SACCSIV – blog ortodox

Foto: Statuia Angelei Merkel – pe cal si facand semn masonic cu mainile

Posted in ANGELA MERKEL, FOTO, GERMANIA, SIMBOLURI by saccsiv on octombrie 14, 2021

Artist: Wilhelm Koch

Inaltime: 2,70 m

Greutate: 1 500 kg

Imprimare 3D

Amplasare: curtea Muzeului Templului din Etsdorf, Bavaria

Acel semn cu mainile il face demult si des. Iata ce putem citi la Apartin Angela Merkel si prim-ministrul britanic Theresa May sectei Illuminati? Gesturile mainilor le-a dat de gol, sustin specialistii in semnele masonice de pe KANAL D:

Teoria a aparut dupa ce ministrul a facut un semn cu mana, folosit frecvent si de cancelarul german Angela Merkel, dar si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, relateaza Daily Mail.

Semnul a fost inclus pe lista semnelor illuminati, de pe site-ul IlluminatiRex si este numit „The Merkel-Raute”.

Semnul consta in formarea unei piramide sau diamat cu mana. Si alte celebritati precum Denzel Washington, Ben Stiller and Tom Cruise au fost surprinsi facand acest semn.

„Piramida este un semn important al illuminati”, scrie site-ul IlluminatiRex. „Simbolul devine si mai puternic atunci cand ia forma unui ochi”, se mai mentioneaza site-ul.

 

Comentariu saccsiv:

Nu cred ca e illuminati, dar o sluga masoanca tot e.

In 2009 declara:

„Aceasta lume nu va fi una pasnica si linistita daca nu vom realiza o NOUA ORDINE MONDIALA”

Iar in 2010 propunea:

STATELE INSOLVENTE ISI VOR PIERDE SUVERANITATEA, fiind fortate sa accepte o guvernare externa care le va decide politica economica…

Cititi va rog si:

Angela Merkel are aceleași tremurături ca și Adolf Hitler?

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel

Angela Dorothea Merkel, pronunţie /aŋˈɡeːla doʁoˈteːa ˈmɛʁkl̩ /, născută Kasner la 17 iulie 1954 la HamburgGermania, este prima femeie cancelar din istoria Republicii Federale Germania. A fost aleasă în această funcţie la data de 22 noiembrie 2005 de către Bundestag, parlamentul german, şi realeasă la 28 octombrie 2009.

Tatăl lui Merkel este pastorul luteran Horst Kasner. Mama ei, Herlind Kasner, născută Jentzsch, este de profesie profesoară de latină şi engleză. Imediat după naşterea lui Angela familia s-a mutat de la Hamburg (RFG) în RDG. În 1978 Merkel şi-a încheiat studiul fizicii la Universitatea Karl Marx din Leipzig. În 1986 şi-a dat doctoratul în fizică, dobândind titlul „Dr. rer. nat.”. În timpul şcolii şi al facultăţii a fost membră activă a organizaţiei de tineret socialiste Freie Deutsche Jugend (FDJ) (Tineretul german liber), fără a deveni şi membră de partid. Merkel a trăit în RDG până la prăbuşirea acesteia şi Reunificarea Germaniei din 1989 – 1990.

Conform http://en.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel

Mama ei s-a nascut la Gdańsk in 1928 si a fost membra a Social Democratic Party of Germany. De aceea Merkel spunea intr-un interviu din 2000 in Der Spiegel ca este un sfert poloneza.

Merkel vorbeste fluent rusa. In 2007 i s-a decarnat un doctorat onorific de catre Hebrew University of Jerusalem.

In martie 2008 a mai primit de asemenea B’nai B’rith Europe Award of Merit

http://www.bnaibritheurope.org/bbe/content/view/596/121/lang,en_GB/

http://www.haaretz.com/news/angela-merkel-named-recipient-of-highest-german-jewry-honor-1.228592

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Despre felurite modalitati prin care putem fi marcati sau pecetluiti! said, on octombrie 14, 2021 at 11:09 pm

    Despre felurite modalitati prin care putem fi marcati sau pecetluiti!

    Tatuajul electronic si pilula ce iti transforma corpul in parola!

