocurile Microbilor’ sunt necesare pentru a ne pregăti în caz de atacuri bioteroriste

De TYLER DURDEN, 07 Noiembrie 2021, ZeroHedge,

Autor principal Jack Phillips via The Epoch Times,

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a avertizat, marți, că autoritățile internaționale, inclusiv Organizația Mondială a Sănătății, trebuie să ia măsuri împotriva amenințării reprezentate de bioterorism, și a declarat că ‘jocurile microbilor’ reprezintă cea mai bună modalitate de prevenire a acestuia.

„Va fi nevoie probabil de aproximativ un miliard de dolari pe an pentru un grup operativ de combatere a pandemiilor la nivelul OMS, care să se ocupe de supraveghere, și să facă efectiv ceea ce eu numesc „jocurile microbilor”, în cadrul cărora se exersează”, a declarat Gates în timpul unui interviu acordat președintelui Comisiei pentru Sănătate, Jeremy Hunt, pentru grupul de reflecție Policy Exchange, potrivit Sky News.

Jocurile cu microbi se desfășoară atunci când agențiile guvernamentale și forțele armate exersează scenarii de pandemie.

Gates apoi a întrebat: „Spui, OK, ce se întâmplă dacă un bioterorist aduce variola în 10 aeroporturi? Știți, cum ar reacționa lumea la asta?”.

Al patrulea cel mai bogat om din lume a precizat că, pentru a se pregăti pentru un scenariu apocaliptic, Statele Unite și Regatul Unit ar trebui să cheltuiască ‘zeci de miliarde’ pentru cercetare și dezvoltare.

„Există epidemii provocate în mod natural, și epidemii provocate de bioterorism care ar putea fi chiar mult mai grave decât cele pe care le trăim astăzi și, cu toate acestea, progresele în știința medicală ar trebui să ne ofere instrumente care, știți, ne-ar putea ajuta să ne descurcăm mult mai bine”, a mai remarcat Gates.

În timpul interviului acordat lui Hunt, Gates a mai spus că ar trebui să existe o ‘nouă modalitate’ de a fabrica vaccinuri care să poată opri mai bine transmiterea unui virus. Acest lucru ar necesita, de asemenea, cercetare și dezvoltare la nivel mondial, a spus el.

„Știți, nu avem vaccinuri care să blocheze transmiterea. Avem vaccinuri care te ajută la sănătate, dar care nu au redus decât puțin transmiterea”, a explicat el.

„Avem nevoie de un nou mod de a prepara vaccinurile”.

„Lucrul frumos este că o mare parte din [cercetarea și dezvoltarea] pe care trebuie să o facem pentru a fi pregătiți pentru următoarea pandemie sunt lucruri cum ar fi ieftinirea vaccinurilor, existența unor fabrici mari, eradicarea gripei, eliminarea răcelii obișnuite, realizarea vaccinurilor ca un mic plasture pe care îl pui pe braț, lucruri care vor fi incredibil de benefice chiar și în anii în care nu vom avea pandemii”, a spus Gates, fără a detalia modul în care ar putea fi realizate.

Urmăriți interviul integral mai jos:

Comentariul PolicyExchangeUK, ce a postat interviul pe youtube:

Bill Gates vorbește cu Rt Hon Jeremy Hunt MP într-un interviu exclusiv pentru Policy Exchange

Policy Exchange l-a primit recent pe Bill Gates, fondator al Microsoft, copreședinte al Fundației Bill și Melinda Gates. Bill Gates a fost intervievat în exclusivitate în biroul din Londra al Policy Exchange de către Rt Hon Jeremy Hunt MP, președintele Comitetului pentru Sănătate. În cadrul unei discuții ample, Gates a avertizat că limitarea încălzirii globale la 1,5 grade Celsius „va fi foarte dificilă… mă îndoiesc că vom reuși să atingem acest obiectiv”. Fondatorul Microsoft susține că inovația este cheia progreselor în domeniul schimbărilor climatice, în special în ceea ce privește convingerea Indiei și a Chinei de a se alătura agendei ‘net zero’. El laudă poziția de lider al Regatului Unit în domeniul climei, menționând că Marea Britanie „primește o notă foarte bună în ceea ce privește progresul în domeniul climei” și că e ‘exemplară’ în ceea ce privește reducerea emisiilor de carbon. Remarcile lui Gates privind schimbările climatice au fost preluate de The Times, Financial Times. Evening Standard și CNBC.

