SACCSIV – blog ortodox

Donald Trump își face propria rețea de socializare, denumită Truth Social. Va fi lansată în primul trimestru al anului 2022

Posted in DONALD TRUMP by saccsiv on octombrie 21, 2021

SPORT RO: Donald Trump își face propria rețea socială! Cum se va numi și când va fi lansată oficial

Rețeaua socială a fostului șef de la Casa Albă va fi rivala Facebook, Twitter și YouTube, care i-au blocat permanent conturile, la începutul acestui an.

Fostul președinte american (2016-2020) și posibil viitor candidat la alegerile prezidențiale din 2024 din partea Partidului Republican a anunțat lansarea propriei rețele sociale, denumită Truth Social. Mutarea vine la aproape un an după ce Twitter, Facebook și YouTube au închis conturile politicianului, considerând că i-a incitat pe susținătorii săi la violență pe aceste canale, înaintea asaltului asupra Capitoliului de la Washington.

De asemenea, acesta a anunțat și înființarea Trump Media and Technology Group (TMTG), care va crea conținut media și aplicații care „să țină piept tiraniei Big Tech”. Trump a anunțat că vrea să lanseze o platformă pentru vocile conservatoare și pentru politicienii republicani din SUA, după ce a acuzat că marile companii media, cele din Silicon Valley și principalele rețele sociale au ales să se transforme în agenți electorali și să închidă conturile unor politicieni americani, dar să permită în continuare transmiterea mesajele unor dictatori sau a unor organizații considerate teroriste, printre care lideri chinezi și ruși sau talibanii din Afganistan.

Truth Social ar urma să fie lansată în primul trimestru al anului 2022. În ianuarie 2021, într-o mișcare nemaivăzută în lumea democratică, șeful unui stat important a fost interzis permanent pe principalele rețele sociale, acolo unde fostul președinte avea o comunitate importantă de fani (Facebook – 89 milioane abonați, Facebook – 35 milioane abonati, Instagram – 24 milioane abonați, YouTube – 3 milioane abonați).

Platforma Truth Social va fi disponibilă în versiune beta, prin invitaţie din noiembrie 2021, se arată în comunicat, în timp ce noul grup media al miliardarului, TMTG, va include şi un serviciu video la cerere cu programe de divertisment şi podcasturi „no-woke” și „anti-political correctness”, care să dezbată subiecte importante pentru SUA, fără riscul de a fi considerate extremiste și a fi închise.

Este de așteptat ca printre organizațiile media care își vor face conturi aici să fie FoxNews, NY Post, New York Sun, Breitbart News, Power Line, Daily Wire, Blaze Media, Daily Mail, Sky News Australia sau Daily Telegraph, dar și personalități și influnceri conservatori, precum Ben Shapiro, Ed Morrissey, Jordan Peterson, Thomas Sowell, Dave Rubin, Joe Rogan, Michael Knowles, Candace Owens, Douglas Murray, Milo Yiannopoulos, Bret Weinstein, Maajid Nawaz, Christina Hoff Sommers, Dinesh D’Souza și Stefan Molyneux, unii dintre ei cu zeci de milioane de urmăritori pe rețelele sociale actuale, dar și comedianții Dave Chappelle și Bill Burr.

Mișcarea ar putea fi o grea lovitură pentru marile organizații media și pentru rețelele sociale existente, un sondaj recent arătând că mai puțin de 30% dintre republicani mai au încredere că aceastea transmit mesaje fără partizanat politic democrat. Există riscul ca mare parte din discursul și dialogul politic de pe Facebook, Twitter, Instagram și YouTube să se mute pe Truth Social, împreună cu zeci sau chiar sute de milioane de abonați.

În 2021, CNN și MSNBC, principalele posturi TV liberale au suferit pierderi importante de audiență, după izbucnirea crizei refugiaților de la granița cu Mexic, după seria de gafe a președintelui Biden și după retragerea intempestivă din Afganistan, în iulie având puțin peste jumătate din urmăritorii înregistrați la începutul anului.

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un amarat said, on octombrie 22, 2021 at 12:11 am

    Apreciază

  2. Predictie din anul 2019 despre plandemie said, on octombrie 22, 2021 at 12:23 am

    În continuare, Claudia le-a vorbit telespectatorilor ei despre un ordin executiv al lui Trump din 2019 prin care se iniția un grup de lucru dedicat producerii rapide de vaccinuri (a flu vaccine taskforce) în eventualitatea izbucnirii unui virus.
    Video viral: O femeie a „prezis” o pandemie de Covid în 2019, avertizând asupra tiraniei globale și a obligativității vaccinării – Stirea Zilei
    https://www.stiriledeastazi.ro/2021/10/21/video-viral-o-femeie-a-prezis-o-pandemie-de-covid-in-2019-avertizand-asupra-tiraniei-globale-si-a-obligativitatii-vaccinarii/

    Apreciază

    • până la finalul anului 2021 vor avea amplasate bancomate crypto în peste 10 orașe din România, said, on octombrie 22, 2021 at 12:49 am

      COINZIX aduce un nou crypto ATM în Constanța
      https://www.replicaonline.ro/coinzix-aduce-un-nou-crypto-atm-in-constanta-494196/

      Fondatorii COINZIX, spun că până la finalul anului 2021 vor avea amplasate bancomate crypto în peste 10 orașe din România, având însă planuri de extindere și internațional. ATM-urile puse la dispoziție de COINZIX au un nivel ridicat de siguranță și au o interfață intuitivă, făcându-le ușor de utilizat.