    Moto X, noul smartphone de top lansat de Motorola care va concura cu iPhone si Samsung Galaxy este anuntat de producatorii sai ca va fi „constient de mediul in care este prezent”.
    Tatuajul electronic si pilula care iti transforma corpul intr-o parola sunt tehnologiile dezvaluite de oficialii companiei Motorola miercuri la conferinta D11 din California.Tatuajul electronic este realizat din circuite electronice flexibile care sunt atasate de pielea purtatorului cu ajutorul unui „timbru de cauciuc”.
    Numite Biostamps aceste tipuri de „tatuaje” au fost prezentate de Regina Dugan, vicepresedintele echipei de cercetare de la Motorola. Tatuajele au fost create de o companie din Massachusetts – MC10 in scopuri medicinale pentru a supraveghea starea de sanatate a unui pacient, insa oficialii de la Motorola cred ca pot fi folosite pentru a inlocui parolele. Dispozitivele ar urma sa confirme identitatea purtatorului si sa te logheze imediat in conturile de pe telefoanele mobile si chiar tablete.
    O alta idee prezentata de Dennis Woodside, seful Motorola este pilula care iti transforma corpul intr-o parola. Pastila Proteus Digital Health contine un cip care emite un semnal atunci cand este inghitita. Semnalul va fi preluat de telefoanele mobile pentru a verifica daca purtatorul este corectul posesor al gadgetului sau al contului respectiv.
    „Pastila poate fi inghitita si cate 30 de zile la rand fara niciun fel de problema” sustin cei de la Motorola. Dennis Woodside a confirmat pentru cei prezenti la o conferinta ca se lucreaza la un telefon revolutionarMoto X ce va fi fabricat in Texas, Statele Unite. Telefonul, un dispozitiv va concura cu iPhone si Samsung Galaxy.

    Proteus Digital Health Services & Benefits Review-2021 – Digest Programs
    https://digestprograms.com/proteus-digital-health/

    FDA approves pill with sensor that digitally tracks if patients have ingested their medication | FDA
    https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-pill-sensor-digitally-tracks-if-patients-have-ingested-their-medication

    ‘Digital pill’ maker Proteus Digital Health files for bankruptcy | MobiHealthNews
    https://www.mobihealthnews.com/news/digital-pill-maker-proteus-digital-health-files-bankruptcy

    Biostamp temporary tattoo wearable electronic circuits by MC10
    https://www.dezeen.com/2013/03/28/biostamp-temporary-tattoo-wearable-electronic-circuits-john-rogers-mc10/

    Iata ce scria despre semnul fiarei Sfantul Efrem Sirul:

    „Si va pune aceasta pecete a sa spurcata nu pe oricare madular al trupului, ci pe mana cea dreapta a omului. Asisderea si pe frunte va pune insemnul cel paganesc, ca omul sa nu poata pune cu mana dreapta asupra sa pecetea lui Hristos, Mantuitorul nostru, si sa nu poata face nici pe frunte semnul cel infricosator si sfant al Domnului,slavita si infricosatoarea cruce a Mantuitorului, deoarece stie raucredinciosul ca crucea Domnului, daca va fi pecetluit cineva cu ea, strica toata puterea lui. De aceea va pune pecete pe mana dreapta a omului, fiindca ea pecetluieste cu semnul crucii toate madularele noastre.”

    Apreciat de 1 persoană

  2. Centrul Medi@ said, on octombrie 14, 2021 at 11:55 pm

    😱😠👎

    Apreciază

  3. abc said, on octombrie 15, 2021 at 12:40 pm

    Calul acela e cumva poporul german ?
    Nu de alta da cucoana aia cu siguranta nici nu s-a apropiat vreodata de vreun cal.

    Apreciază

    • Cosmin said, on octombrie 15, 2021 at 8:22 pm

      abc

      Conform unei legende urbane, se spune că modul în care sunt reprezentate picioarele calului arată cum a murit călărețul:

      -dacă cele două picioare din față ale calului sunt în aer, ar însemna că eroul (călărețul) a murit în luptă.
      -dacă un picior din față al calului este în aer, ar însemna că eroul a murit din cauza rănilor primite în război, sau a fost ucis mișelește.
      -dacă toate cele patru picioare ale calului sunt la sol, ar însemna că personajul aflat pe cal a murit de moarte naturală.

      Merkel va da coltul din cauze naturale, adica boala vacii nebune.

      Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.