Revenind la pandemie, Gates avertizează că trebuie cheltuite zeci de miliarde de euro într-un efort de cercetare pentru a se asigura că lumea este mai bine pregătită pentru următoarea pandemie. Gates solicită înființarea unui nou grup operativ internațional de luptă împotriva pandemiilor, cu un buget de aproximativ 1 miliard de dolari pe an, pentru ‘jocurile microbilor’ de pregătire în cazul viitoarelor pandemii și atacuri bioteroriste.  Programul Today de la BBC, The Guardian și Evening Standard au relatat despre acest subiect.

În străinătate, interviul exclusiv al Policy Exchange a fost mediatizat în Spania, Franța, Slovacia, Lituania, Letonia, Indonezia și Scoția.

 

Comentariu saccsiv:

Precizare: Bill Gates nu este „al patrulea cel mai bogat om din lume”. Adevaratii bogatani sunt in randurile stapanilor banilor, adica in randul celor laudati de articole precum acesta, de pe ziarul Adevarul:

Despre bănci, în două vorbe, pe înţelesul tuturor

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. fluturgabriel said, on noiembrie 13, 2021 at 11:09 pm

    Nu merita sa îl credem , căci el slujește celui rău

    Apreciază

  2. arhanghelulred said, on noiembrie 13, 2021 at 11:54 pm

    Hai sa folosim materialul clientului.

    „Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a avertizat, marți, că autoritățile internaționale, inclusiv Organizația Mondială a Sănătății, trebuie să ia măsuri împotriva amenințării reprezentate de bioterorism, și a declarat că ‘jocurile microbilor’ reprezintă cea mai bună modalitate de prevenire a acestuia.”
    ______________________________________________________________

    ” MICRÓB, microbi, s. m. Nume generic dat unor ființe vii unicelulare, microscopice, care trăiesc în sol, în apă, în aer, în corpul plantelor sau al animalelor și care sunt agenți ai bolilor infecțioase, ai fermentațiilor, putrefacțiilor etc. – Din fr. microbe.

    sursa: DEX ’09 (2009) adăugată de LauraGellner acțiuni

    microb sm [At: MAIORESCU, L. 151 / Pl: ~i / E: fr microbe] 1 Microorganism unicelular care produce boli infecțioase, fermentații, putrefacții etc. 2 (Arg; rar) Copil mic și obraznic.

    sursa: MDA2 (2010) adăugată de blaurb. acțiuni

    MICRÓB, microbi, s. m. Nume generic dat unor microorganisme de natură vegetală sau animală, care sînt agenți transmițători ai bolilor infecțioase. Dacă microbii ar fi putut desfășura deplina lor acțiune asupra altor organisme, lumea organică s-ar fi stins de mult. BABEȘ, O. A. I 510. ”

    https://dexonline.ro/definitie/microb

    ___________________________________________________________

    „Microorganismele (derivat din greacă mikros, μικρός = mic + latină organismus = organism) sunt organisme microscopice vegetale și animale de dimensiuni mici, invizibile cu ochiul liber (dar care pot fi văzute cu ajutorul microscopului optic și electronic), în general, unicelulare, cu structură internă relativ simplă. Trăiesc în sol, în apă, în aer, în corpul plantelor sau al animalelor și pot fi saprofite sau patogene pentru organismul în care se dezvoltă. Termenul de „microorganisme” este lipsit de semnificație taxonomică. Microorganismele includ un grup vast și heterogen de organisme cu morfologie, activitate biologică și poziție sistematică diferite: bacterii, arhee, fungi microscopici (mucegaiuri și levuri), microalge (alge microscopice) și protozoare. Virusurile și agenții infecțioși subvirali (viroizi, virino, virusoizi, prioni) nu sunt considerate microorganisme de mai mulți microbiologi.[1][2][3][4][5]