      ###

      Uniunea Europeană va investi în blockchain şi în infrastructura de prelucrare a datelor – Black News
      https://blacknews.ro/uniunea-europeana-va-investi-in-blockchain-si-in-infrastructura-de-prelucrare-a-datelor/

      Infrastructură de prelucrare a datelor
      Procesoare cu consum redus de energie
      Comunicaţii 5G
      Proiecte de computerizare de înaintă performanţă
      Comunicare cuantică securizată
      Administraţie publică
      Servicii blockchain
      Inovaţii digitale
      Investiţii în aptitudinile digitale ale cetăţenilor UE.

      Pe 26 martie 2020, la vârful pandemiei coronavirusului și în mijlocul blocajului starii de urgenta, Microsoft a primit un brevet emis de către Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI).
      Brevetul WO 060606 declară că „Activitatea corpului uman asociată cu o sarcină furnizată unui utilizator poate fi utilizată într-un proces de extragere a unui sistem de criptomonede…”
      „Activitatea corporală” pe care Microsoft dorește să o exploateze include radiațiile emise din corpul uman, activitățile creierului, fluxul de lichide corporale, fluxul sanguin, activitatea organelor, mișcarea corpului, cum ar fi mișcarea ochilor, mișcarea feței și mișcarea musculară, precum și orice alte activități care pot fi percepute și reprezentate prin imagini, unde, semnale, texte, numere, grade sau orice alte informații sau date. Brevetul este o revendicare a proprietății intelectuale asupra corpurilor și minților noastre umane. În colonialism, colonizatorii își atribuie dreptul de a lua pământul și resursele indigenilor, de a le anihila cultura și suveranitatea și, în cazuri extreme, de a i extermina. Brevetul WO 060606 este un proces de intentie Microsoft conform căreia corpurile și mințile noastre sunt noile sale colonii.
      Suntem zacaminte de „materie primă” – prin datele extrase din corpurile noastre. Mai degrabă decât ființe suverane, spirituale, conștiente, inteligente care iau decizii și alegeri cu înțelepciune și valori etice cu privire la impactul acțiunilor noastre asupra lumii naturale și sociale din care facem parte și de care suntem indisolubil legați, suntem utilizatori.
      Un utilizator este un consumator fără discernamant în imperiul digital.

      https://www.counterpunch.org/2020/09/24/bill-gates-global-agenda-and-how-we-can-resist-his-war-on-life/

      https://www.weforum.org/agenda/2020/06/covid-19-pandemic-teaches-us-about-cybersecurity-cyberattack-cyber-pandemic-risk-virus/

      „The only way to stop the exponential propagation of cyber-COVID would be to fully disconnect all vulnerable devices from one another and the internet to avoid infection. The whole world could experience cyber lockdown until a digital vaccine was developed. All business communication and data transfers would be blocked. Social contact would be reduced to people contactable by in-person visits, copper landline, snail-mail or short-wave radio.”

      Vaccinul digital ( 666) va reprezenta noul protocol de conectare la internet….

      „Singura modalitate de a opri propagarea exponențială a ciber-COVID ar fi deconectarea completă a tuturor dispozitivelor vulnerabile unul de celălalt și de la internet pentru a evita infectarea.
      Întreaga lume ar putea experimenta blocarea cibernetică până când va fi dezvoltat un vaccin digital(666). Toate comunicările comerciale și transferurile de date vor fi blocate. Contactul social se va fi redus la persoanele care pot fi contactate prin vizite fata in fata, prin comunicare radio cu unde scurte. ”

      Deci avem confirmarea pecetluirii cu 666. A apărut şi dovada.

      WO 2020/060606. Ăsta e numărul patentului MICROSOFT pentru implantul propus de Bill Gates & co, care va servi drept interfață pentru folosirea de criptomonede prin intermediul corpului omenesc. Şi acesta este documentul.
      Adică, acest implant va fi conectat 24/24 la un server 5G şi va realiza tranzacții de criptomonede.
      1. Trecem peste „coincidența” numărului de înregistrare a patentului 060606. Interesant, nu?
      2. Deci e vorba de eliminarea banilor cash şi de vaccin digital.
      3. Deci e vorba de pecete 666.
      4. Deci ORICINE, absolut ORICINE, va veni să vă spună că vaccinul digital este ok, vine de la antihrist.
      5. De ce nu întâlnim aceste informații în „mainstream”?
      E de ajuns să „dați pe google” : WO/2020/060606…

      „Human body activity associated with a task provided to a user may be used in a mining process of a cryptocurrency system. A server may provide a task to a device of a user which is communicatively coupled to the server. A sensor communicatively coupled to or comprised in the device of the user may sense body activity of the user. Body activity data may be generated based on the sensed body activity of the user. The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified.”

      Nota bene:

      se inregistreaza activitatea omului si functie de niste „target”-uri se genereaza moneda digitala viitoare….
      Adica Sclavagism total sub forma creditului social:

      „The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified”

      Bitcoin Cold Storage in DNA – Security Bitcoin News
      https://news.bitcoin.com/bitcoin-cold-storage-in-dna/

      Blockchain Address 101: What Are Addresses on Blockchains?
      https://blockgeeks.com/guides/blockchain-address-101/

      IBM Unveils the World’s Smallest Computer That Is Tinier Than a Salt Grain
      https://interestingengineering.com/ibm-unveils-the-worlds-smallest-computer-that-is-tinier-than-a-salt-grain

      ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines | Biometric Update
      https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines

      Why the Bar Code Will Always Be the Mark of the Beast | WIRED
      https://www.wired.com/2012/12/upc-mark-of-the-beast/

      Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.