    Termenul de „microb” (gr. μικρός = mic + βίος = viață), care este adesea considerat ca sinonim al microorganismelor,[1][2][5][6][7][8] a fost propus de chirurgul Charles Sédillot (1804-1883), care l-a folosit prima dată în 1878 în comunicarea „Despre influența lucrărilor D-lui Pasteur asupra dezvoltării chirurgiei” prezentată Academiei de Științe din Paris. Deși acceptat de filologi și medici, termenul de microb nu a pătruns în mediul academic al microbiologilor din România. [9][10] În medicină termenul de microb este un termen uzual, sub care se înțelege de obicei o bacterie patogenă (care provoacă boli, infecții), în contrast cu un virus patogen.[3][4][11][12][13][14][15] În unele dicționarele obișnuite (nu de specialitate) engleze și franceze denumirea de „microbi” se referă la microorganismele (mai ales bacterii) care provoacă boli sau fermentații.”

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Microorganism

    ____________________________________________

    Apreciază

    • scortisoara said, on noiembrie 14, 2021 at 7:59 am

      Asa ar trebui sa arate noile emoticoane …. 🙂 sa ne imprietenim cu virusii , virionii etc ….

      Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 14, 2021 at 5:47 pm

      1. „Virus – an infective agent that typically consists of a nucleic acid molecule in a protein coat, is too small to be seen by light microscopy, ….
      „a virus infection””
      Virusul – agent … este O /UNA molecula … prea mic sa fie vazut la microscop [optic].

      2. „Cell – In biology, the smallest unit that can live on its own and that makes up all living organisms and the tissues of the body.”
      Celula – cea mai mica unitate {biologica) de viata.

      2b. „The cell (from Latin cellula ‘small room'[1]) is the basic structural and functional unit of life.
      Every cell consists of a cytoplasm enclosed within a membrane, which contains many biomolecules such as proteins and nucleic acids”
      Celula contine multe [bio]molecule, cum ar fi proteine si acizi nucleici.

      3. S-a observat ca exista fenomenul de „diviziune celulara”, nu si cea de „diviziune moleculara”.

      Concluzii:
      1. „Virus” nu inseamna ceva viu.
      2. Virusul nu se poate inmulti – nu exista molecule care sa se inmulteasca, proces caracteristic „viului”.
      –––––––-
      Se pot transmite bacterii care se inmultesc independent de masca, injectii… depinde de starea proprie de sanatate, respectiv de capacitatea de yinere sub control a cresterii populatiilor diverse de bacterii din corp.
      In corp se estimeaza existenta NORMALA si NATURALA a cca 80.000.000.000.000 de bacterii.

      Ce poate face un „agent” = un nano-deseu biologic ajuns „inauntru”?
      NIMIC.
      Nici nu poate si nici nu s-a dovedit.
      S-a „interpretat” si nu conform experientei reale ci urmand dogmele, ipoteze ne-validate de stiinta, nici de rezultate.

      Apreciază

  3. acelas said, on noiembrie 14, 2021 at 1:17 am

    mizeria mancata de reporterita aia de la A3 era de fapt mult mai mare… Inainte de scena aia mult cunoscuta, mai fusese intr-un salon unde la fel spusese inainte, si la fel si-a luat-o, mintind ordinar i inainte, apoi adaugand „e o exceptie”, iar dupa a urmat scena stiuta

    Pt intreaga situatie penibila se poate vedea aici la minutul 2:20

    https://fb.watch/9atZ_Gl9UO/

    Apreciază

  4. acelas said, on noiembrie 14, 2021 at 2:13 am

    din punct de vedere logic, legal, juridic, constitutional si cum mai vor ei, acum subiectul obligativitatii vaccinului este picat definitiv. Este inutil, ilogic, ilegal, neconstitutional etc…, pt ca atata timp cat este recunoscut oficial chiar si de catre marele guru al vaccinarii mondiale ca vaccinul nu opreste deloc transmiterea, atunci „justificarea” care impunea obligativitatea spunand ca de aia trebuie sa te intepi tu obligatoriu, ca ma imbolnavesti pe mine, este lovita de nulitate. Pt ca virusul se transmite la fel de catre toti oamenii. Iar daca se mai emite inepta judecata ca „faci o forma mai usoara”, aia e strict FORMA MEA si numai a mea! cum o fac. Pe tine nu te mai priveste, nu te mai influenteaza cu nimic. Nu mori tu din cauza ca eu o sa fac o forma mai usoara (pt ca sunt imunizat natural) ca sa fiu realist.

    Forma in care eu fac boala nu te influenteaza pe tine cu nimic, tu nu mai ai treaba cu mine, nici eu cu tine, mai ales ca esti si vaccinat. Aleg sa nu ma risc in acea parte a efectelelor adeverse majore si cu gramada dovedite, si sa ma „risc”-chipurile, aici, alegand sa trec prin forma dorita de mine, din motivele expuse in mesajul anterior, care tin de imunitatea naturala, celulara, limfocite T, nu bombardare de a anticorpi provocati de spike, care zapacesc si dinamiteaza imunitatea naturala, blocheaza limfocitele T pt totdeauna, devenind dependent pe viata de vaxx. Tu vaccinatule nu mai ai nicio treaba cu mine, pt ca tu iei mereu de la un vaccinat boala ta. Dimpotriva, virusul blocandu-se de o imunitate naturala a unui nevaccinat, persista mai slabit si mai putin in societate… Oricum, datorita „interconectivitatii” dintre un vaccinat si un nevaccinat prezentate pana acum, care nu mai este de actualitate, ea fiind ilogica si inutila, datorita conectivitatii vaccinat-vaccinat care e una bolnava si care transmite permanent virusul, OBLIGATIVITATEA vaccinarii, cel putin ea!, va trebui sa cada absolut cu brio in secunda 2. In rest, sa faca cine-o vrea, daca vor toti! Insa obligativitatea a devenit o totala ineptie inutila, iar daca nu are de-a face cu stupizenia, atunci ea e de-a dreptul satanica, caci alt motiv nu mai exista.

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 14, 2021 at 5:53 pm

      Zici: „Pt ca virusul se transmite la fel de catre toti oamenii.”
      Este eronat!
      „Ei” nu recunosc faptul ca nu e vreun virus ci bacterie care nu se „transmite” de la om la om ci este (aceasta, modificata genetic in toxina „de lupta”) imprastiata in atmosfera intentionat pentru a obtine fortarea „tratamentului” de depopulare, faza I-ii: injectarea/inocularea individuala.

      Apreciază

  5. acelas said, on noiembrie 14, 2021 at 8:31 am

    spalatii pe creier ai occidentului ..

    https://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/rafael-nadal-atac-indirect-la-novak-djokovic-vaccin-19364628

    Apreciază

  6. acelas said, on noiembrie 14, 2021 at 9:00 am

    valul 5 ?

    Apreciază

  7. dmaximilian said, on noiembrie 14, 2021 at 10:34 am

    ce ‘jocurile microbilor’, trebuie sa zica ‘jocurile virusurilor’

    Apreciază

  8. […] Iata comentariul fratelui acelas postat la articolul Bill Gates: “Nu avem vaccinuri care să blocheze transmiterea. Nu au redus decât puțin transmit… […]

    Apreciază

  9. […] Bill Gates: “Nu avem vaccinuri care să blocheze transmiterea. Nu au redus decât puțin transmit… […]

    Apreciază

  10. […] Bill Gates: “Nu avem vaccinuri care să blocheze transmiterea. Nu au redus decât puțin transmit… […]

    Apreciază

  11. […] Bill Gates: “Nu avem vaccinuri care să blocheze transmiterea. Nu au redus decât puțin transmit… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.